Raske endu metsaradadele(Harju)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: ---
Re: Raske endu metsaradadele(Harju)
Müüsin enda ratta ära, seega ootan kevadet juba!
Mikk
Honda CB500 -- Yamaha XJ 600 S -- Kawasaki KL650 A -- Yamaha XTZ 660
-
- Tsikkel: Honda Transalp
tiam kirjutas:uljasvaluvelg kirjutas:Eks ma siis lähen Männikule ja kaevan omale kena sooja koopa talveks!
Kui pühapäev sobib, siis ma võiks ühineda.
Ma ei ole kahjuks oma pühapäevases tervises kuigi kindel, kuna täna tuleb pikk õhtu.
-
Head 2012 hooaja algust! Nonii, uus ratas vajab testimist. Kärnad all lausa kutsuvad maastikule. Kas on huvilisi? Lähipäevil ma ise ei saa veel, aga tõmbaks teema üles, et äkki leiab ühise kuupäeva.
Mikk
vaja jah mammutite mudast välja sikutamine ellu äratada ! On siin juba sulistamas käidud ! Aga ikka veel vähe !
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
udupeenike kirjutas:Head 2012 hooaja algust! Nonii, uus ratas vajab testimist. Kärnad all lausa kutsuvad maastikule. Kas on huvilisi? Lähipäevil ma ise ei saa veel, aga tõmbaks teema üles, et äkki leiab ühise kuupäeva.
Jah, olen käpp!
Eelistatuim muidugi nädalavahetus aga ka saab ka tööpäeva õhtutel.
Villem aka Villu aka Madis

-
- Tsikkel: Yamaha SuTenöör (XTZ900) 5PS
Ma oleks ka käpp kui kuupäev paika pannakse ja krabaksin kaasa ehk paar sõpsi kah
http://www.super-tenere.net/forum/xtz75 ... -xt900z-fi
5Okuus856üheksa
Tere,
Praegu on õnneks õhtud juba päris pikalt valge, nii et kannatab ka õhtuti veidi Männikul tiirutada.
Aga kui konkreetsemaks minna, siis võiks ju näiteks kolmapäeva õhtul kella 18.00 Männikul kogunemise teha ja paaritunnise ringikese teha Männiku mändide vahel.
Ilmateade näitab päikesepaistelist ilma ning 15 kraadi, nii et paremat ilma oleks keeruline soovida.
Palju oleks huvilisi?
Herki
-
Iseenesest peaks sobima, aga kella 18.00ks männikule kuidagi ei jõua, kõige varem 18.30 või 19.00. Lisan veel, et mina isiklikult palju just offroadi sõitnud pole, seega algaja. Et teeks sellise lihtsama trassi esialgu?
Mikk
Usun, et aja suhtes võib ju veidi siia-sinna nihutada, tähtis, et kamba kokku saaks.
Ise olen samuti vaikselt töristaja, nii et pole hullu.
Eelmine aasta tehti seal ka üks harrastajate sõit ja mõned lindid on seal ka veel siiani alles, aga poole pealt kaotasin ise järje. Kui keegi teab seda rada, siis võib selle läbi kulgeda, või kui kellelgi on teisi häid ideid, siis käige aga välja ja teeme ära.
Herki
-
Eks kolmapäevaks ole näha, palju tulejaid on.
Mikk
Kella 18.00.-st võiks kogunema hakata ! Aga täpsemalt , kus ? Eks vingerdame esimene kord Männikul . Küll tulevik näitab , kuhu välja jõuame !
Koguneks siis Männiku Nestest ja arvestab sellega, et 18.30 hakkame kuhugipoole liikuma. Kuidas Sinuga Udupeenike lood on, kas jõuad 18,30 ks?
Herki
-
Ma EHK jõuan kah 18:30 'ks kui speed limiteid hitin ja mega kiirelt kodus ära käin. Otse töölt pole eriti mugav vast kui kast tehnikat täis.
Niipalju veel, et ise kah alles täis roheline ja pehmes liivas kulgen jalakäija kiirustel

Villem kirjutas:pehmes liivas kulgen jalakäija kiirustel
Kas seal on siis kiiremini ka võimalik sõita?
Herki
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
herki. kirjutas:Villem kirjutas:pehmes liivas kulgen jalakäija kiirustel
Herki
teoreetiliselt ongi kiiremini lihtsam, kuid see tuleb vastavalt kogemusele.
-
Piipz kirjutas:herki. kirjutas:Villem kirjutas:pehmes liivas kulgen jalakäija kiirustel
Herki
teoreetiliselt ongi kiiremini lihtsam, kuid see tuleb vastavalt kogemusele.
Jep kiiremini on lihtsam siis hoiab inerts juba püsti. Seal on ka tähtis püsti olla peal ja/või raskus võimalikult taga ning vedu peal koguaeg, veel parem kui kiirendad õrnalt, et nina kerge oleks, siis ei lähe alt ära.
Aga kiirendades hakkan ma üks hetk lihtsalt kiivrisse nutma ja lasen gaasi maha ning ....

