Paide Tsiklimehed
Moderaator: Moded
Re: Paide Tsiklimehed
Mina olen Itä-Uusimaa ehk siis Porvoo kant nagu profiilgi ütleb. Esialgu rattaga Soome minemise peale ei mõtle kuna just algas 2 nädalane puhkus.
Täna õhtul sai Virxiga koos veel tiirud tehtud aga mitte väga pikalt, sest tal suutis üks võõrkeha silma sattuda, mis tema sõidupäeva tänaseks lõpetas. Varsti jälle. :=)
ca 250km see hooaeg seljataga.
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 2012
Mina asun kirkkonummel. Esimene sõit eesti tuleb neljapäeval 15.04 ja tagasi 18.04. Praeguseks hetkeks minul siis juba 450km seljataga
TEH kirjutas:Mina olen Itä-Uusimaa ehk siis Porvoo kant nagu profiilgi ütleb. Esialgu rattaga Soome minemise peale ei mõtle kuna just algas 2 nädalane puhkus.
Täna õhtul sai Virxiga koos veel tiirud tehtud aga mitte väga pikalt, sest tal suutis üks võõrkeha silma sattuda, mis tema sõidupäeva tänaseks lõpetas. Varsti jälle. :=)
ca 250km see hooaeg seljataga.
krrt jh mingist rekkast hakkasin mööda minema ja viskas liivatüki silma
:D
A täna peaks minama jälle paugutama kusagile
-
- Tsikkel: Honda CBR 1000RR Repsol 2008
- Asukoht: Martinlaakso, Vantaa, Soome, kodukoht aga Särevere, Järvamaa
- Kontakt:
TEH: Eks siis anna teada kui Soome rattaga tuled. Muidu Helsingi kanti ka sõitma satud?
skiiboy: sulle sama küsimus. Ja mis kellasega 18´ndal tuled? Mina 21.00
Virx123: Kas kiivril siis visiiri kinni polnudki, et puru silma sattus?
Bike Beasts MCC
Veiko 0445588055, viis viis kuus kaks kaks viis kolm kuus (55622536)

-
- Kontakt:
raidar kirjutas:Ma vict vb ka tsikliga 21.00 kindel veel pole:D
Aga veel ju aega mõelda. Eks laupäeval saab ka räägitud kui Järvamaal ringi vurame...
Bike Beasts MCC

-
Ma lähen 18ndal 17:30
-
- Kontakt:
skiiboy kirjutas:Ma lähen 18ndal 17:30
Selge...
Bike Beasts MCC

-
Homme keegi tallinna poole ei liigu? Mingi kella 5 aeg hakkaks tagasi liikuma. Oleks seltsis huvitavam tagasi sõita paidesse
-
- Kontakt:
No nii, tänasest siis rajal. Nii terve tänane kui homne päev ning homme rattaga Soomegi! Kui veel keegi sõitma minemas/tulemas, siis andke teada: 55622536. Klubi "koosolek" ka täna, viie kuue aeg.
Näeme rajal!
Bike Beasts MCC

felix18 kirjutas:No nii, tänasest siis rajal. Nii terve tänane kui homne päev ning homme rattaga Soomegi! Kui veel keegi sõitma minemas/tulemas, siis andke teada: 55622536. Klubi "koosolek" ka täna, viie kuue aeg.
Näeme rajal!
Nägin sind vist eile Tallinnas Narva mnt. ja Pronksi ristis- keerasid kesklinna poole. Olin fooritaga kohe su kõrval vasakut kätt. Ise valisin seekord liikusmivahendiks tänu tuulisele ilmale oma BMW.
-
- Kontakt:
TEH kirjutas:felix18 kirjutas:No nii, tänasest siis rajal. Nii terve tänane kui homne päev ning homme rattaga Soomegi! Kui veel keegi sõitma minemas/tulemas, siis andke teada: . Klubi "koosolek" ka täna, viie kuue aeg.
Näeme rajal!Nägin sind vist eile Tallinnas Narva mnt. ja Pronksi ristis- keerasid kesklinna poole. Olin fooritaga kohe su kõrval vasakut kätt. Ise valisin seekord liikusmivahendiks tänu tuulisele ilmale oma BMW.
Nii oli! Olin koos Raidariga ja olime minemas just kahe teise motomehega kohtuma, et motoklubi Bike Beasts MCC ametlikuks teha. Nüüd siis Mtü Bike Beasts MCC olemas äriregistris. Ning hiljem läksime 21.00 laevale, nüüd siis Soomes rattaga ning esimeseks maiks Eesti, et Pärnu minna.
Bike Beasts MCC

