ATM 50

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Maks

Lugemata postitus Postitas Maks »

Ehk oskab keegi öelda kus sellel atmil piiraja asub , tahax ilgelt maha kiskuda seda (Sissesõit tehtud) , et sõbra suzule tagatuld näidata 8) .
Kasutaja avatar

sander
Tsikkel: Husqvarna

Lugemata postitus Postitas sander »

Karburaatoris üks seib.

Ernst

Lugemata postitus Postitas Ernst »

Küsi atm kodulehelt.www.atmracing.ee
Kas keegi oskab öelda kui palju see kiirust juurde annab ja mis on asja halvad küljed?
Aprilia 05 Street

Teema algataja
Bensuvoolik05

Lugemata postitus Postitas Bensuvoolik05 »

ma tahaks ka endale ATM 50cc osta,aga kas se on ka muidu hea masin we...? :? http://www.atmracing.ee/

Teema algataja
funnymagnet

Lugemata postitus Postitas funnymagnet »

No ma ostsin ka endale ATM50 mingi juuli kuus. Ennem sattus mulle mingi tehase praak, aga siis anti mulle uus ATM ja sellega pole midagi olnud. Kui hästi hoiad siis peab kauem vastu ja kõik on korras. Mulle meeldib see ATM :) selleks, et ta sellise stiilse välimusega ja tõmme on tal tohutu! :D

g2ngster

Lugemata postitus Postitas g2ngster »

Eile ostsin endale ka ATm 50. Kui kolust koju hakkasin tulema, siis paps sõitis igaks juhuks autoga järel. Papsi sõnul, oli kiirus 75-80km/h vahel kõikunud (siis oli rull põhimõtteliselt põhas).

Oma ATM-i ostsin Rakverest, kasutatutl.

Keegi oskab öelda kelle oma see oli. Ostsin sellest tänavast, mis jääb selle suure mäe ja varemete juurde (mingi suur pulli kuju oli ka mäe otsas). Tänavanime ei mäleta aga maja nr. 24. Paistis et sellel posisl oli üpris kahju, et ta paps selle maha müüs :(

Teema algataja
vsiim

Lugemata postitus Postitas vsiim »

g2ngster kirjutas:
Eile ostsin endale ka ATm 50. Kui kolust koju hakkasin tulema, siis paps sõitis igaks juhuks autoga järel. Papsi sõnul, oli kiirus 75-80km/h vahel kõikunud (siis oli rull põhimõtteliselt põhas).

Keegi oskab öelda kelle oma see oli. Ostsin sellest tänavast, mis jääb selle suure mäe ja varemete juurde (mingi suur pulli kuju oli ka mäe otsas). Tänavanime ei mäleta aga maja nr. 24. Paistis et sellel posisl oli üpris kahju, et ta paps selle maha müüs :(

see oli berti oma. nats tillist said või mis 9tonniga osta seda pole just kõige parem:) Ja ta ise müüs selle maha mitte tema paps.
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Eile kui me rollerivendadega koos seisime, siis vajus üks atm50 sinna... Too on ikka nii mini kui veel olla saab (iste on mulle põlveni), aga minek oli oioioi ja kiirus 110 km/h :D... Kui keegi otsib väga head minekut ja ise on ka mingi 150-160 cm pikk, siis ma soovitan seda soojalt...impressive indeed
Kasutaja avatar

sander

Vallikraavi 24 peaks olema.

g2ngster

Nujah... Aga oskab keegi öelda miks ta seda müüs? On sellel mingi viga küljes (siis tean millele tähelepanu pöörata).

Sellel aadressil jah.

Teema algataja
vsiim

Lugemata postitus Postitas vsiim »

g2ngster kirjutas:
Nujah... Aga oskab keegi öelda miks ta seda müüs? On sellel mingi viga küljes (siis tean millele tähelepanu pöörata).

Sellel aadressil jah.

Polnud mingit viga, lihtsalt niukest lolli annab otsida kes selle hinnaga ostab. Ma arvan et kõik müüksid maha siis.

g2ngster

nujah... tunnistan ausalt et olen nii rott mees, et ka 1000.- on minu jaoks raha. Selle eest saaks juba vähemalt 70 liitrit bena... (ilmselt olen mina ainuke kes sedasi mõtleb). Ja pealegi, sissesõit oli tal ilusti tehtud ja ka tehno. hoolduses on sellega käidud... Hüppan ainult selga ja kärutan....

EDIT: Täna sai teise sellise mopiga sõitu teha ja minek oli poole kehvem kui minu omal. Sai ka ühe aprillaga joonele pandud.. See nägi ainult tagumist tuld.

