Sõidupäeva jutud
Moderaator: Moded
No kurat küll, kõik see kole aeg oli mul ratas ja käisin aeg-ajalt vägisi sõitmas lörtsise ja lägase pluss 1 kraadiga ja kohe nüüd kus hooaeg algas ja ilmad nii ilusaks läksid ja linn Paksult tikleid täis, on mu ratas ära ostetud, ehk müüdud. Lihtsalt pean nutuse näoga vaatama linna peal suve nautivaid tsiklimehi. Iga päev ootan, et trammi minek saksamaale päevpäevalt läheneks
-
Sõitmast just tagasi Sai selle aasta esimene väike küljele vajumine ka ära tehtud - kettalukk va sunnik viis selleni. Nagu tavaliselt. Iga aasta norm on 3 sellist kukkumist
-
- Tsikkel: v2
- Tänatud: 1 kord
sai korra tallinnas käidud..teatsin et pärnu maanteel politsei ...sõidan ilusti autod tuhisevad mööda ja järsku...politsei jooxeb tee peale...hea et alla ei ajanud teda....oli ju vaja mind peatada mitte neid kes yle lubatud kiiruse sõitsid ...nende kahjux mul nyyd load ka
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
pitbull kirjutas:sai korra tallinnas käidud..teatsin et pärnu maanteel politsei ...sõidan ilusti autod tuhisevad mööda ja järsku...politsei jooxeb tee peale...hea et alla ei ajanud teda....oli ju vaja mind peatada mitte neid kes yle lubatud kiiruse sõitsid
...nende kahjux mul nyyd load ka
No eile kella poole kuue ajal oli pärnu mntl poliise tükki kolm- kes esimesest möödudes kergendatult hingasid ja rulli põhja keerasid , need ka vahele jäid.
Ise munesin kahe tasuta liiklusreguleerija taga 80 km/h . Muide- kinni ei peetud kordagi... kas peedistavad baike ja jätavad muud sordid puutumata?
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
sõidan , vilkurid, peeti kinni kõik absoluutselt korras. Siis küsiti palju sajale võtab, vastan eks kevadel esimeste sõitudega tuleb oma 8 ära.
Ahaaa see on tugevalt üle EÜ liidus kehtestatud normi 600 kuubistele.
mähhh - ?????
andke palun võtmed siia ja edasi peate lükkama käekõrval et keskmine kulu sajale normipiiresse saada.
lükkan, palav, higistan
ja siis ärkan, üleni higine
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Ehh. Sai ka eile esimene pikem sõit tehtud. Supper. Ilm oli mega. Sai ka politseid nähtud ja nibin nabin läks...ei tulnud järgi. Oleks kinni peetud, oleks saand päris korraliku trahvi. Ootan nimelt ikka veel depoo kõnet, et tulge oma piirajatele järgi. Seest aga võttis õõnsaks küll politsei nägemine ja rahatähed juba jooksid silme eest läbi. Nüüd ootan veidi. Lootust on, et see nädal lõpuks ometi tulevad piirajad ära ja ma saan rahuliku südamega edasi sõita.
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
madone kirjutas:3 päevaga 2 ettekeeramist... mis toimub, hakkan kaugtulega sõitma...
täiesti ükskõik kui kellelegi ei meeldi - mulle ei meeldi, et ette keeratakse.
3 päevaga jäin juba kaks korda tööle hiljaks... mis toimub, hakkan 200-ga sõitma
täiesti ükskõik kui kellelegi ei meeldi - mulle ei meeldi tööle hiljaks jääda
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
joel kirjutas:madone kirjutas:3 päevaga 2 ettekeeramist... mis toimub, hakkan kaugtulega sõitma...
täiesti ükskõik kui kellelegi ei meeldi - mulle ei meeldi, et ette keeratakse.
