Positiivne kogemus motopolitseiga

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

motard
Tsikkel: Husqvarna 450TE KawasakiGPZ750
Tänanud: 28 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas motard »

Hondarebel kirjutas:

Ja kui palja peaga lehvitada lubatakse on midagi totaalselt valesti.

Koos natoga imbusid need käegavehkimisekombed ka armeesse. Edumeelsem noorem ohviterkond eeldab, lüükse kulpi ("tervitatakse) mütsita ja trepil ja metsas jne.

Samas kas politseinik peaks ültse tervitama tsivilisti sõjavälaslikul kombel?

Kasutaja avatar

pritsu
Tsikkel: TDM 850
Tänatud: 1 kord

Re: Jah

Lugemata postitus Postitas pritsu »

Overkilla kirjutas:

Pirita teel ei maksa kiirust ületada.

Samuti hoiatan Tartu, Peterburi, Piibe, Pärnu, Vana-Haapsalu, Uus-Haapsalu, Paldiski, Klooga ja paljude teiste maanteedel kihutamise eest.

Õigekirjaoskus massidesse!

Teema algataja
Heinz34

Lugemata postitus Postitas Heinz34 »

Minu arvates pole üldse mõtet kihutada. ERITI ASULATES JA KOOLIDE LÄHEDUSES!!!!!

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

motard kirjutas:

Samas kas politseinik peaks ültse tervitama tsivilisti sõjavälaslikul kombel?

Mul on suhteliselt pohlad, mil moel ta tervitab. Peaasi, et see toimuks kõva ja selge häälega. Ma pidin täna hommikul kaks korda üle küsima, et mis ta seal pobiseb. Alles siis sain aru, et mind teavitati operatsioonist "Kõik puhuvad". Kusjuures vestlus toimus läbi avatud autoakna.

:lol:

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Lugemata postitus Postitas DGAF »

ega eriti vahet pole kus gaasi peale keerad, politsei on nii ehk naa praegusel ajal väga valvas, nii et kes tahab ka suvel sõita siis ei soovita eriti neid temposid lakke hakata ajama :wink: saab ka ju mõistlikult hakkama

born under a bad sign
Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Mina näiteks ei tunne põletavat vajadust nendega tuttavaks saada ja seega on mul täiesti ükskõik mida ta seal pobiseb või mis ta nimi või auaste on. Ja miks mind on kinni peetud, pole mulle kah vaja olnud öelda. Ma olen seda juba enne teadnud, kui keegi on sauaga vehkima hakanud :lol: Ma ei mäleta mitte ühtegi korda, kus ma ise poleks teadnud miks suhtlemiseks läheb. Aga ehk olen ma lihtsalt keskmisest terasema taibuga inimene? :twisted:

Sorry! Siiski... Peterburis sõitis üks miilits mul kaheksakümnendatel vilkuritega järgi, ma tegin mitmeid ümberreastumisi, et vana mööda saaks ( kiire tal ju, vilkurid põlevad...). Lõpuks plokeeris mul kummide vilinal tee ära ja kukkus kurjustama, et miks ma kinni ei pidanud. Ma ütlesin, et meitel niimoodi ei peatata, meil vehitakse sauaga. Hakkas naerma, lasi minema...
Ja üheksakümnendate alul sama pull Saaremaal. Ma veokiga ees ja diskoteek järel. Ei saanud mina aru, miks nad mööda ei lähe :lol: Pidasin kinni, nemad kah. No tuligi välja, et polnud neil kiiret midagi :twisted: , vaatasid lihtsalt välismaa veoautot ligemalt ja teatasid, et pole ilus kõigist ladadest mööda kiirendada ja lasid kah minema...

Viimati muutis spinna, 26 Mai 2008, 14:26, muudetud 1 kord kokku.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

all4uan4
Tsikkel: Yamaha SZR660
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas all4uan4 »

pealkiri on "positiivne kogemus motopolitseiga" ala pealkirja alla aga koondub ainult irin ja virin...

olge siis head ja muutke pealkirigi ära....

SilenCe before the storm...
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Õnnestus siis täna kah motopolitseiga tutvust teha tallinn-tartu maanteel Patika kandis. Kaugelt nägin juba, et miski bike jõristab 110 alas ca 90km/h ja ilge segadus autode liiklemisel selle bike ümber. Osad läksid mööda osad mitte. Tiksusin mööda, noogutasin, vaatasin korra veel peeglisse ja "jõulupuu" ilusasti järel. Nii me siis lähemalt tutvusimegi. Vaatas load üle ja kogu muusika. Ei oska mina ütelda, et kas asi positiivne või mis pagan ta must tahtis.

Tundub, et püüdsid lihtsalt lubadeta ja vale katiga tsiklimehi.

