Off-road
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Kuzmitz kirjutas:piloot kirjutas:boob kirjutas:piloot kirjutas:Tegelt metsa näeb see sahver pea iga päev
Tõlgituna maakeelde = pargib igal õhtul metsa servas ilusal asfalteeritud platsikesel
IRWWWW....
![]()
![]()
Piloot, kurivaim, kas sa sööd ka selle suuga!?!?! Kus nüüd kukkus ropendama... A metsa tuled vä?
Ma ju isegi leebelt ja läbi lillede....
Hommikul lähen teen Rakvere vahel tiiru ära ja vaatan, kas saab miskit KUMMI(de) moodi asja...
Soovitan, Kuzmitz sullegi, ikkagi Tripper kah ligi ju...
Kuzmitz kirjutas:Mõnes mõttes vedas sul... Aga rada oli kole, st täpselt see, mida otsima läksime.
Kuzmitz läheneb Avo Sultsi mälestusõit, seoses sellega otsib üks blond kaardilugeja koos läpaka ja kaardiga endale juhti koos autoga, et publikuna võistlusest osa võtta. Ma mõtlesin su peale, kui usaldusväärse sõbra peale? Kaardi saate minu poolt.
Boobi poole ei saa me abipalvega pöörduda, kuna tal on muid kohustusi, sellel ajal, nagu ma aru olen saanud....
Vata, Raitz- ma lähen seda sõitu kindlasti vaatama ja kui Salvoka korda saan, siis on kõik korras!
Vihje: http://forum.4x4.ee/viewtopic.php?t=8761 siit saad teemat jälgida, kuigi sa loed otse 4x4 foorumist nagunii.
Kuid Avo mälestussõitu plaanisin kindlasti jälgida, eks siis suhtleme! Minu poolt vastuväiteid ei ole. Pealtvahtijaid teisigi veel tulemas! Üks neist kah blond
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.