felix18 kirjutas:TEH kirjutas:felix18 kirjutas:No nii, tänasest siis rajal. Nii terve tänane kui homne päev ning homme rattaga Soomegi! Kui veel keegi sõitma minemas/tulemas, siis andke teada: . Klubi "koosolek" ka täna, viie kuue aeg.
Näeme rajal!Nägin sind vist eile Tallinnas Narva mnt. ja Pronksi ristis- keerasid kesklinna poole. Olin fooritaga kohe su kõrval vasakut kätt. Ise valisin seekord liikusmivahendiks tänu tuulisele ilmale oma BMW.
Nii oli! Olin koos Raidariga ja olime minemas just kahe teise motomehega kohtuma, et motoklubi Bike Beasts MCC ametlikuks teha. Nüüd siis Mtü Bike Beasts MCC olemas äriregistris. Ning hiljem läksime 21.00 laevale, nüüd siis Soomes rattaga ning esimeseks maiks Eesti, et Pärnu minna.
Räägi klubist lähemalt...äkki liitujaidki siin
-
- Kontakt:
Bad Boy X ehk Tolik (Anatoli) on just väikest storyt tegemas orkutisse, community Bike Beasts MCC alla suhteliselt kogu klubiga seotud teemast. Saatsin sulle just lingi ka liitumiseks. Teeb seal asja valmis ning siis siiagi sellest kohe copy paste.
Bike Beasts MCC

-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Räägi klubist lähemalt...äkki liitujaidki siin
Nii.. räägiks klubist natukene siis..
nimeks on Bike Beasts, loodud kolm aastat tagasi. ametlikuks sai eile
Asutatud sai see ühe heade sõprade kamba poolt kes kõik motomehed ja pärit Järvamaalt.
Mõni elab seal endiselt, mõni mitte. Hooajal käime tihi koos sõitmas ja ka niisama koos istumas ja chillimas.
Käime ka erinevatel üritustel, tihti oleme Alempoiste tsiklite rivi täiendanud kes on meid lahkelt sinna lubanud
Klubi otsustasime nüüd lõpuks ka ametlikuks teha kuna mõned plaanid vajavad elluviimist..
Mida rohkem liikmeid klubis seda lihtsam see on, seega kõik kes on Järvamaaga kuidagi seotud on teretulnud.
Me ei tee vahet millega sõidad ja pole tähtis kas oled mees või naine.
Ise oleme parimas eas motoputukad ja motopargis on hetkel esindatud sport, touring, naked ja ka klassik tüüpi rattad.
aga oodatud on kõik, sest pole tähtis millega sa sõidad vaid mis inimene sa oled
Pealegi motoputukaid ei ole Järvamaal teab kui palju kah, ja palju huvitavam on kambakesi mõnda huvitavat marsruuti sõita ja juttu ajada kui sihitult üksinda ringi uitada.
EDIT:
Lähme juunis mõnede klubi liikmetega Ukrainasse, Odessa-Karpaatide tripile.
Kes tunneb huvi siis PS abiks
Keda huvitab miski veel siis PS või 56360320
Tolik
Bike Beasts MCC
Uskumatult palju Niipalju küll ringi pole liikunud siin kandis
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
jep, odavama kindlustuse pärast paljud aga reaalselt seal elavad ja seal sõidavad?
Mina elan ja hiljemalt mai keskel ka sõidan. Kohe kui see paganama ARK otsustab eksameid vastu võtta kavatsen ma oma kawasakiga igal pool veereda
Oleks see siis nii, aga ARK ei võta enne mai kuud vastu. Ehk siis kahjuks ei jõua sinna Peab niisama tiirutama Paide vahel jne..... Jõgeva treffile olen igatahes kindel mineja
Bad Boy X kirjutas:jep, odavama kindlustuse pärast
paljud aga reaalselt seal elavad ja seal sõidavad?
elavad ja sõidavad... isiklikult tean vähemalt 30 tsiklimeest järvamaalt
-
- Kontakt:
See tõesti uskumatu, et Järvamaale registreeritud 710 ratast! Kõik võiks siis ka aktiivselt teedel liikuda. Ise olen ka muidugi natuke süüdi, et sellest 710 rattast minu oma ei näe eriti, ma samuti muidu Järvamaale registreerunud, aga põhiaja nüüd Soomes. Eestis olles muidugi aga Järvamaal ja üleüldse Eesti teedel. Ei tea palju selle kindlustuse hindade vahe siis on, kui mujale registreerida. Usun samuti, et imeväike see.
põõsik: ilma lubadeta siis Paide vahel saab sõita, aga üheskoos pundis Pärnu ei saa või? Minu arust see Pärnu ots palju turvalisem kui Paide vahel tiirutada, selles mõttes, et kui politseid pelgad.
Me siin just mototegelastega arutasime, et esimesel mail koguneme Türi kesklinna parklas, et siis sealt üheskoos Pärnu minna. Aeg veel täpsustamisel. Ise ma alles ka esimese hommikul Soomest ja siis veel ülevaatusele, kuna see saab aprilliga läbi.
Andke aga aegsasti kõik teada, kes ka ühinevad. Arutame siis üheskoos, et mis oleks orjenteeruv väljumise aeg Türilt, Pärnu suunas.
Bike Beasts MCC

