Saksamaale varustust ostma
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 1449
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
kallid motousulised.annan ühe hea soovituse.pange punt kokku ca 4 hinge,võtke keskmise suurusega diisel auto,pange neljapäeva õhtul minema,reede hommikul olete berliinis,käige louisi ja polo poodides,ostke stuff kokku,õhtul võtke odavapoolsem pansion,libistate bierstubes mõned õlled ja hommikul värskelt puhanuna kodu poole.uskuge mehed koos reisikuludega on kaup odavam kui eestis.ise tegutsen ammu nii.ainult et sobitan saksas käigu muu kasulikuga.oi perkele milline valik seal on.ja kõik on kohapeal olemas ja proovimiseks.poodides on alati suured aled.igakord kui ma käinud olen on mingile kaubagrupile ca 25-30 prossa allahindlust.kõige parem aeg oleks muidugi aasta alguses. ssis lähevad eelmise aasta ölejäägid odavalt letti.mehed uskuge mind see tasub end ära.ja ega ei pea ju ainult polo ja louis olema.suvel uurisin rehvi hinda täiesti suvalisest teäärsest kummipunktist.yam xj900 div.tagarehvi eest küsiti 119 euri.eestis kõige odavam suve hind oli 2599.nii et mõtlemisainet on.
võid ka siit osta ja tugevalt peale maksta.maitse asi.
väga hea mõte, olen isegi seda plaanind, ei tea palju 4-5 peale kütuse raha näkku läheks?Hr.Nõel kirjutas:kallid motousulised.annan ühe hea soovituse.pange punt kokku ca 4 hinge,võtke keskmise suurusega diisel auto,pange neljapäeva õhtul minema,reede hommikul olete berliinis,käige louisi ja polo poodides,ostke stuff kokku,õhtul võtke odavapoolsem pansion,libistate bierstubes mõned õlled ja hommikul värskelt puhanuna kodu poole.uskuge mehed koos reisikuludega on kaup odavam kui eestis.ise tegutsen ammu nii.ainult et sobitan saksas käigu muu kasulikuga.oi perkele milline valik seal on.ja kõik on kohapeal olemas ja proovimiseks.poodides on alati suured aled.igakord kui ma käinud olen on mingile kaubagrupile ca 25-30 prossa allahindlust.kõige parem aeg oleks muidugi aasta alguses. ssis lähevad eelmise aasta ölejäägid odavalt letti.mehed uskuge mind see tasub end ära.ja ega ei pea ju ainult polo ja louis olema.suvel uurisin rehvi hinda täiesti suvalisest teäärsest kummipunktist.yam xj900 div.tagarehvi eest küsiti 119 euri.eestis kõige odavam suve hind oli 2599.nii et mõtlemisainet on.
-
hea et keegi veel samamoodi mõtleb kui mina.küsisid hinna kohta.pärnu-berliin-pärnu....3000km.autoks on 1991 a.diisel passat caravan.küttekulu keskmiselt 6 sajale.keskmine hind võtame poolas ja leedus 15. siis on rusika reegel 1 kroon km.4 kesi on paras minna.tuleb 750 nägu´,pluss ööbimine,pluss mõni õlu ja toit.1200-1400.ma kaldun arvama kui ostad 5k.eest oled juba plussis eesti poodidega võrreldes.ise olen praeguste plaanide järgi minemas nov.teine pool.selleks korraks auto täis. aga võib mõelda edaspidiseks.äkki on mõnel välja käia mõni 8 kohaline pisibuss.saaks veel odavamaks.vat sellises suunas liigub minu mõtlemine.
-
olen nitsega selles mõttes täitsa nõus et lennukiga.ainult et siis peab arvestama sellega-sa pead seal sõitma ühistransaga,poleprobleem(päevapilet maksis vist 15 euri).aga kui tahad osta terve nn jooksu jope,püksid,kiivri jne.siis pead selle killavooriga teise linna otsa veel sõitma.ma arvan et see võib üsna ebamugav olla.lennujaam asub louisi poest üsna kaugel ja polo pood on veel hoopis teises kandis.kurat mina küll nii ei viitsiks.siis paned nagu mustlane oma pambu hunnikuga ringi.ma eelistan ikkagi auto kasuks.ok poolast ülesõit on pikk ja tüütu.no kannatab ära pole hullu.
