Ennustus... millal saab sõitma

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Toretore.
Ise tulin kah just praegu seda kaudu. Tee paistis jah mõnusalt kuiv olema. See nädalavahetud kohe kindlalt sõitma. :wink:
Kasutaja avatar

Lihunik
Tsikkel: Suzuki DL1000
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Lihunik »

Tegin ka täna esimese sõidu linnapeal :P
Enese üllatuseks jäid riided täitsa puhtaks!Vaid püksi sääred said veidi vett.
Kasutaja avatar

Zeek

Lugemata postitus Postitas Zeek »

Allakirjutanu võib kah lugeda tänasega oma selle aastakäigu kaherattaliste hooaja avatuks (kolmerattalised ei loe). Uduvihm ja pimedus ei ole küll parimad sõbrad, kuid kaif oli seda väärt :D

Zeek
Elu on...

SuzuSander

Lugemata postitus Postitas SuzuSander »

Õhtul koju sõites kristiine keskuse poolt linna poole, kohe peale viadukti paremal oli kinni peetud siniste vilkurite poolt üks rattur. Ratas paistis olevat 96-98 kawasaki zx-6r...margi ja vanusega võin muidugi ka eksida. Kell oli 22.00 ja õues sooja 2 kraadi. Tahaks teada, kas keegi juhtub kursis olema miks peeti kinni ja kui peeti rikkumise eest, siis kopsakas see trahv ka tuli ?
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Nad peavad koguaeg kinni.....õnneks kui suudad viisakaks jääda ja ära põhjendada miks nii tegid ja ise saad ka aru ,et valesti tegid..lastakse ära :) Loomulikult tingimusel ,et numbri märk tuleb järgmisel korral õigesse kohta ning linna oma nina ei toppi enam.

/me praegused korrad õnneks suulise hoiatusega pääsenud
SuzuSander kirjutas:
Õhtul koju sõites kristiine keskuse poolt linna poole, kohe peale viadukti paremal oli kinni peetud siniste vilkurite poolt üks rattur. Ratas paistis olevat 96-98 kawasaki zx-6r...margi ja vanusega võin muidugi ka eksida. Kell oli 22.00 ja õues sooja 2 kraadi. Tahaks teada, kas keegi juhtub kursis olema miks peeti kinni ja kui peeti rikkumise eest, siis kopsakas see trahv ka tuli ?

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

korke kirjutas:
Nad peavad koguaeg kinni.....õnneks kui suudad viisakaks jääda ja ära põhjendada miks nii tegid ja ise saad ka aru ,et valesti tegid..lastakse ära :) Loomulikult tingimusel ,et numbri märk tuleb järgmisel korral õigesse kohta ning linna oma nina ei toppi enam.

SuzuSander kirjutas:

Huvitav, kas isegi siis kui oled politseile varasemast tuttav? :shock: :) Neil on praegu juba kõiksugu online andmebaasid olemas.

Mind muide peeti eelmine aasta parasjagu yks kord kinni, kiiruse pärast linna piiril ja siis pääsesin hoiatusega.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

korke kirjutas:
Loomulikult tingimusel ,et linna oma nina ei toppi enam
Möhh?Et siis kui saad politsei käest hoiatuse, siis polegi sul linna enam asja?Rattaga ei tohi linnas sõita, koju ei tohi tulla (tingimusel, et kodu on linnas), ööbid paadi all linnast väljas :wack: .Keeruline lugu.
Challenge the Adventure.Ride The World

Türklane

Lugemata postitus Postitas Türklane »

korke kirjutas:

Ei tea küll et kogu aeg kinni peavad,vbl sa Korke oled nn kahtlase amatöörse sõidustiiliga :twisted: et peavad kohe lube kontrollima sult.
ja sellist mula-- et ära oma nina linna topi,võib aint mingi krdi küla konstaabel rääkida oma küla poistele.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Primo ...sul mõistmis probleemid ?
Linna sisenemis keeldu nad sulle loomulikult ei pane ....aga mingid sõnad peab ju politsei alati peale lugema ...või mis ?

