Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

santon
Tsikkel: Suzuki GR650

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas santon »

Kellegi Tartus väiksemat kastikat ei ole pakkuda, millega hunnik ehitus jm sodi prügilasse saaks? PM

Suzuki GR650
Kasutaja avatar

VWman
Tänanud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas VWman »

Puit ja puitalumiinium akendega ei tegele keegi ? 3 pisikest akent oleks vaja.

KÄIN JALA JA JOON VETT

koi
Tsikkel: GL 1800
Tänanud: 62 korda
Tänatud: 37 korda

Lugemata postitus Postitas koi »

Nende akendega nii,et tasub hulkuda aknavalmistajate töötubades. Neil nimelt tihti aknaid valmis,mida pole välja ostetud.Ja neid pidi saama ka soodsamalt.Äkki mõned mõõdud sobivad.

Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
Kasutaja avatar

marti252
Tsikkel: used to be Blackbird

Lugemata postitus Postitas marti252 »

Kas kellelgi on tutvusi või teab kohta, kus saaks riiet mis sobiks sõidujope lappimiseks. Oleks väga tänulik info eest

Kui kellelgi vedeleb juturaamatuid, mida ta tahaks ära anda, siis ma hea meelega vahetaks mõne meelepärase asja vastu :)

kana

Lugemata postitus Postitas kana »

marti252 kirjutas:

Kas kellelgi on tutvusi või teab kohta, kus saaks riiet mis sobiks sõidujope lappimiseks. Oleks väga tänulik info eest

Ma ostsin nt Kristiine Prismast ühe liimitava riidelapi, mille saab augule alla või pealepoole peale panna, pole tarvis õmmelda ega triikida, st ei tohiks Gore-Texi kahjustada. Värve on ka igasuguseid. Niimoodi väikepakendis lappidena müüaksegi, õmblustarvete juures. Mul oli pükstel põlv väikse kriimu saanud, nüüd vaatan, kas see lapp peab. Kui ei, siis otsin asjalikuma parandaja või õigemat kangast.

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Tüütan kah natuke.

Otsin tuttavale kingitust. Leidsin sellise toreda asja nagu "Beer Machine". http://beermachines.ee/
On kellelgi äkki selle aparaadiga kokkupuuteid olnud? Et kas masin ise on vastupidav ja mis peamine – kas tulemus juua ka kõlbab?
Ei tahaks nagu päris pimesi ka ära osta kuna hind on täitsa krõbe.

tänud ette...

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Keskelt pooleks käiv õllevinku ja vigases eesti keeles juhend-kahtlane. (togi)

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

grahv
Tsikkel: GSX1200, XT660R
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 79 korda

Lugemata postitus Postitas grahv »

scryth kirjutas:

sellise toreda asja nagu "Beer Machine"

...peale välimuse (ja segude saadavuse) mille poolest erineb "tavalisest" õllevinkust? :)

puksiir24

Lugemata postitus Postitas puksiir24 »

puksiir24 kirjutas:

Terv

Tegelen sõiduautode, maasturite, pakibusside ja ehitustehnika pukseerimisega. Vajadusel ka mootrrattaste vedu.Tegelikult vean kõike, mis mahub platvormile(4,5x2) ja kaalub 3t. Üle Eesti. Võimalik vedada kahte sõidukit korraga. Hinnad kokkuleppel ja soodsad.

• avariijärgne vedu
  • autoabi
  • romude ost ja vedu
  • sõiduautode hooldus ja remont
  • veo-ja tõsteteenus kuni 15kv veokatega.

KIIRE JA SOODNE TEENUS.

Kasutaja avatar

marti252
Tsikkel: used to be Blackbird

Lugemata postitus Postitas marti252 »

yanksel kirjutas:
marti252 kirjutas:

Ma ostsin nt Kristiine Prismast ühe liimitava riidelapi, mille saab augule alla või pealepoole peale panna, pole tarvis õmmelda ega triikida, st ei tohiks Gore-Texi kahjustada. Värve on ka igasuguseid. Niimoodi väikepakendis lappidena müüaksegi, õmblustarvete juures. Mul oli pükstel põlv väikse kriimu saanud, nüüd vaatan, kas see lapp peab. Kui ei, siis otsin asjalikuma parandaja või õigemat kangast.

