kus hoiate teie oma mootorratast?
Moderaator: Moded
Re: kus hoiate teie oma mootorratast?
Sakus majaküljes g4s valvega küttega garaaz, putitamise võimalus, jne varjandid..
-
Teema algataja
Hetkel on ratas elutoas! Korterelamu 4. korrusel! Suvel aga julgelt maja ees!
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
poisi oma Rakvere põhja keskuses eskalaatori kõrval
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Ei tea kuidas betoon põrand ka tsiklile mõjub,mõni ütleb et paneb roostetama paremini(kett jne)
snah kirjutas:Ei tea kuidas betoon põrand ka tsiklile mõjub,mõni ütleb et paneb roostetama paremini(kett jne)
Ma olen isiklikult skeptiline kuid ei oska argumente tuua. Kui keegi oskab siis oleks ka huvitav teada, mul omalgi nüüd puhta betooni peal ja äkki on kevadeks roostekäkk valmis?
-
- Tsikkel: XJ700X CBR929RR CRF450R CB919
snah kirjutas:Ei tea kuidas betoon põrand ka tsiklile mõjub,mõni ütleb et paneb roostetama paremini(kett jne)
Jama jutt, aga kui kütmata ruum siis vent peaks kindlasti olema.
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
Mina hoian enda tsiklit xxxl minigripi tüüpi hermeetik kilekotis, mis on uputatud tiiki!! Vee all on hapniku vähem ja ei lähe rooste
-
- Tsikkel: FZS 1000
- Tänanud: 414 korda
- Tänatud: 80 korda
Võta põrandast proovid ja püüa betooni mark teada saada, sellest oleneb roostetamise kiirus
Eriti hulluks läheb lugu siis, kui tsikkel veesoonele talvituma satub. Roostetab kiiremini kui kevadel lumi sulab.
Lase kindluse mõttes ka pendliga hoone üle

-
- Tsikkel: rod ja pooleli xs
- Tänatud: 1 kord
kui Snah tahab, ma võin kevadel siis talle teada anda kuidas põrand keti roostetamist on soodustanud
see talv on minu tsikkel streetmotos betoonpõrandaga soojas ja kuivas toas
I don't give a shit, I don't take any shit, I'm not in the shit busines!
müristaja kirjutas:Mina hoian enda tsiklit xxxl minigripi tüüpi hermeetik kilekotis, mis on uputatud tiiki!! Vee all on hapniku vähem ja ei lähe rooste
![]()
Sul veel ruumi on seal? Tahaks enne jää tulekut asja ära teha, muidu nagu eelmine aasta n%ssi selle jäälõhkumisega.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Mõne aja pärast saab meile ka hoiule tuua (Kadaka 1). Ütleme, et siis 6-tärni hotelli Mahub vabalt 50tk, elektrooniline+mehitatud valve, liftiga II-le korrusele ehk ratta ärandamiseks peab valvurist ja signast kuidagi läbi saama ja siis tuleks veel ratas liftiga alla tuua, 18 kraadi sooja, ilus puhas eurohoone, impulsslaadimine, kevadhooldus jne. 250.-eek kuu. Ainus aga, et lift on natukene pooleli ja läheb nats aega enne kui teenuse käima saab. Kel aega oodata siis welcome
tramm66 kirjutas:Mõne aja pärast saab meile ka hoiule tuua (Kadaka 1). Ütleme, et siis 6-tärni hotelli
Mahub vabalt 50tk, elektrooniline+mehitatud valve, liftiga II-le korrusele ehk ratta ärandamiseks peab valvurist ja signast kuidagi läbi saama ja siis tuleks veel ratas liftiga alla tuua, 18 kraadi sooja, ilus puhas eurohoone, impulsslaadimine, kevadhooldus jne. 250.-eek hooaeg. Ainus aga, et lift on natukene pooleli ja läheb nats aega enne kui teenuse käima saab. Kel aega oodata siis welcome
Kas ma saan õieti aru, et 250.- eeki hooaeg? MIs tähendab seda, et ca. 6kuud ratta hoidmist on 250.- eeki ? Võrdluseks siis, et teistes kohtades ca. 300.- kuu. Kui sain valesti aru siis paranda ja kui ei saanud siis bronnin koha Muidu kasutaja tramm66 on siin varemgi üllatanud positiivsete hindadega.
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Ptüi... 250.-eek ikka kuu taks.... vabandused! Miinimum perioodi ei ole - hoia palju või vähe tahad...
-
- Tsikkel: Tuned & modded Tuono
On äkki kellelgi Tallinnas Kristiine kandis garaazi üürile anda?
-
Teema algataja
Keegi andis hea idee kaubikus ratast hoida. Kuna elan eramajas ilma garaazita, siis oleks maja ees kaubikul suht hea silma peal hoida. Odavama saaks kätte 500 euriga. Mis arvate? Huvitav, kas nendesse väikestesse viinerikaubikutesse ka ratas ära mahub...
Seda 500 eurist kaubikut on lihtsam ära vedada ja kui tsikkel seal sees siis topelt raha ka varastele. Muidugi jube ebamugav on tsikklit juba sinna kaubikusse saada ja sealt kätte pärast saada (ise proovinud)
You Bastard!
Penny kirjutas:Seda 500 eurist kaubikut on lihtsam ära vedada ja kui tsikkel seal sees siis topelt raha ka varastele. Muidugi jube ebamugav on tsikklit juba sinna kaubikusse saada ja sealt kätte pärast saada (ise proovinud)
Kaubikul tuleb rattad alt võtta....
pead ostma nii jubeda kaubiku, et keegi seda ära juutida ei taha.
kas gaz 53 kuuti pole järel,see ju nagu garaaz ja siis ei pea mingit peletist bussi romu omale õue peale vedama
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.