Bikeri foorumist...ettepanekud...
Moderaator: Moded
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Re: Bikeri foorumist...
miu kirjutas:Kipsi kirjutas:Ei saaks küll öelda, et häirib, kuid lihtsalt juhin tähelepanu- osadel kasutajatel, kellel avatar puudub, on avatari kohapeal tekst " kasutaja avatar ".
See on siis, kui avatar on liiga suur olnud või lihtsalt on üleslaadimisel mingi jama olnud. URL-süsteem imho mingist hetkest enam ei tööta, st näitab küll, et laeb pildi ära, aga reaalselt seda foorumisse ei ilmu.
Ei ole sellel häda midagi!
Edu
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
ants01 kirjutas:Kipsi kirjutas:Ei saaks küll öelda, et häirib, kuid lihtsalt juhin tähelepanu- osadel kasutajatel, kellel avatar puudub, on avatari kohapeal tekst " kasutaja avatar ".
Ei ole sellel häda midagi!
Edu
Ma arvan, et Kipsi ei mõelnud seda varianti.
Näiteks vaata kasutaja "võll" profiili, avatar on laetud, aga foorumis näha ei ole seda.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Võll vist pole kõige parem näide. Viimane avatar, mida mina tal nägin, oli selline, et ma keerasin selle (vaba)tahtlikult kinni oma brauserist
-
- Tsikkel: Honda CBR1000 repsol
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kas siin foorumis ei ole enam võimalik ratast müüa? Trug suunab motors24 lehele.
parn kirjutas:Kas siin foorumis ei ole enam võimalik ratast müüa? Trug suunab motors24 lehele.
Ammu-ammu juba nii ju
Hans kirjutas:parn kirjutas:Kas siin foorumis ei ole enam võimalik ratast müüa? Trug suunab motors24 lehele.
Ammu-ammu juba nii ju
Mul kysssa miks see motors24 on?mototehnika.ee-s on hulga rohkem motikaid tegelt.Mingi reklaami teema?
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Gaspar kirjutas:Hans kirjutas:parn kirjutas:Kas siin foorumis ei ole enam võimalik ratast müüa? Trug suunab motors24 lehele.
Ammu-ammu juba nii ju
Mul kysssa miks see motors24 on?mototehnika.ee-s on hulga rohkem motikaid tegelt.Mingi reklaami teema?
reklaami teema jah.
Küsimus - Kas sellise teema nagu "Fleim" saab ka miskitmoodi oma avalehele?
Et ei peaks eraldi vaatamas käima, kas keegi on vahepeal midagi "tarka" kirjutanud
Tömps kirjutas:Küsimus - Kas sellise teema nagu "Fleim" saab ka miskitmoodi oma avalehele?
Et ei peaks eraldi vaatamas käima, kas keegi on vahepeal midagi "tarka" kirjutanud
vt KKK ehk kordumakippuvate kysimuste all on teema Topic Subscriptions and Bookmarks http://www.biker.ee/phpbb/faq.php#f81
Vastava teema juures või foorumis saad alt valida, on nupud (all sinise riba peal "Jälgi teemat" ja kõrval too teine "Lisa ...misiganes"), kust valid sel teemal tehtud uuenduste teavituse (meili peale). Samas KKK all on ka selle variandi mahavõtmise juhend.
yanksel kirjutas:Tömps kirjutas:Küsimus - Kas sellise teema nagu "Fleim" saab ka miskitmoodi oma avalehele?
Et ei peaks eraldi vaatamas käima, kas keegi on vahepeal midagi "tarka" kirjutanudvt KKK ehk kordumakippuvate kysimuste all on teema Topic Subscriptions and Bookmarks http://www.biker.ee/phpbb/faq.php#f81
Vastava teema juures või foorumis saad alt valida, on nupud (all sinise riba peal "Jälgi teemat" ja kõrval too teine "Lisa ...misiganes"), kust valid sel teemal tehtud uuenduste teavituse (meili peale). Samas KKK all on ka selle variandi mahavõtmise juhend.
Ei-ei-ei... Ma ei mõelnud siiski seda. Teema jälgimine ikka teine asi, ei taha meilile mingit teadet ega midagi muud.
Tahaks lihtsalt seda et Fleimi alla tõstetud või siis muud moodi sinna sattunud teemadesse tehtud postitused oleksid samamoodi avalehel nagu kõik teised postitused, mis tehtud viimase 6-e, 12-ne või x tunni jooksul
Kunagi vist oli ka nii?
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Arvan, et teema on sihilikult silma alt ära koristatud (mõistlik).
http://www.animalistika.ee
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
tegelikult võiks selle avalehele tagasi panna.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Motopaks kirjutas:tegelikult võiks selle avalehele tagasi panna.
Minuarust ka
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänatud: 11 korda
Millegipärast logib iPhone'ga foorumist automaatselt välja, nt kui liikuda "Vaata uusi postitusi" järgmisele leheküljele. Parandage kala ära.
miu kirjutas:Millegipärast logib iPhone'ga foorumist automaatselt välja, nt kui liikuda "Vaata uusi postitusi" järgmisele leheküljele. Parandage kala ära.