Heh, seda saab arvatavasti kasutada juhul, kui üksik auguke. Aga kui terve varrukas on õhukeseks kulunud, siis jääb sellest vist väheseks :)

Kui kellelgi vedeleb juturaamatuid, mida ta tahaks ära anda, siis ma hea meelega vahetaks mõne meelepärase asja vastu :)
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Need lapid katavad ikka rohkem kui ühe augukese, mingi 10x20 cm on üks lapp. Aga materjal ise on õhuke, küünarnuki otsas ilmselt pikalt ei kesta. Kui õmblejatel uue varruka jaoks sobilikku materjali ei ole siis uuri moto- või töörõivaste tegijatelt, kas saad tüki kangast või võtavad lausa paikamisetöö ette äkki. Näiteks
http://www.multimarger.ee/
http://www.tekelson.ee/

Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

scryth kirjutas:

Tüütan kah natuke.

Otsin tuttavale kingitust. Leidsin sellise toreda asja nagu "Beer Machine". http://beermachines.ee/
On kellelgi äkki selle aparaadiga kokkupuuteid olnud? Et kas masin ise on vastupidav ja mis peamine – kas tulemus juua ka kõlbab?
Ei tahaks nagu päris pimesi ka ära osta kuna hind on täitsa krõbe.

tänud ette...

Ma ise pole sealt midagi soetanud, kuid nende kaup tundub natuke usaldusväärsemana.

http://www.amberstein.com/index.php?page=11

Keegi ühe korraliku 50 liitrise metallist vinku tahab nr. 46 Propbikeri sõidusaabaste vastu vahtada võib kenasti PS teada anda.

Parimat
Henri

Royal Einfield 350 Classic
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 698 korda
Tänatud: 458 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

marti252 kirjutas:
yanksel kirjutas:
marti252 kirjutas:

Heh, seda saab arvatavasti kasutada juhul, kui üksik auguke. Aga kui terve varrukas on õhukeseks kulunud, siis jääb sellest vist väheseks :)

Mine tavalisse õmblustöökotta.
Seal võtavad riideseme lahti, panevad liimriide peale ja tepivad vastavat värvi niidiga kulunud koha tugevaks.
Enda Rev-It püksid lasin peale kukkumist niiviisi tugevdada ja ütleks, et al. 2 meetri pealt erinevust ei märkka.
Kui uuesti kukun (teen seda kindlasti :D ) annan teada, kuidas vastu pidasid.

edu

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Ise küsin, ise vastan.
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 60#p367723

Saatsin lingi ühele tuttavale, kes on minust kordades kangem joodik ja nagu arvata võis kellel seda tüüpi asjadega ka varasem kokkupuude olemas. Ta kinnitas minu arvamust, et 10 L õlle valmistamisega 2 nädalat viitsib mässata ainult tõeline DIY fänn. Samas positiivseks erinevuseks tavalisest vinkust pidas ta CO2 süsteemi. Ilma selleta pidigi tulema selline tavaline koduõlu.
Tema resümee: Väga hea valik õllefännile, kes tahab ise erinevaid meetodeid ja tehnoloogiaid katsetada.

Teoreetiliselt peaks olema võimalik neid õllepulbreid kasutada ka tavalises vinkus.

Lühidalt...
Võtsin antud aparaadi oma kinginimekirjast maha kahel põhjusel:

1. Liiga kõrge hind et ehku peale osta
  2. Tundub, et liiga palju mässamist 10L õlle pärast

Aga PsychoDadi linki uurin oma tarbeks natuke põhjalikumalt. :wink:

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema

kana

Lugemata postitus Postitas kana »

marti252 kirjutas:
yanksel kirjutas:
marti252 kirjutas:

