Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: BMW R45|FT500"Krants"|XT600
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 14 korda
Re: Rumalad küsimused 2
Peaks olema Acoustic Harrasment Device .
MarekM kirjutas:Ahoi. Kindlasti on siin meie hulgas ka kalureid. Küsimus teile, kuskohast ning mis kuramuse nimega ma võiks otsida hülgepeletajat? Juhe täitsa koos, mis kuramuse nimetust guuglisse lüüa.
Tel: 53453529
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1097 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
lermo kirjutas:Peaks olema Acoustic Harrasment Device .
MarekM kirjutas:Ahoi. Kindlasti on siin meie hulgas ka kalureid. Küsimus teile, kuskohast ning mis kuramuse nimega ma võiks otsida hülgepeletajat? Juhe täitsa koos, mis kuramuse nimetust guuglisse lüüa.
Acoustic Deterrent Devices (ADD) või 'seal scrammer’
-
- Mode
- Tsikkel: honda putukas :P
- Tänanud: 38 korda
- Tänatud: 15 korda
Millest sa teda eemale peletada tahad? Ega paadimootor on temale nagu hommikusöögi kell. Ise olen väga palju kordi naäinud, kuidas keegi sõidab võrke panema ja hüljes juba ujub samas suunas. Ega ühtegi peletus viisi ei tea. Meie kasutame kasvatuse kaitsmiseks hülge võrkusid lihtsalt.
-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
kaimex kirjutas:Millest sa teda eemale peletada tahad? Ega paadimootor on temale nagu hommikusöögi kell. Ise olen väga palju kordi naäinud, kuidas keegi sõidab võrke panema ja hüljes juba ujub samas suunas. Ega ühtegi peletus viisi ei tea. Meie kasutame kasvatuse kaitsmiseks hülge võrkusid lihtsalt.
Ah, äiapapa tahtis, et ma interneedusest uuriks, mis sellised asjad maksavad. Tahab vist mõrrale külge panna vms. Aga mille kuradi hinda ma uurin, kui nimegi ei tea
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Mõrd ajab hülgemöla
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Kas keegi on soetanud/teinud õues asuvale 240L prügikastile pöörleva aluse?
Ilge pain on praegusesse asukohta kast tagasi panna ja sealt jälle välja tõmmata. Kui saaks 180° keerata oleks minu elu lill.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Kasutan ka sellist aga haiget pole veel saanud . Kui kitsas vahe, siis ma lükkaks ta paika "sangad oma poole", saaks mugavalt kätte ju
.
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
bitter kirjutas:Kasutan ka sellist aga haiget pole veel saanud
. Kui kitsas vahe, siis ma lükkaks ta paika "sangad oma poole", saaks mugavalt kätte ju
.
See raibe ei taha igasugusel pinnal veereda lükates (killustik). Ja avanemise käelisus ei sobiks ka mitte kuidagi siis.
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Relvapoest, 12cal on väga ok.
Tõsi, relvaluba peab endal enne olemas olema ja pauku teed näiteks pardijahi nimel või lased märki....
Kõik muu on puhas raha- ja ajaraisk.

-
- Tsikkel: old oilboiler
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 16 korda
rannamees kirjutas:Relvapoest, 12cal on väga ok.
Tõsi, relvaluba peab endal enne olemas olema ja pauku teed näiteks pardijahi nimel või lased märki....Kõik muu on puhas raha- ja ajaraisk.
No ma usun, kuid siiski jään elektroonika juurde. Asja uba on see et keegi kusagil Hiiumaal pidada neid müüma. Mingi hulga juudirublade eest saad vidina, mis on siis saja töötunni vältel valmis Vigrit hirmutama. Äiapapa kalkuleeris ning leidis, et sellise koguse eurode eest on sada töötundi vähe. Nüüd ma siis siin olengi, püha missiooniga, leida vigripeleti, mis oleks soodne ja vahetatava toiteallikaga
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänatud: 20 korda
Keegi siit politseis või kohtus ei tööta?
Sain täna kirja politseilt ja mind absoluutselt ei rahulda nende arvamus asjast.
Ühesõnaga sain kahelt venelaselt selle eest peksa, et mul suitsu polnud. Sai ka sõbranna mõned uhked löögid jalaga makku neilt. Riided olid katki, nägu paistes tükk aega. Nüüd arvab meie politsei, et kriminaalmenetluse alustamiseks puudub alus. Inimesed said samal õhtul kätte nad, tunnistasid enda süüd, mina ja mu sõbranna tuvastasime ka veel näod korra, et jah on nemad.
