Kuidas sõiduhirmust üle saada?
-
Mašk
Teema algataja
Terv siis....
Sõber ostis hiljuti omale siis Suzuki 83a. 750gs-i ja siis sai temaga ringi sõidetud, ma muidugi esialgu "seljakotina" õnneks polnud minul sellist probleemi, et hakkasin vastu kallutama jne, kuna olen peaaegu kogu foorumi siin kuu ajaga läbi lugenud
kõik sujus ilusasti, üks hommik läksime kalale kasarile ja kohati kasvas kiirus 230 km/h-ni ja siis sai ikka päris korralikult vastu ta jalgu patsutatud, et ta hoogu maha võtaks, aga enam sellist hirmu ei ole. muidugi saan aru, et kihutada ei tohi. ise mootorratast ei oma aga pool raha juba olemas, nii et järgmine aasta saab siis ka üritustel ja kokkutulekutel käima hakata, plaan ikka suzuki osta,
vabandust et teemast kõrvale kaldusin, aga jah, minul tuli see seljakoti roll kuidagi loomulikult kohe välja, vb sellepärast et olen palju teooriat õppinud ja kujutasin eesoleva sõidu oma peas läbi, sest teekond oli teada, kuidas ja kuhu kallutada juhiga.
Sõber ostis hiljuti omale siis Suzuki 83a. 750gs-i ja siis sai temaga ringi sõidetud, ma muidugi esialgu "seljakotina" õnneks polnud minul sellist probleemi, et hakkasin vastu kallutama jne, kuna olen peaaegu kogu foorumi siin kuu ajaga läbi lugenud
vabandust et teemast kõrvale kaldusin, aga jah, minul tuli see seljakoti roll kuidagi loomulikult kohe välja, vb sellepärast et olen palju teooriat õppinud ja kujutasin eesoleva sõidu oma peas läbi, sest teekond oli teada, kuidas ja kuhu kallutada juhiga.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.