Teatud kahjustuse ulatusest alates tasub mõelda uue sõidujope ostule. Tootjad ja müüjad tahavad ka pappi! :P :roll: Võid ju ka kevlarikangast varruka lasta õmmelda, aga kevlarit kasutatakse ainult tugevdustes just tema eripära tõttu, et ta on tugev (samas rebeneb, ei veni), Cordura aga venib ja pole nii tugev kui kevlar. See tähendab, et kaasaegsetes spordi- või spetsvarustustes kasutatakse päris palju erikangaid, kuid ideaalne ja igikestev pole neist ükski.
OK, lappi soovitasin seetõttu, et oskan ise hästi õmmelda kui asi ette võtta ja kuna arvasin, et tegu väiksema ulatusega kahjustusega nagu minu püksupõlvel. (crash)

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

marti kui sa seda räbaldunud õlaga jopet tahad lappida mis seljas oli viimane kord, kas siis poleks mõtekam sinna nahast lapid peale panna

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Ega keegi kuskil rulluiske ei müü või oskab äkki keegi kedagi või mõnda müügikohta soovitada ?

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas creativ »

Ghost kirjutas:

Ega keegi kuskil rulluiske ei müü või oskab äkki keegi kedagi või mõnda müügikohta soovitada ?

hawaii express, surfhouse, at sport, ja siis veel rademar jne

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350
Kasutaja avatar

motoratsutaja

Väljendasin ennast vist pisut valesti, huvitaks just et äkki keegi töötab, või saab head hinda teha :wink: , poest leiaksin jah ise ka üles. Sellised kobedamad hinnaklassis 4000,- on minu jaoks veic krõbe...

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

Ghost kirjutas:

Väljendasin ennast vist pisut valesti, huvitaks just et äkki keegi töötab, või saab head hinda teha :wink: , poest leiaksin jah ise ka üles. Sellised kobedamad hinnaklassis 4000,- on minu jaoks veic krõbe...

Sprotlandi sünnipäeva puhul on 20+5% ale praegu või kohe-kohe tulemas, kuigi suht normaalsed uisud saab ka ilma selleta 2k'ga kätte. :wink:

Midnight bugs taste best.
Kasutaja avatar

uljasvaluvelg
Tsikkel: Honda Transalp

Lugemata postitus Postitas uljasvaluvelg »

Ghost kirjutas:

On pakkuda uued rulluisud hinnaga 2000.- EEk. Nr.38 suurus heledat värvi. Hind ei ole kivist!

Honda Transalp
Kasutaja avatar

motoratsutaja

miu kirjutas:
Ghost kirjutas:

Sprotlandi sünnipäeva puhul on 20+5% ale praegu või kohe-kohe tulemas, kuigi suht normaalsed uisud saab ka ilma selleta 2k'ga kätte. :wink:

Ma tahan ratta suurusega vähemalt 90 rulluiske veel parem oleks 100 ja treening klassi rulluisud alates 3500, sai siin proovitud mingite odavatega sõita, jube piin on ikka, edasi üldse ei lähe ja jube raske on sõtkuda, sõidust peab ikka mõnu ka tundma. Vaja suurust 44 ma arvan. Suuremate ratastega pidi sõitmine hoopis mõnusam ja kergem olema. Rollerblade, K2, Fila, Salomon jne. "Tsuakumbai Original Proffessional" uiske ei taha :wink:

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

miu
Tsikkel: Ducati
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas miu »

Ghost kirjutas:

Ma tahan ratta suurusega vähemalt 90 rulluiske veel parem oleks 100 ja treening klassi rulluisud alates 3500, sai siin proovitud mingite odavatega sõita, jube piin on ikka, edasi üldse ei lähe ja jube raske on sõtkuda, sõidust peab ikka mõnu ka tundma. Vaja suurust 44 ma arvan. Suuremate ratastega pidi sõitmine hoopis mõnusam ja kergem olema. Rollerblade, K2, Fila, Salomon jne. "Tsuakumbai Original Proffessional" uiske ei taha :wink:

Algajatele soovitatakse küll 85seid, aga see selleks. Hinda uuri kasutajate slinki või DGAF käest.

Midnight bugs taste best.

scorpio

Lugemata postitus Postitas scorpio »

Tere

Tekkis selline mure, et oleks aja rentida 3-5 tonnine miniekskavaator mõistliku hinnaga ja pikemaks ajaks, äkki kellegil seisab ilma tööta mõni masin mis ennast seismise asemel kasulikust küljest näitaks.
gsm 00358400793633

Viimati muutis scorpio, 24 Mai 2009, 16:42, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

motoratsutaja

miu kirjutas:
Ghost kirjutas:

Algajatele soovitatakse küll 85seid, aga see selleks. Hinda uuri kasutajate slinki või DGAF käest.

