Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
krt ma olen ka mõelnud sellise situatsiooni peale ja foori taga jälgin peeglist mis taga toimub, kui taga üks auto juba seiseab on kõik peaaegu ok ! Aga nüüd seoses seisvale tsiklile tagant sisselendamisega mõtlesin et üks võimalik pääsetee võiks olla eesoleva autoga piisava pikivahe hoidmine ja kui peeglist näha et tagumine sind ei märka ja tuleb ikka hooga peale, siis on variant põigata paremale kas siis kahe eesoleva auto vahele kaherealise tee korral või siis lihtsalt paremale teepeenrale, las siis põrutab eesolevale autole sisse mitte et ma nüüd möliseda tahaks aga me kõik peame õppima uusi nippe et ellu jääda
Milline piin on aknast välja vaadata ja mõelda, et minu rattas seisab ka veel garaažis.
Ja kurat, mina ei saa hooaega alustada selle pärast, et aku ei ole oma käes.. Ei ole käru, millega seda ära tuua ja ei ole taipu, et ise peale pannan..
Naised!
Aga üsna pea loodetavasti.. Üsna pea!!
-
- Tsikkel: VN 1500 MS
- Tänatud: 2 korda
Oleks mul Sinu mured
Nann kirjutas:... aku ei ole oma käes.. Ei ole käru, millega seda ära tuua ja ei ole taipu, et ise peale panna..
Tsikli aku nii kerge, et too või turukotis ja liinibussiga ära. Aku tsiklile peale panemine ei ole ka oluliselt keerulisem fotoka patarei vahetusest
Aga tark ei torma, nagu siin keegi mõni aeg tagasi mainis. Eelmine aasta sai esimene sõit tehtud 1. aprill. Kui allah annab, siis homme saab ehk oma ratta ka remondist kätte. Viimastel päevadel Tartus ringi tiirutavaid tsikleid lugematul hulgal kohatud, üht emmilist isegi korduvalt nähtud ning siin Veerikul tiirutas täna ka miski tühjade torudega põristaja kuni vormeli alguseni ringi.
IZ->...->VX 800..->VN 1500 MS
-
- Tsikkel: Kawa
Kunagi oli mu tsikliakuks kaks lapikut patareid:) Niisama, tuli seoses sellega meelde. Aga soovitus:palu sõpradelt abi...
Heh, asi selles ongi, et sõber hoiab akut (laadis seda just) ja eks kui leiame kooskõlastatud vaba hetke, teeme asja ära ja siis saan põristama hakata.
Ma lihtsalt mõtlen, et lausa piin (ja häbi) on, kui sellise ilmaga kasvõi pisikest tiiru ei saa teha.
Sai ka täna lõpuks ratas päikese kätte toodud ja ülevaatusele sõidetud. Kuna pühapäeval ainult A-Ekspert avatud ,siis sinna saigi sõidetud ning teadmisega ,et kohe peale ülevaatuse tegemist tuleb suurem ring kohe ette võtta päeva ja ilma nautimuseks...
Kuid kurvastuseks teatati,et neil täna tsiklitele ülevaatust ei tehta, kuna vastava katiga meest täna pole... tule homme... ning sõitsin garaazi tagasi. Tsikleid oli linnas palju jah!
-
GoCarInspection OÜ Ringtee 25, Tartu 736 2367
tyv@tarbus.ee
736 2802 E-R 8-20,
L-P 9-18
Mina helistasin sinna ühes küsimuses ja öeldi,et tulge kohale vaatama, ÜV maksab 240.-
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
ma loodan, et saan oma ratta ka homme motodepoost kätte.
täna oli ikka eriline piin aias istda ja kuulda/näha kuda naabrid kõik sõitma läksid
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Linn rattaid täis jälle. Vinge! Kui seisma jäin ja kiivri peast võtsin, siis kuskil alati mingid hääled kostsid. Eks see jälle alguse asi ole, et kõik oma raudsuksud kuurist välja ajavad. Varsti jääb vaiksemaks kindlasti jälle.
Politsei sai ka oma kontrolli tehtud (mind peeti Tartus 3 aasta jooksul 1. korda rattaga kinni ) aga kõik korras ja sõit jätkus...
