Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Dali kirjutas:markku kirjutas:Täna kesklinnas siis kuskil peale 18.00 üks punane intruder lenksus vanem mees, noolis autode vahel ja ronis vooriootel autotest mööda!! Ole hea ära enam nii tee, sest sellega sa ju nulli teiste motomeeste pingutusi ka minu ja mõtle mis autojuhid meist niimoodi arvavad!!!!
Mina ronin ka fooriootel autodest mööda, ole hea ja seleta millised on need Sinupoolsed pingutused? Padjaklubil peaks minuteada siin oma nurgake olema kus haliseda saab
viisakus ennekõike!!! kas sa autoga ronid ka foori ette teistest mööda
kui tahad et autojuhid arvestavad sinuga liikluses kui võrdsega siis viisakas oleks samaga vastada.
Kas võrdnega vastamine on see kui istun nendega koos ummikus solidaarsusest või ?
Minu meelest ongi väga viisakas kui vabastan rivis ühe koha autole ja lähen esimeseks. Oluliselt kiireneb liiklusvool ja kõik võidavad sellest. Aga nagu ma aru saan kuulud Sina nende autojuhtide või lihtsalt kitsarinnaliste inimeste hulka kes ei mõista seda nii. Alles hiljuti kohtasin tartus ühte vana Transitiga onu kes peale seda kui olin rahulikult ette vurisenud kukkus signaalitama. Vaatasin üle õla ja inimene oli autoroolis hullumas tegemaks mulle selgeks kui valesti ma ikka tegin. Samas 26 sek. hiljem olin ma foori alt läinud ja minu pärast võib see kibestunud kodanik sinna edasi jäädagi pasundama ja ka järgmise foori all pasundada. Usun, et olin juba kodus kui tema ikka veel kusagil Riia tänaval oma pahameelt välja elas ja ilmselt lõpetuseks kodus ka naisele lõiga pani. Olen kuulnud ja kahjuks ka kogenud suhtumist ala. mida nad pressivad sinna ette kas ei kannata oodata koos teistega tund aega liiklusummikus? Ja vastus on jah ei kannata sest miks muidu liikleksin ma kaherattalisel kui isegi seda eelist enam pole, et liiklusummikus passima ei peaks. Otseloomulikult ei keela Sul keegi kulgemisega tegeleda, palun väga kui aega ja tahtmist on.
Dali kirjutas:Kas võrdnega vastamine on see kui istun nendega koos ummikus solidaarsusest või ?
Minu meelest ongi väga viisakas kui vabastan rivis ühe koha autole ja lähen esimeseks. Oluliselt kiireneb liiklusvool ja kõik võidavad sellest. Aga nagu ma aru saan kuulud Sina nende autojuhtide või lihtsalt kitsarinnaliste inimeste hulka kes ei mõista seda nii. Alles hiljuti kohtasin tartus ühte vana Transitiga onu kes peale seda kui olin rahulikult ette vurisenud kukkus signaalitama. Vaatasin üle õla ja inimene oli autoroolis hullumas tegemaks mulle selgeks kui valesti ma ikka tegin. Samas 26 sek. hiljem olin ma foori alt läinud ja minu pärast võib see kibestunud kodanik sinna edasi jäädagi pasundama ja ka järgmise foori all pasundada. Usun, et olin juba kodus kui tema ikka veel kusagil Riia tänaval oma pahameelt välja elas ja ilmselt lõpetuseks kodus ka naisele lõiga pani. Olen kuulnud ja kahjuks ka kogenud suhtumist ala. mida nad pressivad sinna ette kas ei kannata oodata koos teistega tund aega liiklusummikus? Ja vastus on jah ei kannata sest miks muidu liikleksin ma kaherattalisel kui isegi seda eelist enam pole, et liiklusummikus passima ei peaks. Otseloomulikult ei keela Sul keegi kulgemisega tegeleda, palun väga kui aega ja tahtmist on.
Jätka samas vaimus ![]()
-
mncpnc
Mina olen asjast aru saanud nii, et foori taga oodates kui sul on ees ruumi ja tõesti järjekord seisab, siis miks mitte ette poole sõita (kui see ei sega ühtegi teist teel parasjagu sõitvat masinat (vastassuund ja värki)) ning rohelise ajal esimesena minema panna, sest paratamatult on ratastel kiirem see hooülesvõtt ja kohalt minek..
