Milline kiiver?
Mulle meeldivad prillid seepärast, et õhku on rohkem. Samas eeldab see, et maanteesõiduks on ees klaas, mis jaksab tuult üle pea visata. Kinnine kiiver näitabki oma eelist maanteel ja/või vihmaga. Samas tulevad tema miinused välja siis kui pisut turnima ja ronima pead ning lõõtsutada on vaja. Eks ise pead vaatama mis tüüpi sõit ees on ja selle järgi siis ennast kiiverdad. Aga nokk on päikesega ikka hea asi küll!
Mul oli selle nädala alguses vaja ratas varahommikul parklast garaazhi viia ja ei viitsinud kinnise kiivriga jännata. Siis aga hakkas lörtsi sadama ja linnakiiruselgi oli see paras piin, kätt pidi aegajalt näo ees hoidma. Kohendad siis aga prille ja kiivrit ja kartuses, et on hooaja viimane sõit, tegin ikkagi pisukese ringi.
Üldiselt maitse ja harjumuse asi, aga sõidan mõlema kiivriga. Ühega küll rohkem kui teisega...
terv, sokk
Mul oli selle nädala alguses vaja ratas varahommikul parklast garaazhi viia ja ei viitsinud kinnise kiivriga jännata. Siis aga hakkas lörtsi sadama ja linnakiiruselgi oli see paras piin, kätt pidi aegajalt näo ees hoidma. Kohendad siis aga prille ja kiivrit ja kartuses, et on hooaja viimane sõit, tegin ikkagi pisukese ringi.
Üldiselt maitse ja harjumuse asi, aga sõidan mõlema kiivriga. Ühega küll rohkem kui teisega...
terv, sokk
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.