Mentide teadmik
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Nad ei ole lihtsalt omamoodi inimesed, nad on tegelikult täiesti tavalised inimesed, nagu teiegi. See mida inimesed ei salli on tegelt nende töö mida nad teevad. Ega's nemad selles süüdi ei ole et peavad sulle kiiruse ületamise eest trahvi teha, vaid on hoopis see töö mida nad teevad....Mendid ei ole värdjad. Nad on lihtsalt omamoodi "inimesed", keda paljud inimesed mõjuva põhjuse tõttu ei salli!
Selle pärast ei peakski teema kinni minema et igaüks kes veel tahaks saaks oma arvamust avaldada, on see väga paha kui teema areneb, kas selles ei olegi foorumi mõtet et arutleda probleeme/teemasi/ja kõike muud?V1asa7 kirjutas:To ummy90:Selles on sul õigus,et see teema pole reeglite vastane aga jah nagu stop juba ütles on ta juba vastuse(d) kätte saanud.Ja minu arvates ka täiesti mõttetu teema.Aga sa võid ikka oma arvamusi kirjutada kui nii väga tahad keegi ei keela.
viimasel ajal mulle tundunud et võibolla isegi mitte see töö, vaid see kuidas nad sellesse töösse suhtuvad ja kuidas nad seda teevad.Nad ei ole lihtsalt omamoodi inimesed, nad on tegelikult täiesti tavalised inimesed, nagu teiegi. See mida inimesed ei salli on tegelt nende töö mida nad teevad. Ega's nemad selles süüdi ei ole et peavad sulle kiiruse ületamise eest trahvi teha, vaid on hoopis see töö mida nad teevad....
Kuidas politsei peaks suhtuma nendesse kes rikuvad reegleid?
Ära enam nii tee ja sõida vaiksemalt, aga samas kui politsei selja keerab paneb väikemees jälle puni põhja.
Eestis on veidike väikesed karistused ja arvan, et see on vale, et vanemaid karistada selle eest, et mõni mees laseb ringi nagu lennuk. Karistagu possi/tüdrukut riigi poolt ehk pangu näiteks teeääri koristama ja tahaks näha paljud teist veel tahaks kihutada kui rügate keset suve metsa koristada?
Ära enam nii tee ja sõida vaiksemalt, aga samas kui politsei selja keerab paneb väikemees jälle puni põhja.
Eestis on veidike väikesed karistused ja arvan, et see on vale, et vanemaid karistada selle eest, et mõni mees laseb ringi nagu lennuk. Karistagu possi/tüdrukut riigi poolt ehk pangu näiteks teeääri koristama ja tahaks näha paljud teist veel tahaks kihutada kui rügate keset suve metsa koristada?

-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ma polegi öelnud ju, et ma neid nende töös süüdistan. Asi selles, kuidas nad oma tööd teevad, kuidas nad sinusse suhtuvad ning see kuidas nad sinu trahvi suurust mõjutavad või inimlikku eksimust andeks annavad.
Ja tead sinuga v1asa7 tahaks ma lausa näost näkku juttu puhuda. Midagi tarka ega asjakohast öelda pole, aga teiste kommetaaridele poed küll järjekindlalt takka. "Jah aga mõnel vennal võtab selle aru saamiseks 10 aastat." !!
Ja tead sinuga v1asa7 tahaks ma lausa näost näkku juttu puhuda. Midagi tarka ega asjakohast öelda pole, aga teiste kommetaaridele poed küll järjekindlalt takka. "Jah aga mõnel vennal võtab selle aru saamiseks 10 aastat." !!
heh. kle politsei teeb tööd ja kui ta sind kinni peab, siis ikka asja eest, et oled seadust rikkunud ja kõigiga peab käituma võrtselt kui seaduserikkujaga, aga mitte nii, et ma ületasin kiirust ainult 10km/h aga vaata see ületas 20km/h.mats kirjutas:Ma polegi öelnud ju, et ma neid nende töös süüdistan. Asi selles, kuidas nad oma tööd teevad, kuidas nad sinusse suhtuvad ning see kuidas nad sinu trahvi suurust mõjutavad või inimlikku eksimust andeks annavad.
