omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
Moderaator: Moded
Re: omavoliliselt rajatud motorada sundlammutati
Mul selle pääle pisut raske vastata. Selline tore tütarlaps võiks meite külas tõesti olla ja isegi seal Toomase naabruses, aga siis peaks ta meespoole nimi Marek olema. Aga mine sa neid naisinimesi tea, äki ei mäleta täpselt, mis kalli elukaaslase nimi, või krt neist aru saab. A Marek nüüd küll kuidagimoodi krossitamise poolt pole. No kui see nüüd seesama tütarlaps ikkagi, siis ei tea, kust kohast ta neist murdjakoertest ja muust küll kuulnud on, kui et Kiileri enda käest, peale seda, kui Toomas nende koera koerte varjupaika viis. Ega ta teiste naabritega pole tutvust tegemas käinud. A need kõik paljalt spekulatsioonid ja vabandan juba ette, kui siin miskit valet asja oletasin. A mis murdjakoertesse puutub, siis koerad olemas. Ja uskuge, pole mitte üks tera meeldiv, kui rattaga(jalgrattaga) Kiileri juurest mööda sõites, sulle rotveiler lõrinal järele jookseb, aga arvatavad koeraomanikud seda nähes ainult irvitavad mõnusalt.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
papsik kirjutas:Selline tore tütarlaps võiks meite külas tõesti olla ja isegi seal Toomase naabruses, aga siis peaks ta meespoole nimi Marek olema.
Miks sa kohe arvad, et tegu kirjutaja elukaaslasega? Kas võõraste meestega lumme kinni jäämine on teie külas surmapatt?
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
Ja uskuge, pole mitte üks tera meeldiv, kui rattaga(jalgrattaga) Kiileri juurest mööda sõites, sulle rotveiler lõrinal järele jookseb
Eks koer teab keda tuleb hirmutada Ehk nagu küla koerale nii koer külale
Aga kergelt hakkab ühe mehe sulest tulev ine ära tüütama küll, nüüd on juba koer süüdi ja naabrinaine meeste sassi ajamises
Tõmba parem punnvõrriga kalale ja kaeba neile kui muidu ei saa elada
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
-
- Tsikkel: R6
No kurja, ühe teemaga jõuti peaaegu lõpuni ja siis on vaja uusi asju välja tooma hakata, et kohe kindlasti näidata, kui pahad ja õelad on naabrid.
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Tegelikult hakkab see sopp siin ära tüütama. No mis tähelepanu või arbitraazi te siin siin püüate? Papsik, Kiiler!
WTF kui tsiteerida Johanna Mariat? Tase on nagu lasteaia viimasel rühmal, ainult sõnavara pisut parem. Saage omavahel kokku, istuge ümmarguse (või kandilise või kolmnukrse) laua taha ja rääkige asjad selgeks, näost näkku, ilma demagooogia, emotsioonide ja udutamiseta. Kui ise ei saa, siis kutsuge arbiiter. Foorum on kindlasti viimane koht, kus abiväge värvata.
-
- Tsikkel: crf 450r, Varadero
Tere!
Minul kui krossiharrastajal on küll väga kahju, et see rada ära lammutati! Samuti nagu oleks mul kahju igast teisest rajast mis suletaks/lammutataks. Ma ise küll ei käinud seal rajal kordagi sõitmas, aga mis seal siis nii erilist oli, et seda rada nii hirmsasti taga nutma peab, et kohe 10 lk nämmutada? Ma oma kodule kõige lähemal rajal ei saa enam sellepärast sõita, et see kasvas lihtsalt võssa. Ma ei suutnud seal niipalju üksinda sõita, et hein rinnuni ei kasvaks. Sellest on ka kahju, tundub et Tallinna lähedal on niipalju radu ja vähe sõitjaid, et igale rajale lihtsalt ei jätku. Mis seal ikka - kolisin siis Maardu rajale üle trenni tegema.