Samas liikuvas ummikus seda tegema ma isiklikult ei hakka.. Pigem otsin kõrvaltee : )
Tänastele öösõitjatele aga.. oli meeldiv.. ja loodetavasti satume koos liiklema . )
-
andryy
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Ei näe ise ka midagi halba selles kui võimalusel ja teistele ebameeldivust mitte valmistamas ronida ette fooris,1 koht saab vabaks,1 auto võrra rohkem jõuab üle ristmiku,ummik ikka väiksemaks muutub ![]()
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
Marianna
JAh, täitsa unustasin. Oleks vist viisakam esitleda ennast ka. Ehk olen Marianna, sõidan ainult septembrist, motorrattas on siis Honda CBR 900 rr . Kohtumiseni teel ![]()
alati ja igal võimalusel esimeseks, mitte, et sealt tagurattas täie pasaga minema süstida aga miks ma peaks passima ja ootama autode taga kui kõik liikuma ales saavad niiet soovitan proovida, äkki hakkab meeldima
![]()
-
Kox
- Tsikkel: RoadGlide/500EXC/TE300/XB12S
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Fooriall ikka esiritta kõrvalt , kõigil elu nii ilusam ![]()
Marianna kirjutas:JAh, täitsa unustasin. Oleks vist viisakam esitleda ennast ka. Ehk olen Marianna, sõidan ainult septembrist, motorrattas on siis Honda CBR 900 rr . Kohtumiseni teel
Teretulemast ![]()
Täna ka õhtupoole raadile lähete? Võiks ka tere öelda. Sõidan esimest nädalat siin sinise suzu sv650'ga.
-
andryy
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänatud: 4 korda
Õhtul võib juhtuda kõik. Hetkel plaan minna Valgamaale,Tornimäe vaatetorni peale.Väljasõit ca 30 min pärast 3 rattaga.Info 55599609
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
mncpnc
halb aeg, krt.. mingi tunnike-poolteist hiljem oleks teema olnud vast isegi : p
a noh, küll tuleb uus kevad..
ise liigun küll mööda linna, aga kes teab kui kaua..
passi õhtuni. ma hakkan veidi hiljem sõitma, ka linnas. 56654209
-
mncpnc
täna enam välja ei kipu, kahjuks.
aga kui homme hea ilm, siis saab veidi edvistada küll : p
Egas jah, ma lükkasin ratta garaashi alles kell 12 öösel. Juuube külm hakkas.
-
mncpnc
Samas õhtu oli vist päris pikalt ilus, sai sõita vast küll..
Eedeni kandis oli madalaid mürinaid ikka aegajalt kuulda ja seda suht hilja, niiet.. sõidetakse ikka veel..
võetakse sügisest viimast : )
-
hyppavlind
Dock kirjutas:Tartlased, kus rehve käite vahetamas?
Mul on positiivne kogemus Aardla tn. rehvivahetuspunktiga. See on ühes viimastest garaazhidest enne Soinaste tn poolset raudteed. Kiire, korralik töö ja soodne hind. Tasakaalustavad ka.
mncpnc kirjutas:Samas õhtu oli vist päris pikalt ilus, sai sõita vast küll..
Eedeni kandis oli madalaid mürinaid ikka aegajalt kuulda ja seda suht hilja, niiet.. sõidetakse ikka veel..
võetakse sügisest viimast : )
Yep, see olin mina ühe kroomi kutiga. Kutt polnud varem baigiga sõitnud ja ma siis lahkelt lubasin tal enda oma katsetada parklas ![]()
-
Kattt
Hellõu, ma siis ka mingi kuu Tartu tänavatel sõidan, kohe igapäevaselt
Kintsu vahel on üks punase-valge triibuline Yamaha FZR, ja ärge siis veel sügisel peale tulla laske ![]()
Terv,
Kattt
-
Kox
- Tsikkel: RoadGlide/500EXC/TE300/XB12S
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Sügis kaugel alles:D
Praegu sellised tüüpilised Eesti suvelõpuilmad, niiet varustus selga ja laseme edasi ![]()
Igapäev sõidus ...
Ommikul ka tööle ja õhtul koju tsikliga ...
Ning kui ilus ilm on (ehk kui vihma ei saja), sõidan ka niisama Tartus ja ümbruses...
Puna-Must CBR
-
Sebar
- Tänatud: 1 kord
Kas keegi teab, kes sõidab ringi CBR iga, millel number algab 32??.
