cbr1000rr vs. hayabusa
Öelnud siis kohe, et jutt käib eelmisest aastast, kuid ma ei saa aru mis point on rääkida eelmisest aastast :\
Eelmisel aastal oli tõesti 1 osaleja turbobusaga, aga sellel aastal polnud küll busadest haisugi.
Ma ei nori vaid arvan täiesti siiralt, et sul ei ole see kiirenduse asi ikka korralikult läbi mõeldud ja tahad siin lihtsalt midagi näidata...
Siiamaani pole igatahes veel ühtegi konkreetset küsimust tulnud(väljaarvatud teema pealkirjas olev, aga see sai minu arust kiiresti vastuse).
1000rr vs. hayabusa on tegelikult täielik võhiku küsimus. See näitab ikka tõsiselt, et su kiirendusalane kodutöö on tegemata.
Ja mis veel - rikkaks ei saa ka selle alaga...
Eelmisel aastal oli tõesti 1 osaleja turbobusaga, aga sellel aastal polnud küll busadest haisugi.
Ma ei nori vaid arvan täiesti siiralt, et sul ei ole see kiirenduse asi ikka korralikult läbi mõeldud ja tahad siin lihtsalt midagi näidata...
Siiamaani pole igatahes veel ühtegi konkreetset küsimust tulnud(väljaarvatud teema pealkirjas olev, aga see sai minu arust kiiresti vastuse).
1000rr vs. hayabusa on tegelikult täielik võhiku küsimus. See näitab ikka tõsiselt, et su kiirendusalane kodutöö on tegemata.
Ja mis veel - rikkaks ei saa ka selle alaga...
Viimati muutis Nigga, 27 Okt 2005, 16:36, muudetud 1 kord kokku.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.