Kui politsei pidevalt nännutaks, siis poleks kellegil hirmu politsei ees ju.
Või mis sa ise arvad? Politseisi isegi Eestis vähe, mida neid ikka kiruda, vaid parem ürita nendega mitte kokkupuutuda.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Ausaltöeldes ma kahten, et need 10 kilo väänasid sulle seesama patrull, kes sind peatas.Tänapäeval tegeleb sellega inspektor.Ning tema on täiesti erapooletu, sest temal on vaid kirjalik akt, mille järgi hinnata sinu tegu.Teda ei ole sündmuspaigal ning sestap ei saa tema ka mingit attitude'i omada.Menetluse käigus määratakse trahv arvestades erinevaid asjaolusid, mis olid ja mis oleksid võinud juhtuda.
Nagu ma ühes eelnevas teemas kirjutasin, politseinik on täiesti tavaline inimene.Teeb oma tööd, toidab oma peret ning tegelikult on politseinikel ikka kuradima närune palk ja tuleb neile au anda, et nad teevad seda tööd ning samas säilitavad ka külma närvi.Samamoodi võtan mütsi maha päästeteenistuse ees - no fakk, 4-5k kuus on ju lihtsalt joke - aga mehed (ja ka naised) teevad oma tööd.
Jah, on muidugi olemas seliseid tüüpe, kes tulevad politseisse tööle selleks, et ühiskonna peal oma rasket lapsepõlve välja elada, kuid need isendid seal üldjuhul kaua ei kesta!Politseil on kohustus ka oma mainet säilitada.
Üldiselt minul on olnud vähe kokkupuuteid politseiga ning ka need kõik olid positiivsed.Jah, ühe korra sain trahvi ning seegi oli naeruväärne summa (53 eeki) ning mehed käitusid erapooletult...hmm, kui nüüd meenutada, siis isegi naljaga pooleks tögasid vähe
.Otseloomulikult ma ei hakanud nendega plõksima, sest mina olen arvamusel, et kui räägid ja käitud inimesega viisakalt, saad sama positiivse feedbacki.Ja tunnistades oma tegu võib trahvi veelgi alla viia - mhmh, ausus maksab ka tänapäeval midagigi.Said trikiga hakkama, no ole mees ja tunnista ka.
Kas olete vahest mõelnud, milline oleks maailm ilma korravalvuriteta?
Sõites oma tsikliga/rolleriga saaksite esimeste 200meetri läbimisel puuga pähe või tina kuklasse ning autoga telliskivi klaasi.Oleks ju vahva?Ja siis oleks ju dream-come-true - mente pole, jesss.
Äge pikk jutt tuli.
P.S. boneboy, sul ka pole mingit kujutlusvõimet ja loogilist mõtlemist - see, mida Tarts kirjutas, oli random example ja need numbrid olid võetud taevast.
Tarts, kommentaari palun seda
PS2. stop, politsei on Eestis vast ikka siiani üks, kuid jah, politseinikke on vähe.Põhjus on välja toodud minu posti keskel
Nagu ma ühes eelnevas teemas kirjutasin, politseinik on täiesti tavaline inimene.Teeb oma tööd, toidab oma peret ning tegelikult on politseinikel ikka kuradima närune palk ja tuleb neile au anda, et nad teevad seda tööd ning samas säilitavad ka külma närvi.Samamoodi võtan mütsi maha päästeteenistuse ees - no fakk, 4-5k kuus on ju lihtsalt joke - aga mehed (ja ka naised) teevad oma tööd.
Jah, on muidugi olemas seliseid tüüpe, kes tulevad politseisse tööle selleks, et ühiskonna peal oma rasket lapsepõlve välja elada, kuid need isendid seal üldjuhul kaua ei kesta!Politseil on kohustus ka oma mainet säilitada.
Üldiselt minul on olnud vähe kokkupuuteid politseiga ning ka need kõik olid positiivsed.Jah, ühe korra sain trahvi ning seegi oli naeruväärne summa (53 eeki) ning mehed käitusid erapooletult...hmm, kui nüüd meenutada, siis isegi naljaga pooleks tögasid vähe

Kas olete vahest mõelnud, milline oleks maailm ilma korravalvuriteta?