Primo kirjutas:

Möhh?Et siis kui saad politsei käest hoiatuse, siis polegi sul linna enam asja?Rattaga ei tohi linnas sõita, koju ei tohi tulla (tingimusel, et kodu on linnas), ööbid paadi all linnast väljas :wack: .Keeruline lugu.

Ei türklane ...mul ei ole kahtlane amatööri sõidustiil ...aga loomulikult sinu tasemele ma ei jõua mitte kunagi sest sa ju suudad ohjeldada täiesti tutikat super hüper honda cbr600f mis kiirendab sajani 2 sekundiga ning tipp kiirusest ma parem ei räägi. Patjade klubib taob ära muidu.
Türklane kirjutas:
Ei tea küll et kogu aeg kinni peavad,vbl sa Korke oled nn kahtlase amatöörse sõidustiiliga :twisted: et peavad kohe lube kontrollima sult.
ja sellist mula-- et ära oma nina linna topi,võib aint mingi krdi küla konstaabel rääkida oma küla poistele.

E-pood

Türklane

Lugemata postitus Postitas Türklane »

Ei türklane ...mul ei ole kahtlane amatööri sõidustiil ...aga loomulikult sinu tasemele ma ei jõua mitte kunagi sest sa ju suudad ohjeldada täiesti tutikat super hüper honda cbr600f mis kiirendab sajani 2 sekundiga ning tipp kiirusest ma parem ei räägi. Patjade klubib taob ära muidu.

TÄITSA ...... MILLINE JOBU SA KORKE OLED...

sa ei saagi jõuda....sa õpi sõitma kõigepealt enne kui hüppama hakkad ....linna vahel näha küll kuidas tuigerdad foori ees irww :D või sa tahad öelda et sa oled nn. rinka mees...tegid paar ringi rajapeal oma laibaks aetud ninja baikiga ,väidetavalt libiseva siduriga kiiremaid ringi, ja nüüd oled tippsõitja ning kangelane valmis....pärast rääkisid rajaääres mingite jõukate ja suurte meestega juttu ning jõid õlut kes lubasid kaitsta :D pahade poiste eest veel jne. :) ( p.s väike arvamus lihtsalt) aga noh ma ütlen kohe ära ma ei oska sõitta, ma vaikselt õpin ja ma ei ronigi rajapeale)

.. aga sa ära ennast nii krd eriliseks pea..katsu olla vähe !!!

ning kust krdi kohast sa sellist IBA VÕTAD mingi 2 sek ja kiirused??? kade oled we...., osta ka tutikas, ja ela edasi

ära siis solvu :twisted:
Kasutaja avatar

Teema algataja
Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

.....ja eeltoodud tekst oli teemal MILLAL SAAB SÕITMA :? :? :? :? :?
Timex käekellad Bikeri raffale hea hinnaga
Kontakt: www.watches.ee
kari@jewelry.ee
Kasutaja avatar

agent007
Tsikkel: Honda CB400T ´80

Lugemata postitus Postitas agent007 »

Mul on see esimene sõit juba ammu tehtud. Eks vist sellepärast haige olengi. :D Aga noh, ütleme nii, et see tunne mis sa saad see kaalub peaaegu iga haiguse üles. Sõidetud sai siis 175cc 3M-ga täiesti lume peal ikka. Heh... hangeralli ja muud ei ütleks selle sõidu kohta.

Enda masin remonti (Jawa 638) tagasi saades siis pean ka ootama, sest panin säänsed paigikummid alla. :roll: Irw... mehed ei tea kumb nälg on hullem: Kas sexinälg või sõidunälg? Tagasihoidlik küsimus ainult! :D
Pakun liivapritsi teenust, madalsurve pritsimine. Hind kokkuleppel!
Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Kontakt:

