Battery Race 2009 Streetbike special ;)
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: Battery Race 2009 Streetbike special ;)
triplekix kirjutas:justcraizy kirjutas:triplekix kirjutas:Konkurente oleks juurde vaja.
Jube nadi oleks viiendana viimaseks jääda.Ärme vast sellist suhtumist streetbike klassi too
Ei ole oluline mis koha sa saad, peamine on oma oskuste parandamine ja aegade lihvimine kogu hooaja vältel. Kui me hakkame streetbike klassides kohti taga ajama, siis kaotab see klass varsti oma mõtte ning varem või hiljem juhtub sama mis minuga esimesel etapil
Ma mõtlen pigem seda, et viies koht on veel suht äge ju.
Krt mõtle kui hea on moskva ees kõvatada, et ma jäin kiirenduses viiendaks.
heh. räägib mees kel tulitera tonnine gixxer ja esimesel võistlusel paugutas 10,5 ja tartus sõitis tom minuteada suht sarnase rattaga 10,3 nii et räägi sa jah viimaseks jäämisest sinu paadiga on raske viimaseks jääda ka siis kui ankru järel lohisema unustad
justcraizy kirjutas:Ei saa aru, mis värk selle Moskvaga on koguaeg?
![]()
Vist millestki ilma jäänud oma elus ...
Kahju lausa et sa moskva elamusest ilma jäänud! ja nüüd kunagi ei saagi enam seda elamust kuna moskva vahetas nime Kultuseks vms!
-
- Kontakt:
Kultas peaks see uus nimi olema, sest sama nime kandis see kohvik (omaniku nime järgi) 1930'ndatel aastatel.
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
-
Teema algataja - s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
saaks nüüd veel neli sõitjat juurde ....siis tuleb 20 sõitjat ära
Ning nimeta võistluse ümber superbike dragracing
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Kontakt:
Tuletan meelde ,et ülekandega on odavam maksta osalustasu. Kohapeal on 600kr ja kui sa ei ole registreerunud bhra lehele siis on kohapeal regamine ning osalustasu 1000kr
OSALUSTASUD EELREGISTREERIMISEL
Tähelepanu! Eelregistreerimine võistlusele lõpeb 21. august 2009, kell 20.00.
Osalemistasude maksmine ülekande teel kuni 21. august kell 20.00, MTÜ Baltic Hot Rod Association arveldusarvele 221027636702, Swedbank.
- Streetbike klassides 500 EEK
Osalemistasude maksmine võistluspäeval, 22.august 2009, sularahas:
- Streetbike klassides 600 EEK.
OSALUSTASUD REGISTREERIMISEL VÕISTLUSELE KOHAPEAL
Osalemistasude maksmine võistluspäeval, 22.august 2009, sularahas:
- Streetbike klassides 1000 EEK
ÄRGE UNUSTAGE ,ET PEAB OLEMA ERALDI SELJAKAITSE !!! SEE SVAMMI TÜKK MIS TEIL KOMBE SEES ON. EI SOBI! PEAB OLEMA ERALDI !!
-
Korke, äkki saad täpsustada ühte mu küsimust?
Nimelt streetbike'is siis vähe teistsugune eliminaator, aga minu jaoks jäi segaseks see, et kas parima aja arvestus hakkab tiksuma juba ajasõitudest või alles eliminaatorist ehk kas võistluse lõpplik paremusjärjestus sõltub ainult eliminaatori aegadest või lähevad arvesse ka ajasõitude ajad.
-
- Kontakt:
parima aja arvestus hakkab tiksuma juba ajasõitudes, et eliminaatorist ei sõltu mitte midagi
VÕIBOLLA ! kui ajaga välja mängib siis tuleb streetbike klassil eraldi eliminaatorid. Aga see sõltub 100% ajagraafikust, et kas õnnestub korraldajal kusagilt välja pigistada aega veel ühe eliminaatori jaoks. See on võibolla ja mitte mingeid lubadusi selle kohapealt ei anta. Aga loodame parimale
justcraizy kirjutas:Korke, äkki saad täpsustada ühte mu küsimust?