Sõites oma tsikliga/rolleriga saaksite esimeste 200meetri läbimisel puuga pähe või tina kuklasse ning autoga telliskivi klaasi.Oleks ju vahva?Ja siis oleks ju dream-come-true - mente pole, jesss.
Äge pikk jutt tuli.
P.S. boneboy, sul ka pole mingit kujutlusvõimet ja loogilist mõtlemist - see, mida Tarts kirjutas, oli random example ja need numbrid olid võetud taevast.
Tarts, kommentaari palun seda

PS2. stop, politsei on Eestis vast ikka siiani üks, kuid jah, politseinikke on vähe.Põhjus on välja toodud minu posti keskel

Challenge the Adventure.Ride The World
Primo kirjutas:PS2. stop, politsei on Eestis vast ikka siiani üks, kuid jah, politseinikke on vähe.Põhjus on välja toodud minu posti keskel
Hmm.... uurides ülalolevat postitust, siis pakun, et põhjus on 4-5 kiloses
palgasummas

sellist ametit peavad. Tegu ikkagi sellise tööga, kus kogub endale palju vaenlasi ja viha. Kuid jah egas A/S Eesti Vabariik selline juba on. Ausal inimesel on raha raske tulema.
Ja teile rolleripoisid/tüdrukud:
Küll te vanemaks saades aru saate, et pole see politsei nii &$#&! midagi.
Kuda küla koerale, nii koer külale!
Mingi lehekülgede rekord tuleb siit v?
Juba 9 lehte millest võibolla 1-2 lehte asjalikku juttu on.
Politseinikudei ole lollid kui nad tahaks nad võiks ju võtta neid rolleristi vahele küll ja veel. Ka politseinikud on inimesed kellest mõni võibolla isegi omab rollerit.
Juba 9 lehte millest võibolla 1-2 lehte asjalikku juttu on.
Politseinikudei ole lollid kui nad tahaks nad võiks ju võtta neid rolleristi vahele küll ja veel. Ka politseinikud on inimesed kellest mõni võibolla isegi omab rollerit.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
asjalikku juttu on seepärast vähe, et iga natukese aja tagant tuleb mõni täitsamees, kes eelnevat teksti lugemata lahmima hakkab. On siis mendid värdjad või Oldmoped pugeja..
Mingil hetkel kaob tahtmine midagi selgeks teha ära. Aga kaotajad on just need lahmijad, kelle pärast kõikidesse rollerimeestesse suhtutakse, kui ajudeta lammastesse. Ja polegi midagi teha.
Mingil hetkel kaob tahtmine midagi selgeks teha ära. Aga kaotajad on just need lahmijad, kelle pärast kõikidesse rollerimeestesse suhtutakse, kui ajudeta lammastesse. Ja polegi midagi teha.
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
primo tõi täitsa õieti välja, et nii kuidas suhtud pollarisse, nii tuleb ka feedback e. tagasiside. vanasti öeldi et kuidas küla koerale nii koer külale. aastaid tagasi sai hiiumaale sõidetud ning haapsalust rohuküla suunas välja sõites on enne linnapiiri ca kilomeeter metsavahelist teed. saigi 65 km per hoor (lubatud linnas on ju 50) sõidetud ning loomulikult võttis pollar mind teelt maha. kuna olin rikkumisega nõus siis tehti 50 eegune protokoll kohapeal ära ja sõit jätkus. küll aga ajas praamil muigele üks marus tüüp kes oli pollarile üritanud selgeks teha, et 62 km per hoor linna vahel ei ole rikkumine ja et pollar lihtsalt väänab tal ajusid. mille tulemusel toetas ta 500 eeguga eesti politseid 

Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
muidu mis kiirus on maantee peal max? et ise lähen siis järgmine nädal lubasid tegema ma arvan. teen kirjaliku ära ja siis suvel sõidu eksam. Eestis võiks olla korralik õpetusgi nagu auto koolis... rolleritega pead sõitma 10 mini ja ongi load käes!!!
aga vahe peal mendid keeravad kah nimelt näitex:enda arust ei oleks pidand pool tundi selle peale raiskama ja mulle hoiatuse tegema et läksin meetri valesti üle tee kuna oli kiire! ja veel 1 kooli päeval aga noh seadus on seadus.
aga vahe peal mendid keeravad kah nimelt näitex:enda arust ei oleks pidand pool tundi selle peale raiskama ja mulle hoiatuse tegema et läksin meetri valesti üle tee kuna oli kiire! ja veel 1 kooli päeval aga noh seadus on seadus.