3 päevaga jäin juba kaks korda tööle hiljaks... mis toimub, hakkan 200-ga sõitma
täiesti ükskõik kui kellelegi ei meeldi - mulle ei meeldi tööle hiljaks jääda
Väga asjakohane võrdlus .Kui sa tööle jääd hiljaks, siis see on sinu enda traagika.Lahku kodust varem.Ettekeeramistega aga see lugu, et sa võid ka seal ratta otsas särada kasvõi nagu paaviani perse, ikka sind kas lihtsalt ei nähta või arvatakse "saviplönn, jõuan küll"
Hooaja algul tuleb eriti ettevaatlikult sõita. Ma kaotasin aasta tagasi ühe sellise idioodi pärast ratta ja kuu aega sõiduaega, rääkimata tagasõitja ja enda tervisest. Autojuhi ainsaks kaitseks oli ütlus aga mida nad siis kihutavad. Sõitsin 50-60 ei vaatand avariihetkel spidokat. Ette keerati nii järsult et ei jõudnud omast arust pidurdadagi aga pärast selgus et 1,5m oli ikka musta jutti välja pigistand. Igal juhul õhulend oli supper. Pealtnägijad olid väga abivalmid ja õnneks oli õnnelik õnnetus. Ratta kandsin maha endal oli sinikaid ja kaassõitjal pandi jalg kipsi.
-
- Tsikkel: VTX 1800
Ettekeeramisi ikka tuleb . Kas tõesti ei märgata või lihtsalt ülbus.Tuleb eriti ettevaatlik olla,teed ka sodi täois ja libedad. Ja muidugi suure egoga bemmijuhti nägin ka eile. Pirital oli ummik,põristasin vaikselt vasakult poolt rivi mööda ja kui asi liikuma hakkas panin suuna sisse ,et reastuda korraliku poisi kombel sõiduritta.Tagaolev Bmw x5 vajutas sellepeale nii kõvasti lapatsit ,et pidi eesmisele tagant sisse äsama.Ei jäänudki muud üle kui tõmmata edasi seni kuni üks tütarlaps Mazdaga tegi mulle lahkelt ruumi. Tänasin ja sain meeldiva naeratuse ning käeviipe. Päev lõppes ilusti. Oinaste peale pole mõtet vihastada, nad niigi õnnetud.Peavad oma existentsi koguaeg tõestama. Jube raske ju, ja milline stress pidevalt.
taux kirjutas:Tagaolev Bmw x5 vajutas sellepeale nii kõvasti lapatsit ,et pidi eesmisele tagant sisse äsama.Ei jäänudki muud üle kui tõmmata edasi seni kuni üks tütarlaps Mazdaga tegi mulle lahkelt ruumi.
Teajah need bemmi ja mesa mehed enamuses arvavad, et nad on sama pisikesed kui siklid - eriti x5 juhid ja trügivad sama ülbelt "A" realt nagu bussid - teised peavad nende ahvide pärast kauem ootama ja umbes ristmike taluma.
Endlast paldiski mnt-ni on kilomeeeeter aega, et ümber reastuda ja foorialla oma korda ootama jääda kuid ikka sõidavad vasakus reas mustamäe poole ning 10m ennem ristmiku hakkavad oma parema suunatulega "palvetama" et neid vahele lastaks - ülbemad panevad niisama pohuilt keset ristmiku vahele.
Ja siis on tavaline laks telekakastist kuulda kudias politseid maanteedel +20 mehi kinni peavad "see distsiplineerib küll.. jaajaa" Ristmikul korra jälgimine on vist ühele uhkele politseinikule alandav või mis see põhjus küll olla võiks
Joel, see et sina tööle hiljaks jääd on küll sinu enda koba õpi siis sõitma või midagi... käiguhooba üles tõmbad siis tuleb 2-ne käik kah sisse
-
- Tsikkel: VTX 1800
Vaata kiiruse mõõtmisega selline lugu,et aparaat näitab ja kogu lugu. Aga linnas liikluse järelvalvet teha. Siis peab ju inimesega vaidlema ja selgitama mida ta valesti tegi St. politseiametnik peab väga hästi seadust tundma ja ka kõva väitleja olema. Aga kiirusega asil lihtne. seaduses on kirjas,et ei tohi ja kogu lugu..Makske trahvi. Ja nagu kuulda oli,et riigikassa tühi siis on oodata trahvide suurenemist.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
Olgem ausad - eile Tallinna Arcticus trenni tehes möödus sealt 1,5 tunni jooksul loendamatu hulk madallendureid bike'ide seljas VÄGA suurtel kiirustel... Nii et ei imesta, et politseid meid kinni peavad.