Et, nüüd äkki ei jookse su super hyper tutikas honda cbr 600 F 280kmh lõtva välja ...või oli see veel rohkem..ning 2 sec'i sajani mis pidi enamus 1000ccm tsiklitele tagumise tule näitama ?
Enam ei oskagi sõita ?...rääkisid ju suure suuga kuidas sõitsid 1993 aasta honda cbr 600f tsikliga ....politsei subaru eest ära ...küll mööda tee äärt ja küll autode vahel lasid 260kmh ..jne.
Pidid ju trikke ka oskama.....tagarattal...esirattal.
PLuss rinkat oled hoolsalt käinud harjutamas....
Ja mis krdi tutikast tsiklist me siin räägime ..ostsid kasutatud tsikli ju :) Ja pärast paar kuud hiljem väitsid ,et oled poest tutika ostnud :lol:

Selle pärast ütlengi ,et sellisele tasemele ma ei jõua mitte kunagi....sa ju nii super....
Rääkides minu sõidu stiilis autode vahel.....täiuslik ta ei ole mitte kunagi aga kindlasti üle keskmise. Peeglitega ei ole kedagi riivanud erinevalt mõndadest. Fooride taga ma ei tuigerda :)

Kahjuks mul ei ole laibaks aetud ninjat ega üldse mingit ninja tsiklit :) Punane roller seisab garaazis.

Ringrada ma ei ole mitte kunagi sõitnud .....võibolla paar ringi teinud pärnus...ülejäänud ajast pirita ringrajal sõidetud rahulikult. ... Mingite jõukate rikkaste suurte onude kaitset ma ei vaja :) Saan ise väga hästi hakkama....

Türklane ...kui sa oled nii tark ja sündind võidusõitja ....miks ma pidin siis pidevalt msn'is kuulama su halamist ,et kuidas seda teha.....,et miks ta nii teeb...kas mootor on ikka korras....kust saab seda ....jne ?

Türklane kui on midagi mulle öelda siis ütle mulle seda :) Näiteks biker'i foorumi sõnumi teel. Või helista :) Aga ära hakka näitama avalikult milline lammas oled :)

MODED : Kui tõmbate minu posti maha siis tõmmake ka selle ehtsa türklase postitused ka maha :)
Viimati muutis korke, 31 Mär 2006, 11:24, muudetud 1 kord kokku.

E-pood

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

sellist pole kaua näinud!! korket ma tean aga kes oled sina??
korke käib vähemalt rajal ja on asjast huvitatud. aga sinust ma pole sttagi kuulnud.. õnnex pole kõik f klassi rataste omanikud sellised !
tõesta ennast enne kui hakkad kedagi avalikult jobuks sõimama..
Kasutaja avatar

kalle
Tsikkel: Joone all on miskit
Tänatud: 13 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas kalle »

Nii.. see teema on taas teel paremasse kohta. Esialgu viisin sisse mõned muudatused, aga tegelt tuleks kogu lõpule täiega vesi peale tõmmata ja kogu teema on ammu ennustamisest kaugel.

Ok... selgitan oma modemise stiili veits... üritan anda enne selgitusi või viiteid, mis kustutamisele jm võiks minna. Samas oleks võinud lihtsalt ära killida, aga mul on lootus, et inimesed mõtlevad järgi veits... muidu toimub järgmises teema jälle sama.

Ma arvan, et kogu see teema lõpp kaub siit millalgi ja see on seda väärt, siiski võiks veits analüüsida, reegleid lugeda ja rohkem ESi kasutada.. või on avalik tampimine tõhusam?

ps. agent007... kõva avatar sul.. hea onu sulle või oled fänn :?

Kk
Viimati muutis kalle, 31 Mär 2006, 11:50, muudetud 1 kord kokku.
KZ1000C3
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
Kasutaja avatar

madeinussr
Tsikkel: Jawa Style

Lugemata postitus Postitas madeinussr »

Täna kell umbes 11.15 sõitis TTÜ eest läbi miski kollase vesti ja
rohelise endurovõrriga.
Suutis ratta korra välja ka suretada...aga see võis tsikli
viga ka olla, sest bensiini sisse oli õli ikka korralikult pandud :D
mõnus suits oli taga!