-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
to miku00
ära võta järgnevat postitust kui isiklikku rünnakut. olen liikluses jalakäijana, jalgratturina, autojuhina ja mootorratturina, seega näen ka asju erinevate liiklejate silmade läbi.
vaata asjale näiteks sõidukijuhi vaatepunktist, mitte ainult jalakäija seisukohast. linnaliikluse intensiivsus tingib selle, et sõidukijuhil ei ole aega kogu aeg jälgida iga jalakäijat eraldi kui potentsiaalset teelekargajat, kes rinda ette lüües karjuvad -streljai svolots. nii juhtubki, et et vales kohas teed ületaval jalakäijal on kordi suurem võimalus liiklusõnnetusse sattuda, ootab ju sõidukijuht jalakäijat teele eelkõige fooriga ülekäigurajal või sebral.
ja hoiatuse tegemine koos seletamisega teemal mis valesti läks ei ole keeramine, annaks jumal selliseid pollareid rohkem. kell hommikul 10 mintsi varem helisema ja lühemaajaline wc külastus jätavad piisavalt aega kiirustamata kooli jõudmiseks.
seadus on seadus. mõnikord on seadus totter. ka kehtivates liikluseeskirjades on punkte mis normaalse mõtlemise seisukohalt on täielik nonsenss. siiski on liikluseeskirja ja liiklusseaduse eesmärk muuta liiklus ohutuks teatud üldkehtivate reeglite süsteemi kaudu.
ära võta järgnevat postitust kui isiklikku rünnakut. olen liikluses jalakäijana, jalgratturina, autojuhina ja mootorratturina, seega näen ka asju erinevate liiklejate silmade läbi.
vaata asjale näiteks sõidukijuhi vaatepunktist, mitte ainult jalakäija seisukohast. linnaliikluse intensiivsus tingib selle, et sõidukijuhil ei ole aega kogu aeg jälgida iga jalakäijat eraldi kui potentsiaalset teelekargajat, kes rinda ette lüües karjuvad -streljai svolots. nii juhtubki, et et vales kohas teed ületaval jalakäijal on kordi suurem võimalus liiklusõnnetusse sattuda, ootab ju sõidukijuht jalakäijat teele eelkõige fooriga ülekäigurajal või sebral.
ja hoiatuse tegemine koos seletamisega teemal mis valesti läks ei ole keeramine, annaks jumal selliseid pollareid rohkem. kell hommikul 10 mintsi varem helisema ja lühemaajaline wc külastus jätavad piisavalt aega kiirustamata kooli jõudmiseks.
seadus on seadus. mõnikord on seadus totter. ka kehtivates liikluseeskirjades on punkte mis normaalse mõtlemise seisukohalt on täielik nonsenss. siiski on liikluseeskirja ja liiklusseaduse eesmärk muuta liiklus ohutuks teatud üldkehtivate reeglite süsteemi kaudu.
Sex is like a card game, if you don't have a good partner, then you better have a good hand ...
-
- Tsikkel: Iž Planetad, Iž Jupiterid
Oot mis asja,sa oled piisavalt vana ,et minna autokooli,kuid sul puuduvad teadmised piirkiiruste kohta ?miku00 kirjutas:muidu mis kiirus on maantee peal max? et ise lähen siis järgmine nädal lubasid tegema ma arvan. teen kirjaliku ära ja siis suvel sõidu eksam. Eestis võiks olla korralik õpetusgi nagu auto koolis... rolleritega pead sõitma 10 mini ja ongi load käes!!!