Mida edasi teha? Mina ei taha põhimõtte pärast seda asja nii jätta, sest see ei ole normaalne, et mingi kant sibulaid käivad enda lõbuks inimesi peksmas ja see meie riigis kõik legaalne ja normaalne on.
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Vapsik kirjutas:Kas keegi on soetanud/teinud õues asuvale 240L prügikastile pöörleva aluse?
Ilge pain on praegusesse asukohta kast tagasi panna ja sealt jälle välja tõmmata. Kui saaks 180° keerata oleks minu elu lill.
Kui killustikul veereda ei taha, kas siis ei oleks lahenduseks prügikasti alla mõned tänavakivid panna? Ise olen ka hädas olnud sellega, et prügikastil on rattad ja käepide tagumises servas ja kui tahta kast aia äärde panna, siis on paras nikerdamine. Lõpuks leidsin, et veeretamine on mõttetu vaev - täis kastil võtan servast kinni ja lohistan meetri maad edasi, kust saab juba kenasti edasi veeretada. Tühi kast on nii kerge, et selle paika tagasi lükkamisega ei tohiks erilist probleemi tekkida. Mul asub prügikast siledal pinnal.
-
sinilind123 kirjutas:Keegi siit politseis või kohtus ei tööta?
Sain täna kirja politseilt ja mind absoluutselt ei rahulda nende arvamus asjast.
Ühesõnaga sain kahelt venelaselt selle eest peksa, et mul suitsu polnud. Sai ka sõbranna mõned uhked löögid jalaga makku neilt. Riided olid katki, nägu paistes tükk aega. Nüüd arvab meie politsei, et kriminaalmenetluse alustamiseks puudub alus. Inimesed said samal õhtul kätte nad, tunnistasid enda süüd, mina ja mu sõbranna tuvastasime ka veel näod korra, et jah on nemad.
Mida edasi teha? Mina ei taha põhimõtte pärast seda asja nii jätta, sest see ei ole normaalne, et mingi kant sibulaid käivad enda lõbuks inimesi peksmas ja see meie riigis kõik legaalne ja normaalne on.
Kohe traumapunkti ja ametlik vigastuste fikseerimine.
Peale seda puudub võimalus uurimisest kõrvale hiilida.

-
Asjast on möödas 1 aasta ja 5 kuud. Traumapunktis sai tookord fikseeritud ka vigastus. Asi oli kogu selle aja menetlemises ja see on nüüd tulemus.
-
sinilind123 kirjutas:Asjast on möödas 1 aasta ja 5 kuud. Traumapunktis sai tookord fikseeritud ka vigastus. Asi oli kogu selle aja menetlemises ja see on nüüd tulemus.
Näovigastus on raske kehavigastus. Otsi pädev jurist ja kohtusse.

sinilind123 kirjutas:Asjast on möödas 1 aasta ja 5 kuud. Traumapunktis sai tookord fikseeritud ka vigastus. Asi oli kogu selle aja menetlemises ja see on nüüd tulemus.
Eesti politsei on organisatsioonina eelkõige riigikassa täiteasutus ja muu on neile teisejärguline.
-
- Tsikkel: Suzuki DR750S
Kas Tartus roolivõimendi pumpasid ka taastatakse või tehakse seda tööd ainut Tllinna kandis?
Just, kohtusseminek. Kui asjad fikseeritud, tunnistajaid ka nagu oleks, siis pressi lõpuni.
EDIT: Hea, et ma saan selle pildi kahtlusaluste nimedega vähemalt siiagi salvestada
- Manused
-
- sinilind123_kohtumäärus.jpg (21.11 KiB) Vaadatud 5562 korda
-
- Mode
Sa oleks võinud seda asja kohe siin ka kirjutada. Ma oleks emos saanud vigastused hullemaks teha. Oleks kindel krimm asi min.
Ise pole neist kuulnudki. Kahju, et minult keegi suitsu küsima pole pikka aega "niimodi" tulnud. Äkki kunagi ikka trehvab. Tartu on pisike koht.
-
- Mode
MarekM kirjutas:No ma usun, kuid siiski jään elektroonika juurde. Asja uba on see et keegi kusagil Hiiumaal pidada neid müüma. Mingi hulga juudirublade eest saad vidina, mis on siis saja töötunni vältel valmis Vigrit hirmutama. Äiapapa kalkuleeris ning leidis, et sellise koguse eurode eest on sada töötundi vähe. Nüüd ma siis siin olengi, püha missiooniga, leida vigripeleti, mis oleks soodne ja vahetatava toiteallikaga
-
- Kontakt:
joel kirjutas:Vapsik kirjutas:Kas keegi on soetanud/teinud õues asuvale 240L prügikastile pöörleva aluse?