Pljaa... lugesin seda juttu ja mõtlesin... Mina ei võtaks sellist läbi Poola reisi ette ka siis kui arst mulle sellise ettekirjutuse teeks... Pljaa... Vaata aknast välja... Ilm on ju jube ja see läbi poola 5 inimest autos on ikka paras per???uss. Sellist huinjaad tehti minumeelest viimati 10 aastat tagasi.nitse kirjutas:Praegu mõnel sooduspakkumisel pikalt ette ostetud lennukipiletitega tuleks isegi odavam ja tunneksid end sealjuures ka valge inimesena.
Varustuse hinnad on minumeelest Saksamaal igati mõistlikud ja lennupiletite hinnad samamoodi. Lennupiletid saab www.easyjet.com -ist ja kui praegu osta, siis (Laupäev 12 November 10:25 Tallinnast ja tagasi Püh 13 Nov 08:20 Berlinist), siis teeb see (lennu)reisi kogumaksumuseks 78EUR inimese kohta.
Loomulikult on võimalik sama raha eest ka autoga läbi Leedu-Poola minna... Aga eks igaüks peab selle, et kas reisida nagu neeger või reisida nagu inimene ikka ise selgeks tegema...
Lennu broneerimine : lendude ostukorv (Samm 3 5)
Muuda valuuta:
Teie lendude ostukorv
1 täiskasvanu
Lennud Laupäev 12 November
Tallinn kuni Berliin Schoenefeld
Lend 4606; välj. Lau 12 Nov 10:25
saab. Lau 12 Nov 11:20
€13.99
(inimese kohta)
Pühapäev 13 November
Berliin Schoenefeld kuni Tallinn
Lend 4605; välj. Püh 13 Nov 08:20
saab. Püh 13 Nov 11:15
€28.99
(inimese kohta)
Teie valiku maksumus
Lennujaamamaks täiskasvanu või lapse kohta €42.98
(inimese kohta)
Maksud ja lisatasud täiskasvanu või lapse kohta €28.00
(inimese kohta)
Maksmisele kuuluv kogusumma:
1 täiskasvanu
€70.98
(kogumaksumus)
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
-
olen kommionuga nõus. igaüks tegutseb oma äranägemise järgi.olen ühekorra nii teinud.aga oli ka nii et berliinis oli meil kohe esimene auto kinni pandud mille ära ostsime.ja siis tuulutasime edasi.ma ei tea mis me seal ilma autota oleks küll teinud.mina küll ei viitsi seal u ja s bahnide virrvarris orienteeruma hakata.ja nagu enne mainitud nagu jõuluvana suure kotiga ringi sõeluma.see et pakkusid 5-kesi läbi poola.see on välistatud. 4 on max.ma ei tea millal sa viimati poolat läbisid. kunagised jutud teeröövlitest ja muust taolisest on ammu ajalugu,unustatud teema.see et sõit on tüütu ei vaidle vastu.olen ise kasutanud poolas alati anti radarit.nii et keskmine kiirus ühtlaselt sada.mingit problat pole.asi peab jääma sündsuse piiridesse.
aga võid ka lennukiga minna.valge inimese asi.
aga võid ka lennukiga minna.valge inimese asi.
Nii... Minumeelest saab seal Berlini lennujaamas ka koheselt AUTO RENTIDA... Selline väiksem nässakas (Jahh ja sinna mahub 5 motohunti) maksab päevaks ehk ~40-60EUR.Hr.Nõel kirjutas:olen kommionuga nõus. igaüks tegutseb oma äranägemise järgi.olen ühekorra nii teinud.aga oli ka nii et berliinis oli meil kohe esimene auto kinni pandud mille ära ostsime.ja siis tuulutasime edasi.ma ei tea mis me seal ilma autota oleks küll teinud...
Läbi Poola-Leedu sõitsin viimati ~10 kuud tagasi... Teeolud olid ikka väga jubedad ja sõitsime Saksast tagasi ~45 tundi (Pidev sõitmine... autos olime kahekesi)... Poolas oli kohe hulgi avariisid ja ummikuid... Ikka väga-väga-väga kohutav kogemus.
-
võib küll auto rentida.aga lõppkokkuvõttes läheb vist päris kalliks.
ütlesid et 10 kuud tagasi.so. siis jaanuar.siis võib ligane ka olla poola teedel.aga et 45 tundi tulid saksat.kust kuradi august te nii kaua tulite.või oli teil masinaks polski fiat.või äkki käisite mitu raksu poola litsides(mida ise juhuslikult ei mäleta).kurrat nii kaua tulin ma täpselt la-mache väina äärest see aasta koju.
aga loomulikult võid lennukiga minna.mina lihtsalt olen harjunud autoga seda otsa käima.