Kui ma autokooli läksin ,siis enne kui loengud käima hakkasin,tutvusin korduvalt LE-ga.Ning eelnevalt olid ka liikluse põhitõed selged,kuna mopeediga sõitmiseks oli vaja ka liiklust tunda.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
eesti politsei ei saa tarhvide summast mitte midagiKri$o$ kirjutas:primo tõi täitsa õieti välja, et nii kuidas suhtud pollarisse, nii tuleb ka feedback e. tagasiside. vanasti öeldi et kuidas küla koerale nii koer külale. aastaid tagasi sai hiiumaale sõidetud ning haapsalust rohuküla suunas välja sõites on enne linnapiiri ca kilomeeter metsavahelist teed. saigi 65 km per hoor (lubatud linnas on ju 50) sõidetud ning loomulikult võttis pollar mind teelt maha. kuna olin rikkumisega nõus siis tehti 50 eegune protokoll kohapeal ära ja sõit jätkus. küll aga ajas praamil muigele üks marus tüüp kes oli pollarile üritanud selgeks teha, et 62 km per hoor linna vahel ei ole rikkumine ja et pollar lihtsalt väänab tal ajusid. mille tulemusel toetas ta 500 eeguga eesti politseid
raha läheb riigi kassase...
-
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Eesti Vabariigis on maksimaalne lubatud sõidukiirus asulas 50km/h ja asulast väljas 90km/h kui märgid ei näita teisiti.miku00 kirjutas:muidu mis kiirus on maantee peal max? et ise lähen siis järgmine nädal lubasid tegema ma arvan. teen kirjaliku ära ja siis suvel sõidu eksam. Eestis võiks olla korralik õpetusgi nagu auto koolis... rolleritega pead sõitma 10 mini ja ongi load käes!!!
Selle ühe meetri pärast võib teinekord surma saada. Täna kõiki autojuhte, et nad alateadlikult arvestavad ootamatusega ning on valmis pidurdama kui lapsi näevad. Aga mingi hetk mõte läheb omasoodu, on väsitav tööpäev olnud ja ..... 50km/h ja inimene sureb 9-l juhul 10-st momentaalselt.
10 aasta pärast meenutad juhtunut heldinult ja teeksid tollele politseinikule õlut välja selle eest, et tal oli aega sulle ellujäämist õpetada

Aga mulle meeldib.
-
Teema algataja
Minu arust võiks liikluseeskiri selline ollagi aga paraku pole. Oldmopedi sõimamine kindlasti ei paranda asja mingist otsast. Tema tegu on õige ja vajaks toetamist. Samuti saan ma aru ka rolleristidest. Hea on rääkida, et minge ja tehke lube jne aga paljude rahalised võimalused tõesti ei võimalda osta 125ccm siklit ja teha kolm korda järjest tsikli lube. Suve läbi sõitsin piirajaga rolluga ja oleksin kolm korda ennast peaaegu surnuks sõitnud(mitte, et ma selle üle uhke oleksin) kuna üritasin sõbra rolluga sammu pidada(tean, et olen rolleripede ja mult peaks rolleri ära võtma ja see oli mu oma süü, et nii sõitsin). Aga arvestades ENAMUSE autojuhtide üleolevat ja hoolimatut suhtumist rolleristidesse on tõesti 45 km/h sõites paremal pool teeääres, kus pargivad ka autod ja võid alati uksega saada, suht ohtlik.Seda nn "tuunimise keelustamist" ehk siis baikerite viha rullnokurolleristide peale peaks siis laiendama ainult nendele,kes kah 100-ga linnas tõesti sõidavad.Tuunimise peaks legaliseerima kuidagi.A'la tuunin ära,lähen kuhugi motopoodi,seal teevad nad mingi testi(dyno) ja siis kui asi ikka koos püsib,siis saan litsentsi(määrab ka,et asi on ikka roller) ja maksan riigilõivu.Siis lähen teen