Ei saa nagu pihta, Eestis vähe radu kus sõita vä? Lammutati ära, s**t lugu, aga elame edasi!
Head algavat talvehooaega kõigile saatusekaaslastele! Loodame, et maa ikka varsti kõvaks külmub(ma pole pori sõber )!
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Noh, tegelikult oli Tuula rada ikka ainuke linnalähedane kõva pinnasega kiire ja tehniline rada peale Keila raja likvideerimist. Huvitavaks tegi just ta tehnilisus, erinevad hüpped kaksikud ja kolmikud. Maardu rajal ei saa sa kunagi sellist kogemust.
Ja kui su rada rohtu kasvas olid vist ikka ise laisk sõidumees . Ja kus see hea rada asus, kus keegi sõitmas ei käinud?
-
- Tsikkel: chopper made in USA
macintosh kirjutas:Tegelikult hakkab see sopp siin ära tüütama. No mis tähelepanu või arbitraazi te siin siin püüate? Papsik, Kiiler!
WTF kui tsiteerida Johanna Mariat? Tase on nagu lasteaia viimasel rühmal, ainult sõnavara pisut parem. Saage omavahel kokku, istuge ümmarguse (või kandilise või kolmnukrse) laua taha ja rääkige asjad selgeks, näost näkku, ilma demagooogia, emotsioonide ja udutamiseta. Kui ise ei saa, siis kutsuge arbiiter. Foorum on kindlasti viimane koht, kus abiväge värvata.
Sinusugust kindlasti jah. Sa istu oma teemas ja sae seda ehk koli omasuguste juurde sinna piiblisse nimega FB . Ja ära hakka nüüd jälle siia vastama oma juraga.
-
- Tsikkel: crf 450r, Varadero
Ja kui su rada rohtu kasvas olid vist ikka ise laisk sõidumees . Ja kus see hea rada asus, kus keegi sõitmas ei käinud?[/quote]
Eks ma jah suht harva sõidan, töö lihtsalt selline! Ega see rada seal mingi tõsiselt võetav rada polnudki aga mulle kõlbas kärnatamiseks küll. Viimsi rajast räägin muidu.
macintosh kirjutas:Tegelikult hakkab see sopp siin ära tüütama. No mis tähelepanu või arbitraazi te siin siin püüate? Papsik, Kiiler!
Toetan mõtet, ega ilma maha istumata ja selgeks rääkimata ei ole võimalik edasi minna sellega.... Ja sellist seisukohta ei saa olla enam, et mind ei huvita või ma olen erapooletu... vaja on kokku leppida ja asi korda saada...

-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
jalgrattur kirjutas:Sinusugust kindlasti jah. Sa istu oma teemas ja sae seda ehk koli omasuguste juurde sinna piiblisse nimega FB . Ja ära hakka nüüd jälle siia vastama oma juraga.
See ongi sinu tase, kus suudetakse näha asju vaid oma, piiratud (loe jalgratturlikust) vaatevinklist ning arusaam konstruktiivsest sõnavõtust on halvustamine.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
macintosh kirjutas:jalgrattur kirjutas:Sinusugust kindlasti jah. Sa istu oma teemas ja sae seda ehk koli omasuguste juurde sinna piiblisse nimega FB . Ja ära hakka nüüd jälle siia vastama oma juraga.
See ongi sinu tase, kus suudetakse näha asju vaid oma, piiratud (loe jalgratturlikust) vaatevinklist ning arusaam konstruktiivsest sõnavõtust on halvustamine.
Pean nõustuma macintoshiga
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Ärge mehed nüüd siin omavahel tülli minge, teil ju põhieesmärk ikka mind siin paika panna! Mis minu kirjatöösse siin puutub, siis on see loomulikult äärmiselt erapoolik. Ja kuda see teisti saakski olla. Siin miski külasisese musta pesu pesemist pole mina küll algatanud ja ei tahaks ka miskite blogijate kommijaks hakata. No ja ega ma siin saa väga lõugu ka lõksutada, ma vist ainuke, keda Toomas pole miski asja pärast poliisile, või kohtule tahtnud ülesse anda. No ja sitta sest Kiilerist, aga mul õige pisut kahju sellest maa omanikust. Sest kõik Kiileri toimetamised nuheldakse praegu just tema kaela.