Ise lähen homme..pesen ratta tolmust puhtaks ja väiksese tiiru teen ka :)
Fazer GOO

ats97

Lugemata postitus Postitas ats97 »

Pärnus oli nüüd lõunaajal näha liikumas 3-4 tsiklit! 1 neist tegi näidissõitu tagarattal riia mnt T-marketi fooritagant startides :P
................
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

Tallinnas oli näha üht punast GS500-a. Mis iga fooori taga välja suri ja muidu igati uljalt liikus. Ise nägin seda liikumas kui vaatasin viru keskuses suuri aknaid, sealt see vastu mulle peegeldas. :P
Royal Einfield 350 Classic

silver

Lugemata postitus Postitas silver »

Täna oli Kuressaares näha sõitmas üht punast Suzuki Marauderit, 125st.
Ei tea, kes küll sellega sõitis :twisted:
Esimesed sõidud siis sel aastal tehtud ja tunne on hea :wink:
Kasutaja avatar

Tihver
Tänatud: 13 korda

Lugemata postitus Postitas Tihver »

Äkki lõpetaks need postitused nüüd ära, et kes mis ratast linnapeal liikumas nägi.

Hooaeg on alanud.

Parem võiks arutada ühiseid väljasõite ja kokku saamisi juba...
Stark Varg EX
Kasutaja avatar

Kawalpea

Lugemata postitus Postitas Kawalpea »

H2 on lolliks läind...Kevad kubemes? :roll:

Zidist

Lugemata postitus Postitas Zidist »

Ja mida mina aknast näen..... asfalt on suures osas kuiv :P
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

Kawalpea kirjutas:
H2 on lolliks läind...Kevad kubemes? :roll:

Ise oled sa soome keeles läinud kuhugi. Kevad kubeme all pigem :)
Royal Einfield 350 Classic
Kasutaja avatar

IvarSiim

Hooaeg alanud

Lugemata postitus Postitas IvarSiim »

Tihver märgib õieti- hooaeg on alanud!
Kes kuskil linnas tsikleid juba liikumas näeb, see loomulik igati.
Põlva Lasse / kes teavad/, omal armsal IZ il on see aasta läbinud trotsimata ilmasid ca 1000 km. Ise oma komerattalise Dnepriga jään kilometraazi poolest küll alla.
Eile käisime mööda kohalike kruusateid Võhandu jõe ürgorus sõitmas, igati lahe oli.... kes ei sõida- see ei tea.
Edu alanud hooaja puhul!
Kasutaja avatar

Laur
Tsikkel: VTX1800R
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas Laur »

krt sajab aknataga laia lund, hea, et hommikul sai väike kevadekuulutamis sõit tehtud.
M.O.T.T
If you want to make God laugh, tell him your future plans

-metsik-

Lugemata postitus Postitas -metsik- »

njahh:Siit lugedes jääb mulje ,nagu oleks motikaga sõit mingi kangelastegu,ehk maailmaime.(tänaval nähtud tsiklist räägitakse nagu mingist paganama ufonaudist)
ehk aitab?
Pole ju mõtet riskipiiril kuskil osalt jäätunud teel,hambad ristis sõita,et saaks öelda,KÄISIN TEGIN RINGI ÄRA.
Leian ,et sõitu peaks ikka nautima.Pisut veel kannatust.
(muidugi ei kõnele siin aastaläbi sõitjatest,see ikka teine teema.)

stonefree

Lugemata postitus Postitas stonefree »

Täna nägin uut gixxerit tammsaare teel ettevaatlikult liikumas. 8) Aga ise arvan, et enne pole mõtet kõvaks ajada kui miniseelikud välja ilmuvad :D

Vast järgmisel nädalavahetusel see juhtub.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole :)
Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

:D

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Ma ei tea kuidas teil seal on aga Sauel hakkas lund sadama lahe mis !

Roomaja

Lugemata postitus Postitas Roomaja »

mis jama on nagu...õues on 2 aprill...kus on soe ilm? aitab juba!!!!!!!!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 371 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

täna oli päris vahva sõidupäev, vahepeal sõitsime neljakesi, parem käsi lenksul ja vasak kojamehe eest... lumega ei ole hea sõita krt :D hea, et linnast väga kaugele ei sõitnud...
Suletud

Mine “Ajaviiteks...”