Sõidupäeva jutud
Moderaator: Moded
Regula kirjutas:Aga tegelikult ei tohi mootorsõidukiga ka päris mereääres sõita või tohib? No linnas olevas rannas ei tohi kindlasti, aga kuidas üldse selle looduses sõitmisega on huvitav, et kus tohib, kus ei tohi sõita?
Krt tegin minagi vist pattu jah. V2hemalt ei seganud rannam6nude nautijaid praegu
-
Teema algataja
Regula kirjutas:Aga tegelikult ei tohi mootorsõidukiga ka päris mereääres sõita või tohib? No linnas olevas rannas ei tohi kindlasti, aga kuidas üldse selle looduses sõitmisega on huvitav, et kus tohib, kus ei tohi sõita?
Võin eksida, kuid Liikluseeskirjas on öeldud, et isegi metsa all ei tohi sõita , rannast rääkimata. Uuri järgi, jaga teistele ka.
Tadamm! Täna vuras talvekorterist välja TDM850, mille otsas troonisin rõõmsalt mina. Motohooaeg on minu jaoks alanud. Nii et - rahvast rohkem nüüd jälle teedel.
Tervisi ja jaksu
-
- Tsikkel: 90º V2
- Kontakt:
oi-jah, hooaeg sai eelmisel nädalal avatud. Isu rattaga sõita oli nii suur, et naabrianaine lubas paksu lumasajuga oma ratta välja ajada ning siis kordamööda sõitsime, eelnevalt muidugi ilus punane munakoor pähe tõmmatud. Algul tema lükkas ja mina juhtisin, pärast vastupidi ja lõpuks pidime paksu lumekorra sees ja autojuhtide punnis silmade all mõlemad ratast tõukama, et see vähekenegi liiguks
(p.s loodame, et bikerlaste huumorisoolikas ei ole pika kannatamise peale kinnijäänud )
If the MTS1200 engine is not enough for you then I dont know what else to say. Nothing combines the handling, power, versatility & comfort of MTS 1200ST.
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
eks ta olegi juba kujunemas päeva pajatamise teemaks aga miks ka mitte, täitsa huvitav lugeda.
Ise juba mitu päeva valge gsxf-iga ringi lasknud nii nõmmel kui ka linnas ja pirtal...ei tea mis jama on aga kuidagi vähe sõitjaid olen kohanud. muidugi üleeile tegi 1 kaas tsiklist südame eriti soojaks - ilusa musta bikeiga üleni mustas riietuses ( k.a tume visiir ), eriti stiilne vaatepilt oli, kuid ei tea kes või mis masinaga ( toimus see siis piritalt kesklinna liikudes "imeliku" kiriku lähedal.
kirjanduslooline remark:
tööd ei leidnud kusagil...
See on küll nii, nagu suurem osa meist on koolis õppinud, kuid see pole see, mida Liiv kirja pani. Nimelt NLiidu ajal oli vaja suurendada sotsiaalset mõõdet ja muudeti originaali "tee" ära "tööks".
Nii et Juhan Liiv ütles hoopis, et
tulin linnast, lumesadu
teed ei leidnud kusagil...
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Vidget kirjutas:DGAF kirjutas:sai täna tallinna vahel 80km-i maha sõidetud....aga motopaks - miks ei sõida?
VRSCA pole pill, millega soolaplögas möllata
Mul ratas tartus, ise mujal. Nii ammu pole näind, tea kas käimagi läheb. Aga exootika ajal toon ära.
motokas
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
speedvana kirjutas:kui täna hommikul nägin paksus vihmas/lörtsis tsiklimeest, meenus mulle Juhan Liivi luuletus
Tulin linnast, lumesadu
tööd ei leidnud kusagil...
lumesadu, jalad väsind
läbi-läbi näljane...*
Kunagi oli selline käsipeet nagu "Lehesadu", lõuapoolikud muidugi mugandasid selle luuletuse kohe vastavaks:
Tulin linnast, Lehesadu
muud ei saanud kusagilt...
Algus tehtud!
Hakkab ,aga jälle otsast peale! Täna ei pidanud närv enam vastu,tegin kindlustuse ära ja lükkasin ratta välja. Esimesed paarkümmend kilomeetrit sõidetud ja esimene surmahirmgi läbi elatud. Sõitsin linnas peateel, kui vasakult poolt kõrvaltänavast sõitis välja tziip,roolis naisterahvas, kes sooritades vasakpööret, lihtsalt sõitis peale, surudes mind järjest ligemale kõnnitee äärele. Vajutasin pidurit ja lasin tal minna kuigi tahtmine oli kõrvale sõita ja vastu ust põrutada,aga olen kindel,et ta poleks endal mingit süüd leidnud,ta litsalt ei NÄINUDKI mind .
mux2hot kirjutas:Küsimus sobiks küll rohkem teemasse sõiduõhtu jutud kuid ehk viitsib keegi uustulnukale seletada, kui sihitu või sihipärane näeb välja õhtuste kokkusaamiste sõidud.
Et siis õhtuti linnapeale kolama kahel rattal? Endale meeldib just õhtuhämaruses linnas sõita. Tavaliselt päeval ei jõua enivei.
-
- Tsikkel: VFR800
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
gw kirjutas:Et siis õhtuti linnapeale kolama kahel rattal? Endale meeldib just õhtuhämaruses linnas sõita. Tavaliselt päeval ei jõua enivei.
Ikka kahel rattal ja tegelikult pole vahet kas päeval, õhtul või mõnel muul ajal. Küss pigem selles, et kas sõidetakse sihitult ringi või aetakse "mingit asja".
mux2hot kirjutas:gw kirjutas:Et siis õhtuti linnapeale kolama kahel rattal? Endale meeldib just õhtuhämaruses linnas sõita. Tavaliselt päeval ei jõua enivei.
Ikka kahel rattal ja tegelikult pole vahet kas päeval, õhtul või mõnel muul ajal. Küss pigem selles, et kas sõidetakse sihitult ringi või aetakse "mingit asja".
Ei tea. Ise sõidan tavaliselt küll "sihitult". Kui on mingit asja ajada siis ühendan selle "sihitu sõitmisega". Aga mispärast sellised küsimused?
Kuigi jahh praeguste bensuhindadega peaks seda mõtetut cruisimist kärpima.
mux2hot kirjutas:gw kirjutas:Aga mispärast sellised küsimused?
Et oskaks vaimu valmis panna kui peaksin otsustama mõne sõiduseltskonnaga liituda.
Usun et kui on ikka planeeritud mingi kogunemine ja väike sõit linnavahel ei hakka üldiselt vist mõni mees oma asju ajama cruisimise kõrvalt.
Aga kui ilma on siis võiks ju linnas paar tiiru teha?
M.K kirjutas:Mul veel vaja arki sõidueksam teha, siis saab ka sihitult kruisida
. Kus kandis sõidate muidu?
Asfaldil või võsas - vahet pole minu poolest Universaal siis
Ahjaa Tallinnna ümbrus.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.