Soovitan vaadata-Pikk ümbermaailmareis (The Long Way Round)

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
and-r1-est

Soovitan vaadata-Pikk ümbermaailmareis (The Long Way Round)

Lugemata postitus Postitas and-r1-est »

Soovitan vaadata SAT TV pealt, SIRIUS 5E satilt, kanal EXPLORER(Kellel SATi pole, saab + - elektroonikast, Euronics`ist, OnOff`ist, Mergest, Entre`st 1 krooniga).

Neljapäev 8 Detsember 2005 18:00 Reede 9 Detsember 2005 06:00, 12:00

Pikk ümbermaailmareis (1)
(The Long Way Round)
Suurbritannia 2004. aasta dokumentaalsari
episood: Ewan ja Charley hakkavad marsruuti koostama ja arutavad, millised riigid nende ümbermaailmareisi teele jäävad. Seejärel alustatakse füüsiliste ja vaimsete ettevalmistustega, näiteks arutatakse Venemaa saatkonnaga võimalust, kui neile ei
anta viisasid. Pärast probleeme mootorrataste, viisade, operaatori ja perekonnaga on lahkumishetk lõpuks käes. Sarjas jälgitakse kaht briti näitlejat, Ewan McGregorit ja Charley Boormani 9kuulise ettevalmistusaja ja 3kuulise reisi vältel. Teekond viis Ewani, Charley ja nende operaatori Londonist läbi Euroopa, Aasia, Kanada ja USA lõpuks New Yorki. Tänu kiivritele kinnitatud kaameratele jõuab vaatajateni kogu ettevõtmise vahetu põnevus. Intiimsetest ja ausatest videopäevikutest selgub, kuidas tuldi toime halbade ilmaolude, sääserünnakute, mootorrattaõnnetuste, piiril tekkinud vaidluste ja omavaheliste sõneluste ning ohtlike teeoludega. Sari toob vaatajateni kahe sõbra suurseikluse kõrghetked ja madalseisud.

Reede 9 Detsember 2005 18:00 Laupäev 10 Detsember 2005 06:00, 12:00

Pikk ümbermaailmareis (2)
Ewan ja Charley on lõpuks teel. Esimesed päevad sõidetakse rõõmsas elevuses läbi Euroopa. Esimene peatus on Prahas, kust suundutakse edasi Slovakkiasse ja siis juba Ukrainasse, kus tuleb esimest korda kokku puutuda ka keelebarjääriga.
Sõbrad seiklevad Kiievi piduhoos tänavatel ja maitsevad kuulsat kiievi kotletti.Hiljem võetakse vastu ukraina maffia küllakutse, ent majaperemees mõjub seltskonnale üsna šokeerivalt. Järgmine etapp viib neid aga korraks Venemaale,kust minnakse parvega edasi Kasahstani.

Laupäev 10 Detsember 2005 18:00 Pühapäev 11 Detsember 2005 06:00, 12:00

Pikk ümbermaailmareis (3)
Ewan ja Charley on teel Kasahstani. Nad märkavad, et muutunud on nii maastik kui ka inimesed ning sõita tuleb kardetud kehvadel teedel. Esimesena kukub operator Claudio. Ka on probleemiks pidev politsei eskort, millest mehed väga kiiresti
tüdivad. Veetnud kaunis Kasahstanis veidi aega, suunduvad Ewan ja Charley Mongooliasse.

Pühapäev 11 Detsember 2005 18:00 Esmaspäev 12 Detsember 2005 06:00, 12:00

Pikk ümbermaailmareis (4)
Põiganud Mongooliasse sõites korraks ka Venemaale, rõõmustavad Ewan ja Charley asfaltkattega teede üle, mis kulgevad kuni Barnaulini. Ka on meeldivaks üllatuseks Altai krai hämmastav maastik. Peagi puutuvad rändurid kokku aga Mongoolia kuulsa teedenappusega.

Neljapäev 15 Detsember 2005 18:00 Reede 16 Detsember 2005 06:00, 12:00

Pikk ümbermaailmareis (5)
Vihmasadu viib niigi juba masendunud Ewani meeleheitele. Sellele vaatamata liigutakse edasi ja jäädakse Charley ettepanekul laagrisse kõrgendikule. Ewan mõistab, et reisi eesmärgiks ongi lisaks meeldivate elamuste kogumisele ka raskete hetkedega toime tulla. Peagi ollakse jällegi teel Venemaale, sedapuhku Siberisse. Neile räägitakse kohalikust naisšamaanist, kes pakkus neile ööbimiseks oma maja järve ääres. Lossist unistanud mehed leiavad eest aga hurtsiku ja šamaani, kes osutub äärmiselt tüütuks.