tuuning rolleri load(ehk siis oleks klass mopeediluba piiranguga(kuni 50ccm) ja modifitseeritud rolleriluba(piiranguta,ainult rollerile ja,et võiks sõita linnas 50 km/h))ning siis saan alles sõita.Ja kui politsei mind kinni peab ja näeb ära,et tuuning roller küsib litsentsi ja lube.Kui mul neid aga ei ole määrab hea soolase trahvi ja rahu majas.Alles siis kui trahvi ära ei maksa konfiskeeritakse roller.Minu nägemus siis sellest,mis peaks tegema,et asi vähegi mõeldav oleks.Miks peaks mina kannatama sellepärast,et mingid teised rolleripeded panevad koguaeg kellegile tagant sisse,või ajavad kellegi alla?Kihutamisest rääkimata.On ka ju selliseid kes tuunivad sellepärast,et midagi ehitada.Rikaste ärahellitatud tatte hoiaks see millegiga tegelemine ju narkost ja muust pasast kah eemal.Ei tahaks,et rolleriste varsti narkariteks ja muidu pättideks kutsuma hakataks.Muidugi üks asi on apsurd,see,et me peame sõitma 45km/h kui teised(autod ja muu ümbritsev liiklus) lasevad 60-ga.See on lihtsalt enesetapp.Ja oldmoped või teised moded-palun pange see teema kinni ja kustutage ära.See on mõtetu sõimlemine ja teised ei saa ka asjalikele teemadele enam vastuseid. Biker smile
Samuti oli "suurte" rataste foorumis hiljuti teema kus Ghost Riderist oli välja tulnud film ja lepiti kokku, et kõik kes näha tahavad seda ostavad filmi ise, et Ghost Riderit toetada. Kujutan ette, et kui niimoodi oleks liiklust rikkunud mõni rollerist mitte Ghost Rider oleks iga tsiklimees ta isiklikult vigaseks peksnud

Edu sulle Oldmoped, ajad õiget asja.
-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
kle 50ccm, mõtle peaga, kas sa tõesti arvad, et Ghost Rider sõidab samamoodi nagu teie, pea otsas laiali linnas ringi, tal on abimehed, tohutu teadmiste pagas ja sõidukogemus, see et sa rolleristide kihutamist Ghost Rideri omaga võrdled näitab, et sa oled ise lammas.
minuarust saab 125 ccm load ja tsikli samaodavalt kui tuunitud rollerigi, raha taha küll asjad ei jää, pigem viitsimise ja ettevõtmise.
minuarust saab 125 ccm load ja tsikli samaodavalt kui tuunitud rollerigi, raha taha küll asjad ei jää, pigem viitsimise ja ettevõtmise.
-
Teema algataja
Sry Ghost Rideri võrdlus oli tõesti veidi kohatu aga see sai lihtsalt näiteks toodud, et KÕIK bikeristid ei ole kaa 100% seadusekuulelikud. Aga enamus teemat käis siin ennem selle üle, et rolleristid ei tohiks üle 45km/h sõita. Aga piirajate eemaldamine enamus rollerite puhul raha ei nõua, vaid veidi näputööd. Tulemuseks aga liigub roller umbes 75km/h, millest normaalseks liiklemiseks enam kui kll ja pealegi.
PS! Ma ei toeta tuunitud rolleritega liikluses huligaanitsemist!!! Lihtsalt ei maksaks minna kärbest dünamiidiga tapma(et kõik rolleristid on kamikazed ja massohistid)
PS2! Politseinikud jätke kah rahule, enamus neist on väga inimlikud ja mõistvad, nii palju kui minul nendega kokkupuuteid on olnud.
PS! Ma ei toeta tuunitud rolleritega liikluses huligaanitsemist!!! Lihtsalt ei maksaks minna kärbest dünamiidiga tapma(et kõik rolleristid on kamikazed ja massohistid)
PS2! Politseinikud jätke kah rahule, enamus neist on väga inimlikud ja mõistvad, nii palju kui minul nendega kokkupuuteid on olnud.