Ilge pain on praegusesse asukohta kast tagasi panna ja sealt jälle välja tõmmata. Kui saaks 180° keerata oleks minu elu lill.Kui killustikul veereda ei taha, kas siis ei oleks lahenduseks prügikasti alla mõned tänavakivid panna? Ise olen ka hädas olnud sellega, et prügikastil on rattad ja käepide tagumises servas ja kui tahta kast aia äärde panna, siis on paras nikerdamine. Lõpuks leidsin, et veeretamine on mõttetu vaev - täis kastil võtan servast kinni ja lohistan meetri maad edasi, kust saab juba kenasti edasi veeretada. Tühi kast on nii kerge, et selle paika tagasi lükkamisega ei tohiks erilist probleemi tekkida. Mul asub prügikast siledal pinnal.
Mul üldiselt ei tekigi 2 nädalaga nii palju prügi, et 240L konteinerile märgatavat kaalu lisada. Pind on sile, tänavakivid. Siledal aitaks ratastega alus, katsu aluspind siledaks saada! http://www.laoekspert.ee/e-pood/kastika ... tega-t1353
Huvitav, kas hieroglüüfi-inimeste jaoks on tähestiku õppimine sama raske kui tähestikuinimeste hieroglüüfide õppimine? Ma olen siiani mõelnud, et tähestiku õppimine peaks lihtsam olema. Aga nähes-kuuldes kuidas nad pidevalt R ja L segamini ajavad inglise keeles, nii kõnes kui kirjas ... mine sa tea.
-
- Kontakt:
sinilind123 kirjutas:... kahelt venelaselt selle eest peksa ... see ei ole normaalne, et mingi kant sibulaid käivad enda lõbuks inimesi peksmas ja see meie riigis kõik legaalne ja normaalne on...
Ervin Orav kõlab nagu eestlane aga vahet pole. Jõudu sulle! Menetlejad vist upuvad paberitöösse. Mida see määrus määras õigupoolest?
-
bitter kirjutas:sinilind123 kirjutas:... kahelt venelaselt selle eest peksa ... see ei ole normaalne, et mingi kant sibulaid käivad enda lõbuks inimesi peksmas ja see meie riigis kõik legaalne ja normaalne on...
Ervin Orav kõlab nagu eestlane aga vahet pole. Jõudu sulle! Menetlejad vist upuvad paberitöösse. Mida see määrus määras õigupoolest?
Eestlasest on asi väga kaugel.
Sain asja nii kaugele, et kutsuti mind nüüd lähiajal tuvastama nägusid. Eelnevalt seda mingil põhjusel ei tehtud. Uurisin küll alatihti, et millal ma tulema pean. Lõpetatigi asi esialgu nüüd selletõttu ära, et isikud jäid tuvastamata. Me olime kõik koos korraga politseimajas, kohe peale seda, kui see asi toimus. Ma ei taipa, miks seda tuvastamist üldse eraldi tarvis on.
bitter kirjutas:Huvitav, kas hieroglüüfi-inimeste jaoks on tähestiku õppimine sama raske kui tähestikuinimeste hieroglüüfide õppimine? Ma olen siiani mõelnud, et tähestiku õppimine peaks lihtsam olema. Aga nähes-kuuldes kuidas nad pidevalt R ja L segamini ajavad inglise keeles, nii kõnes kui kirjas ... mine sa tea.
Tähestiku õppimine ei ole, see r/l probleem tuleb hääldusest - paljudes keeltes ei ole lihtsalt seda õiget häälikut olemas, ja õppimine võtab aega. Ja kui hääldada on raske, siis on ka kirjapilti raske meelde jätta.
Võid proovida prantsuse keeles õppida õigesti ja eristatavalt ütlema un ja en, kui tahad teada mis tunne on
-
- Kontakt:
un und en on raske, ei vaidle vastu . Imestan et inimene oma nime (koos selles sisalduva r-iga) suudab veatult kirjutada ja hääldada aga muud sõnad ... Leidsin nüüd ise ka infot sel teemal: http://skeptikai.com/2012/09/10/why-can ... -ls-or-rs/
-
- Tsikkel: lenksuga
- Tänanud: 19 korda
- Tänatud: 21 korda
Kas H7 pirnidega reflektortule sisse nudides-mudides-lõigates ja aretades H4 toppida on väga loll mõte? 07' CBR 1000RR esituled on nagu tühja patareiga taskulambid, millest põleb pooltulede režiimis ainult üks korraga. Sõida nagu mutiaugus. Peab midagi ette võtma. Siit johtuvalt:
Kas H4 eraldab rohkem kuuma kui H7 või temp poolest peaks viimase jaoks mõeldud lamp ka H4 kannatama?