ütlesid et 10 kuud tagasi.so. siis jaanuar.siis võib ligane ka olla poola teedel.aga et 45 tundi tulid saksat.kust kuradi august te nii kaua tulite.või oli teil masinaks polski fiat.või äkki käisite mitu raksu poola litsides(mida ise juhuslikult ei mäleta).kurrat nii kaua tulin ma täpselt la-mache väina äärest see aasta koju.
aga loomulikult võid lennukiga minna.mina lihtsalt olen harjunud autoga seda otsa käima.
t*** see Poola on ikka puhta ptsis koht. Tulime 1,5 kuud tagasi saksa poolt ja enne Warsavit mingi 200km lendasime öösel kella kahe paiku "kohalikku olematusse külla" mingi +20km/h sisse ja kolks radarisse. Kujutage ette, et Poolas, öösel, miilits ja altkäemasku ei võtnud
Poola raha polnud, kaardiga ametlikult trahvi maksta ei saanud, ainult eurod olid, mida vastu ei võetud, mitte mingisuguse kursigagi! Nii me siis seiklesime seal tunde ja otsisime kohta kus eurid slotiks vahetada ja ametlikult 100 sloti trahvi maksta mendile kviitungi vastu. Siiamaani pole veel keegi uskunud, kellele olen rääkinud, aga nii oli
Aga veel hullem Poolast oli tee Riiast Iklani, kus viimased 100km oli terve tee teetööd ja sõita sai valgusfooride saatel 1 rida korraga.

Aga veel hullem Poolast oli tee Riiast Iklani, kus viimased 100km oli terve tee teetööd ja sõita sai valgusfooride saatel 1 rida korraga.
Viimati muutis nitse, 26 Okt 2005, 15:33, muudetud 1 kord kokku.
Tadaa.. see Auto renditasu Saksamaal on ju suht sama mis osta bussipilet neljale inimesele...Hr.Nõel kirjutas:võib küll auto rentida.aga lõppkokkuvõttes läheb vist päris kalliks.
Nii... Tegelt oli see viimane reis mul siis kui tuli esimene lumi Poolas/Saksamaal ja siis oli ikka kohutav katastroof... Autoks oli karavan 124 kerega 3.0D Mersu (aasta ~1993). Tulema hakkasime Frankfurdist.. aga keskmine kiirus oli Saksamaal ~90, Poolas ~50, Leedus ~70, Lätis~60 ja Eestis ~70....
Pole probleemi... Igaüks võtab natikene sinu baigikesest (üks esitule ja teine kepsu ja kolmas sumpa jne.) ja siis sedasi rivis nagu päkapikud (peas valged koonusmütsid) tagasi lennukisse marss ja ongi su bike kodus neeger....ThousandStars kirjutas:NB kas on mingi variant et kui juba nö. "asja kallal ollakse" siis saaks kuidagi Saksast ka ühe bike koju transportida (lihtsalt küsimus)...
LOL.Kommionu kirjutas:Pole probleemi... Igaüks võtab natikene sinu baigikesest (üks esitule ja teine kepsu ja kolmas sumpa jne.) ja siis sedasi rivis nagu päkapikud (peas valged koonusmütsid) tagasi lennukisse marss ja ongi su bike kodus neeger....ThousandStars kirjutas:NB kas on mingi variant et kui juba nö. "asja kallal ollakse" siis saaks kuidagi Saksast ka ühe bike koju transportida (lihtsalt küsimus)...

Ma ei saa minna... Mind ei lasta selle valge koonusmütsiga lennukisseThousandStars kirjutas:Tegelikult muidugi mõtlesin rohkem autoga minekut aga ega ma sind ei takista Kommionu, võida kasvõi kaks korda Berliini ja tagasi lennata ja minu bike siis jupphaaval koju tuua:P

Aga muideks oli easyjet asjal eile 10 aastane sünnipäev ja lennupiletite hinnad vahemikus 1-10EUR-i
www.easyjet.com
http://www.delfi.ee/news/majandus/majan ... d=11481781
ThousandStars: võid oma motika sealt jupphaaval sedasi siia toimetada küll....
Ise plaanin praeguse seisuga minna mai keskel ja sihikul selline kohake: http://www.poloshop-berlin.de/Shop/shop.htmlGTI kirjutas:Plaanis minna aprilli lõpus Berliini tsiklivarustust ostma. Oskab ehk keegi nimetada selleteemaliste poodide aadresse seal?
ette tänades
Üritab leida ka muid poode. Kui keegi oskab nõu anda, siis kuulaks kõrv kikkis hea meelega.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.