Saare maakond

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Cyberdyne
Tsikkel: Yamaha XT 660 X
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Cyberdyne »

endal kah kindel plaan sikkliga Saaremaale minna, peale 16.Okt kui load käes :roll:

Mul seal Pihtlas suvila, saunaga, ehk saaks ka mingi ürituse teha, kohalike sikklimeestega... sest järgmine suvi seal kohe tihedalt ja võiks tutvust teha, kellega ringi vurada.

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Järgmisel suvel hakkad meid leidma jälle mingilt kokkusaamisplatsilt.
Ilmselt saab selleks Roonimäe tankla või Olerexi tankla plats.
Muidugi saab ka foorumi kaudu ühendust siinse seltskonnaga, aga paljud ei loe seda.

Suzuki GSX 750 Inazuma

muhkel5

Lugemata postitus Postitas muhkel5 »

Tundub jh et ei loe, sest tegelikult ju on saares tsikleid ikka kordades rohkem, kui täna hohal käis. Omaal oli küll selles seltskonnas esimene kord, aga nagu aru sain siis ega tavaliselt rohkem polegi korraga koos.

playboy

Lugemata postitus Postitas playboy »

kui palju teid koos oli ka?mul bike ju täitsa laiali alles järgmine aasta olen platsis.siis võite yhe juurde arvestada kohe.

Kasutaja avatar

speedvana
Tsikkel: FZR
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas speedvana »

juhul kui toimib spinna pl. B (ikka ilmast sõltuv) siis, käpp, ajan sõrmega järge, kus on roonimäe tankla ja mida peab selleks tegema, et olla õigel ajal õiges kohas olla!
uurin lustikummutist, kui plaan A tehtud, siis B plaanile sööta enam pole!
aga tervisi saarde!

kair

Lugemata postitus Postitas kair »

Kas mina siis olen ainus kaherattaline naishing saares, kes endast elumärki on andnud???
:roll:
Hämming. Või noh - kohaliku A-kat kursuse meespersoonide reaktsiooni meelde tuletades vist ei imesta.

Pikkemate trippidega on nagu on - suht olematud kogemused - ja kuna praegu sõidan ratast sisse alles, siis ei liigu eriti üle 80km/h (kõrgemat sorti pöörded pole uuele mootorile head). Kummide sisse sõitmise maa on ka veel läbimata - kuigi ratas näeb tänu enduromeeste poolt tellitud ilmastikutingimustele juba välja nagu tõeline porikäkk.
Eks sõiduriist ole ka pisut võõras veel ja harjumise aega vaja.

Grupis liigelda veel ei kannata eriti ilmselt - kisuks lihtsalt teiste tempo alla. Nii et minu puhul nii plaan A kui ka B küsimärgi all.

Kasutaja avatar

motomatkaja
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas motomatkaja »

[quote="kair"]Kas mina siis olen ainus kaherattaline naishing saares, kes endast elumärki on andnud???
Hämming. Või noh - kohaliku A-kat kursuse meespersoonide reaktsiooni meelde tuletades vist ei imesta.

Ei ole nii-ku ainuke ma tean vähemalt 4 naisratturit aga Biker-si foorumis ned näha pole. Söidavad kroomidega ja natuke teises seltskonnas kus minagid enne ja ka praegu tiksun (ÖSEL MC Saaremaa motomatkajad). Aga Piker-sitega on ka tätsa kena ajaviiteks ringi kargutada, tored- noored- hakkajad mehed köik.

HONDA NTV 650 Revere
Kasutaja avatar

motomatkaja
Kontakt:

Päikest !!!

Lugemata postitus Postitas motomatkaja »

Lisasin veel möned pildid ka :shock:

http://ww.nagi.ee/photos/motomees/sets/32977/

HONDA NTV 650 Revere

KO

Lugemata postitus Postitas KO »

Selline küsimus, et kas Kuressaare lähedal krossirada ka on?

tazavi
Tsikkel: iž jupiter 3
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tazavi »

roonimäe ja enerpoindi vahel nagu mingisugune asi oleks, seal keegi ikka töristab, aga kui seaduslik see asi on, kes seda teab.