Nimelt streetbike'is siis vähe teistsugune eliminaator, aga minu jaoks jäi segaseks see, et kas parima aja arvestus hakkab tiksuma juba ajasõitudest või alles eliminaatorist ehk kas võistluse lõpplik paremusjärjestus sõltub ainult eliminaatori aegadest või lähevad arvesse ka ajasõitude ajad.
-
- Kontakt:
Natuke peale kella 12.00 võite kobida SKYMOTO'sse ja sealt saate tasuta rehvi ning rehvi vahetuse. Rehvi alt ära võtmine on tasuline (vist oli mingi 100 kr).
Hetke seisuga on jäänud veel 4 rehvi
Rehvi vahetamine ei ole teil nii väga vajalik sest te sõidate lühikese kiigega ja tänu sellele ei pea te rehvi nii väga põletama.
Kui mis siis minu number 55925112
-
täitsa hull värk: üks neiu on reganud streetbike'i, nii et mehed, latt kõrgele
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
Mu võistlus sõidetud.
Sidur libiseb, kettad kulunud ja Ramo kinni.
Eks järgmine kord .
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
Oot, oot ennem oli jutt, et streetbikes nüüd eliminaatorid ja nüüd on juba, et VÕIBOLLA??? ma hakkan sügavalt kahtlema kas viitsin jälle kolme sõidu pärast 300km maha sõita.
Kuna eile Supermoto hooaeg lõppes, siis tulen vaatan ka, mis asi see kiirendussport selline on!
Kusjuures sellest Korkemasterplastersusterhuiuster uuest elliminaatorist ei saa isegi mina aru, kes alaga kunagi natuke kursis oli, ma ei kujuta ette, mis siis veel vennad, kes esmakordselt tulevad, tegema peavad

-
- Kontakt:
Dali kirjutas:Oot, oot ennem oli jutt, et streetbikes nüüd eliminaatorid ja nüüd on juba, et VÕIBOLLA??? ma hakkan sügavalt kahtlema kas viitsin jälle kolme sõidu pärast 300km maha sõita.
Eraldi sellesmõttes, et 600 ja 1000 eraldi.
Praeguse seisuga need koos on ellikates.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
streetbike-s juba 18 reganut ulme...
Imre - kas sul ratas korras? (küsin seetõttu, et siis tean kas pean öö garaazhis Busa kallal veetma või saab vähe lõdvemalt hakkama...)
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
reganuid tõesti palju. ka autosid on omajagu. tavaliselt ju oluliselt vähem võistlejaid. tekib küsimus kuidas krt kõik sõita jõuavad??? kas siis paugutatakse ilma vaheaegadeta päev läbi. hui seal mingiks kaheks eraldi sb ellikaks aega jääb
rock kirjutas:Jaaah, käru peal, ilusat ööd
Ilusaid unenägusid sulle immuke
Tere. Nüüd kuluks küll pisut abi ära. Nimelt ei vasta minu kiiver ja kindad nõuetele. Nimelt on kiiver avatava lõuaga ja kindad goretex. Ei ole ma ju võidusõitja vaid kasutan oma ratast iga päev ja iga ilmaga. Pidin saama asjad sõbra käest, kuid viimasel hetkel langes see variant ära. Seega palve- ehk tahab keegi homme Haapsallu tulejatest (pigem siis mõni pealtvaatajatest) mulle laenata oma kinnist kiivrit ja nahast kindaid. Peaks olema suured mõõdud nii kindad kui kiiver. Vastutasuks võin pakkuda natuke krõbisevat või midagi muud meelepärast. Kui keegi on nii abivalmis võtku ühendust tel. 5059004.
Tänud ette.
