ATM 50
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Küsi atm kodulehelt.www.atmracing.ee
Kas keegi oskab öelda kui palju see kiirust juurde annab ja mis on asja halvad küljed?
Kas keegi oskab öelda kui palju see kiirust juurde annab ja mis on asja halvad küljed?
Aprilia 05 Street
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Eile ostsin endale ka ATm 50. Kui kolust koju hakkasin tulema, siis paps sõitis igaks juhuks autoga järel. Papsi sõnul, oli kiirus 75-80km/h vahel kõikunud (siis oli rull põhimõtteliselt põhas).
Oma ATM-i ostsin Rakverest, kasutatutl.
Keegi oskab öelda kelle oma see oli. Ostsin sellest tänavast, mis jääb selle suure mäe ja varemete juurde (mingi suur pulli kuju oli ka mäe otsas). Tänavanime ei mäleta aga maja nr. 24. Paistis et sellel posisl oli üpris kahju, et ta paps selle maha müüs
Keegi oskab öelda kelle oma see oli. Ostsin sellest tänavast, mis jääb selle suure mäe ja varemete juurde (mingi suur pulli kuju oli ka mäe otsas). Tänavanime ei mäleta aga maja nr. 24. Paistis et sellel posisl oli üpris kahju, et ta paps selle maha müüs

-
Teema algataja
g2ngster kirjutas:Eile ostsin endale ka ATm 50. Kui kolust koju hakkasin tulema, siis paps sõitis igaks juhuks autoga järel. Papsi sõnul, oli kiirus 75-80km/h vahel kõikunud (siis oli rull põhimõtteliselt põhas).
see oli berti oma. nats tillist said või mis 9tonniga osta seda pole just kõige parem:) Ja ta ise müüs selle maha mitte tema paps.
Eile kui me rollerivendadega koos seisime, siis vajus üks atm50 sinna... Too on ikka nii mini kui veel olla saab (iste on mulle põlveni), aga minek oli oioioi ja kiirus 110 km/h
... Kui keegi otsib väga head minekut ja ise on ka mingi 150-160 cm pikk, siis ma soovitan seda soojalt...impressive indeed

-
Teema algataja
nujah... tunnistan ausalt et olen nii rott mees, et ka 1000.- on minu jaoks raha. Selle eest saaks juba vähemalt 70 liitrit bena... (ilmselt olen mina ainuke kes sedasi mõtleb). Ja pealegi, sissesõit oli tal ilusti tehtud ja ka tehno. hoolduses on sellega käidud... Hüppan ainult selga ja kärutan....
EDIT: Täna sai teise sellise mopiga sõitu teha ja minek oli poole kehvem kui minu omal. Sai ka ühe aprillaga joonele pandud.. See nägi ainult tagumist tuld.
EDIT: Täna sai teise sellise mopiga sõitu teha ja minek oli poole kehvem kui minu omal. Sai ka ühe aprillaga joonele pandud.. See nägi ainult tagumist tuld.
-
Teema algataja
no uuest peast on peaaegu iga asi hea aga vanemast peast ma ei oska öelda honda monkey on küll vanemast peast hea aga ei tea ju kas ka atm on kuna ta veel nii uusBensuvoolik05 kirjutas:ma tahaks ka endale ATM 50cc osta,aga kas se on ka muidu hea masin we...?http://www.atmracing.ee/

Have a nice day !
kuna poes ta ju 9900vsiim kirjutas:g2ngster kirjutas:Eile ostsin endale ka ATm 50. Kui kolust koju hakkasin tulema, siis paps sõitis igaks juhuks autoga järel. Papsi sõnul, oli kiirus 75-80km/h vahel kõikunud (siis oli rull põhimõtteliselt põhas).
see oli berti oma. nats tillist said või mis 9tonniga osta seda pole just kõige parem:) Ja ta ise müüs selle maha mitte tema paps.
Have a nice day !
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
tahaks hirmsasti:D teada kas piirajaks on ainult seib karpas(kus see seal yltse on, seal kollektori juures?), või on veel mingeid piirajaid(düüs või sumpas midagi)?
mõtlesin kaa selle soetamisest naq ja siis tahaks tast nii palju et saaks taga kuskil90ga littida, enne ikka teeks korraliku sissesõidu(mis veel peaks tegema?)ja siish teda vähe ümber teha, naq näiteks lenks, roostevabagamidagi juurde, neoon
, ja midagi ägedat ikka weel 

mõtlesin kaa selle soetamisest naq ja siis tahaks tast nii palju et saaks taga kuskil90ga littida, enne ikka teeks korraliku sissesõidu(mis veel peaks tegema?)ja siish teda vähe ümber teha, naq näiteks lenks, roostevabagamidagi juurde, neoon

-
Teema algataja
-
Teema algataja
tahaks hirmsasti:D teada kas piirajaks on ainult seib karpas(kus see seal yltse on, seal kollektori juures?), või on veel mingeid piirajaid(düüs või sumpas midagi)? Idea
mõtlesin kaa selle soetamisest naq ja siis tahaks tast nii palju et saaks taga kuskil90ga littida, enne ikka teeks korraliku sissesõidu(mis veel peaks tegema?)ja siish teda vähe ümber teha, naq näiteks lenks, roostevabagamidagi juurde, neoon Laughing , ja midagi ägedat ikka weel Razz
mõtlesin kaa selle soetamisest naq ja siis tahaks tast nii palju et saaks taga kuskil90ga littida, enne ikka teeks korraliku sissesõidu(mis veel peaks tegema?)ja siish teda vähe ümber teha, naq näiteks lenks, roostevabagamidagi juurde, neoon Laughing , ja midagi ägedat ikka weel Razz