Huumorit
Moderaator: Moded
Kõige ebaõnnestunumad logod - hea artikkel Äripäevas
http://www.ap3.ee/Default2.aspx?Article ... ea0c199002

http://www.ap3.ee/Default2.aspx?Article ... ea0c199002
-
- Tsikkel: külka M; Kawasaki
- Tänanud: 2 korda
Mitte, et järgnev jutt just naljakas on, aga ei hakanud uut teemat ka tegema... nimelt on/oli Saksamaal üsna levinud selline kinnisvarareklaam:

Juhtus siis Nordrhein-Westfaleni organiseeritud kuritegevuse vastase rühma politseikommissargi seda plakatit nägema ja ei suutnud oma silmi uskuda...
...nimelt on pildil tema 1952 aasta Panhead, mis aasta tagasi talt varastati!
bdw, kampaania produtseeriti Baltikumis (nupukesest ei selgu, millises riigis täpsemalt)
Üks harrikas jälle kodus tagasi!
selline lugu siis ilmus ajakirjas Mopped juuni 2007

Juhtus siis Nordrhein-Westfaleni organiseeritud kuritegevuse vastase rühma politseikommissargi seda plakatit nägema ja ei suutnud oma silmi uskuda...
...nimelt on pildil tema 1952 aasta Panhead, mis aasta tagasi talt varastati!

bdw, kampaania produtseeriti Baltikumis (nupukesest ei selgu, millises riigis täpsemalt)
Üks harrikas jälle kodus tagasi!

selline lugu siis ilmus ajakirjas Mopped juuni 2007
Ei tea, kas selline tore 50-ne kilovatine isend on juba olnud kuid topelt ei kärise 
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html

http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Panthera kirjutas:Ei tea, kas selline tore 50-ne kilovatine isend on juba olnud kuid topelt ei kärise
http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 7631-www_a
uto24_ee.html
See võib nii võimas olla küll. Tähelepanelikumal kuulutuse lugemisel näete ju kõik isegi, et tal on uus GOLB.

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". 
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
anekdoot:
Naisel on armuke külas. Järsku saabub koju mees. Naisel pole aega, et armukesele peidukoht otsida, jätab ta teki alla. Noh, mees ja naine lähevad siis magama. Und niipea ei tule, mees küsib naiselt: Kullake, oleme kahekesi voodis ja tei alt paistab välja kuus jalga. Millest see tuleb?
Naine ajab vastu: Mine loe korralikult üle, mina näen küll ainult nelja.
Mees tõuseb voodist, läheb loeb jalad üle ja läheb ohates voodise tagasi: on jah neli jalga...
Veel üks:
naisel armuke külas. Järsku saabub politseinikust mees koju. Naine peidab armukese ära, kuid riided jäävad nagisse. Mees väsinud, riietab lahti ja kukub kohe magama, naine takkajärgi. Kesköö paiku kutsutakse aga mees tööle, asjaga kiire. Mees ei taha naist üles äratada, topib mundri pimedas selga ja sõidab tööle. Kõik töökaaslased pahvatavad naerma, kui politseinik nende ette astub. Mees küsib, milles asi ja saab partnerilt vastuse: Ma ei tea küll, miks, aga sul on seljas tuletõrjuja munder.
Naisel on armuke külas. Järsku saabub koju mees. Naisel pole aega, et armukesele peidukoht otsida, jätab ta teki alla. Noh, mees ja naine lähevad siis magama. Und niipea ei tule, mees küsib naiselt: Kullake, oleme kahekesi voodis ja tei alt paistab välja kuus jalga. Millest see tuleb?
Naine ajab vastu: Mine loe korralikult üle, mina näen küll ainult nelja.
Mees tõuseb voodist, läheb loeb jalad üle ja läheb ohates voodise tagasi: on jah neli jalga...
Veel üks:
naisel armuke külas. Järsku saabub politseinikust mees koju. Naine peidab armukese ära, kuid riided jäävad nagisse. Mees väsinud, riietab lahti ja kukub kohe magama, naine takkajärgi. Kesköö paiku kutsutakse aga mees tööle, asjaga kiire. Mees ei taha naist üles äratada, topib mundri pimedas selga ja sõidab tööle. Kõik töökaaslased pahvatavad naerma, kui politseinik nende ette astub. Mees küsib, milles asi ja saab partnerilt vastuse: Ma ei tea küll, miks, aga sul on seljas tuletõrjuja munder.
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Kohtusaalis;
Süüdistatav: - Astun magamistuppa, naine sassis juuksed ja paaniline pilk, aken lahti. Vaatan välja ja seal ta jookseb trussikute väel! Haarasin kohe kõige suurema öökappi voodi kõrvalt ja kolmanda kooruse aknast viskasin pähe teisele
Kannatanu:(pea on seotud nii et ainult silmad paistavad) -Jooksen ma igahommikst sörki läbi pargi ja nii kui maja akende alla jõudsin, laks käis ja teadvusele tulin haiglas.
Tunnistaja: (üleni kipsis nagu muumia) -Nohh, istun mina öökappis kägaras, peidus...
Süüdistatav: - Astun magamistuppa, naine sassis juuksed ja paaniline pilk, aken lahti. Vaatan välja ja seal ta jookseb trussikute väel! Haarasin kohe kõige suurema öökappi voodi kõrvalt ja kolmanda kooruse aknast viskasin pähe teisele

