Video mingist kaagist...

Kasutaja avatar

sang

Lugemata postitus Postitas sang »

a kui olex valida siis kumba klippi sa ise vaatax parema meelega?
1) linnasõit 50kmh ja ummikus passimine
2) linnasõit 150kmh hullu panemine
rahval on huvi vaadata ja filmida mix siis mitte teha seda.kõik on suured inimsed ja teavad ise millega risikivad.
point ei ole mitte klipi vaatamine-mittevaatamine, point on tegemises-mittetegemises. Kas linnasõit 150kmh hullu panemine on mõistlik ja normaalne teguviis? Märgiks eraldi veel ära hullu panemine. Kesse arsti juurde peaks minema, kas hullu panija või selle hullupanemise hurjutaja?

Muide, 50km/h sõitmine ei tähenda ummikus passimist. Kui autode liikumiskiirus on 0 km/h ja tsiklil kasvõi 20km/h (rääkimata 50km/h), ei saa ummikus passimisest enam juttu olla ju.

Kas see, et rahvale meeldib, õigustab seaaduserikkumist?

Kõik suured inimesed, aga ei saa aru, millega nad riskivad. Asi pole niivõrd selles, mis see tegija ise teab või arvab. ta riskib kaasliiklejate elu ja tervisega, rääkimata oma lähedaste heaolust (kui paned matsu :arrow: vigaseks ja siis perekond peab sind elu lõouni voolikust toitma, pissitama ja perset pesema.

Kõik on kõvad mehed kiruma, kui rolleristid piirajad maha võtavad ja 80km/h tuiskavad, ise aga kihutavad 150ga neist mööda ega saa aru, et oleks midagi valesti teinud. Kaksikmoraal?

ja nüüd lapsed, natuke demagoogiarindelt
aga tegelikult olen mina kõige parem ja õigem mees ja hästi jumalakartlik kah veel aga ükskord tegin küll pahandust aga ega ma selle üle uhke ei ole ja... ja... JA...

kas partei üldse kiidab heaks mootorratastega sõitmise?

- oponendile sõnade suhupanemine "aga tegelikult olen mina kõige parem ja õigem mees". Ma ei ole kuskil väitnud, et mina olen kõige õigem ja tehke nagu mina teen. Ma juhtisin tähelepanu, et midagi on vist natuke mäda.

- jumalikkuse mängutoomine "...ja hästi jumalakartlik kah", mõeldud sarkasmina ehk jumal on midagi halba. Kus on minu tekstis kriipsugi kõrgemast jõust? Ma ei ole teab mis uskilik ega eriline kristliku moraali pidepost siin ilmas.

- oponendi sõnadele vastupidise tähenduse andmine, naeruvääristamine "aga ükskord tegin küll pahandust aga ega ma selle üle uhke ei ole ja... ja... JA... ". Olen ma midagi rääkinud patukahetusest (et ei ole uhke) jms? ma kordan enda öeldut: " Ma mõistan ka seda, kui mõnikord autodekolonnist möödumiseks keeratakse rutska põhja, et asi kiiremini mööda saaks (olen seda piisavalt isegi teinud). "

- sildistamine, demoniseerimine "kas partei üldse kiidab heaks mootorratastega sõitmise?" Ilmselge vihje halvale (pakun, et Keskerakonnale? Või on sinu jaoks deemon hoopis Isamaaliit?). Kui ta juba sellist juttu ajab, siis peab ta sealt olema, aga see partei on nii halb, et keelab kõik hea ära.

Ootaks ikka argumenteeritud vaidlust, mitte lahmimist.

Mine “Ajaviiteks...”