-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
kõik tsiklimehed ei olegi 100 % seadusekuulelikud, nagu ka autojuhid, jalakäiad, jalgratturid ja rolleristid, kõik eksivad seaduste vastu aga vahe tuleb sisse sellest kuidas ja kus eksitakse.
aga miks just rolleriste kirutakse kui nemad sõidavad linnas 65 km/h kui autojuhid sõidavad sama kiiresti?
eks ikka sellepärast, et rollerijuhid on enamuses 14-17 a. vanad, neil on vähe kogemust ja nad ei tunneta ohtu. olen seda enda nahal tundnud kui autole otsa põrutasin, polnud küll ise süüdi kuid oleks ma natuke ettevaatlikum olnud, oleks asi olemata jäänud, ei teavitanud endale riske ja kogemust oli vähe.
aga miks just rolleriste kirutakse kui nemad sõidavad linnas 65 km/h kui autojuhid sõidavad sama kiiresti?
eks ikka sellepärast, et rollerijuhid on enamuses 14-17 a. vanad, neil on vähe kogemust ja nad ei tunneta ohtu. olen seda enda nahal tundnud kui autole otsa põrutasin, polnud küll ise süüdi kuid oleks ma natuke ettevaatlikum olnud, oleks asi olemata jäänud, ei teavitanud endale riske ja kogemust oli vähe.
deadend kirjutas:kle 50ccm, mõtle peaga, kas sa tõesti arvad, et Ghost Rider sõidab samamoodi nagu teie, pea otsas laiali linnas ringi, tal on abimehed, tohutu teadmiste pagas ja sõidukogemus, see et sa rolleristide kihutamist Ghost Rideri omaga võrdled näitab, et sa oled ise lammas.
Ega abimehed ja muu särk-värk ei vabanda välja seaduserikkumist ja ei tee ohutuks 340 km/h tagarattal sõita

-
Teema algataja
Ei suuda sellest teemast ikkagi eemal olla. Tundub mulle lihtsalt nii, et need teemad, kus osa võtavad 50/50 nii vanemad kui nooremad ehk siis "tsiklistid" ja "rolleristid" ei jõua mitte kunagi lahenduseni. Vaidlus ning lahkarvamused kestavad teema kinni panemiseni.
Tõsi, Eesti politseist ei ole mulle elu sees mitte mingit kasu olenud.Pigem kahju, seega ka minu negatiivne hoiak nende suhtes. See selleks, kuna ma ei otsigi mingit poolehoidu, kuna see lihtsalt minu seisukoht.
Aga lihtsalt kui ei suudeta selgeks teha, mis õige või vale, siis ei ole ju ka mõtet enda närve aina uute ja uute lehekülgede tekitamiseks kulutada.
Kõik ei teadvusta endale olukorra õigsust ju 100% adekvaatselt.
Seega leian, et vanusega tuleb kõigil kunagi ka mõistus ning kõiki teemasi pole vaja detailse seletamisega kõigi poolt eraldi nii pikaks ajada!!
Tõsi, Eesti politseist ei ole mulle elu sees mitte mingit kasu olenud.Pigem kahju, seega ka minu negatiivne hoiak nende suhtes. See selleks, kuna ma ei otsigi mingit poolehoidu, kuna see lihtsalt minu seisukoht.
Aga lihtsalt kui ei suudeta selgeks teha, mis õige või vale, siis ei ole ju ka mõtet enda närve aina uute ja uute lehekülgede tekitamiseks kulutada.
Kõik ei teadvusta endale olukorra õigsust ju 100% adekvaatselt.
Seega leian, et vanusega tuleb kõigil kunagi ka mõistus ning kõiki teemasi pole vaja detailse seletamisega kõigi poolt eraldi nii pikaks ajada!!
-
Teema algataja
ma olen deadend-iga väga nõus. mul oli samamoodi, et tänu minu huligaansusele kiirustada kooli oligi õnnetus tulema(auto keeras ette) polnud küll seaduslikult niiväga minu süü, aga oleks vaiksemalt sõitnud oleks suutnud ära hoida, kuigi kiirus polnud isegi 40km/h.
Minuarust võiks kõik tuuningud lubatud olla ja piirajate mahavõtmine samamoodi, kui on juhtidel olemas mingidki juhiload ja teavad liiklusoludest ja märkidest ka midagi, mitte sellised vennad kes saavad rolleri, kui on 13 ja tuunivad suure isa rahakoti pealt ilgeks relvaks ja kihutavad kesklinnas yle 100km/h. See on absurdne.