Viskan selle teema esimesest tripist tehtud pildi.
Kokku oli ikka üle 10 ratta ikka, ja mõnest tunnist sai terve päev.
Kahju kohe et endal hetkel ratast pole, korraldaks veel midagi sellist.
Isegi sain liivas sõitmise sel kevadel selgeks ! Enamvähem ! Kiirust tuli kohe mitu korda juurde . Ja kuppel ei lähe ka enam nii lhtsalt märjaks !
Alustame siis tankimist kolmap.18.00. ja poole tunniga peaks saama tangitud küll ! ?
upitaja kirjutas:Isegi sain liivas sõitmise sel kevadel selgeks ! Enamvähem ! Kiirust tuli kohe mitu korda juurde . Ja kuppel ei lähe ka enam nii lhtsalt märjaks !
Alustame siis tankimist kolmap.18.00. ja poole tunniga peaks saama tangitud küll ! ?
No siis saame kõigepealt tanklas läbi võtta teooria osa ja siis juba lahinguväljale liiva ja puudevahele praktiseerima.
Herki
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 366 korda
- Kontakt:
Teooria ikka koos praktikaga kohapeal Niisama jutt ei toimi aga kui on keegi, kes saab ette näidata, siis on kordades parem
-
herki. kirjutas:Koguneks siis Männiku Nestest ja arvestab sellega, et 18.30 hakkame kuhugipoole liikuma. Kuidas Sinuga Udupeenike lood on, kas jõuad 18,30 ks?
Herki
Mul nüüd osalemine 50:50, sest tööl lükati tramm selga, aga kolmapäeva lõunaks on asi klaar, kas olen tulemas. 18.30ks peaks jõudma küll muidu.
Mikk
-
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 13 korda
-
Kas see männiku Neste on too, mis on linnas sees ja enne säästukat?

Villem kirjutas:Kas see männiku Neste on too, mis on linnas sees ja enne säästukat?
Ma mõtlesin seda Männiku tee ja Valdeku tänava ristis olevat Nestet. Sealt saab vastavalt tahtmisele suunduda Silikatsiidi tänavat pidi polügonile, või siis teiselt poolt mainitud säästuka tagant raba äärde mändide alla.
Ja kui keegi teadjam on nõus veel endurotarkusi jagama, siis oleks eriti pro.
Herki
-
herki. kirjutas:Villem kirjutas:Kas see männiku Neste on too, mis on linnas sees ja enne säästukat?
Ma mõtlesin seda Männiku tee ja Valdeku tänava ristis olevat Nestet. Sealt saab vastavalt tahtmisele suunduda Silikatsiidi tänavat pidi polügonile, või siis teiselt poolt mainitud säästuka tagant raba äärde mändide alla.
Ja kui keegi teadjam on nõus veel endurotarkusi jagama, siis oleks eriti pro.
Herki
Ok siis mu mõttes oli ikka õige koht.
Tarkusi oleks omalgi jubedalt vaja

Olen ammu tahtnud kambakesi Männikule minna, tuleb tulla.
BMW r-35 -50
Dnepr MT-10 -79
Hakkab juba looma, viimased vabad kohad aktiivsele õhtupoolikule!
Kiirustage Härrad liiva, muda ja männitolmu näljased!!! Kui jätate tulemata, siis saate hiljem ainult ennast kiruda, et miks kurat ma minemata jätsin, sest usu mind, see minemata jätmine jääb kripeldama
Kogunemine hakkame kolmapäeval kella 18.00 Männiku Nestes ja lahkume sealt 18.30.
Herki
Kui paremale raba serva mändide alla lähete, siis ärge palun Pääsküla raba terviseradadele ära eksige. See on seal lihtne, kui ühe vale parempöörde teed. Alguses tundub, et oled mahajäetud kõrvalisel metsarajal, aga kui natuke linnale lähemale jõuad, siis järsku on emad lapsevankritega samal rajal jalutamas. Hoidke ikka rohkem otse Saku suunas ja kaitseväe "Linnaku" kõrvale.
Hea uudis on see, et kaitsevägi on kolmapäeval kella 17ks juba laskmised lõpetanud
http://harjutusvali.mil.ee/calendar.asp ... wa_id_key=
Aga hoidke siis silmad-kõrvad lahti kui polügoonil küngastest üle sõidate. Kergemate enduurodega vennad teevad kolmapäeval veel viimast trenni enne Võrtsu kahepäevaenduurot ja võivad suvalisest põõsast pauguga välja lennata.
Ühel husabergil on ka plaanis töölt varem ära hiilida ja kohale jõuda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.