Kasutaja avatar

spinna

Ametlikku ja korralikku rada minu teada ei ole. Külajutud räägivad, et kuskil midagi nagu oleks. Kui hea ja kus jne, ei tea. Külajutud räägivad ka seda, et muhulased pidavat plaani korralik rada teha. Elu näitab, kas tegu on "linnalegendidega" või on jutul tõsi taga.
Tore oleks küll üks korralik rada siia saada ja seeläbi ka tegijate sõitjate sõitusid publikuna vaadata.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

spinna

kair kirjutas:

Pikkemate trippidega on nagu on - suht olematud kogemused - ja kuna praegu sõidan ratast sisse alles, siis ei liigu eriti üle 80km/h (kõrgemat sorti pöörded pole uuele mootorile head). Kummide sisse sõitmise maa on ka veel läbimata - .

Oi-oi. Ega päris madalatel pööretel toristamine ei ole ka sugugi parem kui mootori piinamine kõrgetel pööretel. Minu teada võiks sissesõidul ilusti maanteekiiruseid ja rohkemgi arendada. Kui pööretest rääkida, siis sel rattal on vist mingi 10...11 000 pööret lubatud? Kui tahad nii öelda madalatel pööretel sisse sõita, siis kuni mingi 6...7000 ongi need madalad pöörded ju. Sellise pöördega lendad juba liiklushuligaanide seas ;) Ja moodsamad sissesõiduteoreetikud räägivad tänapäeval ka sellest, et sissesõidu ajal tuleks aeg ajalt ka põhjagaasiga kiirndada ja tugevat mootoripidurdust samuti aeg ajalt rakendada ( ettevaatust, et tagaratast plokki ei lase). Aga nende moodsate meeste arvamust ma ei julge propageerida ega ka mitte maha laita.
Rehvide sissesõit tähendab pigem seda, et kuskil kurvides ei tasu päris põlve peale end kallutada ja pidurdamisel, kiirendamisel peab ettevaatlik olema. Aga minu teada käib selles osas jutt ainult sellest, et pealmine ilus läikiv must kiht tuleb ettevaatlikumalt maha kulutada, kuna see võib libastumist põhjustada ja kukkumisega lõppeda. Muud ei tohiks olla.

Ja ära unusta käia järgmisel suvel Veldi koolitusel ja EMMK Motosurvivali nimetusega üritusel.

Suzuki GSX 750 Inazuma

rhe

Lugemata postitus Postitas rhe »

kair kirjutas:

Kas mina siis olen ainus kaherattaline naishing saares, kes endast elumärki on andnud???

Kohe kindlasti mitte! peale meie liikleb Kuressaares veel vähemalt 2 naishinge mootorrattal :D

kair

spinna kirjutas:

Oi-oi. Ega päris madalatel pööretel toristamine ei ole ka sugugi parem kui mootori piinamine kõrgetel pööretel. Minu teada võiks sissesõidul ilusti maanteekiiruseid ja rohkemgi arendada. Kui pööretest rääkida, siis sel rattal on vist mingi 10...11 000 pööret lubatud? Kui tahad nii öelda madalatel pööretel sisse sõita, siis kuni mingi 6...7000 ongi need madalad pöörded ju. Sellise pöördega lendad juba liiklushuligaanide seas ;) Ja moodsamad sissesõiduteoreetikud räägivad tänapäeval ka sellest, et sissesõidu ajal tuleks aeg ajalt ka põhjagaasiga kiirndada ja tugevat mootoripidurdust samuti aeg ajalt rakendada ( ettevaatust, et tagaratast plokki ei lase). Aga nende moodsate meeste arvamust ma ei julge propageerida ega ka mitte maha laita.
Rehvide sissesõit tähendab pigem seda, et kuskil kurvides ei tasu päris põlve peale end kallutada ja pidurdamisel, kiirendamisel peab ettevaatlik olema. Aga minu teada käib selles osas jutt ainult sellest, et pealmine ilus läikiv must kiht tuleb ettevaatlikumalt maha kulutada, kuna see võib libastumist põhjustada ja kukkumisega lõppeda. Muud ei tohiks olla.

Ja ära unusta käia järgmisel suvel Veldi koolitusel ja EMMK Motosurvivali nimetusega üritusel.

