Video mingist kaagist...

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

Sang ära tee tühjast tähjast probleeme.

Tegelikult on s**t lugu küll kui keegi surma saab või vigaseks jääb jne.
Eriti kui see isiklikult meid ennast puudutab. Kui hukkub langetame pea ja tunneme omastele kaasa, kui jääb vigaseks aitame hakkama saada.

Aga üldiselt jäävad mehed meesteks. Pole mõtet eriti terve elu pead vaevata probleemiga lubatud-mitte lubatud vaid ikka vahel tuleb võtta ka suund meeldib-ei meeldi unustades sealjuures eelmise.

Ja siis ongi kui hea kui need kes esimese probleemi küüsis kõvasti on saavad seda turvaliselt vaadata mida julged teevad ning oma väikse adrekalaksu sealt kätte.
Sellepärast kirjutatakse tihtipeale selliste filmikeste ette ka "ära proovi seda kodus teha".

Reeglid ongi rikkumiseks ja tugevad kirjutavad ise reegleid :)

Mul endalgi paha mõnes mõttes et hakkasin siin kaagi kallal ennist norima kas oli ikka kolmsada või mitte jne.
Aga kogu põhjus tegelt miks ma seda tegin oli see et hullupanemist oli vähe. Ma olen lihtsalt ära rikutud juba nende nitrocircuste-crustydemons- jne vaatamisega.

Teeks ikka nii, et virtuaalselt vähemalt jääme meesteks ja virise Julgete tegude üle ? Gladiaatorit vaadates ei hakanud ju norima, uhh rõve vend tappis inimesi ja lõvisid ...

Ja teeme mingi eraldi teema kus arutada seaduserikkumisi jne. Igaüks on meist erinev, meid on vähe ja proovime ikka kõik hakkama saada.

Ja videote juures võib ainult sisu kallal norida.

Mine “Ajaviiteks...”