K1200S
Kasutaja avatar

spinna

Re: Re

Bladyhell kirjutas:

püüdsid lihtsalt lubadeta ja vale katiga tsiklimehi.

Pidada luubi all olema jah.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Sellistele lubatud kiirusepiirangust 20km/h või veel aeglasemini sõitvatele kodanikele - olgu ta siis motopolitseinik, riigikogulane või tädi Maali - peab veel suuremad trahvid peale keerama, kui 20km/h ületavatele.

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

MrR
Tsikkel: Bayerische Motor Werke

Lugemata postitus Postitas MrR »

Täna oli endal ka Pirital Koseringil positiivne kogemus. Möödusin just metsavahel 45ga liikuvast kaubikust (kiirus käis 75 kandis ära), kui grüünest kargas välja sauaga vehkiv motopolitseinik.

Küsis dokumente ja nähes, et tsiklipabereid nii kiirelt 20-taskuga seljakotist ei leia, piirdus ainult juhilubadega. Uuris ka, miks sumpsil hääl nii vali. Seletasin ilusasti ära, et õhtuti läheb db-killer sisse aga päevasel ajal üritan natuke endast märku anda, et ei juhtuks enam nii, nagu eelmine aasta... :(

Läksime seepeale sõpradena lahku 8)

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

re

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

Primo kirjutas:

Sellistele lubatud kiirusepiirangust 20km/h või veel aeglasemini sõitvatele kodanikele - olgu ta siis motopolitseinik, riigikogulane või tädi Maali - peab veel suuremad trahvid peale keerama, kui 20km/h ületavatele.

Eks see mu silma järgi hinnatud, ma lähenesin sellele ummikule 110+. Aga aeglasem ta seal voolus oli jah.

K1200S
Kasutaja avatar

pitbull
Tsikkel: v2

Lugemata postitus Postitas pitbull »

sai siis soome motopolitseiga tutvust tehtud....kahega korraga koguni :D ...mis oskan öelda viisakas suhtlus...ja kiivri visiiri kleepekas tekitas kysimuse et kas näen...puhuma pandi..kontrolliti kõiki tulesi...ja soovitati tahavaate peegel panna...täitsa oko

PitBull ,,I Just Don't Give A Fuck...,,
Kasutaja avatar

TAIM
Tsikkel: BMW 1100gs/dr650

tore vend

Lugemata postitus Postitas TAIM »

Tuli foori ootel kõrvale ja ütles et sõida bussi peatusesse.
Seletasin et ainult paber load on ja ratast seisma ei saa jätta (ei lae )
Valutu ja meeldiv oli .
Norm :lol:

Teema algataja
Romeo

Lugemata postitus Postitas Romeo »

Sel kevadel on mind juba 4x kinni peetud Tallinn-Taru mnt-l Patika kandis.
Eelviimasel ja viimasel korral siis motopolitsei poolt.
Siiani on vaid lube kontrollitud ja head reisi soovitud. Niipalju saime ikka ka jutu peale, et võrdlesime spidoka kilometraaze :) Uued rattad mõlemil...

harimal
Tänatud: 2 korda

Re: Re

Lugemata postitus Postitas harimal »

spinna kirjutas:
Bladyhell kirjutas:

püüdsid lihtsalt lubadeta ja vale katiga tsiklimehi.

Pidada luubi all olema jah.

Kalamajas tehti eelmine nädal operatsioon, mille käigus võeti rajalt maha kõik kaherattalised. Vaadati vaid, kas load on olemas. Minu arvates meeldivalt preventiivne hirmutamine, et igasugused vennad ilma dokude ja kiivriteta pannide otsas majade vahel ei tuiskaks. Põhja-Tallinnas aeg-ajalt ikka kohtab selliseid.

Tartu ja Peterburi maanteel on 3x olnud möödasõidul juhus, kus sõidan mundrimeestele otse fööni. Seni on asi piirdunud vaid silmsidega ning minnalaskmisega, kui hoog pärast manöövrit korrgieeritud saab.

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Nooh! Peaks siinkohal tervitama politseinike, kes mind määramata ajal määramata kohas Tallinna linnas kinni pidasid.

Olin just maanteelt tulnud ja neljarealine tänav oli puhkepäeva õhtul meeldivalt tühi, seega valides aega ja kohta, kulgesin rahulikult natsa kiiremini tavalisest linnasõidust.
Järgmisel hetkel viipas helkuritega härrasmees mind juba lähimasse bussipeatusesse, kus nad kaaslastega parajasti oma tööaega sisustasid.

-"Juhiluba ja sõiduki dokumendid palun!"
-"Siis läheb natuke aega!"

• Naer

Eemaldanud kiivri, et oleks mugavam taskutest nõutud asju leida, tabas korraga üllatus:

-"Ah, et päästeka poisid!?"
-"Nojah, noh!"
-"Las ta siis jääda!"