Noh - kiiruse ja pöörete osas usaldan OWNER's MANUAL-i, kus selgelt kirjas, et esimesed 800km ei ole soovitav lasta pöördeid üle 4000 r/min. Sellele järgenval 800-l kilomeetril mitte üle 6000 r/min. Max lubatud pöörded 11000r/min. Ma arvan, et ratta tootjad peaks teadma, mida ja kuidas nad on ehitanud - nii et selles osas kavatsen järgida ettekirjutusi. Kummidega soovitatakse ettevaatlik olla esimesed 160km.
Spidokal pole mul veel sada täis tiksunud.
Ratturikoolituste kohta olen juba uurinud (kes Saaremaal load teinud, see ilmsesti teab, mismoodi siin kursustel asjad käivad) ja enne järgmist kevadet ei ole lootust eriti. Selle aasta viimane Velt'i koolitus toimus paraku siis, kui mul veel millegagi sõita polnud. EMMK-l ka järgmine koolitus olevat kevade poole taas.
Üritan hoida silmad - kõrvad lahti.

Kasutaja avatar

spinna

Tohohh! Aga owners manuali järgimine on ka minu arvates õige tegu.

Suzuki GSX 750 Inazuma

kity87

Küsimus?

Lugemata postitus Postitas kity87 »

Mina olen "seljakott" Kaidi. Ma sooviksin teada, kellel saaremaalt on hallikas Kawasaki Ninja :?:

Kasutaja avatar

speedvana

spinna kirjutas:

HOOAJA LÕPUSÕIT:

Plaan A - Vaatame hommikul taevasse ja kui ilm on ilus siis :Kogunemine Laupäeval 6. oktoobril kell 12:00 ROONIMÄE TANKLA juures. 12:30 Start marsruudile Kuressaare - Masa ristist paremale - Pöide -Tornimäe - Orissaare ( Kohvipaus ?) - Leisi (Kohvipaus?) - Kuressaare. Kui ilm ei ole ilus, siis rakendub plaan B.
Plaan B - Vaatame hommikul taevasse ja kui ilm on ilus siis :Kogunemine Pühapäeval , 7. oktoobril kell 12:00 ROONIMÄE TANKLA juures. 12:30 Start marsruudile Kuressaare - Masa ristist paremale - Pöide -Tornimäe - Orissaare ( Kohvipaus ?) - Leisi (Kohvipaus?) - Kuressaare

keski, tõmbas reversit!

tuleks õhinaga (ilm), aga siin läks jutt rohkem kõrvale :!:
her.spinna, sobiks. B igasuguse graafikuga kooskõlas, koguks siin päeva jooksul mõtte/sõidu kaaslasi.
veel, kui toimub siis minupärast võib iga 10-nda. verstaposti juures jalga tõsta (ei ole koht, kus 150-200km/h.) touring läbi teha.
saare tydrukutele, võtke "härjal" (tsiklil) sarvist ja andke tasa-targu piitsa :lol:

kair

Kui ilm on selline nagu oli tänane - siis ma tulen - aaga kas nüüd siis tegu laupäevase või pühapäevase üritusega? Sõltub vaid ilmast või ka sellest, kui palju rahvast kokku korjab?
Võin ju ka viimasena finišeerida lihtsalt mingisse kontrollpunkti või lühema tripi teha.

Ja kui kuskil vahepeatuses toimub miski söömaaeg, siis ma meelsasti saabun ju just magustoidu ajaks!
:wink:

Kasutaja avatar

spinna

Orissaare pool otsas pressib hetkel pilvemass kirde poolt peale, aga vihma kuskil silmaga näha ei ole. Kuressaares ilmselt paistab alles päike?
Ma arvan, et peame siis ikkagi

PLAAN A

ära tegema, sest miski ei granteeri, et homme ilm parem on.
Kui plaan A alguseks on ilm täitsa käest ära läinud, siis teeme Roonimäel "otboi" ja proovime homme uuesti plaan b-ga.

Suzuki GSX 750 Inazuma

kity87

Lugemata postitus Postitas kity87 »

Ma käisin EMHI lehelt vaatamas, et sademeid saaremaal täna 12 ja 15 vahel ei peaks tulema. Samuti näitaks ka homse kohta.