Aga sellest kokkuleppimisest. Kui te nüüd hoolega eelnevat olete lugenud, siis Toomase ainuke strateegiline põhipunkt ongi, panna vastaspool surve alla ja asuda siis kokku leppima. Nagu ma ka kirjutasin, siis ei tulnud sellel tasapinnal kokkulepet ei Keilas, ega ka meil. Ja ei tule ka. Laua taha saavad istuda ja kokku leppida ikka ainult seadust oma tegevuse aluseks võtvad osapooled, aga kui üks deklareerib, et tema seadusi ei pea miskiks, siis pole ju milleski kokku leppida, või on? Käisin Toomasega rääkimas kohe järgmine päev peale raja sirgeks lükkamist. Rääkisime pikalt. Tulemus null. Ehk siis tema on kõik õigesti teinud, vald valesti. Tema kavatseb täpselt sama viisi edasi panna, no ja.....kõik algab uuesti.
-
papsik kirjutas:Ärge mehed nüüd siin omavahel tülli minge, teil ju põhieesmärk ikka mind siin paika panna! Mis minu kirjatöösse siin puutub, siis on see loomulikult äärmiselt erapoolik. Ja kuda see teisti saakski olla. Siin miski külasisese musta pesu pesemist pole mina küll algatanud ja ei tahaks ka miskite blogijate kommijaks hakata. No ja ega ma siin saa väga lõugu ka lõksutada, ma vist ainuke, keda Toomas pole miski asja pärast poliisile, või kohtule tahtnud ülesse anda. No ja sitta sest Kiilerist, aga mul õige pisut kahju sellest maa omanikust. Sest kõik Kiileri toimetamised nuheldakse praegu just tema kaela.
Aga sellest kokkuleppimisest. Kui te nüüd hoolega eelnevat olete lugenud, siis Toomase ainuke strateegiline põhipunkt ongi, panna vastaspool surve alla ja asuda siis kokku leppima. Nagu ma ka kirjutasin, siis ei tulnud sellel tasapinnal kokkulepet ei Keilas, ega ka meil. Ja ei tule ka. Laua taha saavad istuda ja kokku leppida ikka ainult seadust oma tegevuse aluseks võtvad osapooled, aga kui üks deklareerib, et tema seadusi ei pea miskiks, siis pole ju milleski kokku leppida, või on? Käisin Toomasega rääkimas kohe järgmine päev peale raja sirgeks lükkamist. Rääkisime pikalt. Tulemus null. Ehk siis tema on kõik õigesti teinud, vald valesti. Tema kavatseb täpselt sama viisi edasi panna, no ja.....kõik algab uuesti.
Ma mitte ei saa aru , mida sa veel tahad? Haletsed seda maaomanikku, mängid ainsat seadusekuulelikku inimest vōi lihtsalt tahad , et Kiiler ei teeks selle lapi peal seal piuksugi, mootorratta käimalöömisest rääkimata.
Ja ega keegi ei vôta tōsiselt ūhte feissbuki leedit, isegi ei saa aru kust ta bikerisse sattus. Ju mingi suhtlus hälvik.
-
- Kontakt:
See papsiku jutt läheb juba imelikuks kätte, küll see maaomanik teab, mida ta oma maaga teeb või ei tee.
Aga feisspuugi leedist ei tea midagi, kuid selle blogipidaja blogi post oli küll väga hea ja näitab, et külas ei ole ainuke õige arvamus papsiku oma.
