caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk
Moderaator: Moded
Re: caferacerid ja rotikad jms
kratsib kukalt......, ja mina arvasin, et minul taktitunde puudujääk?
kohvik dominatorist ise on juba väärt mõte
tehtud on näha, et korralikult, ise- kedagi kritiseerimata, oleks raami natuke teistmoodi jätkanud, Tagavedrustuse nagu peab taha kiigele viinud ja paak võiks teine olla. muidu on väga vahva putukas valminud.
arvata võib, et oma õige kuju võtab alles, kui peale istuda. Ja hinna määrab ikka omanik, nii et jõudu tegijatele ja saraap tilganäppijatele
siit foorumist ikka igasugu kööbakaid ennem läbi käinud, mis heleda kilje ja aplausi saatel hulganisti feimi on saanud
mulle isiklikult väga meeldiks näha mõnd pisikest cafegirli, munakoor peas, foori tagant taharattasse painutamas seda putukat

-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
alguses vaatasin et mingi 50cc putukast tehud ex see pildistamise viga ole..
dominaatoritest tulevad kenad trackerid aga cafe, noh maitse asi.. saba on ilge kolakas seal taga kui arvestada et muidu seal tühi koht..
ja hind ei ole üldse kallis.. hinna üle virisejatele mul soovitus, hakkake ise midagi ümber ehitama siis näete kudas rahakott vaakumisse tõmbab..
ahjaa, motika peate ennem ostma kah
bad boy, trackerid.... nõus- aga selles mängu ilu ja loo võlu ju peitubki.....Ja guugeldage. no ikka selliseid cafemamme on dominast tehtud.
viragost ka ei teeks coffikut, aga siis vaatad teise mehe tööd ja jälle kratsid oksakohta...
aga mida mina tean........?
papa carlo armastas ikka õelda, et vanasti olid laevad puust ja mehed rauast, aga nüüd.....laevad rauast.....
vaatas mind, ja sülitas....
nägelemiseni

-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 178 korda
Vaatasin huviga, kuna mul on domika scrambler/tracker käsil praegu. Tüüp on suurima vea teinud raami modimisega, kus perse on ära rapitud liiga valesti. Muu on maitseasi. Hinna kohta nii palju, et vbla mõnele meeldib ja osad tegelased müüvad oma iganenud originaaldomikaid sama hinnaga. Nii et milles küss... Iseenesest see muidugi pole põhjendus, et sisse on palju pandud. Tulemus loeb.
EDIT: Siin on muidugi see küsimus ka, et tegelane on vaeva näinud ja täitsa normaalne töö tundub, kinnitan et ka väga ajamahukas ilmselt. Et kas mingitel siukestel vendadel on õigus üleüldse sõna võtta, kes kiivrit poleerivad ja niisama netis onavad ja linke vahivad Tegelikult on küll.
-
- Tsikkel: CB900
- Tänatud: 1 kord
-
Abiks teistele, et kes tahab custom kodaraid ja mingit veljevalikutki, siis http://www.central-wheel.co.uk/ täitsa töötab. Maksta saab paypaliga, velg + kodarad saatmine oli näiteks 30 paundi vist, tarneaeg 4-5 nädalat.
-
"British racing green". Selleks just. Parlmutter on edevusest ikka.
British racing green on ka selline roheline, mis tundub, et on pigem igauhe enda peas just selline, see oige. Minugi kujutus oigest Inglise rally rohelisest on midagi hoomamatut. Kirjeldus kolaks umbes nii. No, selline tumedam roheline. Tiba musta ja natuke valget. Tuleb sihuke kena hallikas kuma juurde. No ja siis tikuotsaga sinist rohelise hulka. Sellist uhket sinist. Kroomoksiidi varvi aga natuke tuhmim, natuke tumedam. Selline kurjakuulutavalt tuim varv. See varv justkui magaks, oodates mootorimura peale elluaratamist. Ei, see ei ole see parlmutter kriiskav varv aga ukspaev keegi arkas ja motles, et teeks sihukese, sihukese uhke parlmutter varjandi "British racing greenist". Ei saa pahaks panna, uhke vark.
Selleks just!
-
- Tsikkel: SpeedTriple 1050
Päris caferaceriks ei kvalifitseeru aga pilt ühe tuttava rattast , kes ise on selline tubli 100+kg mees
-
yee
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
-
BMW R100RS
Varem: CB750K6, K75S, Katana/GSXR hübriid, GSX1100S Katana, XJ600, GPZ900R, GSX600F, GSXR750
Yee ... skelettmees Dave Aldana ... alumisel pildil Kawasaki H1 seljas John Aylor, kellelga endalgi suhtlemist olnud.
..ja dominaator

-
rinx85 kirjutas:
Hüva üritus, aga whitewallid ei sobi, tagumik ei sobi ja leegitoru teip on nagu macgyveri oma. Maitse asi.
-
Ooooooooooooo, kül ma ikka kuu paari tagant kamminud torrenti mulke, et vahest keegi lõpuks uploadima hakanud, imeline.
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kui keegi ütleb , et kole ilus , siis saan ma tast aru kui tekkib tahtmine midagi eelnevalt nähtut , tehtut , kogetut hävitada ! Ilu peitub lihtsuses - isegi see kole Kawa moto !
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8214_n.jpg
wäkk - wöäk ...
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
ilusa W650 ära rikkunuvad, minu arust. See esipiduriketas on iseäranis nagu sadul ühe harjastega looma seljas. A noh, eks ta ole maitse asi.
-
Nõmmik kirjutas:Kui keegi ütleb , et kole ilus , siis saan ma tast aru kui tekkib tahtmine midagi eelnevalt nähtut , tehtut , kogetut hävitada ! Ilu peitub lihtsuses - isegi see kole Kawa moto !
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/ ... 8214_n.jpg
wäkk - wöäk ...
ÄÄRMISELT kõva pill
Ei tea, kas on olnud, aga siin väike klipike (topelt ei kärise sellisel juhul), Jay Leno's Garage ja Ryca motikad:
-
heinpold kirjutas:
Olin veidi kängurumaa poistega ühenduses je.
Aga classified'i uus CB lihtsalt vapustav:
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.