Ma ütlen ausalt-minu enda rolleril on ka piirajad maas, aga ma jälgin kiirust vastavalt märkidele, ning oman ka autojuhi lube. B1 kategooria, kuid need on abiks märkide ja reeglite poolest vägagi -- ja oleme ausad! Kõik rikuvad mingil määral liikluseeskirju, ei usu et on inimesi kes kunagi pole rikkunud.
Minuarust võiks kõik tuuningud lubatud olla ja piirajate mahavõtmine samamoodi, kui on juhtidel olemas mingidki juhiload ja teavad liiklusoludest ja märkidest ka midagi, mitte sellised vennad kes saavad rolleri, kui on 13 ja tuunivad suure isa rahakoti pealt ilgeks relvaks ja kihutavad kesklinnas yle 100km/h. See on absurdne.

Ma ütlen ausalt-minu enda rolleril on ka piirajad maas, aga ma jälgin kiirust vastavalt märkidele, ning oman ka autojuhi lube. B1 kategooria, kuid need on abiks märkide ja reeglite poolest vägagi -- ja oleme ausad! Kõik rikuvad mingil määral liikluseeskirju, ei usu et on inimesi kes kunagi pole rikkunud.
Vajab ära mainimist ,et teema on väga metsas , ja aendiks on erinevate inimeste arvamused. Seega panen ka enda arvamus või tegelikult nii see asi ongi.
KUI seadus näeb ette, et sul ei ole lubatud sõita üle 45km/h miks mitte jälgida ? Arvate, et see on pandud selleks et politseinikuonud tahavad teid kiusata ja ei taha ,et te saate kiirusi nautida ? Kõik need piirangud autodele kui muudele liiklusvahenditele on pandud teie enda ohutuse suhtes. Viimane post, umbes ridade vahelt lugedes, olen nii kõva mees tuunitud rolleri ja mopeedi lubadega, las ma sõidan kiiresti ja teised aeglaselt kel lube pole.
Mis sa arvad, et sa käid ARK-s teed platsi peal kaks ringi ja tohutu kogemuste pagas sul olemas ? Arva uuesti. Sama käib kogu teema kohta.
Ning vajab ära mainimist, teema pealkiri on kohatu arvestades selle elukutse edendajaid. Austaks neid ka siis väheke, nad peatavad purjus juhte ju kes on vägagi kerged rolleristidele otsa sõitma. Ja ment on politseiniku kohta maarahva keel ja lubamatu nende endi kuuldes.
KUI seadus näeb ette, et sul ei ole lubatud sõita üle 45km/h miks mitte jälgida ? Arvate, et see on pandud selleks et politseinikuonud tahavad teid kiusata ja ei taha ,et te saate kiirusi nautida ? Kõik need piirangud autodele kui muudele liiklusvahenditele on pandud teie enda ohutuse suhtes. Viimane post, umbes ridade vahelt lugedes, olen nii kõva mees tuunitud rolleri ja mopeedi lubadega, las ma sõidan kiiresti ja teised aeglaselt kel lube pole.
Mis sa arvad, et sa käid ARK-s teed platsi peal kaks ringi ja tohutu kogemuste pagas sul olemas ? Arva uuesti. Sama käib kogu teema kohta.
Ning vajab ära mainimist, teema pealkiri on kohatu arvestades selle elukutse edendajaid. Austaks neid ka siis väheke, nad peatavad purjus juhte ju kes on vägagi kerged rolleristidele otsa sõitma. Ja ment on politseiniku kohta maarahva keel ja lubamatu nende endi kuuldes.

-
Teema algataja
Tegelikult ei käi teema mitte niivõrd selle kohta, kas võib sõita kiiremini kui 45km/h vaid selle kohta kas saab. Kui vanust veidi rohkem ja load olemas sis miks ei võiks rollerit tuunida ja ehitada, avalikel teedel võiks ju piirang edasi olla nt 50km/h ja kiiremini ei tohiks. Äkki mõni tahab ringrajal või kuskil rolleriga kihutada, ega sis selle jaoks hakka eraldi tuunitud rollerit ostma. Kui maanteel on lubatud 90km/h sõita sis miks autodel ple piirajaid, et nad kiiremini ei sõidaks.