Kes on sinu jaoks algaja, see kes püsti ei seisa või see kes uiskudel saltosid hüpata ei oska ? Kui juba uisutada oskad siis soovitati Extreme spordis pigem juba 90-seid, kui kenasti liigud ja päris esimest korda uiskudel ei ole.

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

bitter
Tsikkel: EXC400
Tänanud: 105 korda
Tänatud: 97 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas bitter »

Ghost kirjutas:

Ma tahan ratta suurusega vähemalt 90 rulluiske veel parem oleks 100 ja treening klassi rulluisud alates 3500, sai siin proovitud mingite odavatega sõita, jube piin on ikka, edasi üldse ei lähe ja jube raske on sõtkuda, sõidust peab ikka mõnu ka tundma.

Selle jutu peale ma käisin ekstra keldris vaatamas, mu 8a vanad Salomonid on 76mm ratastega! Ja tasasel teel ma pole küll veel aru saanud, et kiirust vähe oleks. Pigem vastupidi - kui kasvõi õhkõrn langus tekib (silmaga ei näegi, et langus oleks!) siis kisub tempo nii taevasse, et hoogu juurde anda hästi ei söanda. (Ja ma olen laisk harjutaja, korra kuus ehk. Esimene rattakomplekt alles all.)

Oled sa mõelnud, kuidas pidama saada, kui sellise hoo pealt mõni velo ette keerab või laps ette jookseb :?: Lapsega on tegelt variant olemas - haarad sülle ja siis on aega pidurdada :). Aga üldiselt - rulluiskudega on kiire ja tõhus pidamasaamine päris keeruline asi, mida tuleks kindlasti eraldi harjutada enne, kui avalikul rattateel kihutama kukud. Selle kummiklotsi peale uisukanna all ma eriti ei loodaks. 8)

Kasutaja avatar

M2
Tsikkel: CB1000R
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

Diskussioon läheb küll teemast välja, kuid kui rulluisutamise eesmärk on ka füüsilist koormust saada, siis suuri rattaid ei soovita: kiirus kasvab kiiresti ja vaevata ning edasi liikumiseks ennast eriti koormama ei peagi. Väikeste ratastega on kogu aeg jalad tööd täis. Suured rattad on pigem vajalikud võistlejatele tempo kärmeks tõstmiseks või mugavaks sõiduks sirgel hea nähtavusega takistusteta teel.

Ei targuta niisama....läbi tehtud! :D

ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee

myyr

Lugemata postitus Postitas myyr »

Kas keegi tegeleb Tartud arvutite parandusega ja esitab arve vastavalt tehtud töödele.
Üks HP Pavilioni läpakas ei taha hästi enam oma funktsiooni täita ja oleks vaja uuesti käima saada. Pole aimugi, kas on tegemist riistvara või tarkvara probleemiga.
Täpsem probleemi kirjeldus ES-i kaudu

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

mina, nagu veel miljonid hp paviljoni omanikud, sain ka teada selle aparaadi põhilise häda. miski põhjasiin kukub lahti vms, ja siis masin ei lähe käima, teeb protsessori piiksud ja jääb siis pimedaks, korduvalt restartides käivitub umbes sajandal korral. emaplaat tuleb välja vahetada

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

kaval
Tsikkel: rattatuu
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kaval »

rattaletõmmatud kirjutas:

mina, nagu veel miljonid hp paviljoni omanikud, sain ka teada selle aparaadi põhilise häda. miski põhjasiin kukub lahti vms, ja siis masin ei lähe käima, teeb protsessori piiksud ja jääb siis pimedaks, korduvalt restartides käivitub umbes sajandal korral. emaplaat tuleb välja vahetada

eriti DV 6000 seeria,3 emaplaati vahetatud(õnneks garantii korras) krt kus oskavad sitta toota :evil:

http://www.arcar.eu odavad rendiautod al.5 euri päev
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”