Sport PÜtt

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
Türklane

Sport PÜtt

Lugemata postitus Postitas Türklane »

Tervist...Nimelt käsil sport pütti soetamine cbr 600 sajasele, et oskate soovitada millise firma "pütt"(yosimura,akro,micro jne) teeb ,nn. sellist kõige vihasemat - ja jämedamat häält

p.s. ei ole edev inimene,lihtsalt mulle meeldib kui masinal on "mehine" hääl :twisted: ja sellised soovitused alaa ,et võtta üldse ära ja jne. ei taha kuulda.
Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

Minule on silma jäänud Lazer pütid. Mehise häälega jne. Hinnad tunduvad samuti taskukohased olema. Oleneb muidugi, kus kohast ostad.
Viimati muutis No_name, 14 Jaan 2013, 03:07, muudetud 1 kord kokku.

mega1
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mega1 »

akro üle prahi aga probleemne on hind 2 koht oleks yoshi
Kasutaja avatar

loonik

Lugemata postitus Postitas loonik »

Saksa foorumites kolades on mulle jäänud mulje, et tänasel päeval on ühed populaarsemad - super häältega püttide tootjad - BOS ja LeoVince.
Sportsumpsi ostes on hea valida selline, millel saab "dB õgija" eemaldada. Siis saab õige vihase jorina masinast kätte ning naabrid ei kipu enam tere ütlema.

Kui ajada taga max võimsust, siis tulevad Aka ja Yoshi aga kindlasti täispikkade lahendustena. Ehk esimene ( leegitorude) osa mängib olulisemat rolli võimsuse tõstmisel kui tagumine pütt.

Siit võib leida hulgaliselt saksakeelset infot, soovitusi ja teste selle teema kohta
http://www.cbr1000rr.de/frame.html

Teema algataja
Türklane

Lugemata postitus Postitas Türklane »

loonik kirjutas:
Saksa foorumites kolades on mulle jäänud mulje, et tänasel päeval on ühed populaarsemad - super häältega püttide tootjad - BOS ja LeoVince.
Sportsumpsi ostes on hea valida selline, millel saab "dB õgija" eemaldada. Siis saab õige vihase jorina masinast kätte ning naabrid ei kipu enam tere ütlema.

Kui ajada taga max võimsust, siis tulevad Aka ja Yoshi aga kindlasti täispikkade lahendustena. Ehk esimene ( leegitorude) osa mängib olulisemat rolli võimsuse tõstmisel kui tagumine pütt.

Siit võib leida hulgaliselt saksakeelset infot, soovitusi ja teste selle teema kohta
http://www.cbr1000rr.de/frame.html

max võimsust taga ei aja, ajan seda "dB" taga :)
oskab keegi öelda kas eestis ka neid BOS ja LeoVince sumpse müüakse ja kas keegi kasutab ka neid siin mail neid?

apsik

Lugemata postitus Postitas apsik »

Mul väike soovitus. Soovitan ostud teha ebay.de-st.
Leiad nii seda kui teist. Ja mõistliku hinnaga.

http://search.ebay.de/search/search.dll ... category0=
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Aga, mida arvata muidu Arrow püttide tootjast?
Kasutaja avatar

mina
Tsikkel: fighter VTR

Lugemata postitus Postitas mina »

Arrow püti kohta pole palju öelda aga enda z1000 sai ise väljalase tehtud jämedam leegitoru ja 100mm torud taha muidugi kõik torud jõuavad taha eraldi,hääl on nagu kiirendus träägsteris ja üle 8000 pöörde hakkab bike hääl tulema :twisted:
Kasutaja avatar

mina

muidugi tagumised pütid on 750mm pikad ja villa sai u. 10mm pandud ,püti sisemiseks sõeltoruks sai sribasõelm augu mõõduga 2*20mm.Igaljuhul kui maha sõita üle 100km siis kõrvad undavad mõnda aega järgi :(

Siller

Peab ka selle ise ehitusega ette hakkama vaatama, et ei sattuks vastuollu db normatiividega, muidu ei lasta eriti ju ülevaatuselt läbi?
Kasutaja avatar

mina

ülevaatusel nad käisid küll oma db mõõtmis aparaadiga midagi uudistamas aga ainult vahtisid seal tsikkli taga oma aparaati ja naersid :lol:

Siller

Ma mõtlesin ikka legaalset et ei ole lubatud nii palju, aga praktikas annab kõike seda nö väänata.

Fatman

Lugemata postitus Postitas Fatman »

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”