algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
-
reinuvader
Teema algataja - Postitusi: 298
- Tänatud: 27 korda
Tere jälle!ma väga tänan kõikki kes viitsisid kirjutada ja nõu anda.no muidugi on selge,et ainult lugedes siit soovitusi kogemusi ei saa kuid enam vähem saan siiski teada,et mida jälgida ja kuidas teha.endast veel niipalju,et alustasin selle alaga suht hilja kuna olen 32a vana aga ei julgenud suuremat masinat kui võrr vaadata,sest mul on sellegi taltsutamisega tegu.ja tõesti,minujaoks oli imelik see,et sain proovida 4t/450cm3 ktm,i ja sõita oli kuidagi kergem st,et käike polnud vaja nii palju lapata ja pehmes liivas-kurvides läks too kuidagi sujuvalt,minu oma on väga erk ja pehmes liivas ratas käib ringi,liiva lendab ja masin otsib nagu vedamis pinda ja muudab tihti ootamatult suunda.samas see kelle masinaga proovisin istus minu oma selga ja tegi vaid ringi,tõi tagasi ja ütles,et selle hulluga on raske sõita,kuna masin on suht kerge ja väga võõras...samas mina nautisin suuremat pilli 10 ringi jagu!kuid enda omaga olen siiski rahul vaja ainult kogemusi juurde.küsingi veel,et kas kurvides tuleks pidurdada käikke madalamaks ladudes või just piduritega ja kurvi läbides vastava käiguga edasi minna?ja mul on vist loll harjumus juba juurde kasvamas nimelt kasutan palju esipidurit kuna see võtab kõvemini(taga sai vahetatud just uhiuued klotsid aga pidur kuidagi nõrk või tundub mulle nii?) ja hüpetega saan nagu enam vähem hakkama.....kuid on üks minujaoks raske koht kus mägi läheb väga järsku ja pikalt alla nn karjääri põhja ja enne seda on suht püstise harjaga hüpe.......vot sealt ongi tihti nii,et lennates läbi prillide näen,et MAA tuleb vastu!siiani olen veel püsti jäänud kuid tunne on õudne kui esirattale kukun(õigemini lendan).aa siin keegi kirjutas väga asjalikult pärnust?tuhat tänu talle ja muide oma masina ostsin just pärnu motoklubist nii,et näete TEIE masin veel elujõus ja aktiivses kasutuses.kuigi mis läbi oli on tagaamort,sest seda vaatasin ma ise ka,et kuidagi imelikult pillub tagumist osa...nagu põrkab ja selle pärast olen mitu korda käntsa pannud,sest viskas risti tagumise otsa ja,et asi mäda ütles mulle see kogenum mees kes proovis sõita,nüüd loodan,et saan abi,sest amort tallinnas tegemises.samas arvan,et kuna ei ole pappi,et osta naelkumme jääb masin talvekorterisse ja uuel kevadel uue hooga.teile kõigile veelkord tuhat tänu ja edu!rein.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.