Kiiruse ületamine

Siit võib leida siis kõikvõimalikke teemasid, mis lahmimiseks ja fleimiks ära kiskunud...

Moderaator: Moded

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Re: Kiiruse ületamine

Lugemata postitus Postitas pyta »

no kui 212 oli,siis vist erilist lootust küll pole :D
see küll vähe teine jutt,aga soomes jäin vahele 74 üle ja 4 kuud ilma

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

reimps kirjutas:

Hull kurjategija olen nüüd, eks? :wack:

Vaevalt, pigemini tavaline ekshibitsionist (togi) :wack:

reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Pigem kasutan ma oma ratast sihtotstarbeliselt..

Kasutaja avatar

Old-Thompson
Tsikkel: R6

Lugemata postitus Postitas Old-Thompson »

Kevadel +18 üle, sain 24 €, oli puhas leht
3 päeva hiljem +57 üle, sain 300€ ja load jäid õnneks alles.

Mihkel S
Tsikkel: Veereb..
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Mihkel S »

+1 reimpsile

Kasutaja avatar

z1000

Lugemata postitus Postitas z1000 »

ma lihtsalt huvi pärast küsin, et näiteks kui nad mõõdavad tondi poolt pärnumaantee sillale tulles kiirust, ja siis seal vineeri peatuse eel sisse kasseerivad, et kas neil säilib ka sellest mingi reaalne tõestus? nagu kui ma tahan näha videot ja kiiruse fikseerimist? see et mingi mees teiselpool silda ütleb raadios et mingi valge motikas mustaga, ei käi ju tõestusmaterjali alla ? ja kui numbri ka ütleb siis kellegi sõna ei ole ka ju tõestusmaterjal?

.
Kasutaja avatar

Bandit
Mode
Tsikkel: SV1000s // TigerXRx
Tänanud: 25 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas Bandit »

lextastic kirjutas:

ma lihtsalt huvi pärast küsin, et näiteks kui nad mõõdavad tondi poolt pärnumaantee sillale tulles kiirust, ja siis seal vineeri peatuse eel sisse kasseerivad, et kas neil säilib ka sellest mingi reaalne tõestus? nagu kui ma tahan näha videot ja kiiruse fikseerimist? see et mingi mees teiselpool silda ütleb raadios et mingi valge motikas mustaga, ei käi ju tõestusmaterjali alla ? ja kui numbri ka ütleb siis kellegi sõna ei ole ka ju tõestusmaterjal?

üldjuhul on neid 2, sama nali tehti suursõjamäelt minnes üle uue silla punase ristmikule, sillal mõõdeti kiirust ja kõik kes ületasid, korjati teiselpool maksimarketi parklasse kokku, kus neid siis ootas 4 bussitäit siniseid. Mõõtjad ise olid erariides.

Oman parempoolse lenksuga mootorratast.
O: Sinu katkise ratta. PSi.
Kasutaja avatar

Kri§to
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

vahepeal mõõdeti kiirust nii, et statiiviga videokaamera oli ka stalkeri külge monteeritud, nii jäi videojälg järele, mis ja kes kunas tegi.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1100 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

jbob kirjutas:
lextastic kirjutas:

üldjuhul on neid 2, sama nali tehti suursõjamäelt minnes üle uue silla punase ristmikule, sillal mõõdeti kiirust ja kõik kes ületasid, korjati teiselpool maksimarketi parklasse kokku, kus neid siis ootas 4 bussitäit siniseid. Mõõtjad ise olid erariides.

Teevad konveieriga, kohapeal ei klaarita midagi. Sa võid hiljem vastavalt seadusele vaidlustada, kui ikka tundub, et kiiruse ületamise hetkel polnudki tsikli seljas sina, polnud see tsikkle või see kiirus.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Bandit
Mode

jah mulle meenub ka, et sõjamäel oli statiiv püsti, ise läksin ka vist üle aga keerasin sealt enne maksimarketit paremale betooni

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

lextastic kirjutas:

Oleneb. Mõnel on ja mõnel ei ole sulle midagi näidata. Tuttav sõitis punasega üle ja käis ka nurumas seda videot näha, kaua aega olid erinevad põhjus miks ei saa näidata, kuid kuu aja pärast nägi selle video ära ja oli täitsa punasega sõitnud :mrgreen: Kui mundris meest ärritad ja neile lisatööd tekitad, siis arvesta sellega, et kõik maksab :mrgreen:

Kasutaja avatar

z1000

ristmikukaamerast või autokaamerast?