Lear
-
- Kontakt:
moilo kirjutas:Tere. Nüüd kuluks küll pisut abi ära. Nimelt ei vasta minu kiiver ja kindad nõuetele. Nimelt on kiiver avatava lõuaga ja kindad goretex. Ei ole ma ju võidusõitja vaid kasutan oma ratast iga päev ja iga ilmaga. Pidin saama asjad sõbra käest, kuid viimasel hetkel langes see variant ära. Seega palve- ehk tahab keegi homme Haapsallu tulejatest (pigem siis mõni pealtvaatajatest) mulle laenata oma kinnist kiivrit ja nahast kindaid. Peaks olema suured mõõdud nii kindad kui kiiver. Vastutasuks võin pakkuda natuke krõbisevat või midagi muud meelepärast. Kui keegi on nii abivalmis võtku ühendust tel. 5059004.
Tänud ette.
Lear
aga mul hoopis selline küsimus, et kas sul turbo on originaalis peal, või on see ise aretatud?
Õigusabi.
Ei tea ,et neid originaalis nii väga sellisena toodetaks. Tegelikult ma tean miks sa seda küsid. Streetbike klassis ei ole ülelaadimine lubatud. Nagu ei ole F klassis lubatud mootorid töömahuga üle 1,4 liitri. Ilmselt oleks ka chopperite klassis midagi keelatud mis minu rattal on. Ja chopperite klassi ei ole ka hetkel. Nagu ei ole ka ühtegi outlaw ratast hetkel, kellega ma siis ilmselt reeglite järgi peaksin võidu sõitma. Kuna aga streetbike klass on orienteeritud just tänavasõidu ratastele ja minu ratas ongi justnimelt tänavasõiduratas siis peakorraldaja lubas mul selles klassis võistelda. Ainsaks muudatuseks minu rattal ongi turbo paigaldus. Rattaga käin iga päev tööl ja vajadusel ka poes piima toomas. Kuid ma arvan, et muretsemiseks ei ole sul põhjust, ilmselt saan ma ka kõige aeglasemate 650 klassi rataste käest üsna mitme sekiga peksa. See ratas kaalub koos minuga peaaegu pool tonni, samuti puudub mul igasugune võistluskogemus. Nii et rahu, ainult rahu.
-
- Kontakt:
Mul ei ole muretsemiseks niiehknaa põhjust kuna eile lasin oma siduri läbi ja seega homme ei võistle.
Küsimus just oligi sellepärast, et mulle oli jäänud meelde, et ülelaadimine pole lubatud.
Aga kui on kokku lepitud siis super ju.
Edu sõidus ja loodetavasti tuleb järgmisel aastal rohkem igasugu erinevat tüüpi ratastega sõitjaid.
triplekix@tellis täna usast uue sidurikomplekti ja kulgeb niikaua rahulikult tänaval:)
Õigusabi.
-
- Kontakt:
fuc*k
ei saanud sellekski võistluseks seda lisa ca 0,3 "maastleitud" lisamiinus sekundit toimiva shifteri näol. aga manuaalselt ongi lõbusam käike vahetada, vanakooli värk.
-
- Kontakt:
Dali kirjutas:kle liiga vara läksid magama ikka
mismõttes magama, just saabusin garaazhist koju - krt UNI ON...
pacaan kirjutas:Dali kirjutas:kle liiga vara läksid magama ikka
mismõttes magama, just saabusin garaazhist koju - krt UNI ON...
Vähemalt on sul uni. Sten on juba nii vana vend et laseb neli päeva garages, õlid näpused ja und ei tule
raintuul kirjutas:õlid näpused

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Kontakt:
Jutud käivad, et mehed lasevad juba 9,3 aegasid.
Vägakõva....
Õigusabi.
-
Suht haige kuidas SB klassis ikkagi asja aeti. Võistlusele minnes kinnitati, et lõplik paremusjärjestus läheb paika päeva parima aja suhtes, aga ikkagi keegi kavalpeal otsustas seda muuta ilma teatamata(vähemalt mul polnud õrna aimugi). Päris tore on nii võistelda, et ühel hetkel saad teada, et kõik millega oled arvestanud on muudetud. Ei saa aru, kui raske on kinni pidada antud lubadustest ...
Kiidan et SB klassis ikka seda pärisvõistluse formaati lõpuks kasutati!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.