Seda topikut lugedes tekib mulje, et need pealinna lähiümbruse elanikud on vist kõige väärastunuma maailmavaatega. Krossmees Aare tõi siin rea radasid näiteks kus saab sõita ja seda ilma probleemideta isegi juhul, kui raja legaalse staatusega on asi nii nagu on. Nende radade ühine nimetaja on see, et nad asuvad maal ja maal saavadki inimesed aru, et midagi toimub ja keegi toimetab kogu aeg. Keegi tegeleb tööga, keegi hobidega ja mingeid hääli selle juures ikka tehakse. Päris linnamüras elavad inimesed on kah suht tolerantsed, kui just paneelmaja õhukese seina taga asuv naaber lolliks ei lähe. Aga Tallinna lähiümbruse elanikud kipuvad küll vist uskuma, et nad Lahemaa looduspargis elavad ja vist ei kujutagi ette mida maatulundusmaal teha võib.
Jalgrattur-ega kui ma siia üldse kirjutama hakkasin, siis ma nagu midagi muud ei tahtnudki, kui ümber lükata väidet-kõik naabrid on emmid- aga pole sellega kahjuks hakkama saanud. Ja et haletsen ma seda maaomanikku tõesti ainult väheke ja ikka rohkem selle pärast, et tal ilma selle Kiileritagi jamasid küllalt.
mx77- No mis see mo jutt siis nüüd järsku ni imelikuks läinud, ta ju Su meelest seda kogu aeg on olnud. Poleks ma selle toreda tütarlapse teemat puudutanud, kui lutrin poleks peale käinud. Selguse mõttes kordan veel, et ma ei tunne seda tütarlast. Olgu ta siis kellegi abikaas, elukaaslane või armuke, pole nagu minu asi.
-
- Tsikkel: V4
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 7 korda
"Papsik" , sa hakkad juba närvidele käima!
mx77 kirjutas:See papsiku jutt läheb juba imelikuks kätte, küll see maaomanik teab, mida ta oma maaga teeb või ei tee.
Aga feisspuugi leedist ei tea midagi, kuid selle blogipidaja blogi post oli küll väga hea ja näitab, et külas ei ole ainuke õige arvamus papsiku oma.
Seda topikut lugedes tekib mulje, et need pealinna lähiümbruse elanikud on vist kõige väärastunuma maailmavaatega. Krossmees Aare tõi siin rea radasid näiteks kus saab sõita ja seda ilma probleemideta isegi juhul, kui raja legaalse staatusega on asi nii nagu on. Nende radade ühine nimetaja on see, et nad asuvad maal ja maal saavadki inimesed aru, et midagi toimub ja keegi toimetab kogu aeg. Keegi tegeleb tööga, keegi hobidega ja mingeid hääli selle juures ikka tehakse. Päris linnamüras elavad inimesed on kah suht tolerantsed, kui just paneelmaja õhukese seina taga asuv naaber lolliks ei lähe. Aga Tallinna lähiümbruse elanikud kipuvad küll vist uskuma, et nad Lahemaa looduspargis elavad ja vist ei kujutagi ette mida maatulundusmaal teha võib.
Võtsid sõnad suust..... MX77.
Mulle tundub ikkagi, et Papsiku (ja kellegi veel) huvi on siiski isiklik ärapanemine.
Ilusti seaduslikkusest rääkides viib ta aga kohe jutu küll koertele ja sellele kui
kahju on tal naabrist, milline pätt on teinepool jne.jne.......kuid mitte ÜHTEGI tõsiseltvõetavat
viidet pole selle kohta, millise seadusega seoses siis rikutakse kuni 1km
elavate naabrite õigusi (eriti nüüd, kus ebaseaduslik rajatis on likvideeritud) kui
päevasel ajal maatulundusmaal tsiklitega sõidetakse ja müratase on
seadustega lubatu piires.
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
pontus kirjutas:"Papsik" , sa hakkad juba närvidele käima!
Sa poiss ära nüüd arva et sinu närvid siin teemas see kõige olulisem asi on. Kui midagi sisulist öelda pole, hoia näpud paigal.