Kannatanu:(pea on seotud nii et ainult silmad paistavad) -Jooksen ma igahommikst sörki läbi pargi ja nii kui maja akende alla jõudsin, laks käis ja teadvusele tulin haiglas.
Tunnistaja: (üleni kipsis nagu muumia) -Nohh, istun mina öökappis kägaras, peidus...
Tsiklimees on tsiklimehele sõber
-
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Huumorit.
Küllaltki vana anekdoot:
Mees ja naine hakkavad paarituma st. abieluranda sättima ja et tulevikus ei oleks lahkeelisid, teevad vastastikuse kokkuleppe.
Mees tulevasele naisele - kui mina tulen õhtul koju, mul on müts kuklas, siis annan sulle musi, söön ära sinu tehtud toidu ja võtan õhtul kaissu ka, kui aga mul on müts silmil, siis parem ära mind torgi.
Naine mehele - kui mina tulen uksel vastu,mul on käed rinnal, siis anna sulle musi, annan süüa ja võtan kaissu ka, kui aga mul on käed puusas, siis on mul "pojebat" kuda moodi see müts sul peas on.
Mees ja naine hakkavad paarituma st. abieluranda sättima ja et tulevikus ei oleks lahkeelisid, teevad vastastikuse kokkuleppe.
Mees tulevasele naisele - kui mina tulen õhtul koju, mul on müts kuklas, siis annan sulle musi, söön ära sinu tehtud toidu ja võtan õhtul kaissu ka, kui aga mul on müts silmil, siis parem ära mind torgi.
Naine mehele - kui mina tulen uksel vastu,mul on käed rinnal, siis anna sulle musi, annan süüa ja võtan kaissu ka, kui aga mul on käed puusas, siis on mul "pojebat" kuda moodi see müts sul peas on.
Minu silm siin küll miskit "naljakat" ei näe - pigem tegu loomade piinamisega.
Motopaks kirjutas:
ja siis on mul 1 mäkketõusul pildistatud naljakas pilt yamaha wildstarist, millel olid paagil harrika kirjad aga ma ei hakka seda siia viisakuset üles panema
APSIK
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
Aprilia.SXV/RXV.550.07
Race Me APRILIA
------------------------
Aprilia.Tuono.1000.R.06
Cagiva.Raptor.1000
Honda.CBR.1100.XX
See pigem kurb kui naljakasMotopaks kirjutas:ja siis on mul 1 mäkketõusul pildistatud naljakas pilt yamaha wildstarist, millel olid paagil harrika kirjad aga ma ei hakka seda siia viisakuset üles panema

Tegemist mu venna rattaga.
Mingi naljatilk oli sinna USAs külge pannud kleepsu "Hardly a Davidson"
Lugege seda jutumärkides olevat kirja nüüd veel üks kord, aeglaselt.
Originaalkirjad on mul Yamahast juba tükk aega tagasi ostetud (plastikust paagile kleebitavad libakroomitud junnid), aga vend pole veel otsustanud, kas jätta ratta originaalroheliseks või värvida mustaks. Sellest ka kleepimata jäänud.
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
nääd, saangi omale ikka tuhka pähe raputada. Asi jäi niimoodi silma kraapima, et ei vaevunudki silti täpsemalt lugema. Sellel rattal oli see harrika logo sees ka. Kris.'il on lihtsalt kirjutatud.Julge kirjutas:No see ju hoopis teine asi!harimal kirjutas:Mingi naljatilk oli sinna USAs külge pannud kleepsu "Hardly a Davidson"Ja pole üldse paha huumor ju
Aga pilti oleks ikkagi vaja! Motokas?
motokas
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Nii oli pigem: Kus viga näed laita, seal mine ja laida.
grahv kirjutas:Nii oli hoopis: kus viga näed laita, seal aita ka laita...scryth kirjutas:kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.