Kui tahan mõlemad tuled pooltulede režiimis H4-ga korraga põlema saada, pean antud rattale uue relee tulede ahelasse panema? Eeldan, et midagi seal juba on, aga ilmselt mitte see, mida mul vaja on?
Kas H7 jaoks mõeldud juhtmestik kannatab 2x H4 välja (täistulede režiimis 2 hõõgniiti vs 4 hõõgniiti)? Pean üldse muretsema, kui nii H7 kui ka H4 on 55W?
Ehk on keegi midagi sellist teinud ja oskab praktilisi nõuandeid jagada. Tänan!
-
- Tsikkel: VN 750 custom
- Tänanud: 77 korda
- Tänatud: 81 korda
Heikik kirjutas:Kas H7 pirnidega reflektortule sisse nudides-mudides-lõigates ja aretades H4 toppida on väga loll mõte? 07' CBR 1000RR esituled on nagu tühja patareiga taskulambid, millest põleb pooltulede režiimis ainult üks korraga. Sõida nagu mutiaugus. Peab midagi ette võtma. Siit johtuvalt:
Kas H4 eraldab rohkem kuuma kui H7 või temp poolest peaks viimase jaoks mõeldud lamp ka H4 kannatama?
Kui tahan mõlemad tuled pooltulede režiimis H4-ga korraga põlema saada, pean antud rattale uue relee tulede ahelasse panema? Eeldan, et midagi seal juba on, aga ilmselt mitte see, mida mul vaja on?
Kas H7 jaoks mõeldud juhtmestik kannatab 2x H4 välja (täistulede režiimis 2 hõõgniiti vs 4 hõõgniiti)? Pean üldse muretsema, kui nii H7 kui ka H4 on 55W?
Pooltule lt täistulele vahetades kustub ka H4 pirnil lähitule niit ära tegelikult. Vastasel juhul on pirniga kiirelt küpse, ja tegelikult on äärmiselt rõve sõita minuarust kui mõlemad niidid korraga põlevad. Ehk kaugtulest on tegelikult väga vähe abi kui sul ninaesine valge on.
Samas see H4 ei anna rohkem valgust, hetkel võidad lihtsalt teise elemendi juurde, AGA, see on sul ehitatud kaugtule reflektoriks. Ehk siis tegelikult ei ole win-win varianti olemas. Samahästi võid olemasolevate laternatega paugutada 24h/7 täistuledega.
Relee osas, pane tuled põlema ja proovi multimeetriga põleva pirni klemmidelt pinget mõõta. Kui on alla 13,5V siis võib releedest kõvasti abi olla. 0,5V annab märgatavalt juurde valgust
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
H4-ja värk on nagu Kauri ütles ümber nurga - unusta ära.
Katsu esialgu mingid osrami nightbreakerid või philips visionx-d panna, äkiste teeb veits paremaks olukorra.
Lähituleks 35w hid, aga siis võib veidi jama tulla.
-
- Tsikkel: R1200GS
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 8 korda
Heikik kirjutas:Kas H7 pirnidega reflektortule sisse nudides-mudides-lõigates ja aretades H4 toppida on väga loll mõte? 07' CBR 1000RR esituled on nagu tühja patareiga taskulambid, millest põleb pooltulede režiimis ainult üks korraga. Sõida nagu mutiaugus. Peab midagi ette võtma. Siit johtuvalt:
Kui pirnid pole mingid väga vanad junnid ja klemmidele jõuab ilusti sama vool, mis aku klemmidel(14+ volti),
siis on siin kahjuks ainuke hea lahendus tule vahetus hea reflektoriga tule vastu. Olen 2 sõbra K1 gixxeri pealt näinud, kuidas
sama tuli saab teha ööst päeva ja teine mitte nii väga. Enda eks 954-l sulas kusjuures ühes pistikus tulede voolu klemm ära- arvestades seda, et pole aastakäikude poolest väga erinevad masinad, siis kontrolliksin/puhastaksin ka ennetavalt pistikud ära.
J.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
AzA kirjutas:H4-ja värk on nagu Kauri ütles ümber nurga - unusta ära.
Katsu esialgu mingid osrami nightbreakerid või philips visionx-d panna, äkiste teeb veits paremaks olukorra.
Lähituleks 35w hid, aga siis võib veidi jama tulla.
Word.
Proovisin autoga, kui üks pirn läbi läks. Suvakas 3 eurine junn asenduseks võrdus sellega, et korralik Philipsi pirn kõrval jättis sõites ikkagi mulje, nagu see asendatud pirn ei põleks. Siis panin Osram Nightbreaker Laserid mõlema tule sisse ja ööst sai päev, sisuliselt pole pimedas enam eriti täistulesidki vaja