õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
-mart91- kirjutas:Küsiksin huvipärast, et kas mõnni võrrimees ka on käinud mõnel siin kuulutatud õhtusel sõidul või on siiski ainult suured ja kiired rattad?
Sõidaks isegi heameelga mõni õhtu, aga ei tea kas rs 125'ga püsib teisel järel..
Oleneb pundist, siin sai eelmine aasta käidud paaril korral ja no asi läks ikka kiireks kiireks ära, kottpimedas kuskil metsavahel ei ole kuigi tore lasta 150-ga et sabas püsida teistel.... sõidumõnu peab ka olema ei pea ju kogu aeg uhama ja tõestama üksteisele kui kõva ja kiire keegi on, sellise pundiga ei <font color=#ff0000>viitsi</font> küll sõitmas käia. Aga käid kohal ja saad teada, seda juttu ennegi räägitud keegi ei uha jne aga praktikas ikka osad paugutavad hullu pilk ees ja savi kas punt püsib koos või mitte ning kas keegi kuskil vähe kogenum maha ka jääb.... on kogemusi. Eks selle hullu uhamise vbl määrab ka see kas keegi ja kui palju ning kuidas kukkunud on. Kui ikka laksu pole pannud, siis on ka hulljulgus suurem ning ma arvan ka vanusega kaasneb ettevaatlikus ning suureneb ohutunne, muidugi mitte alati. Aga on ka lahedaid punte olnud ning legaalsete kiiruste juures kulgetud ning nauditud ja kui keegi vähem kogenud pundis saab ka järgi oodatud pole probleemi, kui tahad uhada, saab seda ka kenasti asjaarmastajatega koos teha või suisa üksi.
-
- Tsikkel: k5 1kg.
Õhtut , ma täna viimast õhtat veel kimama !!
Seega miskiaeg olen ilmselt viru ringil
No nii just sain kõne , selleks aastaks kindad varna ripitanud mees otsustas ka R1-e välja ajada
Seega anname viimane õhtu veel minna
Liigun ka kohe kesklinna poole. Kui keegi üksi tiirutada ei viitsi, siis võiks ühendust võtta - 56628560. Seltsis ikka segasem.
Allar
-
Teema algataja
Ghost kirjutas:On ka lahedaid punte olnud ning legaalsete kiiruste juures kulgetud ning nauditud ja kui keegi vähem kogenud pundis saab ka järgi oodatud pole probleemi.
Voh, sellises pundis sõidaks küll heameelega. Niigi load ei ole päris aastat ka käes olnud veel, sellepärast eelistakski rohkem legaalset ning rahuliku sõitu.
Samas muidugi ei taha väga ratast ka lõhkuta punn põhjas sõites..
Kuid ega vist midagi muud üle ei jää jah, kui minema mõnikord ära katsetama kui mõni sõit välja kuulutadakse jälle.
-
Teema algataja
..igal õhtul kuulen ma imelist tsiklipõrinat siit massiivselt sageli mööda sõitmas ja mul ei ole ikka veel enda tsiklit!!!
Ütle aadress ja põristatakse sul akna all kasvõi eesti hümni.
-
Teema algataja
Nuclear kirjutas:Ütle aadress ja põristatakse sul akna all kasvõi eesti hümni.
Nuclear, super-tänud! Kogemus lennuki tiiva peal varustus testitud!
Sõit täna õhtul?
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 196 korda
- Tänatud: 407 korda
rattaletõmmatud kirjutas:miski 340 km, lagedi-peningi-jäneda-käravete-tapa-rakvere-sonda-kiviõli-kunda-haljala-võsu-kuusalu-koogi-tallinn
Tudeerisin ilm.ee-d ja tundub et pühapäev 02.11.08 tuleb paljulubav, ilmselt üks viimastest see hooaeg. Kas oleks veel huvilisi kes ülalmainutud marsruudil (ilusa ilma korral)kaasa sõita sooviksid? Olen nõus teejuhi rolli enda peale võtma.
EDIT: Väike "näpukas" juhtus vaatasin ainult päikest ja unustasin temperatuuri sootuks
Lubatakse miinus-temperatuure, seega sõit saab toimuma ainult siis, kui lund maas ei ole ja kuiv on.
Kui tee on kuiv ja lund ei saja, võiks täitsa sõita. Kindlustus lõpeb ka pühapäeval, siis ratas talvekorterisse arvatavasti.......
ilm.ee lubab päris kena ilma ja miinust ei tohiks päeva peale ka enam kusagil olla. kui lund maha ei tule ja teed kuivad on, siis tulija
-
- Toetajaliige
Aga teeks siis nii, et L õhtul vaatab igaüks veelkord biker.ee-sse ja kui ilm P sobib, siis kogunemine P 10:00 +/-15min Peterburi tee Maksimarketi parklas. tel 5267715
Kihutada ei viitsi, teeks normaalset sõitu
Piirkonna kaart tükkidena http://my.tele2.ee/maaks/081102_Biker_map.pdf
Tere.Pühapäeval on selge ilma aga temp +5- +7 C, seda keskpäeval. Eks igal omad kanalid ja meetodid, mina tuginen gismeteo.ru-le ja pole siiani veel pettunud.