-
Kipsi
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Ilm veel lubab ju, 10 kraadi on vägagi piisav, pole varustuses palav kah.Küll aga koristamata lehed on jamad...
Homme siis plaanis kaine reede õhtu ja linna peal "paugutamine".
Liiklen siis helerohelise Apriliaga.
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
-
mototydruk
- Tsikkel: Kawa
Sama siin, niikaua kui sõita annab, sõidan...nagu Pantheragi..tööl käimiseks ka veel kõlbab, naasen koju öösel..paha vaid kui kõik kokku on, tuul, vihm ja koristamata lehed aga tasa sõidad kaugele jõuad ![]()
Kipsi kirjutas:Ilm veel lubab ju, 10 kraadi on vägagi piisav, pole varustuses palav kah.Küll aga koristamata lehed on jamad...
Homme siis plaanis kaine reede õhtu ja linna peal "paugutamine".
Liiklen siis helerohelise Apriliaga.
Okei, Kipsi... Tunnikese olen käpp... Peale seda lasen varvast... Muud asjad on ees...
-
marx350
- Tsikkel: Transalp 600, Suzuki RF900
- Tänatud: 6 korda
nüüd üks baik veel tartus juures, kui dokide ja arkiga kõik korda saab on ühte kollast suzuki rf900r ka enne kevadet näha.
Dali kirjutas:Kas võrdnega vastamine on see kui istun nendega koos ummikus solidaarsusest või ?
Kle sa oled terve oma elu valesti elanud. Mis autodega arvestamisest sa siin räägid, et mahub üks auto veel foori taha jne. Ette trügitakse, et saaks taga peal minema panna ![]()
Kibestunud autojuhte on tõesti palju linnavahel. samas (tervitan siinkohal brünetti politsei tibi) politsei on palju tolerantsem, kui inimene, kes käib kl.9-18´ni tööl.
Rain@ iga foori taga tatt lennus kui võimalus on ja see ei muutu kunagi.
Ja Dali, mis sa arvad, et tsikli kinnastel on carbon nukid nukkide kaitsmiseks w? pff
![]()
raintuul kirjutas:Dali kirjutas:Kas võrdnega vastamine on see kui istun nendega koos ummikus solidaarsusest või ?
Kle sa oled terve oma elu valesti elanud. Mis autodega arvestamisest sa siin räägid, et mahub üks auto veel foori taha jne. Ette trügitakse, et saaks taga peal minema panna
Kibestunud autojuhte on tõesti palju linnavahel. samas (tervitan siinkohal brünetti politsei tibi) politsei on palju tolerantsem, kui inimene, kes käib kl.9-18´ni tööl.
Rain@ iga foori taga tatt lennus kui võimalus on ja see ei muutu kunagi.Ja Dali, mis sa arvad, et tsikli kinnastel on carbon nukid nukkide kaitsmiseks w? pff
![]()
![]()
![]()
![]()
Nukkide kaitsmiseks jah, et nukke puruks ei lööks vastu kellegi hambaid ![]()
Täiesti nõus sinuga... ise olen viimasel ajal Tallinnas autoga ummikus istudes vaadanud kuidas mõni mees sama tsikliga teeb ja ei jõua ära imestada, et miks küll. Oleks minu teha, oleks siklitel üldse omaette liikluseeskiri
Politsei poolt ootaks mõistvat suhtumist - kui ikka reedel kell 4 Järvevana tee umbes on, siis keda see segab kui siklid mööda ülilaia teepeenart autodes mööda veerevad ja oma teed lähevad? Mis puudutab autojuhte, siis sõitke oma sõitu ja ärge tehke midagi spetsiaalselt siklite pärast või jaoks. Kui peeglist tagant lähenev tsikkel paistab ei ole vaja kohe hoogsalt teeserva tõmmata, sest samal hetkel võib teine tsikkel tulla teise peegli poolt.
Virisejatele teadmiseks, et ma ei sõida juba üle aasta tsikliga liikluses, aga see ei muuda mu arvamust ajast.
kahjuks on selliseid pseudoprobleeme meie liikluses niikaua, kui me ühiselt kokku ei lepi, et tsikliga ongi lubatud manöövrid, mida auto lihtsalt ei võimalda. olenemata ka asjaolust, et tsikkel meie laiuskraadidel suht marginaalne sõiduriist on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.