18.04 - Piksepini karikasari 2008-2009 kuues etapp
Moderaator: Moded
Re: 29.nov - Piksepini karikasari 2008-2009 teine etapp
kolmapäeval lubas juba hangede asemele lompe.
jah,lootma peab kuid kogemused näitavad et sealkandis on ilm tavaliselt teine. Kuid eks ole näha,käin seal kindlasti ennem laupäeva vaatamas.
100% olen tööl, kindlasti ei võta osa
mull juba piigid all aga lärm jõuab alles neljapäeval pudinatega kohale!
kiireks läheb moto kokku loopimisega
-
Teema algataja - Postitusi: 507
- Tsikkel: Sherco 300SEF-R
- Kontakt:
KTMReio kirjutas:Aga Kas lastele tuleb lühem rada?
Lastele, nagu alati, tuleb eraldi rada mis on ca 300-400m
sai ka naelad alla pandud ja ka veidike lumesõitu proovitud kõige suurema tormiga ja kõige paksemas lumes. osavõtumaks sai ka makstud niiet tuleb kohale minna eks siis näha ole kui ulluks se mudaralli seekord kujuneb
-
- Kontakt:
sander81 kirjutas:sai ka naelad alla pandud ja ka veidike lumesõitu proovitud kõige suurema tormiga ja kõige paksemas lumes. osavõtumaks sai ka makstud niiet tuleb kohale minna eks siis näha ole kui ulluks se mudaralli seekord kujuneb
Õige otsus - julge mootorratturi rind on mudane
Alates homsest elan rajal ja annan endast kõik, et teil hea saaks olema. Õhtuti annan ka foorumisse infi.
seal pole vaja elada, vea ainult lindid, küll meie selle raja valmis sõidame!
Käisin kontrollisin kas tõesti Urmas on rada tegemas jah ta tegi seda.
Olukord:
Tee olud- Võru -Vastseliina = Hea; Vastseliina - Mauri = halb, eriti kui asfaldi pealt kruusale minna, lörtsine Arvan et see tee ei sula puhtaks.Varuge aega.
Rada- Ehitatakse tõsiselt lund jagub ma arvan et ei sula ära,maapind pehme ja läheb veel hullemaks. Tegin mõned pildid kiiruga saate natuke aimu mis toimub ja kuidas Urmas proovib ATV'd http://fotoalbum.ee/photos/isomarx/sets/640441
Homme õhtul liigun ka sinna poole kui olud huvitavad siis andke teada saan jagada infot.
Kohtumiseni 29
kuidas parkimisega lood on mul tagaveoga masin ja kui käru ka taga siis on päris suur oht kinni jääda. piltidel paistab se tee suht lumine
-
- Kontakt:
Tere õdakut! Annan üldist informatsiooni.
Lisaks isomarxi poolt antud infole lisan, et parkla asub valla tee ja stardi vahepeal - mõlemale poole ca 300 m. Ilmataat ei lase kindlasti rajale lähemale sõita (viimane ots on muldtee ja raja alguses väike tõus sellel muldteel).
Parkla on suhteliselt väike ning mahutab ca 20-30 masinat (oleneb kas käruga või ilma). Tagasillaga sõiduautod ja liiatigi käruga soovitan jätta suure tee äärde ning sealt oma võistlusmasinaga vaikselt kohale sõita. Üldiselt - kannatust ja rahu ning nautige võistlust.
Veel üks palve - palun ärge kraapige massinatega teid üles sest parklast tahavad autod peale sõitu suurele teele tagasi saada
Küsimus hr Peeglile.
Kas möned müügis olevad tsiklid vöib kaasa vötta ja raja ääres väikse väljamüügi teha.
Äkki mönel huvi,tuli siin täna paar ilusat tsiklit müüki.
tervitades lärm
-
- Kontakt:
lärm kirjutas:Küsimus hr Peeglile.
Kas möned müügis olevad tsiklid vöib kaasa vötta ja raja ääres väikse väljamüügi teha.Äkki mönel huvi,tuli siin täna paar ilusat tsiklit müüki.
tervitades lärm
Ikka võib
Äkki mönel huvi,tuli siin täna paar ilusat tsiklit müüki.
tervitades lärm[/quote]
Huvi on tohtu, kuid praegu ei ole võimalik
-
- Kontakt:
Tänan kõiki kes kohal viibisid ja päeva nautisid!