Reede 16 Detsember 2005 18:00 Laupäev 17 Detsember 2005 06:00, 12:00

Pikk ümbermaailmareis (6)
Sõitnud 24 tundi rongis, kus tuli magada motikate kõrval, jõuavad Ewan ja Charley oma sihtkohta. Nad kohtuvad tugimeeskonnaga, et järgmine etapp põhjalikult läbi arutada. Otsustakse sõita mööda Konditeed, mis sai nime tänu lugematule arvule meestele, kes seda nõukogude ajal ehitades surid. Suurim väljakutse on sel etapil aga lai poolenisti jääga kaetud jõgi, mille sild on keskelt sisse vajunud. Jõgi on liiga lai, jää liiga rabe ning silda ega veokit pole kusagil.

Laupäev 17 Detsember 2005 18:00 Pühapäev 18 Detsember 2005 06:00, 12:00

Pikk ümbermaailmareis (7)
Seltskond jõuab Alaskale. Tagasi tsivilisatsiooni rüpes, tellivad mehed esimese asjana endale küllusliku ameerika eine. Puhanud Alaskal veidi aega, asutakse jällegi teele. Duo saabub Kanada Yukoni regiooni, kust suundutakse Calgarysse, mis
on pärast IdaEuroopat esimene suurem keskus, kus peatutakse. USA piirile lähenedes jõutakse ühtlasi ka lähemale reisi lõpule, paistab ju New York olevat vaid nurga taga.
Kasutaja avatar

tsiklonaut
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas tsiklonaut »

Mul on täis kvaliteediga Long Way Round 2xDVD. Olen mõelnud, et selle siin kasutajate seas oleva väikse motomatkakretiinide seltskonnaga täitsa videoõhtu organiseerida. Comments?

Samuti on mul olemas Mondo Enduro DVD (ümber maailma) ja Terra Circa DVD (ümber maailma, Mondo Enduro tüüpide "uus ja parem" katse).

Terv., Tsiklonaut

Teema algataja
koodeks

Lugemata postitus Postitas koodeks »

See videoõhtu idee on hea. Koos väikse õllega :)
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

tsiklonaut kirjutas:
Mul on täis kvaliteediga Long Way Round 2xDVD. Olen mõelnud, et selle siin kasutajate seas oleva väikse motomatkakretiinide seltskonnaga täitsa videoõhtu organiseerida. Comments?

Samuti on mul olemas Mondo Enduro DVD (ümber maailma) ja Terra Circa DVD (ümber maailma, Mondo Enduro tüüpide "uus ja parem" katse).

Terv., Tsiklonaut
Comments yes. Kui aeg sobiv, siis vaataks isegi hea meelega. :wink:
Kasutaja avatar

Erz

Lugemata postitus Postitas Erz »

Long Way Round 'i saab vist küll igavesti vaadata. Ükskõik kust maalt sa seda vaatama ei hakka, on ikka huvitav ning kohe ei saa enne kui jällegi seerja läbi, kuigi mingi 10 korda sama kohta nähtud.

muidugi võiks ka uusi filme vaadata, tegeliult oleks isegi vga huvitatud. Endale ajas igatahes mõtted väga kaugele kuhu võiks oma rattaga ronida:)

Teema algataja
koodeks

Seltsis segasem :))
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Õlu, video ja mootorattad - kõlab hästi, aga kas keegi omab/teab mõnda sobivat kohta kus näiteks prjektoriga fimi näidata?
Stark Varg EX

Teema algataja
koodeks

Hmm, peab mõtlema. kui projektor leida saab seda ka minu juures korraldada.
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Kui tegemiseks läheb, siis võin isegi muretseda projektori. Läppariga/arvutiga vaatama siis, kuna ainult VGA juhe sellel. :wink:
Kasutaja avatar

Tihver

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Läpakas ja DVD-seade olemas :!:
Stark Varg EX

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

mul on head kõllid ja suur projektsioonitelekas. dvd ja muud aparaadid samuti. inimesi mahub ka vast mõned :)

plaanis on see asi dvd peal osta ka. esimese osa sain superbikes.com ajakirjaga kaasa, see oli ikka väga veenev :)
Viimati muutis Credo, 29 Nov 2005, 21:57, muudetud 1 kord kokku.

Teema algataja
koodeks

Credo sa ruulid

Teema algataja
Credo

leiame mõne ühise aja ja tere tulemast (w)

Teema algataja
koodeks

Olen 100% tulia. Räägi millal peremehel sobib?