Tegin ka Põlva tripi aga kohati oli teel lumesulavesi ja üks vastutulev idikas autoga kattis mu veelooriga
-
- Tsikkel: TMS, Shadow -> GS500E
Ma olin üks nendest, kes täna sõitmist nautida ei saanud, sest ratas hoolduses. Pinlesin päikese käes kuni tegin lapsele liivakasti valmis ja läksin jalgrattaga sportima - väikese tuule sain kõrvus kohisema
natuke OT
Probleem selline,et katlustan pisikesel (EN500) karpade probleemi siis kas keegi profim siin TARTU kandis äkki karpa regulliga viitsib/saab aidata???
pühapäeva hommikupoolik ja kuhu iganes tänavale ka ei keeranud, igal pool visati käppa : )
hea tunne oli rattaga väljas olla..
uh, ja ka tlnas on ärgatud, seal lasid nad lausa gruppidena ringi.. : )
-
tuulavend kirjutas:natuke OT
Probleem selline,et katlustan pisikesel (EN500) karpade probleemi siis kas keegi profim siin TARTU kandis äkki karpa regulliga viitsib/saab aidata???
minul pandi karpad paika motodepoos
Kui mul En 500 oli, sain karpad paika Brauermotos, Motodepoo oli nats enne seda ka "teinud" ja muudki "teinud" , vahe oli tuntav.
-
ei tea mina siia maani küll motodepoo hinna ja ka valiteediga väga rahul
Mul pole nendega paar korda vedanud ja enam ei katseta , ehk on nüüd jah asjad muutunud
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Kui ma kuskile viiks oma võrri siis motodepoo,raitain moto.
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänatud: 4 korda
Kindlasti odavam kui mujal,ja töö kvaliteetne.
http://www.kres.ee/
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
andryy kirjutas:Kindlasti odavam kui mujal,ja töö kvaliteetne.
http://www.kres.ee/
julgen kahelda
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänatud: 4 korda
Raiki kirjutas:andryy kirjutas:Kindlasti odavam kui mujal,ja töö kvaliteetne.
http://www.kres.ee/julgen kahelda
Eks siis igaühel oma kogemus.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
kres on super! soovitan.Kahju küll, et nüüd seal üks omanik aga mees teab, mida mees teeb.
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Kui talvel oma ratta hädadele lahendust otsisin siis Tartust meelivaima suhtumisega oli Rait, Kres tundus ilmselge nöörimisena.
Lõppkokkuvõttes abistas siiski Dragbike.ee
tänud info eest,hakkan kiirelt uurima kes mis hinnaga teenindab
pakuti välja muidugi veel Velti aga sellest kohast jäänud mulje rohkem,et pidavat kohalikku paberit oluliselt rohkem teistest küsima!!! Oskab keegi kuidagi kommenteerida??
-
täna hommikul siis pisike tiir ülevaatusesse ja tagasi tehtud
tartus jaama tn. alpter grupi ülevaatuse mehed on ikka väga mõistvad ja muhedad
nüüd võin omadest kogemustest juba öelda , et ülevaatusel ei koti kedagi kui mootorrattal on ees xenon tuled
-
- Tsikkel: Transalp 600, Suzuki RF900
- Tänatud: 6 korda
tuulavend kirjutas:tänud info eest,hakkan kiirelt uurima kes mis hinnaga teenindab
![]()
pakuti välja muidugi veel Velti aga sellest kohast jäänud mulje rohkem,et pidavat kohalikku paberit oluliselt rohkem teistest küsima!!! Oskab keegi kuidagi kommenteerida??
Kui väike tehnikahuvi olemas siis manuaal appi ja laenad, teed ise sünkroniseerimise kella ja paned paika, kui see 2 karpaga siis eriti lihtne. Ostsin sügisel esimese baigi mis vajas hooldust ja väheke remonti, siianii kõigi töödega ise manuaali ja targemate nõuannetega hakkama saanud.
Raiki kirjutas:täna hommikul siis pisike tiir ülevaatusesse ja tagasi tehtud
tartus jaama tn. alpter grupi ülevaatuse mehed on ikka väga mõistvad ja muhedad![]()
nüüd võin omadest kogemustest juba öelda , et ülevaatusel ei koti kedagi kui mootorrattal on ees xenon tuled
Käisin Arki juures, seal ei lastud läbi. Otsustasin ka Jaama kasuks ja oligi parem. Eelmises vinguti, et mu summiti teeb kole palju kära, teises öeldi selle kohta "poisike".
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.