Tulemused katsun õhtul üles panna - peale seda kui viimased otsad sõidust on kokku tõmmatud.
Kohtumiseni siis jaanuari viimasel laupäeval ja on oluline teatada, et see toimub koos talvise mootorratturite kokkutulekuga "Misso Moto 2009"
Jälgiige reklaami!
Pildid saate ka esimesel võimalusel kui sõidu ametlik fotograaf Andres Ots on need ära töödelnud.
hommikut
Tänud meeldiva sõidu eest, ise 3 ringi.
Mingi kogus pilte on fotoalbum.ee- pange otsingusse piksepini ja leiate juba midagi ka eilse kohta,laen veel neid üles kuid midagi juba on. net paneb pange
Mul see kord oli suht kehva kaamera, aga siiski midagi sain klõpsitud http://nagi.ee/photos/lendkalalendkala/sets/141449/
-
- Kontakt:
Soolode tulemused nüüd üleval.
Lisaks ka hooaja kokkuvõtlik punktiseis soolode klassis
-
- Tsikkel: CB fighter,KawaKX450,Husa550SM
- Kontakt:
mõned klõpsud
Õlu järel:Sääreväristaja/Peolt koju:kondimootor
http://www.carma.ee
http://www.krestonehitus.ee
#7 ja 585
Re:
mella kirjutas:Tallinna poolelt vaadates on piksepini sõitudel üks suur miinus - kohale- ja ärasõidu peale läheb päev raisku. Lisame juurde kütusekulu 600km tsiklite transaks korra kuus. Sügis-talvisel hooajal on ka lähemal võistlusi ning Männiku siinsamas.
Piksepini sõitudel on üks suur pluss: kaunis loodus koos hästi ettevalmistatud ja läbi viidud võistlusega. See pole raisatud päev! Millal oli Männikul viimane kestvus? Kevadel? Kas krossarid juba talveunes? Mauri etapil oleks stardirivi võinud pikem olla...
Nüüd ka ATV ja noorte tulemused nähtaval.
KTM 50sx otsib uut krossipoissi!
Sõit läks hästi, rada oli ka hea, vähemasti oli seekord sitematesse kohtadesse suuremad taskud tehtud,
edu korraldajale, tulen kindlasti ka III-etappi sõitma
Lõpuks väike video ka minu poolt.http://toru.ee/view/5d926fb2fe3b
Rahvas kuidas sõiduga ka rahule jäite, kuidagi vaikne tagantjärgi kõik. Kas hakkate väsima ??
mina veel ei väsi kuigi majanduslangus pitsitab kavatsen ikka kogu hooaja kaasa teha. mauri rada oli siiamaani piksepini sõitudest parim kuna sai ikka kiirelt ka sõita ja ei pidand koguaeg mudas kinni istuma mulle igatahes väga meeldis
sander81 kirjutas:mina veel ei väsi kuigi majanduslangus pitsitab kavatsen ikka kogu hooaja kaasa teha. mauri rada oli siiamaani piksepini sõitudest parim kuna sai ikka kiirelt ka sõita ja ei pidand koguaeg mudas kinni istuma mulle igatahes väga meeldis
Pole paha jahh, kui enne oli korraldaja heleroheline, siis nüüd võiks öelda lihtsalt roheline ,
eks ta ka õpib, usun kindlasti, et ka järgmine rada tuleb HEA!!!!
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
sander81 kirjutas:mina veel ei väsi kuigi majanduslangus pitsitab kavatsen ikka kogu hooaja kaasa teha. mauri rada oli siiamaani piksepini sõitudest parim kuna sai ikka kiirelt ka sõita ja ei pidand koguaeg mudas kinni istuma mulle igatahes väga meeldis
Kurat! Oleks seda ette teadnud.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
- Kontakt:
VALGE KARU kirjutas:sander81 kirjutas:mina veel ei väsi kuigi majanduslangus pitsitab kavatsen ikka kogu hooaja kaasa teha. mauri rada oli siiamaani piksepini sõitudest parim kuna sai ikka kiirelt ka sõita ja ei pidand koguaeg mudas kinni istuma mulle igatahes väga meeldis
Pole paha jahh, kui enne oli korraldaja heleroheline, siis nüüd võiks öelda lihtsalt roheline
,
eks ta ka õpib, usun kindlasti, et ka järgmine rada tuleb HEA!!!!
Kes teeb see õpib...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.