A-kategooria eksamid alanud!
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Honda Deauville
Re: A-kategooria eksamid alanud!
Nilsik kirjutas:Soovitan Motokoolitust. Puidust ette ja punaseks ka värviti.Mehed teavad millest räägivad. Eks raske oli algul aga pingutused tasusid ära.Ning kui midagi ikka valesti tegid siis said peapesu ka selle eest ja korralikult
Kes seal siis õpetavad nüüd? Sõitu pean silmas. Pärast Moto-Survaivali koolituse läbimist sain aru, et millised on tegelikult ka head õpetajad. Lisaks õpetamisele innustasid, Motokoolituse omad seda teemat ei valda. Paraku. "Piki kõrvu" stiil ja "saaks kaelast ära". Mõnele sobib. Aga algajaid naisi ma sinna ei soovitaks.
roheline lõvi kirjutas:"Piki kõrvu" stiil ja "saaks kaelast ära". Mõnele sobib. Aga algajaid naisi ma sinna ei soovitaks.
Julgeks vastupidist väita, läbisin ise A kati Motokoolituse abil eelmise aasta algul. "Piki kõrvu" on kohati õige väide, sest minu linnasõidu õps teistkordseid vigu samades kohtades ei kannatanud . . . Õige ka ju? Võiks ju mõelda ja meelde jätta. "Saaks kaelast ära" poliitikat seal kindlasti ei olnud, kuna koolil oli oluline suur ark eksamite läbimise protsent, siis ei lastud kedagi niisama "ehk saab ka" stiilis läbi. Soovitada ei oska, ja ei hakka ka. Igaüks teab ise kus koolis käib, aga minuga samal päeval sai ka üks algaja naine eksami sooritatud ...
Kevad tuleb
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
siil_udus kirjutas:puna kirjutas:E-õppega ka kellegil kogemus Tallinnas?
Peaks ka miski kursuse läbima, aga ei ole aega kohapeal eriti tiksumas käija.eee... Soomes lube ei küsitagi?
Sellise küsimuse puhul ei ole lihtsalt sõnu?
Arvad et siin saab hakkama vana ajalehe ettenäitamisega?
Ei ma lihtsalt oma loogikaga liitsin 1+1.. Et Sa rattaga juba mõnda aega piiri taga, aga nüüd vaja A kat kursusele minna.. Sry kui millestki valesti aru sain
siil_udus kirjutas:Ei ma lihtsalt oma loogikaga liitsin 1+1.. Et Sa rattaga juba mõnda aega piiri taga, aga nüüd vaja A kat kursusele minna.. Sry kui millestki valesti aru sain
Kahjuks ei küsita tollis juhilube ,siin sõidab ima juhiloata eestist pärit inimesi palju aga õnneks võetakse neid ka soome poliisi poolt maha.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
rainer300 kirjutas:siil_udus kirjutas:Ei ma lihtsalt oma loogikaga liitsin 1+1.. Et Sa rattaga juba mõnda aega piiri taga, aga nüüd vaja A kat kursusele minna.. Sry kui millestki valesti aru sain
Kahjuks ei küsita tollis juhilube ,siin sõidab ima juhiloata eestist pärit inimesi palju aga õnneks võetakse neid ka soome poliisi poolt maha.
Mis on seoses toll ja juhiload?
See ei olegi tolli asi ja sa ei pea ka neile midagi näitama.
Olen ka korduvalt politseiga kohtunud soomes.
Ja elage ennast mujal välja siin oli esitatud küsimus millele pole siiski vastust veel saanud.
-
- Tsikkel: Honda Deauville
Jan kirjutas:roheline lõvi kirjutas:"Piki kõrvu" stiil ja "saaks kaelast ära". Mõnele sobib. Aga algajaid naisi ma sinna ei soovitaks.
Julgeks vastupidist väita, läbisin ise A kati Motokoolituse abil eelmise aasta algul. "Piki kõrvu" on kohati õige väide, sest minu linnasõidu õps teistkordseid vigu samades kohtades ei kannatanud . . . Õige ka ju? Võiks ju mõelda ja meelde jätta. "Saaks kaelast ära" poliitikat seal kindlasti ei olnud, kuna koolil oli oluline suur ark eksamite läbimise protsent, siis ei lastud kedagi niisama "ehk saab ka" stiilis läbi. Soovitada ei oska, ja ei hakka ka. Igaüks teab ise kus koolis käib, aga minuga samal päeval sai ka üks algaja naine eksami sooritatud ...
Kevad tuleb
ja-kah. ma sain ka sooritatud. aga puhtalt oma kahe erineva kogemuse põhjal sain suurepäraselt aru, et kuidas mõni õpetaja suudab innustada ja mõni suudab tekitada tunde, et "sinust iial sõitjat ei saa". a see on vist selline naisterahvaste teema....
aga lumi läheb tõesti! visalt, aga siiski.
-
- Tsikkel: Jah
- Kontakt:
Sain ka kirja, et esimesed loengud toimuvad juba 2 ja 3.aprillil ning kui mätas on kuiv läheb kimamiseks... Lets hope for the best .
miu kirjutas:Tartus juba õppesõidud käivad.
Tunnen kaasa, autogagi kehva mööda seda plöga sõita
Omal juba teine sõidutund seljataga. Saarel teed puhtad ja sõita lausa lust.
Tegin täna Tallinna ARK-is eksamit ja kukkusin läbi omadega. Saatuslikuks sai jalakäija kiirusel sõit. Olin seda palju harjutanud hoo pealt pidurdamise ja siis imeaeglaselt jätkamisena. Eksamil aga küsiti takkajärgi mõeldes täiesti loogiliselt paigaltvõtuga nii, et eksaminaator ja ratas hakkavad samalt hetkel joonelt liikuma ja selle käigus ei tohi jalga maha panna, mehest mööduda ega joontest üle sõita. Ma ei saanud hakkama - kartusest eksamineerijast mööda tuhiseda ei võtnud alul õiget hoogu sisse, jäin rooliga pendeldama ja jalg läks maha. Teisel katsel sama tulemus ja voila - uus katse nädala pärast.
