Positiivne kogemus motopolitseiga
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Husqvarna 450TE KawasakiGPZ750
- Tänanud: 28 korda
- Kontakt:
Hondarebel kirjutas:Ja kui palja peaga lehvitada lubatakse on midagi totaalselt valesti.
Koos natoga imbusid need käegavehkimisekombed ka armeesse. Edumeelsem noorem ohviterkond eeldab, lüükse kulpi ("tervitatakse) mütsita ja trepil ja metsas jne.
Samas kas politseinik peaks ültse tervitama tsivilisti sõjavälaslikul kombel?
Husqvarna 450TE
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
Re: Jah
Overkilla kirjutas:Pirita teel ei maksa kiirust ületada.
Samuti hoiatan Tartu, Peterburi, Piibe, Pärnu, Vana-Haapsalu, Uus-Haapsalu, Paldiski, Klooga ja paljude teiste maanteedel kihutamise eest.
-
Teema algataja
motard kirjutas:Samas kas politseinik peaks ültse tervitama tsivilisti sõjavälaslikul kombel?
Mul on suhteliselt pohlad, mil moel ta tervitab. Peaasi, et see toimuks kõva ja selge häälega. Ma pidin täna hommikul kaks korda üle küsima, et mis ta seal pobiseb. Alles siis sain aru, et mind teavitati operatsioonist "Kõik puhuvad". Kusjuures vestlus toimus läbi avatud autoakna.
Mina näiteks ei tunne põletavat vajadust nendega tuttavaks saada ja seega on mul täiesti ükskõik mida ta seal pobiseb või mis ta nimi või auaste on. Ja miks mind on kinni peetud, pole mulle kah vaja olnud öelda. Ma olen seda juba enne teadnud, kui keegi on sauaga vehkima hakanud Ma ei mäleta mitte ühtegi korda, kus ma ise poleks teadnud miks suhtlemiseks läheb. Aga ehk olen ma lihtsalt keskmisest terasema taibuga inimene?
Sorry! Siiski... Peterburis sõitis üks miilits mul kaheksakümnendatel vilkuritega järgi, ma tegin mitmeid ümberreastumisi, et vana mööda saaks ( kiire tal ju, vilkurid põlevad...). Lõpuks plokeeris mul kummide vilinal tee ära ja kukkus kurjustama, et miks ma kinni ei pidanud. Ma ütlesin, et meitel niimoodi ei peatata, meil vehitakse sauaga. Hakkas naerma, lasi minema...
Ja üheksakümnendate alul sama pull Saaremaal. Ma veokiga ees ja diskoteek järel. Ei saanud mina aru, miks nad mööda ei lähe Pidasin kinni, nemad kah. No tuligi välja, et polnud neil kiiret midagi
, vaatasid lihtsalt välismaa veoautot ligemalt ja teatasid, et pole ilus kõigist ladadest mööda kiirendada ja lasid kah minema...
Re
Õnnestus siis täna kah motopolitseiga tutvust teha tallinn-tartu maanteel Patika kandis. Kaugelt nägin juba, et miski bike jõristab 110 alas ca 90km/h ja ilge segadus autode liiklemisel selle bike ümber. Osad läksid mööda osad mitte. Tiksusin mööda, noogutasin, vaatasin korra veel peeglisse ja "jõulupuu" ilusasti järel. Nii me siis lähemalt tutvusimegi. Vaatas load üle ja kogu muusika. Ei oska mina ütelda, et kas asi positiivne või mis pagan ta must tahtis.
Tundub, et püüdsid lihtsalt lubadeta ja vale katiga tsiklimehi.
Re: Re
Bladyhell kirjutas:püüdsid lihtsalt lubadeta ja vale katiga tsiklimehi.
Pidada luubi all olema jah.
Täna oli endal ka Pirital Koseringil positiivne kogemus. Möödusin just metsavahel 45ga liikuvast kaubikust (kiirus käis 75 kandis ära), kui grüünest kargas välja sauaga vehkiv motopolitseinik.
Küsis dokumente ja nähes, et tsiklipabereid nii kiirelt 20-taskuga seljakotist ei leia, piirdus ainult juhilubadega. Uuris ka, miks sumpsil hääl nii vali. Seletasin ilusasti ära, et õhtuti läheb db-killer sisse aga päevasel ajal üritan natuke endast märku anda, et ei juhtuks enam nii, nagu eelmine aasta...
Läksime seepeale sõpradena lahku
re
Primo kirjutas:Sellistele lubatud kiirusepiirangust 20km/h või veel aeglasemini sõitvatele kodanikele - olgu ta siis motopolitseinik, riigikogulane või tädi Maali - peab veel suuremad trahvid peale keerama, kui 20km/h ületavatele.
Eks see mu silma järgi hinnatud, ma lähenesin sellele ummikule 110+. Aga aeglasem ta seal voolus oli jah.
tore vend
Tuli foori ootel kõrvale ja ütles et sõida bussi peatusesse.
Seletasin et ainult paber load on ja ratast seisma ei saa jätta (ei lae )
Valutu ja meeldiv oli .
Norm
-
Teema algataja
Re: Re
spinna kirjutas:Bladyhell kirjutas:püüdsid lihtsalt lubadeta ja vale katiga tsiklimehi.
Pidada luubi all olema jah.