Teema algataja
T.-

automaatsidur?

Lugemata postitus Postitas T.- »

mida tähendab automaatsidur ja kuida seda kasutada?

g2ngster

See ehituselt sama ja toimib samamoodi nagu mootorsael. Lükad käigu sisse ja keerad rulli, lased rulli lahti ja paned järgmise käigu...

Seletada on raske, seda pead ise proovima

Teema algataja
fecalmatter

Lugemata postitus Postitas fecalmatter »

mull üks küs et see atm on mingi bmx-i suurune siis we
Kasutaja avatar

C4

Lugemata postitus Postitas C4 »

fecalmatter kirjutas:
mull üks küs et see atm on mingi bmx-i suurune siis we
esiteks mull-il vaevalt mõni küsimus on aga jah ta on üpriski trikiratta suurune
Have a nice day !
Kasutaja avatar

C4

Bensuvoolik05 kirjutas:
ma tahaks ka endale ATM 50cc osta,aga kas se on ka muidu hea masin we...? :? http://www.atmracing.ee/
no uuest peast on peaaegu iga asi hea aga vanemast peast ma ei oska öelda honda monkey on küll vanemast peast hea aga ei tea ju kas ka atm on kuna ta veel nii uus :)
Have a nice day !
Kasutaja avatar

C4

vsiim kirjutas:
g2ngster kirjutas:

see oli berti oma. nats tillist said või mis 9tonniga osta seda pole just kõige parem:) Ja ta ise müüs selle maha mitte tema paps.
kuna poes ta ju 9900
Have a nice day !

g2ngster

OT.

Tee veel paar postitust, saad kohe 10 tükki omale juurde ;)

Ernst

Ma nägin seal Jäneda talupäevadel seda ATM 50 ja spidoka peal oli kas 45km/h või 50km/h.Eelpool kõnelejad on rääkinud kiirustest 80km/j jne.
Kuidas selline asi siis võimalik on.
Aprilia 05 Street

taavi

Lugemata postitus Postitas taavi »

Ernst kirjutas:
Ma nägin seal Jäneda talupäevadel seda ATM 50 ja spidoka peal oli kas 45km/h või 50km/h.Eelpool kõnelejad on rääkinud kiirustest 80km/j jne.
Kuidas selline asi siis võimalik on.
atm oli miilides kui ma ei eksi

Ernst

Seda ma arvasingi
Aprilia 05 Street

Teema algataja
funnymagnet

Lugemata postitus Postitas funnymagnet »

Jah, ATM'i spidomeeter on miilides.
Kasutaja avatar

sander

Mis on väga mõttetu.

Teema algataja
fecalmatter

no kui bmx suurune siis kama kaks mull see suurus kuigi olen meeter 1.80 pikk

Teema algataja
Bensuvoolik05

Lugemata postitus Postitas Bensuvoolik05 »

Muidugi,sest ATM-iga võib sõita igaüx,
kas on suur või väike mees,
sest ATM on yu :D väga lahe masin!!!!!

Teema algataja
michelin

Lugemata postitus Postitas michelin »

tahaks hirmsasti:D teada kas piirajaks on ainult seib karpas(kus see seal yltse on, seal kollektori juures?), või on veel mingeid piirajaid(düüs või sumpas midagi)? :idea:
mõtlesin kaa selle soetamisest naq ja siis tahaks tast nii palju et saaks taga kuskil90ga littida, enne ikka teeks korraliku sissesõidu(mis veel peaks tegema?)ja siish teda vähe ümber teha, naq näiteks lenks, roostevabagamidagi juurde, neoon :lol: , ja midagi ägedat ikka weel :P

Teema algataja
fecalmatter

ega kellegil tükki küljest ei võtta mulle hulgaliselt atm 50 pice saata sest googlest neid ei leia.Võib ka lingi jätta
Kasutaja avatar

sander

Teema algataja
michelin

Lugemata postitus Postitas michelin »

tahaks hirmsasti:D teada kas piirajaks on ainult seib karpas(kus see seal yltse on, seal kollektori juures?), või on veel mingeid piirajaid(düüs või sumpas midagi)? Idea
mõtlesin kaa selle soetamisest naq ja siis tahaks tast nii palju et saaks taga kuskil90ga littida, enne ikka teeks korraliku sissesõidu(mis veel peaks tegema?)ja siish teda vähe ümber teha, naq näiteks lenks, roostevabagamidagi juurde, neoon Laughing , ja midagi ägedat ikka weel Razz
Suletud

Mine “Rollerid”