MC39 nightrace 2005 - 20 aug.

Kõik kiirusega seotud teemad. Kiirendus, ringrada, jne.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

äkki teex siis keegi kiirendajatele oma alafoorumi :bsmile:
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

on veel keegi üritusest pilte leidnud? ja ka viljandi kiirendusest?
Kasutaja avatar

Teema algataja
madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

varsti teeme oma paugutamise koha ;)

dragracing.biekr.ee alla.. praegune läheb mahakandmisele ja siis vaatame edasi kui aega leiab!
Kasutaja avatar

sepp

viljandi yritusest pole ma näinud yhtegi pilti :( kuigi seal pildistati päris hoolega,oletasin et seal pildistas ka kohaliku ajalehe Sakala fotograaf ja helistasin talle,aga tema hinnakiri on ylemõistuse 150eeki pilt :wack:

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

ja siis ilmutas oma võhiklikkust ja konstekstist absoluutselt mitte aru saamist korra Käbi või Kabi või mingi K2bi või Kä2i, no te saate aru küll keda ma silma pean.
:D Cheers Nitse! Ei ole tükk aega nii südamest naernud! Ju sel foorumil ikka ka väike meelelahutuslik eesmärk on. 90% "suurte rataste" foorumist ju ikka asjalikuna püsinud. Minul küll nende väikeste tundepuhangute vastu midagi ei ole - naer on terviseks! Keelekasutus võiks küll siiski sündsuse piiresse jääda...
Kasutaja avatar

Teema algataja
madone
Mode

Tänu sellele foorumile saab ikka paar korda päevas kindlasti kõva häälega üle kontori naerdud, nii, et kaaskannatajad imeliku näoga otsa vaatavad :D

Aitab OT-st räägime asjast! Palun videomaterjali! Rahvas ei jõua enam oodata :P
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

irw... tänu nitsele ja teistele toredatele irvhammastele pole see portaal veel kuivikbiker.ee :lol:

krt, video konvertija mees ikka veel kusagil ära... peab veel kannatama..

effekt

Lugemata postitus Postitas effekt »

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

sepp kirjutas:
viljandi yritusest pole ma näinud yhtegi pilti :( kuigi seal pildistati päris hoolega,oletasin et seal pildistas ka kohaliku ajalehe Sakala fotograaf ja helistasin talle,aga tema hinnakiri on ylemõistuse 150eeki pilt :wack:
OOt ta siis pildistas ära, nüüd ei panegi kuhugi üles, ja siis kustutab ära. :wack: Põmmpea. :roll:
Kasutaja avatar

sepp

krt neid mulke teab.... arvan, et ta hoiab neid padja all :lol:
Kasutaja avatar

nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Limits kirjutas:
nitse kirjutas:
Teeme jah uuesti! :bsmile:

Ja ühtlasi hakkan ma vastu võtma panuseid, et mitu posti me ennem teha jõuame, kui mõni (rollerite teemas võiks ta kohta vabalt p*** öelda, aga siia ei sobi) kapist välja tulnu selle uuesti maha kustutab. :twisted:
isiklikult ei ole kursis kes ja miks teema kustutas.

aga lugedes seda teksti siin, ütlen sulle Nitse otse, et tõmba oks koomale ja vali sõnu. ja pole nii, et hakkad lihtsalt kedagi p*** sõimama. foorumil ON reeglid ja need jäävad ka siis, kui see mõnele ei meeldi.
Teen kõike seda mida käsed ja palun vabandust ka veel, kui seletad minusugusele lihtsale maapoisile, millise reegli vastu see teema eksis, et see kustutati?!?!?! Või on teid modesid nii palju, et te isegi ei tunne kõik üksteist ja ei suudagi asja välja selgitada?
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

Ma ei tea millise reegli vastu teema eksis, ega hakkagi seda uurima. Kui mõni mode otsustas, et kustutamine on vajalik siis järelikult oli nii. Jääb ka inimliku eksimuse võimalus (üsna lihtne on postituse asemel kustutada kogemata terve teema).

Üldiselt olen rahumeelne ja saan naljast aru, kuid kui sina väidad, et moded on p***, siis võtan seda isiklikult.
Kasutaja avatar

nitse

Ei, ei, eiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ära saa valesti aru!!!

Väidan, et see mode on minu jaoks ***e, kes selle teema kustutas julgemata seda tunnistada või põhjendada miks ta seda tegi. Usun, et meid rahuldaks isegi su viimane variant, kus ta ütleks, et oli inimlik ekistus, kui tõesti oli. Aga praegu laitavad kõik käsi, ega tea asjast midagi :shock: Jääb vägisi mulje, et modemine on käest ära...

Ma ei vaidle vastu, et siin paljudes teemades kisub vähe käest ära, aga see seal oli peaaegu sama kuiv kui rubriik "tehniline" :-)
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

noh, selge siis selle koha pealt :wink:

Miks teema siiski kustutati - ma ei tea. Kui kustutaja tahab, siis kommenteerib seda ise, otsest kohustust tal pole. Kordan veelkord - kaasmoded seda otsust ei kritiseeri.

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

Stopp... ei olnud seal nii kuiva midagi... ma jõudsin ka sinna korra pilgu peale visata.

Aga üldiselt võib kõigis foorumi ja kogu lehega seotud hädades mind süüdistada - mina kui admin peaks suutma asjal silma peal hoida. Ja ma ei nuta kui mind p*** sõimatakse. Aga jätaks selle teema, muidu kisub see ühel teemal leierdamine tiba tüütuks...
Kasutaja avatar

nitse

No shit sys!

Ainus kellel see silma kraapida võis olidki sina!?

Kirjeldasin ju sinu väljendite ja vabandustega trammile, miks ma ei tule siis yldse Haapsallu...

sys
Tsikkel: Yamaha R6 "Raven"
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas sys »

Ütleme nii, et kui ma kõik teemad, mis mul kuskilt kraabivad, siit ära kustutaks, siis oleks siin foorumis teemasid oluliselt vähem. Sellepärast ma jätangi modereerimise natuke tolerantsematele. Kui mingi teema on kadunud siis on kadunud ja ma ei vaeva oma ajusid sellega, et kes ja miks selle kustutas - ju siis oli põhjust.
Kui sa ise väidad, et kasutasid minu väljendeid, no mis siis ikka. Ma ei arva, et ma peaks kellegi ees vabandama või vabandusi otsima, et ma sellel üritusel ei osalenud. Ma peaaegu oleks saanud oma kolaga sinna, aga lõpuks selgus ikkagi, et kui tahan, siis variant on kola selga ning rattaga sinna ja rattaga tagasi. Haapsalu on lähemal... kui lausvihma ei tule ja kõik asjad ühes tükis püsivad, siis olen olemas... seda võib tõlgendada nüüd lubadusena.
Kasutaja avatar

Teema algataja
madone
Mode

Ja koht kärus on olemas! :P Aga raisk kui sa mulle lutti teed siis ma lasen sul kummid tühjaks ja kärus enam kohta pole! :lol:
Kasutaja avatar

nitse

OK. Luba, et oled Haapsalus rajal! Ja ma olen millegipärast selline kehkenpüks, et suhtun kohe palju sõbralikumalt neisse, kes mind ikka rajal korralikult läbi tõmbavad :wack:

Vaata, Madi kohta ei julge enam midagi õelda, enne kui revans võtmata :-)
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”