.

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

lextastic kirjutas:

ristmikukaamerast või autokaamerast?

Auto omast

Kasutaja avatar

z1000

okei no see on vb teine asi. mind huvitab ikka see et kui on 3 realine tee, kas on neil üldse mingit moodust näidata mulle et näe selle sõiduki kiirus oli see. kas nad suudavad valikuliselt fikseerida autokaameraga? arvestades et nad mõõdavad kiirust eraldiseisva instrumendiga. (ma oletan).

.
Kasutaja avatar

xitE
Tsikkel: cebar 600ne
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xitE »

Minul näitas videos koguaeg palju kiirus oli :D, aga ma arvan, et see kaamera on fööniga ühendatud? (i guess) :)

http://rehvid.grip.ee <- Üle 650 erineva mootorratta rehvi valikus, väga soodsate hindadega!
Kasutaja avatar

Snuffit
Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas Snuffit »

Kunagi oli kusagil uudis selle kohta, kuidas keegi lõpuks trahvist kohtus pääses.
Oli olukord olnud nii,et olevat ühed politseinikud kiirust mõõtnud tee ääres ja tagapool teised nö neid kiirustajaid kinni pidanud. Ja siis tuli auto, ületas kiirust ja tagapool olevatele politseinikele öeldi raadios, et must audi vms, aga numbrit ei jõudnud näha.
Tahapoole jõudis aga terve kolonn autosid, kust siis üks kinni peeti ja talle öeldi, et just sina olid see, kes kiirust ületas ja trahvi saad.
Tüüp kaebas otsuse kohtusse ja kohus leidis, et kuna numbrimärki ei öeldud ega kindlalt ei teatud, siis ei ole piisavalt tõestust, et just see oli see õige auto selles pikas autode rivis, mis sel hetkel politsei eest mööda sõitis 8)

Nii,et jah, võimalusi on. Kujutan ette küll, et kui on terve autode/tsiklite rodu ja veel mitmerealine, kuidas sa kindlalt ütled, et õige masin on. Veel enam, et suurem osa nii autodest kui tsiklitest on nö tehasevärvides ja iga teine sama mudel samasugune välimuse poolest. Ja kui tsiklil veel number ainult taga ja autode vahel seda näha ei õnnestu, no kuidas sa siis tõestad, et just tema oli :wack:

Mainin ka lõpetuseks ära, et vend peeti ka kord tsikliga kiiruse ületamise eest kinni ja politsei näitas talle kohe seal autos videot kus ta mida valesti tegi ja mis kiirus sel hetkel oli. Polnud vaielda midagi :mrgreen:

Kasutaja avatar

Schizo
Tsikkel: Kawa 636, Ktm 250sx

Lugemata postitus Postitas Schizo »

Snuffit kirjutas:

...Mainin ka lõpetuseks ära, et vend peeti ka kord tsikliga kiiruse ületamise eest kinni ja politsei näitas talle kohe seal autos videot kus ta mida valesti tegi ja mis kiirus sel hetkel oli. Polnud vaielda midagi :mrgreen:

Polnud vaielda midagi jah. Öeldi konkreetselt ära kah, et sind on 1, meid 2. 8)

Never ride faster than your Angel can fly!
Kasutaja avatar

siniraag
Tsikkel: Suzuki SV650S
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas siniraag »

Eelmisel nädalal pidasid politseionud mind ka kinni. 70'ne alas sõitsin 90'nega, ning politesi asus täpselt kurvi taga. Koheselt kui politseid nägin hakkasin kiirust maha võtma. Imestasin kui kiiresti ta vilkurid tööle pani. Jõudsin ainult mõelda, et selge siis, nüüd tehakse trahvi ka. Suunati mind teeäärde, ning küsiti lube ja tsikli dokke. Kõik oli korras ning onu hakkas seletama : ''Järgminekrord proovi siis 70 alas ikka 70'nega sõita, praeguseks kiiruseks oli sul 78''

Mihkel S
Tsikkel: Veereb..