PS. Ei taha üldse padjaklubi teemat üles tõmmata. Lihtsalt fakt.
PPS. Kusjuures kui sõiduradade vahelisi alasid vaada, et milline s**t seal veel talvest maas on, siis ei imestaks eriti, kui varsti küljed maas on...
Võtke mõistusega sõbrad!
Eile sai nalja pärast kindlustus ära tehtud torud talvisest tolmust puhtaks lastud, hooaja alustamine oli päris lõbus :] Sain isegi Kehtna kandis liikluspolitseile käppa visata, kinni millegipärast ei peetud, kuigi olin enne nende märkamist 300m eemal teeääres kahtlaselt peatunud (et hobeseid imetleda). Lisaks nägin ühte rajalt maha võetud kaubikut mille taga eraldusmärkideta julgestuspolitsei(?) must auto.
Täna sai natuke karmavõlga tasa tehtud ning ka esimest korda nii pikk nonstop sõit ette võetud, et kannikad kangeks jäid :P
Aga see, et viis kuud pole "trenni" teha saanud annab ikka tunda, aga nüüd saab vähemalt talvega kogutud teooriat & varustust rakendama hakata.
Raplasse saabudes tekkis väike hämming, kui järsku hakkas selja taga "diskomuusika" mängima aga peeglisse vaadates ning pead pööritades polnud diskorit näha. Hoidsin stabiilset sõidujoont ja hetke pärast lendas ühe pisikse sinise vilkuriga valge Audi (vist?) mööda...
ilm.ee on ka muidugi tore, iga päevaga lükkavad vihmast ilma edasi ;D
Põltsamaal nägin täna külgkorviga mootorratast, mis ei olnud teps mitte idanaabrite toodang. Tumedamat värvi oli, ridamootoriga. Lükkasin IZ-i täpselt samal ajal üle tee garaazibokside poole, kui nägin niisugust asja tulevat. Päris tore vaatepilt oli!
Kui juhtus lähemalt nägijaid olema või juhtub selle ratta juht mu teksti lugema, siis tahaks väga teada, mis ratas see ikkagi on.
-
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
kolmas paak ehk +500km tänaseks selle aastal.
aga mitte sellest ma ei tahtnud rääkida.
eile, podisesin mööda Tartut ringi vaatasin, kustpoolt maa lahti on, igasuguseid elukaid tuli vastu küll baike, mille nimes tähed F, küll baike, mille nimes tähti R, classikuid, ATV´sid, Quade, kruisereid. igat värvi ja igas mõõdus. tundus, et kõik levinumad mudelid on selleks aastaks ära nähtud aga ei... üks kindel mudel oli mul veel nägemata. ning õhtueel, loojuva päikse taustal nägin ma ära ka selle uskumatult kiire püssi, mis muide parandab ka sooritusvõimeid magamistoas - keset Atlantise parkalt seisis imekaunis ja kordumatu R1, mille ümber konsiilium suitsetavaid ja GINi pudelit ringi laskvaid eksperte, kes küüne, kes varbaga ratast togimas. ainuke ratas, mida ma nägin pargitult. Teisipäeval.
Tegin teisipäeva õhtul van'ga välksõidu Tallinn-Pärnu-Tallinn ja sai siis motopolitseid nähtud vastu lendamas, tuledes ja puha,tõeline kevadtunne tuli südamesse!Hetkel vist oli tegu mingi diplomaat/külalistega,motikale järgnesid veel mitmed saatkonna autod ja lõpus oli vilkuritega politseiauto.
Nägin 3-4 kohas kitsi teed ületamas,judinad tulid peale kui ühte lkitse laipa teel nägin.
Hetkel tuleb ikka väga ettevaatlik mnt. olla et ootamatult kitsega ei kohtu!
Paar päeva juba motikaga tööl käidud,enesetunne on ülihea!
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Oh jah, Lugedes, kuidas sinisevilkurimehed kinni nabivad, siis ei ole julgenud oma kallikest tänavale lasta vaid olen pidanud kasutama tema väikest õde 50 cc-st. . Aga küll see aeg ka tuleb, kus selle seljas ratsutada saab. Aga isegi 50 km/h oli päris lahe eile mööda Vabaduse Puiesteed lasta

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.