Sõidupäeva jutud
Moderaator: Moded
janis kirjutas:ülevaatusel tehti selgeks et peavad olema, ja muideks ülevaatusel oli mul vasak peegel olemas, probleemi tekitas parem poolse puudumine (ütlesin et varastati ära). Seal on mingi seos valmistaja kiirusega. Ei viitsi hetkel seda seaduse punkti otsida.
Mootorsõiduki ja selle haagise tehnoseisundile ja varustusele esitatavad nõuded
Kood 103. Tahavaatepeegel (sisemine, välimine)
7) 1990. a või hiljem valmistatud L kategooria sõidukitel, mille valmistaja poolt lubatud kiirus ei ületa 100 km/h, peab olema vasakul pool üks juhtrauale kinnitatud peegel. Kui lubatud kiirus ületab 100 km/h, peab peegel olema mõlemal küljel;
-
Teema algataja
-
Teema algataja
...
Kle su number oli Mulgikrossil. Ehk võtad korraldajatega ühendust kui siiani pole keegi tuttav sulle juba seda ära toonud...
Kawasaki KX250F `13
-
Teema algataja
minu number ja mulgikrossil?
ma ei käinudki seal
päris kohatu, aga kuidas ma nendega ühendust võtan?
väike EDIT: peale viiele nrile helistamist on numbrimärk leitud ja homme saan kätte. seekord ma panen nri märgi nii kõvasti kinni et see ei kao kunagi kuhugile
eriti tänud Six-pack'ile juhatamise eest õigele rajale
...
Palun Palun
Käisin krossil ja sõitsin sealt Tallinnasse.
Käed olid täitsa jääs kui kohale jõudsin. Ei ole ikka seda õiget sõidunautimisilma veel
Kawasaki KX250F `13
-
- Tsikkel: V-Strom
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 1 kord
Kah täna tiir tehtud, seekord siis Võrtsjärvele ring peale. Vahepeal ka mulgikrossile põigatud. Igati korda läinud päev!
Paar pilti krossilt kah: http://argoa.com/biker/mulgikross2008/
-
Teema algataja
to RaPtile-Mina se vist olin ( u 14:20), te seisite kenasti rivis narva suunal, kahju et hoopealt kohe pilti ei saa teha
Kena käpavise oli-tegi tuju kohe paremaks, hoogu jahutas 1km pärast politseipatrull, aga õnneks ei pälvinud nende tähelepanu
Sõit käis endal täna Tapa-Rapla-Tallin mingi 300+ kilomeetrit kokku.
Käppa sai ikka tõsta tihti, päike siras, täitsa mõnus päev oli
Vauuuu 4:)
-
Teema algataja
Tere. sai ka täna pikem ots tehtud oma uue tsikliga (gsx 750r) krt on ikka kaif pill küll. esimene sõidupäev selle masinaga siis seljataga, veits üle 400 km (Tallinn-Haapsalu-Lihula-Kiska-Pärnu-Märjamaa-Rapla-Tallinn).
Kiska 4.1 kilomeetrisel lennurajal, peale tee kontrollimist ja veendumist et lõik "kitsedest" puhas ja asfalt sile, sai siis punn põhja keeratud ja tippkirust proovitud, jooksis 270 välja, võib rahule jääda küll!
Tallinnast minnes võeti ikka Pärnu maanteel enne Haruteed korra ikka rajalt maha ka ja kontrolliti lube ning lasti tulema. Kõik tsiklid, mis samal ajal tulid võeti rajalt maha.
hea ilm ja lahe sõidupäev oli.
nael kummi, ja kainet mõistust.
-
Teema algataja
nüüdseks ligemale kolmsada kilumeetrit maha juranud oma esimese bike`ga. täitsa rahul. rattaks punane suzu rf600f.
autoroolist lenksu istudes saan alles aru KUI RÕVEDAS olukorras mõned(paljud) teelõigud meil siinpool eestit ikka on...
muidu siin keila kandis võiks käe toeabil üles tõsta- nõnda tihedalt saab lehvata!mõnus. enamus tõenäoliselt küll läbisõidul...?
terv!
-
- Tsikkel: Aprilia SXV550;AP MX125;Virago
.
Täna siis oli mõnus õhtupoolik. Paar tiiru linnas ja pärast korra maale(edasi tagasi 60km). Politseid oli palju. Ma ei tea kas seda on ennem arutatud, aga igastahes kohtasin ma täna politseid tutika valge hayabusaga. Mul jäid silmad pärani. Viskas käppa kah;). Igastahes mõnus päev...
Sel aastal paistab politseil üldse huvitav ja laialdane masinapark olevat; 330 bmw-d, skoda RS-id, Nissan Navara-d, igasugu paadid, kaatrid jne uut ja huvitavat
http://www.motoservice.ee
...
Tänane sõit Viru Väljaku Reval Cafe juures kogunenud pundiga oli ülilahe
Sai peaaegu terve linn läbi tiirutatud ...
Võiks varsti korrata
Kawasaki KX250F `13
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
Teema algataja
sai täna uhatud Tabasalust Viimsi taha, sealt kesklinna, Keila-Joale ja uuesti Tabasallu. Peab ütlema, et tunnetus on päris käes ja talve põbin üle läinud Keegi ette ei keeranud, keegi ilma suunata minu ette ei reastunud, mõni võttis isegi tee äärde, kui tagant tulin, kuigi sõidan kogu aeg lähituledega. Seega tänane sõidupäev igati täkkesse läinud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.