Kasutatud krossika ost
Moderaator: Moded
-
- Tänatud: 1 kord
Re: Kasutatud krossika ost
ml1710p kirjutas:KoVaL73 kirjutas:Ja KTM ise ütleb juba, KuradimaTüraMootorratas.
OK hetkel on kell 8:40 esmaspäeva hommikul ja ma tõesti ei taha enda nädalat rikkuda sellega et kõik ütlevad et KTM on hea ratas
Sa vist sõitsid pigem ATMiga kui KTMiga. Õpi kõigepealt sõitma ja siis tule ütle, et KTM on KuradimaTüraMootorratas, pigem oled sina KuradimaTüraMees.
Ära plõksi!
Mees ei ole midagi sinu kohta öelnud, sa hakkad kohe sülti pritsima
-
Teema algataja
Sebar kirjutas:ml1710p kirjutas:KoVaL73 kirjutas:Ja KTM ise ütleb juba, KuradimaTüraMootorratas.
OK hetkel on kell 8:40 esmaspäeva hommikul ja ma tõesti ei taha enda nädalat rikkuda sellega et kõik ütlevad et KTM on hea ratas
Sa vist sõitsid pigem ATMiga kui KTMiga. Õpi kõigepealt sõitma ja siis tule ütle, et KTM on KuradimaTüraMootorratas, pigem oled sina KuradimaTüraMees.
Ära plõksi!
Mees ei ole midagi sinu kohta öelnud, sa hakkad kohe sülti pritsima
Ma lihtsalt n-ö avaldan arvamust. Olen ka KTM`iga sõitnud ja kõik on ilusti vastu pidanud. Kui talle (hr Kovalile) KTM ei meeldi, pole mõtet ratast ju maha ka teha. Kui tema sõidab Honda, Yamaha, Kawasaki vms tsikliga, ei lähe ju mina tema juurde ja ei ütle: "Kuule mees, see on nii s**t ratas, igast otsast ainult laguneb. Ära ütle, et see on hea ratas, see keerab mu tuju terveks nädalaks sitaks".
paraku on KTM üks vähestest, kes korralikku registrivõimelist endurotsiklit teeb. Yamaha, Beta (KTM mootoriga ) ja Gasgas ka ning sellega valik lõpeb.
Aga see teema on siiski krossikatest
-
Teema algataja
harrastaja käes töötab ratas sama moodi ,vahet pole kas sul on ktm,honda,suzu,yammu,kawi:D tsikkel on tsikkel ja mees on mees
-
- Mode
- Tsikkel: KTM
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 24 korda
Kellele ema, kellele tütar
Kes mett teeb, see mett sööb!
-
Teema algataja
efendi kirjutas:Kellele ema, kellele tütar
täpselt nii see ongi :Dkes ikka kulgevad mõõda rada siis ega vahet ei tee:D
-
Teema algataja
ma tean nii palju et yammuga pidi mugavam sõita.
(pead panti ei pane aga olen kuunud)
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
KoVaL73 kirjutas:OK hetkel on kell 8:40 esmaspäeva hommikul ja ma tõesti ei taha enda nädalat rikkuda sellega et kõik ütlevad et KTM on hea ratas
Noorhärra luges foorumist, et on olemas inimesi, kellele meeldib KTM ja nädal kohe rikutud . Poiss pane ruttu arvut kinni ja mine parem sõida. Maailmas on oikuipalju inimesi, kellel on igaühel oma arvamus.
mella kirjutas:mx77 kirjutas:Sa võrdled pisut erinevaid rattaid. Krossari ja enduuro amordisettingud ongi baasis päris erinevad.
Kaval, see satas tuleb valida, millest ramm üle käib. Edasi juba sõltub rahakotist ja värvieelistusest.
tahtsin lihtsalt "tarkadelt" küsida ,et mis see hea ratas siis on millega sõitu sobib lihvida
ja jõud vast käiks "školnikust"vaid üle,eks see 530 ongi rohkem pondu pärast ostetud ,et saaks värviliste riietega boxides ringi uitada
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
-
mella kirjutas:paraku on KTM üks vähestest, kes korralikku registrivõimelist endurotsiklit teeb. Yamaha, Beta (KTM mootoriga
) ja Gasgas ka ning sellega valik lõpeb.
TM ja Aprilia ka.
I dont crash, I stop with style.
4 strokes are like seeds....every fruit has them.