-
Lp. Mx 77
Pidgin silmas selle feisbuki girliga kedagi mōttehiiglast ja teravsulge makntossi.
-
- Kontakt:
jalgrattur kirjutas:Lp. Mx 77
Pidgin silmas selle feisbuki girliga kedagi mōttehiiglast ja teravsulge makntossi.
OK, my fault
Ega ei lükanud jah, pigem kinnitasid, et üks tundub olema.
papsik kirjutas:Jalgrattur-ega kui ma siia üldse kirjutama hakkasin, siis ma nagu midagi muud ei tahtnudki, kui ümber lükata väidet-kõik naabrid on emmid- aga pole sellega kahjuks hakkama saanud.
No krt mella, see ka juba suur asi, kui ainult üks naaber, ehk siis mina, tundub emm olevat. Siis ikka kõik ei ole ju, nagu siin alguses arvati!
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Seadus seda, seadus toda...
Krt, kaks päris meest võtavad pudeli ja asi saab räägitud või löödud aga teil tundub ikka, et osad mehed on preilid pundis.
Papsik kirjutas...
Käisin Toomasega rääkimas kohe järgmine päev peale raja sirgeks lükkamist. Rääkisime pikalt. Tulemus null. Ehk siis tema on kõik õigesti teinud, vald valesti. Tema kavatseb täpselt sama viisi edasi panna, no ja.....kõik algab uuesti.
Aga kuidas siis saab maha istutud kui mees sedasi vastab, küsin mina??? Või ei saa ma asjast aru enam???

-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Seadus seda, seadus toda...
Krt, kaks päris meest võtavad pudeli ja asi saab räägitud või löödud aga teil tundub ikka, et osad mehed on preilid pundis.
Vaata kõrtsmik. Meie siin ääremaadel talitame nii nagu mehed muiste.
Aga nendel seal, tead hiiglama suured majad ja villad. Käivad ringi lipsud kaelas ja puha. Ja siis on nendel veel igasugu peente nimedega härrasmehed seal, noh igasugu advukaadid ja ombutsmännid. . Tead Kõrtsmik, ära topi oma nina sinna kuhu pole vaja. Vaata milline ta sul on juba.
Jääme meie siin lõuna osariikides ikke oma mees-mehe vastu ja lepikuliisu juure edasi.
Hr.Nõel kirjutas:Seadus seda, seadus toda...
Krt, kaks päris meest võtavad pudeli ja asi saab räägitud või löödud aga teil tundub ikka, et osad mehed on preilid pundis.Vaata kõrtsmik. Meie siin ääremaadel talitame nii nagu mehed muiste.
![]()
Aga nendel seal, tead hiiglama suured majad ja villad. Käivad ringi lipsud kaelas ja puha. Ja siis on nendel veel igasugu peente nimedega härrasmehed seal, noh igasugu advukaadid ja ombutsmännid.. Tead Kõrtsmik, ära topi oma nina sinna kuhu pole vaja. Vaata milline ta sul on juba.
Jääme meie siin lõuna osariikides ikke oma mees-mehe vastu ja lepikuliisu juure edasi.
Kui juba meenutamiseks läks, siis Hr. Nõelale lisaks veel ühe, natuke hilisema, aga piiritaga ilmselt siiani toimiva üteluse:
"stukatš elab demblini po ustavu"
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
"stukatš elab demblini po ustavu"
Oi blin. sellist ütelust polegi enne kuulnud. Terav nagu chilli pipar.
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
Papsik, kas sinu perekonnanimi on Riga? Lihtsalt üritan siin ära arvata kui kaugel sa rajast elad. Asukohaks on üldse Keila kirjutatud. Ise olen sellest rajast vahel mööda sõitnud ja möelnud ka proovima minna, aga kuna rada on olnud nendel hetkedel tühi olnud siis olen oma teed läinud. Seega mina küll seal pidevat kasutamist pole märganud.
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.