Lugemata postitus Postitas Mihkel S »

Spido vast valetas siis korralikult

Kasutaja avatar

Bandit
Mode

Mulle tehti hiljuti seletustöö, et 10 üle nad üldjuhul kinni ei pea. Aga kui on erioperatsioon siis peavad ka +2 pealt kinni ja teevad nätaki.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1100 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

jbob kirjutas:

Mulle tehti hiljuti seletustöö, et 10 üle nad üldjuhul kinni ei pea. Aga kui on erioperatsioon siis peavad ka +2 pealt kinni ja teevad nätaki.

Mulle ütles üks tegelane, et kuni +15 on nad suht tüüned, sealt edasi hakkab kurjaks kiskuma, linnas pidi tolerants väiksem olema, maanteel suurem.
Aga kui on kampaania, siis trahvitaklse üsna kõiki kes vähegi üle lähevad.

Hetkel on käimas kampaania "29. august – 19. september . Ohutu sõidukiirus asulas, jalakäijate ohutus ülekäigurajal", seega tolerants suhteliselt väike.
Politsei kampaaniate kohta saate infot siit:
http://www.politsei.ee/et/nouanded/liik ... e-ajakava/

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Yamsakas
Tsikkel: 2 jalajõudu

Lugemata postitus Postitas Yamsakas »

+2??
See on küll liig, mees... viimati mulle öeldi (mendid, kui võtsid rajalt maha) et +7 on see, kus hakkab kogu pillerkaar pihta.
Täna tööle sõites üks ment sõitis ka mõnda aega taga, eriti närve kõditas see, et ta pööras ringi ja tunne oli nagu ta tegi just selleks, et minu taga sõita/või rajalt maha võtta, kuigi olen "puhas" poiss (kõik paberid korras, ratas tehn. korras ja kiirus +5 max tol hetkel).

jbob kirjutas:

Kasutaja avatar

chadmuska
Tsikkel: z1000
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas chadmuska »

Mind pole 2.a jooksul +15 kmh maha võetud, näpuga on hoiatatud :nono: ja tuledega vilgutatud, üldjuhul vist jahivad ikka paremat saaki :wink:

Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

Nii ja naa juhuseid.
autoga sõites:
110 just lõppes ja edasi 90 alas mõõdeti kiirust, avalikult, põõsa vilust.
Mul piloot 110 ja uimase peaga ei jõudnud pidurdada.
Mõõtja isegi ei pööranud pead, kui temast möödusin, sihtis juba järgmist.
tsikliga:
90 alas pikal sirgel mul 105. Käsi lasti alla ja keerati selg....

Pilt
Kasutaja avatar

siniraag
Tsikkel: Suzuki SV650S
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas siniraag »

Mihkel S kirjutas:

Spido vast valetas siis korralikult

Spidoks mul Koso RX1N, millimeetri täpsusega paika pandud. Isegi GPS'iga olen selle õigsust testinud. Väga kahtlen, et ta niipalju võis valetada, pigem sai ta mind alles siis radarisse kui hoo piisavalt maha sain.

muusik
Tsikkel: Honda CB 600SF

Lugemata postitus Postitas muusik »

Kusjuures endal tuttaval olnud samalaadne lugu, selle aasta märtsis sai lahenduse (8-9 kuud käis kohtu vahet). Kiirust palju ei ületanud, trahviks määrati umbes 4000 vana raha.. Oli ka olukord, et enne kurvi kuskil mõõdeti ja tema oli rivis viimane, hiljem võetigi maha rivi viimane auto..