Sel hetkel ei tahtnud mitte nendega edasi vaielda :D
Jäi vaid soovida, et kohtume teisel ajal teistsuguses kohas :bsmile:

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

spinna

Mis sellest pärnakast Timost on saanud? Paraneb?

Suzuki GSX 750 Inazuma

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Mõni aeg tagasi olla kuuldavasti koju saanud haiglast.

Joel
Kasutaja avatar

mina
Tsikkel: fighter VTR

Lugemata postitus Postitas mina »

Oli siis ka endal kokkupuude motopolitseiga. Kokkupuude oli minupoolt positiivne ja ka politseinik sai targemaks. Nimelt peeti siis mind kinni linna piiril (tegemist suht pisikese linnaga, kus pole kohalikke motopolitseisi) küsiti ainult lube ja tokumente ja siis soovis ka kinnipeataja minu käest teada, et mis asi sul see DROSSELDATUD tähendab siin paberites :D Eks ma siis seletasin viisakalt ära mida see tähendab ja kuidas võimalik tal enda aparaadilegi sellist lisamärkust paberitesse saada.

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

mina kirjutas:

Oli siis ka endal kokkupuude motopolitseiga. Kokkupuude oli minupoolt positiivne ja ka politseinik sai targemaks. Nimelt peeti siis mind kinni linna piiril (tegemist suht pisikese linnaga, kus pole kohalikke motopolitseisi) küsiti ainult lube ja tokumente ja siis soovis ka kinnipeataja minu käest teada, et mis asi sul see DROSSELDATUD tähendab siin paberites :D Eks ma siis seletasin viisakalt ära mida see tähendab ja kuidas võimalik tal enda aparaadilegi sellist lisamärkust paberitesse saada.

Äkki valgustad meidki?

Kasutaja avatar

mina
Tsikkel: fighter VTR

Lugemata postitus Postitas mina »

Otsi riigi teatajast või siis mine ARK-i ja küsi nende käest mis see tähendab!

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

janis kirjutas:
mina kirjutas:

Äkki valgustad meidki?

Siin teemas: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... el&t=13441

sai drosseldamine kõikvõimalike vaatenurkade alt lahti seletatud ja igatpidi ära valgustatud... :lol:

diio2

Lugemata postitus Postitas diio2 »

... ei tea, kas siin on jutuks tulnud (selgub, et pisut on tulnud), kuid täna nägin ühel motopoliisil kiivri alt patsi paistmas (rattaks oli BMW).
Sõitis see isend minu ees ja nägu ma eriti ei näinud. Nii palju kui ta ratta peeglist aru sain, siis lubab kahtlustada, et vähemalt üks motopolitsei on õrnemast soost.
Kui asi tõele vastab siis peaks uurima, kus ta valvab. Laseks +15 mööda ja saaks lähemalt tuttavaks. :)

Viimati muutis diio2, 03 Juun 2008, 19:41, muudetud 2 korda kokku.
... life begins @ 1000 cm3 (996cm3)
Kasutaja avatar

CB500

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Vaata eelmisel lehel suzumeni postitust.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.

Teema algataja
mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

diio2 kirjutas:

üks motopolitsei on õrnemast soost.
Kui asi tõele vastab siis peaks uurima, kus ta valvab. Laseks +15 mööda ja saaks lähemalt tuttavaks. :)

Proovi kõik läbi :D

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Näiteks Pärnus on üks motopolitsei ka patsiga, aga ta ei ole naine!!
Seega, veendu enne kui mingid tutvumismeetmed tarvitusele võtad.. :D

Keretööd
Kasutaja avatar

Surko
Tsikkel: Harley Davidson Electra Glide

Lugemata postitus Postitas Surko »

diio2 kirjutas:

... ei tea, kas siin on jutuks tulnud (selgub, et pisut on tulnud), kuid täna nägin ühel motopoliisil kiivri alt patsi paistmas (rattaks oli BMW).
Sõitis see isend minu ees ja nägu ma eriti ei näinud. Nii palju kui ta ratta peeglist aru sain, siis lubab kahtlustada, et vähemalt üks motopolitsei on õrnemast soost.

Pane muidugi kõikki järjest , jumal näeb kui raske Sul on ja viskab äkki mõne parema kah sekka (naise näiteks) :D

SYL81
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 699 korda
Tänatud: 461 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

Saadetud kettaga lauatelefonist!
Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

OT aga ikkagi
Kõrgemad trahvid on väga positiivne asi, seda oleks ammu vaja juba olnud see distsiplineerib rohkem ja paneb juhid mõtlema. Kui on mõtlemine et hähh kuni 20 üle ja ainult 600 eek näiteks, savi see mis raha see enam on ja jõuan kiiremini kohale ka natukene siis annan gaasi. Trahvid on tõesti olnud liiga väikesed.

Yaaa-maaa-haaa......
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”