Kalamajas tehti eelmine nädal operatsioon, mille käigus võeti rajalt maha kõik kaherattalised. Vaadati vaid, kas load on olemas. Minu arvates meeldivalt preventiivne hirmutamine, et igasugused vennad ilma dokude ja kiivriteta pannide otsas majade vahel ei tuiskaks. Põhja-Tallinnas aeg-ajalt ikka kohtab selliseid.
Tartu ja Peterburi maanteel on 3x olnud möödasõidul juhus, kus sõidan mundrimeestele otse fööni. Seni on asi piirdunud vaid silmsidega ning minnalaskmisega, kui hoog pärast manöövrit korrgieeritud saab.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Nooh! Peaks siinkohal tervitama politseinike, kes mind määramata ajal määramata kohas Tallinna linnas kinni pidasid.
Olin just maanteelt tulnud ja neljarealine tänav oli puhkepäeva õhtul meeldivalt tühi, seega valides aega ja kohta, kulgesin rahulikult natsa kiiremini tavalisest linnasõidust.
Järgmisel hetkel viipas helkuritega härrasmees mind juba lähimasse bussipeatusesse, kus nad kaaslastega parajasti oma tööaega sisustasid.
-"Juhiluba ja sõiduki dokumendid palun!"
-"Siis läheb natuke aega!"
- Naer
Eemaldanud kiivri, et oleks mugavam taskutest nõutud asju leida, tabas korraga üllatus:
-"Ah, et päästeka poisid!?"
-"Nojah, noh!"
-"Las ta siis jääda!"
Sel hetkel ei tahtnud mitte nendega edasi vaielda
Jäi vaid soovida, et kohtume teisel ajal teistsuguses kohas
Oli siis ka endal kokkupuude motopolitseiga. Kokkupuude oli minupoolt positiivne ja ka politseinik sai targemaks. Nimelt peeti siis mind kinni linna piiril (tegemist suht pisikese linnaga, kus pole kohalikke motopolitseisi) küsiti ainult lube ja tokumente ja siis soovis ka kinnipeataja minu käest teada, et mis asi sul see DROSSELDATUD tähendab siin paberites Eks ma siis seletasin viisakalt ära mida see tähendab ja kuidas võimalik tal enda aparaadilegi sellist lisamärkust paberitesse saada.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
mina kirjutas:Oli siis ka endal kokkupuude motopolitseiga. Kokkupuude oli minupoolt positiivne ja ka politseinik sai targemaks. Nimelt peeti siis mind kinni linna piiril (tegemist suht pisikese linnaga, kus pole kohalikke motopolitseisi) küsiti ainult lube ja tokumente ja siis soovis ka kinnipeataja minu käest teada, et mis asi sul see DROSSELDATUD tähendab siin paberites
Eks ma siis seletasin viisakalt ära mida see tähendab ja kuidas võimalik tal enda aparaadilegi sellist lisamärkust paberitesse saada.
Äkki valgustad meidki?
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
janis kirjutas:mina kirjutas:Oli siis ka endal kokkupuude motopolitseiga. Kokkupuude oli minupoolt positiivne ja ka politseinik sai targemaks. Nimelt peeti siis mind kinni linna piiril (tegemist suht pisikese linnaga, kus pole kohalikke motopolitseisi) küsiti ainult lube ja tokumente ja siis soovis ka kinnipeataja minu käest teada, et mis asi sul see DROSSELDATUD tähendab siin paberites
Eks ma siis seletasin viisakalt ära mida see tähendab ja kuidas võimalik tal enda aparaadilegi sellist lisamärkust paberitesse saada.
Äkki valgustad meidki?
Siin teemas: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... el&t=13441
sai drosseldamine kõikvõimalike vaatenurkade alt lahti seletatud ja igatpidi ära valgustatud...

... ei tea, kas siin on jutuks tulnud (selgub, et pisut on tulnud), kuid täna nägin ühel motopoliisil kiivri alt patsi paistmas (rattaks oli BMW).
Sõitis see isend minu ees ja nägu ma eriti ei näinud. Nii palju kui ta ratta peeglist aru sain, siis lubab kahtlustada, et vähemalt üks motopolitsei on õrnemast soost.
Kui asi tõele vastab siis peaks uurima, kus ta valvab. Laseks +15 mööda ja saaks lähemalt tuttavaks.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Harley Davidson Electra Glide
diio2 kirjutas:... ei tea, kas siin on jutuks tulnud (selgub, et pisut on tulnud), kuid täna nägin ühel motopoliisil kiivri alt patsi paistmas (rattaks oli BMW).
Sõitis see isend minu ees ja nägu ma eriti ei näinud. Nii palju kui ta ratta peeglist aru sain, siis lubab kahtlustada, et vähemalt üks motopolitsei on õrnemast soost.
Kui asi tõele vastab siis peaks uurima, kus ta valvab. Laseks +15 mööda ja saaks lähemalt tuttavaks.
Pane muidugi kõikki järjest , jumal näeb kui raske Sul on ja viskab äkki mõne parema kah sekka (naise näiteks)
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 461 korda
Midagi "positiivset": http://www.postimees.ee/060608/esileht/ ... 335352.php
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
OT aga ikkagi
Kõrgemad trahvid on väga positiivne asi, seda oleks ammu vaja juba olnud see distsiplineerib rohkem ja paneb juhid mõtlema. Kui on mõtlemine et hähh kuni 20 üle ja ainult 600 eek näiteks, savi see mis raha see enam on ja jõuan kiiremini kohale ka natukene siis annan gaasi. Trahvid on tõesti olnud liiga väikesed.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.