Muidu eksamit võttis vastu imearmas inimene - palavad tervitused, kui juhtud lugema! Nõuti mäkketõusu, kaheksat, jalakäija kiirusel sõitu, slaalomit, ümberpõiget ja stoppi. Ümberpõike korral oli nõudeks 30km/h, radariga ei mõõdetud.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
grimnir kirjutas:Tegin täna Tallinna ARK-is eksamit ja kukkusin läbi omadega. Saatuslikuks sai jalakäija kiirusel sõit. Olin seda palju harjutanud hoo pealt pidurdamise ja siis imeaeglaselt jätkamisena. Eksamil aga küsiti takkajärgi mõeldes täiesti loogiliselt paigaltvõtuga nii, et eksaminaator ja ratas hakkavad samalt hetkel joonelt liikuma ja selle käigus ei tohi jalga maha panna, mehest mööduda ega joontest üle sõita. Ma ei saanud hakkama - kartusest eksamineerijast mööda tuhiseda ei võtnud alul õiget hoogu sisse, jäin rooliga pendeldama ja jalg läks maha. Teisel katsel sama tulemus ja voila - uus katse nädala pärast.
Muidu eksamit võttis vastu imearmas inimene - palavad tervitused, kui juhtud lugema! Nõuti mäkketõusu, kaheksat, jalakäija kiirusel sõitu, slaalomit, ümberpõiget ja stoppi. Ümberpõike korral oli nõudeks 30km/h, radariga ei mõõdetud.
Järgmine kord teed ära
Endalgi tarvis järgmiseks nädalaks või nii sõidueksam kinni panna. Tartusse siis, loodame et saab esimese korraga ühele poole ja ei tule mõnd rumalat eksimust
kui pikk järjekord arki sõidueksamile?
tere! äkki keegi teab kui pikk on järjekord sõidueksamile,homme on mul aga teooria eksam,ei kannata enam vaadata kuidas teie sõidate,tahan kaaaa)))))
-
- Tsikkel: Kawa zr7s;zx9r
Re: kui pikk järjekord arki sõidueksamile?
dnb303 kirjutas:tere! äkki keegi teab kui pikk on järjekord sõidueksamile,homme on mul aga teooria eksam,ei kannata enam vaadata kuidas teie sõidate,tahan kaaaa)))))
ei oska t2pselt 6elda aga ei usu et pikad ...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 699 korda
- Tänatud: 461 korda
dnb303 kirjutas:tere! äkki keegi teab kui pikk on järjekord sõidueksamile,homme on mul aga teooria eksam,ei kannata enam vaadata kuidas teie sõidate,tahan kaaaa)))))
Arvutit oskad kasutada ja telefon on?
Milles probleem
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
Võta telefon ja helista arki saad teada,mis seal keerulist on
http://www.revemont.eu/
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Ei läinud mulgi esimene kord õnneks. Eelviimase harjutuse ehk slaalomi juures põrusin. Läksin ehk slaalomisse liiga suure nurga alt ja täpselt viimase kurika juures viskasin teist korda jala maha.
Ja kurat, platsil pole kordagi selle harjutusega võsa pannud. Ehk oli asi selles ka, et ARK slaalom tuntavalt suurema nurga all (ülesmäge) kui see, mis meil autokoolis on.
Aga mis sitasti, see uuesti
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Bastard kirjutas:Ei läinud mulgi esimene kord õnneks. Eelviimase harjutuse ehk slaalomi juures põrusin. Läksin ehk slaalomisse liiga suure nurga alt ja täpselt viimase kurika juures viskasin teist korda jala maha.
Ja kurat, platsil pole kordagi selle harjutusega võsa pannud. Ehk oli asi selles ka, et ARK slaalom tuntavalt suurema nurga all (ülesmäge) kui see, mis meil autokoolis on.Aga mis sitasti, see uuesti
Edu järgmisel korral aga;
Mulle seevastu tundus, et ARK slaalom oli tunduvalt lihtsam kui kooli oma. Tee 1 sõidukord platsi lihvimiseks ja tõsta torbikud lähemale. =)
Bastard kirjutas:Ei läinud mulgi esimene kord õnneks. Eelviimase harjutuse ehk slaalomi juures põrusin. Läksin ehk slaalomisse liiga suure nurga alt ja täpselt viimase kurika juures viskasin teist korda jala maha.
Ja kurat, platsil pole kordagi selle harjutusega võsa pannud. Ehk oli asi selles ka, et ARK slaalom tuntavalt suurema nurga all (ülesmäge) kui see, mis meil autokoolis on.Aga mis sitasti, see uuesti
Ma oma eksamil pidin ka slaalomit kaks korda tegema, teise katsega sain küll tehtud. Aga mulle tuli ootamatult hoopis suur külgtuul seal Tartu arki taga suhteliselt lagedal alal.
kuna lubade tegu käsil siis tekkis küsimus. mitu kuud enne 21a saamist on võimalik hakata tegema ARKi eksameid? või peab enne eksameid 21 täis olema?
Enne 21 saad eksameid teha ainult esmaste lubade puhul. Ehk siis kui a1 või a2 all, siis ei saa enne sünnipäeva midagi teha.
Aga seda ma ei oskagi öelda, et kui b olemas(a-d üldse pole) kas siis ka ei saa?
selge, uurin korra veel arkist. reedel oli mingi närvihaige tädi seal infot jagamas, ehk esmaspäeval keegi teine.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.