Su murele on lahendus olemas,viska se iphone minema, jookse järgi ja viska veelkord, siis keera ots ümber ja osta 100 eegune telefon (suva odav klots, saad helistada) ja ka arvutisalongist kõige odavam ja sitem kast (arvuti)aalaa1000-2000 vast , edaspidi nagu probleemi polekski olnud
Yamaha XJ600S
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
redhott kirjutas:Su murele on lahendus olemas,viska se iphone minema, jookse järgi ja viska veelkord, siis keera ots ümber ja osta 100 eegune telefon (suva odav klots, saad helistada) ja ka arvutisalongist kõige odavam ja sitem kast (arvuti)aalaa1000-2000 vast , edaspidi nagu probleemi polekski olnud
Selge, et 58 postitust lausa nõuab lisa, aga parem postita edaspidi JAH, EI, ÕIGE vms postitusi, nii jätad endast postituste kogumise kõrval pisut asjalikuma mulje!
miu kirjutas:Millegipärast logib iPhone'ga foorumist automaatselt välja, nt kui liikuda "Vaata uusi postitusi" järgmisele leheküljele. Parandage kala ära.
Miu- I-föön toimib Biker'i lehel laitmatult, ehk on FW vanavõitu?
fh kirjutas:Mu arvates oli küll päris asjalik post, naljakas pealekauba.
Oled teretulnud selle asjaliku postituse järele toimima. Fööni puudus pole teema- kasuta oma eksisteerivat molekuli
Mu arvates oli küll päris asjalik post, naljakas pealekauba.
Jippikaijee, kogusin ühe posti juurde.
Juba 59, aga see selleks.Pakun et 300 esimest posti ongi siske jura mis siitpoolt tuleb, edaspidi nii 2-3 aastapärst 2rattalistega vast rohkem kogemusi ja jutt ka asjalikum
Yamaha XJ600S
Ma vabandan, taaskord OT, aga
Nii mõnigi siinne postitus on pullisitt, kohe päris mitu tükki kümnest, samas ei näe põhjust sellepärast ära panema või virisema hakata.
Asjalik või mitte
biker.ee on ju täitsa OK, mis sest, et üks või teine väidab, et oma nina sellesse foorumisse ei pista - pistab ikka, loeb, võib-olla isegi postitab. Kui mõni tahab koguda poste, las kogub. Väike mure ju.
Me like'i, see diskussioon siin, asjalik või mitte, naljakas igaljuhul!
Thanks.
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Ettepanek modedele! Loodan, et õiges teemas! Kas oleks võimalik tekitada alamrubriik näiteks "kõik hiinakatega seonduv"? Ma arvan, et peale minu leidub teisigi keda hiinlaste hingeelu ei huvita. Pealegi tekitab selline pidev arutelu nendel teemadel arusaama, et hiinaka omamine on normaalne tegevus. Kujutan juba ette kuidas kamp vestitega ja tätoveeritud mehi mingite huisungide seljas mõnda kokkutulekut väisavad.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
Ja kes/mis Sind "hiinlaste" teemat klikkima sunnib?
+358458693818
mingi klassiviha ilming või?
Ma pole küll ühtegi "hiinakat" lähedalt näinud, aga mis see hiinaka hingeelu jaapanlase või ameeriklase omast ikka nii väga erineb. Tööpõhimõte peaks ju ikka sama olema, või ma eksin? See, et koostekvaliteet on s**t ei muuda asja olemust.
Pealegi see sinu "huisung" on vist hoopis korea.
Edit:
vilosius kirjutas:Loe valmeti postitusi, meil on oma maawillane wannabe "rassist" siin..
Ma usun, et igaühel on õigus oma arvamusele. Pidasin silmas rohkem, et see pole sisuliselt põhjendatud kuni hiinlaste tööpõhimõte on sama mis teistelgi.
Loe valmeti postitusi, meil on oma maawillane wannabe "rassist" siin..
+358458693818
Valmet kirjutas:Ettepanek modedele! Loodan, et õiges teemas! Kas oleks võimalik tekitada alamrubriik näiteks "kõik hiinakatega seonduv"? Ma arvan, et peale minu leidub teisigi keda hiinlaste hingeelu ei huvita. Pealegi tekitab selline pidev arutelu nendel teemadel arusaama, et hiinaka omamine on normaalne tegevus. Kujutan juba ette kuidas kamp vestitega ja tätoveeritud mehi mingite huisungide seljas mõnda kokkutulekut väisavad.
Järjekordne pahadeplaneedi palatikaaslane?
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Gaspar kirjutas:Hmm link peab olema nii :
[youtube][/youtube]mitte:
[youtube][/youtube]
tänud Gasparile. Aga juhin endasuguste kärsitute tähelepanu asjaolule et need lingid siin üleval ON ERINEVAD. Vaadake täpsemalt
Ma ei tea kas see kõige õigem viis oli video üles saada aga..EMBED realt sai välja sõelutud õige link.
-
Uskumatu.. korra olen selle pähkli juba katki hammustanud aga.. enam ei õnnestu. Ei saa youtube videot üles. "Embed" lahtrist tuleb link võtta? Ja lihtsalt YOUTUBE vahele?
Vapsik kirjutas:Uskumatu.. korra olen selle pähkli juba katki hammustanud aga.. enam ei õnnestu. Ei saa youtube videot üles. "Embed" lahtrist tuleb link võtta? Ja lihtsalt YOUTUBE vahele?
Vajutad YOUTUBE ja sinna kahe youtube vahele paned näiteks aadressiribalt kopitud lingi, ningi lingis asendad ? ja = kaldkriipsuga /

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
Tänud. Enda arust isegi proovisin seda aga .. ei tea siis mis valesti läks.
Panen selle nüüd sinna kuhu algselt plaanisin.
Mina olen teinud nii, et kopin URLi mitte aadressiribalt vaid paremal asuvast "embed" sektsioonist. Siis kustutan üleliigse jura ära.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.