Teema algataja
Credo

nädalavahetused (mitte see laup ja järgmine nv) on ok. leppige omevahel kokku ja andke kasvõi mulle teada ;)
ahjaa... ütlen üle, et TV'd mul ei ole, seega ainult kraam, mis on dvd peal.
Kasutaja avatar

Olts

Lugemata postitus Postitas Olts »

Explorerilt vaatamise pluss on kindlasti eesti keelsed subtiitrid. Kui need pakutaval DVD-l ka olemas siis on väga bro. Muidu kaldun arvama, et kui õlled ja seltskond koos on, siis suht raske võõrkeelset asja vaadata nii et kogu jutt arusaadavalt kohale jõuaks.
Kasutaja avatar

tige päkapikk
Tsikkel: VN 1500 / tl1000R
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tige päkapikk »

9 kuuline ettevalmistus ja kolme kuuline ümberilmareis ??? jääb mulje nagu kihutaksid nad mööda kiirteid. kohtasin aastaid tagasi Otepääl austraallastest vanapaari koos sõbraga. Nad olid endurokatel kolmekesi kodust lahkunud poolteist aastat tagasi , Euroopa ja Aasia oli risti põiki läbi sõidetud. ja kojumineku plaani veel ikka polnud. aga neist näe , pole kahjuks kuskilt filmi võtta.
Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

tsiklonaut kirjutas:

Heh, see Mondo oli päris pull asi, seda vaataks veidi korralikumas köites uuesti küll.
See näitlejate sõit...ma väga loodan, et see pole selline film nagu ma veidi kardan, et see on. Nii vähe kui ma seda näinud olen, aga sellele sõidule ümber tehtud pakend tõukas veidi eemale.... mõnigi mitu aastat ja kuni 200000km tiir on sootus meeldivamas pakendis... tagasihoidlikum kära kogu asja ümber..no lugeda vähemalt. Aga niipalju kui ma seda Long Way Round 'i demosi olen vaadanud...ma ei tea, veidi häiris miskit.. aga selle peaks ära vaatama, saaks aimu kas oli petlik mulje.

Kari World Tourist võiks ka film olla.. see A-Twiniga u92000km tiir oli Bikes just nii lühidalt kirjas, et piisavalt põnevust tekitada ja põhjalikumat lugemist otsima panna.

Krt mulle mõjuvad selised filmid tegelt suht halvasti..et võiks nagu mõjuda tiivustavalt, et senistest matkadest veits kaugemale mõelda. Tekitavad aga pigem liialt enesekriitikat. :roll:

Kk
Kasutaja avatar

Freaksmart
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Freaksmart »

Kui ma asjast õigesti aru saan, siis on mainitud DVD`d inglise keeles. Kas seal tiitrid mõnes arusaadavamas keeles ka olemas?
Jawa 634 (15kw); Jawa 638 (17kw); Suzuki GS500E (34kw); Hyosung GT650 (60kw); BMW F800S (63kw)

Teema algataja
cantamus

Lugemata postitus Postitas cantamus »

tsiklonaut kirjutas:

Terv., Tsiklonaut
aga kas neid kuidagi laenutada ei saaks? /me suht seltskonnakartlik ja üksi neid ikka parem vaadata... :oops:
Kasutaja avatar

Laisaar
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

minuarust on see üks parimaid reisisarju üldse. Kahju ainult, et seda eestis ei müüda. Praegu vist ainuke võimalus netist osta ja lasta siia postitada. Kui keegi märkab neid kuskil eestis müügil siis palun teatada. Mul veel pool esimest ja VII osa nägemata.

motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 9 korda
Tänatud: 79 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

cantamus kirjutas:
aga kas neid kuidagi laenutada ei saaks? /me suht seltskonnakartlik ja üksi neid ikka parem vaadata... :oops:
Nonäiteks selline link... ;)

Teema algataja
Credo

äkki nagu püüaks siin vähemalt mitte nii avalikult piraatlust reklaamida?

SiD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SiD »

endal ka kõik 7 osa olemas dvd-l kui keegi soovib siitakandist siis andku teada, ei ole kade :wink:
Viimati muutis SiD, 22 Dets 2005, 16:08, muudetud 1 kord kokku.
Derbi Senda Sm X-Treme '05
Vene raudvara K-650
Kasutaja avatar

Nigga
Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel: Tsikkel

Lugemata postitus Postitas Nigga »

Credo kirjutas:
äkki nagu püüaks siin vähemalt mitte nii avalikult piraatlust reklaamida?
Kui juba tähenärimiseks läks, siis sinu kommentaar on täielikult vale!

racerx

Lugemata postitus Postitas racerx »

Poogen pole või. Mis f*****ing piraatlus. Eesti mees ei kummarda kellegi ees.
Mis vanasti tuli välismaa meremees ja rääkis mis tal kodus on jne. Ja siis kuulaja enne kui läks seda oma naisele rääkima saatis kirjaga raha mingile laevaomanikule või ?

Kuidas see oligi selles Kevin Costneriga filmis, Perfect World vist... kui mehel on midagi tarvis, siis mees võtab selle.

:)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”