Kasutaja avatar

speedvana

kõik on samaselge kui EMHI ilmaennustus, et midagi kindlat pole, võimalikud kõik on võimalused, kui siiski teha saare ring, homme s.o. 7.okt. kas oleks sõidukaaslasi, siit minemas (v.t vasak aken) ja sealpool olemas?
kui jaa, paneks treff punktid paika.
homme omik, jookseks 10`ne paiku tsikli käima, et 11 oleks, Sõidu-Soe!või hilja äketse?

kair

Plaan A - edukalt realiseeritud!

Kas nüüd siis ikkagi ka plaan B toimimas? :roll:

muhkel5

Ära vist kyll ei ütleks väikesest sõidumõnust. Ise oleks vist kohal.

MotoMell

Lugemata postitus Postitas MotoMell »

Ehh, ma isegi kuulsin teid mööda sõitmas. :D

Kasutaja avatar

spinna

Plaan B-d selle teema mõttes ei tule, kuna Plaan-A sai mõnusalt korda saadetud, aga mitte keegi ei keela veel ja veel ja veel sõita :)

Minul on homseks teised (pere)plaanid, seega ei saa osaleda. Kuigi kodutee vaevaline lõik hakkas plaan-a'lt tagasi jõudes juba enduroraja asemel pisut teed meenutama.
Mootorimüra kuulan pühapäeval küll, aga hoopis paadimootori pirinat.
Ja oma kasutajanime õigustuseks pean ütlema, et kaasas on terve kimp spinninguid ning nende vibutajaid ka. ;)

Aga kui sõitma lähete, siis sättige ikka asjad nii, et speedvana ka kampa haagitud saate. Näiteks tehke treffpoint kuskil Orissaares või Muhus vms.
Vahetage tel nr. ka privaatsõnumites.

Viimati muutis spinna, 06 Okt 2007, 21:40, muudetud 1 kord kokku.
Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

speedvana

teeks 12- 12.30 trefi virtsu sadamas, kui ilm natukene, tsikli sõber!
harjupoolt, kui huvilisi teeks trefi, näit. laagri statis kl.10-10.30

Kasutaja avatar

spinna

speedvana kirjutas:

teeks 12- 12.30 trefi virtsu sadamas, kui ilm natukene, tsikli sõber!
harjupoolt, kui huvilisi teeks trefi, näit. laagri statis kl.10-10.30

Tehke siis ikka 11.30 - 12.00 ja seda sel lihtsal põhjusel, et kl 12 läheb praam. Tõsi, praegu vist käivad veel igal täistunnil.
Graafiku leiad www.laevakompanii.ee

Suzuki GSX 750 Inazuma

muhkel5

Mul nagu ikka see kohustus vast kukil, et speedvanale veel kohvi sees :oops: , seega oleks käpp.

Kas tuled üksi või kedagi sappa ka?

Kasutaja avatar

speedvana

muhklile,
hetke seisuga mina ja minu-ratas, oleks homseks valmis :!:
oled ehk seda vahemaad (tall-virtsu)rohkem, kui mina mõõtnud, et mis kl. oleks parim aeg, et startida pässa statist, et jõuda"kesk-päeva" väljasõidule?
rattur, spinna ... kas täna siis tegite või ei :roll:
ja kas homme 07. teete jälle :?:

--> SIIM <--

Lugemata postitus Postitas --> SIIM <-- »

speedvana kirjutas:

muhklile,
hetke seisuga mina ja minu-ratas, oleks homseks valmis :!:
oled ehk seda vahemaad (tall-virtsu)rohkem, kui mina mõõtnud, et mis kl. oleks parim aeg, et startida pässa statist, et jõuda"kesk-päeva" väljasõidule?
rattur, spinna ... kas täna siis tegite või ei :roll:
ja kas homme 07. teete jälle :?:

Autoga sõidab 1,5 tunniga rahulikult ära ning jääb pool tundi ka Virtsu sadamat nautida ja rahulikult piletit osta. Tsikliga peaks vist isegi kiiremini saama, aga omal kogemus puudub. Load sai augustis tasku, aga ratta ost lükkub järgmisse hooaega.

Spinna jutust võib arusaada, et täna ikkagi tehti ametlik lõpp ära saares hooajale.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”