felix18: EI ma ei sõida lubadeta Paide vahel Ei julge eriti. Kuna olen tööl 1 mai (töötan nimelt laeva peal) ja mingil juhul ei saaks töölt tulema siis ei tulegi seetõttu kahjuks Pärnusse
Ausõna. 5.mai jälle eestis ja peale seda üsna pea ARK-i lubade tegemisele minek ja peale eksamit alles tiirutan Paides... sorry et ei seletanud enne täpsemalt
.
-
- Kontakt:
põõsik: selge pilt!
Kas keegi siinsest rahvast ka Soomes ringi sõidab ja kas üldse keegi on rattaga siin?
Bike Beasts MCC

-
- Kontakt:
felix18 kirjutas:põõsik: selge pilt!
Kas keegi siinsest rahvast ka Soomes ringi sõidab ja kas üldse keegi on rattaga siin?
Siia võib vabalt ka lisada siis asjahuvilistele Soome teema:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=40445&start=0
Bike Beasts MCC

-
- Kontakt:
No nii Järvamaa motoputukad, lähenemas esimene mai ja seoses sellega tsiklihooaja avamine Pärnus! Kui paljud siis ühinevad selle ettevõtmisega? Ise tulen Soomest laupäeva hommikul 08.30 laevaga, mis 10.30 Tallinnas, umbes 11.30 Paides, sipsti ülevaatuselt läbi ja siis juba Türile. Koguneks Türi kesklinna parklas kell 12.30, korjaks rahva kokku nii tunniga ja kell 13.30 hakkaks Rärnu poole liikuma. Ise tulemas juba siit poolt ühe Saaremaa motomehega (Hannes), kes arvatavasti ühineb meiega, Tallinnast haagivad veel sappa Sander ja Tolik ning ülejäänutega kohtume juba Türi kesklinna parkals kell 12.30! SOBIB?!?!?!
Bike Beasts MCC

selged pildid...lõuna ajal näeme siis Türil ja eks ma püüan ka omalt poolt mingi pundi kokku panna
kui ülevaatuse tehtud saan...siis olen ka tulija... kuhu ülevaatusele lähed?
felix18 kirjutas:No nii Järvamaa motoputukad, lähenemas esimene mai ja seoses sellega tsiklihooaja avamine Pärnus!
Kui paljud siis ühinevad selle ettevõtmisega? Ise tulen Soomest laupäeva hommikul 08.30 laevaga, mis 10.30 Tallinnas, umbes 11.30 Paides, sipsti ülevaatuselt läbi ja siis juba Türile. Koguneks Türi kesklinna parklas kell 12.30, korjaks rahva kokku nii tunniga ja kell 13.30 hakkaks Rärnu poole liikuma. Ise tulemas juba siit poolt ühe Saaremaa motomehega (Hannes), kes arvatavasti ühineb meiega, Tallinnast haagivad veel sappa Sander ja Tolik ning ülejäänutega kohtume juba Türi kesklinna parkals kell 12.30! SOBIB?!?!?!
Tore, tore. Ise liigun Tallinnast sõpradega, aga seal kindlasti näeb siis! Kas õhtul tagasi või peole ka?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.