Summa ei olnud küll suur, kuid asi oli põhimõttes ja läks kohtuni välja.. Viimasele kohtuistungile politsei esindaja enam ei tulnud, kuna reaalselt mingeid tõendeid neil ei olnud. Ja nii ta võidu saigi.

Snuffit kirjutas:

Kunagi oli kusagil uudis selle kohta, kuidas keegi lõpuks trahvist kohtus pääses.
Oli olukord olnud nii,et olevat ühed politseinikud kiirust mõõtnud tee ääres ja tagapool teised nö neid kiirustajaid kinni pidanud. Ja siis tuli auto, ületas kiirust ja tagapool olevatele politseinikele öeldi raadios, et must audi vms, aga numbrit ei jõudnud näha.
Tahapoole jõudis aga terve kolonn autosid, kust siis üks kinni peeti ja talle öeldi, et just sina olid see, kes kiirust ületas ja trahvi saad.
Tüüp kaebas otsuse kohtusse ja kohus leidis, et kuna numbrimärki ei öeldud ega kindlalt ei teatud, siis ei ole piisavalt tõestust, et just see oli see õige auto selles pikas autode rivis, mis sel hetkel politsei eest mööda sõitis 8)

Nii,et jah, võimalusi on. Kujutan ette küll, et kui on terve autode/tsiklite rodu ja veel mitmerealine, kuidas sa kindlalt ütled, et õige masin on. Veel enam, et suurem osa nii autodest kui tsiklitest on nö tehasevärvides ja iga teine sama mudel samasugune välimuse poolest. Ja kui tsiklil veel number ainult taga ja autode vahel seda näha ei õnnestu, no kuidas sa siis tõestad, et just tema oli :wack:

kalleu
Tsikkel: on
Tänanud: 63 korda
Tänatud: 75 korda

Lugemata postitus Postitas kalleu »

siniraag kirjutas:

... Väga kahtlen, et ta niipalju võis valetada, pigem sai ta mind alles siis radarisse kui hoo piisavalt maha sain.

Mulle selgitati politseiautos viisakalt, et kiirus oli rohkem üle aga kiirusmõõtja ei fikseerinud alguses korralikult ära. Tookord jäi ka niisama piisavalt palju alles, sain kõva trahvi ja jäin 3 kuuks lubadest ilma. Võtsin õppust, enam pole nii teinud.
Lõbusama poole pealt - istusin politseiautos ja tunnen, et hull kärsahais. Küsin, et mis teil siin kärssab. Vastati, et mootor olla kuumaks läinud kui järgi tulid. Kiirus võeti eravärvides Nissan Primeraga vastu sõites ja kuna nad olid ise kolonni keskel, siis ei saanud kohe tagasi ka pöörata. Eks nad siis andsid u. 5km agu - ma ju sõudsin omal kiirusel kõik see aeg edasi. Korra veel peeglist vaatasin, et kes kurat sealt tagant niimoodi järgi tuleb.

Kasutaja avatar

rumbold
Tsikkel: Suzuki GSXR1000 K7

Lugemata postitus Postitas rumbold »

sain siis ka täna otsuse kätte. 105 km/h üle ja 1000 eur trahvi, juhtimisõigus jäi alles, niiet soojalt soovitan tõseise nutulaulu panna ja kui vähegi võmalik ka tööandjalt kiri, et load on töö jne jne :bsmile:

Kasutaja avatar

Bandit
Mode

no näed siis kui kena mälestus talveperioodiks :)

Kasutaja avatar

Yamsakas
Tsikkel: 2 jalajõudu

Lugemata postitus Postitas Yamsakas »

Õnnitlen, et load alles..aga 1000 euri.... :shock: selle rahaga saab isegi mingi vanema motoratta osta või siis mingi panni (auto)

rumbold kirjutas:

sain siis ka täna otsuse kätte. 105 km/h üle ja 1000 eur trahvi, juhtimisõigus jäi alles, niiet soojalt soovitan tõseise nutulaulu panna ja kui vähegi võmalik ka tööandjalt kiri, et load on töö jne jne :bsmile:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”