Kell 10,00 on ilmselgelt vara. Kella 12-st ja väheke väiksem ring oleks täiesti reaalne. Lihtsalt minu ettepanek. Näeme.....
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/
Kui pühapäeval mingi lõunast teha sõit, veaks ennastki kohale.
Seekord arvatavasti kroomiga, kui võetakse.....Nuclear natsa teistsorti sõidu ja kiirustega küll harjunud vist
korben kirjutas:Kui pühapäeval mingi lõunast teha sõit, veaks ennastki kohale.
Seekord arvatavasti kroomiga, kui võetakse.....Nuclear natsa teistsorti sõidu ja kiirustega küll harjunud vist
Mis, mina, ma ei oska sõitagi. 100 on maksimum, millega meie teedel julgeb lasta. Ei naera...
10oo on võib-olla jah vara. Mingi 11oo oleks paras ma usun, mitte et ma enda eeast räägiks.
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Kontakt:
ma arvan, et see plaanitav ring on "normaalselt" sõitmiseks liiga pikk - st temperatuuride mõttes just. karta on, et hommikupoole (nt kl 10) on asfalti temp mingi heal juhul pluss 1C, samalugu peale kl 3 juba äkki. Iseasi oleks kui marsruut läbitaks korkekiirusel (tõlgin: 340+ km/h, allikas: Ingrid Tähismaa) keskpäeva paiku, nii 12-13 vahel siis ehk kannataks. a kui kl 10-16 plaanite põristada siis võin kohe hakata panuseid tegema mitmel korral "huvitavaid" olukordi tekib mõnel kuskil metsavahelisel ilma päikeseta kurvis...
kui ring oleks nii, 200km pikk, sõit keskpäevane ja mitte liiga uimerdamine siis võiks oma aparaadiga ka teadliku riski kukkumise osas võtta ja viimase liikumise see aasta teha vist...
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Tsikkel: Aprilia RST Futura/HD Electra
- Tänatud: 3 korda
Tegin täna mingi 100km tiiru oli märga oli kuiva ,rehv jäi külmaks ja üsna libe oli nati väsitav on kui ohutuli koguaeg põleb.S.t et oleks käsi kui tiir oleks u.200 km kanti
-
- Toetajaliige
Sai kah just väljast tuldud, see suur ring tundub jah veits liiga optimistlik temperatuuri arvestades.
Lükkame stardi siis 11:30 peale ja teeme marsruudi ringi. Arvan, et kui algus samaks jätta ja tagasi tulla näiteks Kadrina-Viitna-Loksa-Kuusalu kaudu peaks tulema mingi 190...200km. Viitnal siis pikem peatus koos kohvi ja saiakesega, ja kui veab on vetsus sooja vett sõrmede sulatamiseks
-
- Tsikkel: FZR
äsja, 2h linnasõitu ja ei ühtegi käppa siiski- 2 rollut
aga see 300 - 400 km. tripp...suur
ilm tänane, enduurotamiseks super, arvab see tüüp kellel enduratast pole
-
- Tsikkel: VTX 1800
Olen ka tulija aga mis kell siis start on? Ja kui ikka külm hakkab võib ju otsa kodu poole keerata,kohustuslik ju pole terve ring kaasa teha.ja seda kas külm hakab saab ju üsna ruttu tunda,teada.
Hommikut. Väiksemale ringile-Tln-Tabasalu kaudu Paldiskisse ja Laitses kohvi ja tagasi. Stardime 2-3 rattaga RoccalMare Satikast kell 12.00 + - 5 min.Keila Joalt lisandub 2-3 ratast.
Müügiks: kõik on müügis, kogu aeg: http://nagi.ee/photos/rein-hd/sets/333565/
RoccalMare Satikas
+358458693818
T'ana ka s'oidame? M'onus karske 'ohk, k'orged tuurid, madal kiirus, karastab talveks.
millega sõidad... bike või kroom? küsin sellepärast, et ei viitsi oma kroomiga baikide sammu pidada
kroomide sõidu võiks teha küll... aga siis tuleb neid nati juurde otsida
meie asukoht on hiiu (nõmme)
Meid on nüüd kaks ratast ja plaan poole seitsme paiku kesklinnast alustada.
Ratasteks Susuki Intruder ja Yamaha Virago
-
Teema algataja
Huvipärast küsin, et kas 125ccm baigitaolisega võib tulla, või on aint tõesti kroomid planeeritud?
Kihutamise isu nagu ei ole ning ega selle 125ccm rattaga erilist kiiret sõitu ei saagi teha.
Kui siis, pikk ring on plaanis?