Väljavõtteid tsiklimehe päevikust...

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

lennuhull

Re:

Lugemata postitus Postitas lennuhull »

hovard kirjutas:

Tallinna hipodroomil mai pühade paiku laupäevasel treeningsõidul Rattaks ESO 500 (hilisem JAWA) mootori kütusena kasutati metanooli e.tehnilist piiritust. Tagasirge lõpus tahaks korraks gaasi maha võtta et siis täiega kurvi minna kuid tsikkel ei tee teist nägugi. Panin siis täiega.Kiirus kuskil 130 kmh.Käe külge käis tol ajal nn. avarii stopp lüliti mis kukkumise puhul mootori välja suretas. Järgmisel sirgel tõmbasin stopp lüliti välja. Kuna neil siklitel kasutati õhufiltri asemel nailon sukka, siis selgus asja lähemal uurimisel et mootor oli selle saatana suka karbussi sisse imenud ja see oli gaasi siibri vahele kinni sulanud. Pärast treener ütles ,et seekord tuli mul see kurv väga hästi välja. Hea et ta ei näinud, et mul juuksed kiivri all ikka veel püsti olid. :lol: Aga aasta oli siis 1977.

Kuule hr.Eso -miees!Olen ka Esoga kimand, aga enam ei mäleta palju võimu ja mis pöörded tal on.Kuna nõuka ajal oli raske saaremaal metanoli saada, sõitsin bensuga.Aga äki keegi värskendaks nostalgia mõttes mu mälu Eso 500 Jawa sõerajaka poolest? Igaks juhuks ette tänud kah.E-mail: lendaja@gmail.com

Kasutaja avatar

hatman
Tsikkel: neegrikaksik

Re: Väljavõtteid tsiklimehe päevikust...

Lugemata postitus Postitas hatman »

midagi lapsepõlvest...
arvasin, et tsikli seljas pole võimalik magama jääda.
aga panin külgkorviga rattaga siiski vastu hommikut sirge kurvi, otse põllule ja ümberminemiseta, õnneks.
pinnas pehme, ise välja ei saanud enam.
siis lähima talu juurde, seal "sakslane" koos kartuliharimise kultivaatoriga kõhu all.
läksime siis traktoriga välja tõmbama... aga põkats jäi ise kinni.
kahe mehega tirisime tsikli välja ja sõitsime teise küla otsa, belarussi tooma.
tollega põkats välja tõmmatud ja siis belaruss tagasi viidud ning lõpuks tsikliga minema saadud.
niipalju siis magama jäämisest...

raske lapsepõlv, rauast mänguasjad, alates K750M...

mux

Lugemata postitus Postitas mux »

Kas oled kunagi....

....enne A kati eksamit ARKis üritanud suure ärevusega tsiklit keskhargilt maha TÕMMATA (tükk aega pusisin kõigi silme all), et saaks sõitma minna. Ja siis meelde tulnud, et ikka lükata tuleks. Eksam sai puhtalt läbitud, load mitu aastat käes..... Eks eksamipalavikuga juhtub nii mõndagi.

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Aeg ja koht: vahetult ennem tööpeva algust, töökoha parkla.

Situatsioon: Sõida parkla väravast sisse. Näen juba eemalt töökaaslase Suzut seisemas otsaga minu poole. Suzu kõrval hall auto. Sõidan töökaaslase ratta kõrvale, tahan parkida vastassuunas. Seisatan, lasen tsikli küljejale, taipan, et küljejalg jäi üles. Rahulikult vajun oma rattaga töökaaslase omale otsa, mis seepeale tõuseb jalalt ja graatsiliselt laskub teisele küljele, läbistades vist hiinas valmistatud auto ükspleki oma lenksu otsaga. Vandudes tõstan oma ratta püsti, kisun töökaaslase oma auto ukse sest välja. Helistan organitele, seletan asju. Auto omanik on reisil. Vaatan kahjud üle. Minu rattal, puuduvad, töökaaslase rattal, puuduvad, autol - 5cm läbimõõduga auk tagaukses. Tegutsen vastavalt organite juhtnööridele ja jätan oma kontaktid autole kojamehe vahele. Lähen tööle, olles juba enne tööpäeva algust päevakangelase tiitli välja teeninud.

Auto omanik saabub reisilt, jalutab parklasse, sõidab minema, paberit kojamehe vahel ei märka. Hiljem sõber näitab talle auku ukses. Auto omanik helistab politseisse, politsei ei tea asjast midagi (?). Politsei helistab töökaaslasele, sest tema ratas seisis vahetult auto kõrval. Auto omanik kaeb juba turvalinte, kus kõik kenaste peal. Mina lähen töökaaslasega parklasse, et asju klaarida. Siis tuli poolteist tundi pabereid kirjutada jne jne jne..... Mõni hommik on lihtsalt raske :D

Video üritan õppematerjaliks autokoolidele kaubelda, ehk saab.

Algajatele soovitan MITTE UNUSTADA JALGA ÜLES!!!

Endale soovitan - rohkem puhata ja vähem töötada.

Kasutaja avatar

redhott
Tsikkel: yamaha xj600s

Lugemata postitus Postitas redhott »

Kui muuvi kätte saad, siis pane siia ka üles ja tasuta võid anda Õnnekale, satub õppematerjaliks autokooli :D

Räme pervert ja sekspiltidega hangeldaja.
Yamaha XJ600S
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”