Tere varahommikut. Täna plaanis oma ratas sõitma saada, kas teistelgi on plaan sõitma minna, ilm on enamvähem hea, äkki päevapeale tuleb päikegi välja.
Mul endal Kawa Z1000. Sõitma peaks saama kuskil 13.00 paiku ( Mõigu, Jüri, Tallinn esialgu).
Täna siis plaan oli minna otepää kanti kurve nautima aga juba paar kilti otepää poole gondli kinnitused panid jooksu.Niisis sai kraavis istutud pikka aega ja tänud 1000 CBR vennale(kellelt sain võtmed) ja punase bikega vennale, kes pakkus abi. .
Ohh ka mina sain ära sõidetud täna omad sajad kilomeetrid...esimene päev oma esimese rattaga. Luhamaal käisin ka seda kestvussõitu vaatamas ja kätt sai vibutatud ka vastusõitjatele..küll on lahe sõita!!!
Kawasaki EX 250, Honda CBR 600f, Yamaha Virago 1100cc ajutine kasutaja suvi 2010, Kawasaki gtr 1000 cc, Honda Magna VF 750, Honda CBR 600 F2, Kawasaki Vulcan 750cc
Ohh ka mina sain ära sõidetud täna omad sajad kilomeetrid...esimene päev oma esimese rattaga. Luhamaal käisin ka seda kestvussõitu vaatamas ja kätt sai vibutatud ka vastusõitjatele..küll on lahe sõita!!!
Ma vist isegi n2gin sind. Ise olin rohelise bikega.Ma ei mäleta kas vist võru maanteel.
Sai siis ka eile esimene korralik sõit tehtud härrase Baltrooniga. Ilm oli ika meeletult tuuline, vägisi kiskus kiirust maha. Seda eriti sildade peal. Linnas arvas üks pisema bmw beib, et tal ikka hea pill istumise all ja kuna vaeseke õigel ajal rada ei vahetanud, siis keeras kenasti enne foori Baltroonile ette üle pideva joone. Järgmise foori taga sai daami südametunnistusele koputatud. Vähemalt vabandas viisakalt. Viimsis tegi veel „südame soojaks” üks valge Subaru Impresa, kelle kiirus või seal lubatud 50 asemel tublisti üle 100 olla, seda siis mõnusalt kurvilisel teel, aga see selleks. Üldisel oli mõnus sõit.
Mina sõitsin eila poole seitsmest kümneni ja ei näinud peale kaassõitjate kedagit. ilm on täna ilus ja juba 3h olen tiirutanud ning ka käppa olen saanud visata paar korda
Täna peale tööd kodupoole sõites Tallinnast Keila poole, siis silma hakkas mingi pea 8 motameest. Silm kohe puhkas. Nüüd õhtulgi kuuled veel, kuidas eemal kiirendatakse. Linnulaul kõrvadele. Tundub, et hooaeg on alanud!
Täna kolistasin siis mööda motovarustuse poode , otsisin vihma kombet . Kui aga Merimetsa Motomarketise sisenesin, siis leti taga olev härra tegi minu jaoks naljaka lükke . Kuna ma ise üleni kawasaki roheline olin (kiiver , kombe ) hakkas tema rohelisi kinndaid kätte proovima . Ei tea kas nimelt tahtis minu tähelepanu kinnastele suunata või oli juhus . Peab ütlema ,et nipp toimis järgmine kord uurin kinndaid lähemalt . Üldiselt mõnus ilm oli täna sõiduks, kohati isegi palav linnas sõites .
Mina sõidan iga päev kuna ainukene liikumisvahend, aga erinevalt teistest päevadest siis täna nautisin kohe mõnuga kuna ei sadanud seda sitta taevast alla mis nädala alguses, sai ratas ka kohe porist puhtaks küüritud et homsele sajule vastu minna puhta rattaga
Täna siis esimesed 100 km lihtsalt tiirutatud linnas ja selle ümber. Ilm hea. Sõidu moto täna_"Parem Hilja kui mitte keegi".Miinused- paaril korral jäi ristmikul käik alla vahetamata ja see suunatuli peaks küll mingile ajareleele panema, muidu plingib pidevalt ja siis veel imesta kui autod ette keeravad. Vastutulevad rekkad vedasid tuule ülesse. Huvitav , kas see uduvastane visiirilisa peabki pilti natukene hägustama? Ega sellest minu meelest suurt tolku pole, ikkagi oli väikestel kiirustel ja sõidu alguses visiir seest udune. Plussid- kõik muud. Rakvere mehed kogunesid statoili- palju siis kokku tuli?
Sai ka täna ära proovitud vastutuleva rekka poolt tekitatud tuulelöök. Nagu suure kühvliga oleks vastu magu pandud .Ja tuli ometigi ka teisi sarnaseid vastu ,kuid need ei teinud suurt midagi.Oleks ühe käega või nõrgalt lenksust kinni hoidnud siis oleks ära kiskunud. Hea et niigi läits! Aga muidu oli tore sõidupäev täna!
Vaatan tihti kus kõik sõidavad ilusa ilmaga. niisugune kiusatus tekib.:S Endal tsikkel seisab garaaži all ja load saan alles 16 juuuli. oi see on pikk aeg :'(.
Aga vahepeal teen ikka väikse tiiru kah;)
Vaatan tihti kus kõik sõidavad ilusa ilmaga. niisugune kiusatus tekib.:S Endal tsikkel seisab garaaži all ja load saan alles 16 juuuli. oi see on pikk aeg :'(.
Aga vahepeal teen ikka väikse tiiru kah;)
Ega sa ainuke pole. Ootan kui tuleb juuni siis ka load käes:P. Hetkel saab rõõmu teistest sõitjatest.
Naised saunas rääkisid, et täna õhtul oli mootorrattastele suunatud reid, pärnumaanteel enne 18 bussi ümberkeeramis kohta( enne laagri maksimarketit). Kas keegi teab mis seal täpsemalt toimus?
Viimati muutis janis, 15 Apr 2008, 22:26, muudetud 1 kord kokku.
Naised saunas rääkisid, et täna õhtul oli mootorrattastele suunatud reid, pärnumaanteel enne 18 bussi ümberkeeramis kohta. Kas keegi teab mis seal täpsemalt toimus?
OOOjaaaa...900 eeq trahvi puuduva ülevaatuse eest...Olime kuskil kuuekesi, tulime Laagri poolt. Politseionud olid ennast ilusti kirendusraja algusesse parkinud, nii et keerasime neile otse ette.
Krt 900 on natuke palju minu meelest, arvestades seda et varasemad rikkumised puudusid.
Ma ise ei julgenud katsetama minna, mul on küll paberimajandus korras aga ma ei armasta peegleid, need jäävad metsas alailma ette. Kas seal kontrolliti kõik tehniliselt üle?
Ma ise ei julgenud katsetama minna, mul on küll paberimajandus korras aga ma ei armasta peegleid, need jäävad metsas alailma ette. Kas seal kontrolliti kõik tehniliselt üle?
Arvestades et ühel rolleril esikondel puudus ja esitule asemel oli taskulamp teibiga kinni pandud poleks sinu peegleid tähelegi pandud (selle tule kohta ei küsitud midagi)
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.