-
mella kirjutas:paraku on KTM üks vähestest, kes korralikku registrivõimelist endurotsiklit teeb. Yamaha, Beta (KTM mootoriga
) ja Gasgas ka ning sellega valik lõpeb.
Ei, veel ei lõpe - üks jõhker Husaberg läheb sinna algusesse
denver2 kirjutas:harrastaja käes töötab ratas sama moodi ,vahet pole kas sul on ktm,honda,suzu,yammu,kawi:D
tsikkel on tsikkel ja mees on mees
Olgu, kui me ei suuda seda välja selgitada, milline on parim ratas, siis küsiks :
Millisel neist ratastest on kõige inimlikum ja kliendisõbralikum esindus/teenindus Eestis? Mõni äkki valib oma ratta selle järgi.
-
Teema algataja
Kogemustest võin öelda,et kõigi sõbralikum on yamu esindus ja tsikkel kah õnnestunud
vähemalt on jupid olemas või saabuvad kiirelt.
mida ei saa suzu kohta öelda
aga parim ratas on see,millega sul endal meeldib kõige rohkem sõita!
Omalt poolt Motokeskuse ( GasGas) meestele 10 punni. Siiani kõik jupid kohal olemas, hinnad mõistlikud ja väga abivalmis ja lahe seltskond.
-
- Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45
Vaidleks vastu-Eesti Yamu esindus ei vaevunud probleemiga tegelema. Abi sain USA-st!!!!Kuna oman suht vana väljalaske ratast(aastast 1983),siis siin väideti,et osi POLE VÕIMALIK tellida,samas USA esindusest oli täiesti võimalik.Ei saa muud arvata kui suhtumise viga:(
-
natuke teemast mööda, aga miks ma ei näe müügis kuskil kasutatud 2t endurosid? (250cc+)
hellcruiser kirjutas:natuke teemast mööda, aga miks ma ei näe müügis kuskil kasutatud 2t endurosid? (250cc+)
Samal põhjusel, miks sa ei näe kasutatud TM-e ja aprilia Endurosid.
-
need olid ühed need masinad mis ma otsin. Mis põhjusel siis? Nii uued?
-
- Tsikkel: IZ
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 6 korda
kas 2 takti masinad hakkvad moodi minema we ?
-
Teema algataja
Täiesti lemmikfoorum, laske edasi palun!
Iga riist on mingiks otstarbeks hää, sõltuvalt kasutajast
-
- Kontakt:
hellcruiser kirjutas:natuke teemast mööda, aga miks ma ei näe müügis kuskil kasutatud 2t endurosid? (250cc+)
Millal viimati silmi kontrollisid? Mobile.de pakub 250-500 cm3 endurosid hetkel kokku 541 tk ja 169 neist on KTM-id. Ma edasi ei viitsinud vaadata aga usun, et 250/300/380cm3 2t-rattaid leiad sealt kümnete kaupa.
-
Poisid, hoidke piip ja prillid...
Üks selline tuleb varsti ka müüki...
-
bitter kirjutas:hellcruiser kirjutas:natuke teemast mööda, aga miks ma ei näe müügis kuskil kasutatud 2t endurosid? (250cc+)
Millal viimati silmi kontrollisid?
Mobile.de pakub 250-500 cm3 endurosid hetkel kokku 541 tk ja 169 neist on KTM-id. Ma edasi ei viitsinud vaadata aga usun, et 250/300/380cm3 2t-rattaid leiad sealt kümnete kaupa.
Mõtlesin eestit ja mobile.de polnud kuulnudki. Nüüd siis tean.
-
- Kontakt:
Eestis müüs hiljuti kasutaja Fotek oma EXC250-t. Vist 1 kuu oli müügiperiood.
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Tundub, et selles teemas on jõutud arusaamani, et harrastajal pole sõiduomaduste osas vahet milline tsikkel osta. Kuna me asume euroopas on igaühe kohus hoolitseda selle piirkonna käekäigu pärast ja seda saab teha eelistades euroopa tsiklit. Sellega saab toetada ka nende markide tehnilist arengut. Võibolla 10 aasta pärast on TM või KTM japsidest peajagu üle niiet ei pea sellist teemat üldse algatama. Arusaadavalt peavad tõsised võidusõitjad valima hetkel enda jaoks parima, see on arusaadav ju. Tsiklitootjate rahakott oleme meie- harrastajad! Tehke siis targad otsused, et häbenema ei peaks.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
Müüa kawasaki kx 250 2T
info telefonil 56659044
vaetatu kolb ja mahlad
all ülikorralikud rehvid
amordid ei jookse ega midagi
ott@parnumoto.ee
Mootorratta kaubad, kuluosad, mootorrattad, atv-d 5665 9044
Mäevarustus Tootjalt K2 (LAUAD/SUUSAD/SIDEMED/SAAPAD)
Jalgrattad ja jalgratta varustus /Müük/ Hooldus/ Remont
THULE Sõiduauto haagised
Sõiduauto akud
Valmet kirjutas:Kuna me asume euroopas on igaühe kohus hoolitseda selle piirkonna käekäigu pärast ja seda saab teha eelistades euroopa tsiklit. Sellega saab toetada ka nende markide tehnilist arengut. Võibolla 10 aasta pärast on TM või KTM japsidest peajagu üle niiet ei pea sellist teemat üldse algatama. Arusaadavalt peavad tõsised võidusõitjad valima hetkel enda jaoks parima, see on arusaadav ju. Tsiklitootjate rahakott oleme meie- harrastajad! Tehke siis targad otsused, et häbenema ei peaks.
Millega siis näiteks ameeriklased peaks sõitma, kui nad samamoodi käituksid nagu soovitad, Harley,dega või KTM oleks üks väike garaaz ilmselt, kui USA turgu poleks ja ka muu maailm peale Euroopa nii käituks (kuigi neil poleksi siis millegagi sõita eriti).
Autode kohapealt olen küll iga kell nõus euroopas tehtud autoga sõitmist eelistama.
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Ameeriklased võivad nostalgia mõttes euroopa toodanguga sõita, nad ju siit pärit. Mujalt kokku toodud/tulnud eriti mootorrattaga ei sõida vist.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
Valmet kirjutas:Tundub, et selles teemas on jõutud arusaamani, et harrastajal pole sõiduomaduste osas vahet milline tsikkel osta. Kuna me asume euroopas on igaühe kohus hoolitseda selle piirkonna käekäigu pärast ja seda saab teha eelistades euroopa tsiklit. Sellega saab toetada ka nende markide tehnilist arengut. Võibolla 10 aasta pärast on TM või KTM japsidest peajagu üle niiet ei pea sellist teemat üldse algatama. Arusaadavalt peavad tõsised võidusõitjad valima hetkel enda jaoks parima, see on arusaadav ju. Tsiklitootjate rahakott oleme meie- harrastajad! Tehke siis targad otsused, et häbenema ei peaks.
See on küll natuke imelik jutt.
Et, kui naistesse minek, siis olgu taskus estiko plastar kondoomid.
Ja, transport toimub Tartus tehtud TA (Gaz baasil) veoautodega.....
Tegelikult on ikka need kilid tegijad vennikesed- enamus töötavat tehnikat on nende tehtud. Erinevalt euroopa autodest (mis on muidugi mugavamad, jne), ei jäta japsid sind tee peale.
Teemakohaselt edasi; ei ole midagi KTM i vastu- täitsa ilus ratas.
Noored mis te siin minuga plõksite, mina avaldasin arvamust jah ja mulle tõesti KTM'id ei meeldi. Sest nad on helvad rattad millega ühel HARRASTAJAL sõita, mina ei teeni motokrossiga raha ja olen kah harrastaja. Aga ei kiida ka hondat taevani.
TO Mella, Sinu küsimusele miks mina oma amorte krutin on vastus lihtne, selleks et liikuda kiiremini ja ei peaks sirgel tegema Võileiva lõikamise liigutusi. Ja minuarust tead sa amortidest sama palju kui iga teine eestlae, loe oma motomaaniat edasi ja las ta jääb.
Ja teeme nii et Sina ei tule minu sõitmist kommenteerima onju. Ja mina ei kommenteeri Sinu oma samamoodi.
TO see krossientusiast kes mind TÜRAKS sõimas: Aga vot, Sa tule ja ütle mulle miks on minu mootorratas NII s**t ET SELLEGA SÕITA EI KANNATA, ja kui Sa suudad sellele mingi muu põhjenduse tuua kui et värv on nõme võin ma Sinuga sel teemal VÄIDELDA.
Pluss ma ei rääkinud sõnakestki MOOTORITE vastupidavusest, sest olin ametis muude asjaoludega
Kõige odavam on üldse mitte sõita
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.