Ennustus... millal saab sõitma
Moderaator: Moded
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:

/me praegused korrad õnneks suulise hoiatusega pääsenud
SuzuSander kirjutas:Õhtul koju sõites kristiine keskuse poolt linna poole, kohe peale viadukti paremal oli kinni peetud siniste vilkurite poolt üks rattur. Ratas paistis olevat 96-98 kawasaki zx-6r...margi ja vanusega võin muidugi ka eksida. Kell oli 22.00 ja õues sooja 2 kraadi. Tahaks teada, kas keegi juhtub kursis olema miks peeti kinni ja kui peeti rikkumise eest, siis kopsakas see trahv ka tuli ?
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
korke kirjutas:Nad peavad koguaeg kinni.....õnneks kui suudad viisakaks jääda ja ära põhjendada miks nii tegid ja ise saad ka aru ,et valesti tegid..lastakse äraLoomulikult tingimusel ,et numbri märk tuleb järgmisel korral õigesse kohta ning linna oma nina ei toppi enam.
SuzuSander kirjutas:Õhtul koju sõites kristiine keskuse poolt linna poole, kohe peale viadukti paremal oli kinni peetud siniste vilkurite poolt üks rattur. Ratas paistis olevat 96-98 kawasaki zx-6r...margi ja vanusega võin muidugi ka eksida. Kell oli 22.00 ja õues sooja 2 kraadi. Tahaks teada, kas keegi juhtub kursis olema miks peeti kinni ja kui peeti rikkumise eest, siis kopsakas see trahv ka tuli ?
Huvitav, kas isegi siis kui oled politseile varasemast tuttav?

Mind muide peeti eelmine aasta parasjagu yks kord kinni, kiiruse pärast linna piiril ja siis pääsesin hoiatusega.

-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Möhh?Et siis kui saad politsei käest hoiatuse, siis polegi sul linna enam asja?Rattaga ei tohi linnas sõita, koju ei tohi tulla (tingimusel, et kodu on linnas), ööbid paadi all linnast väljaskorke kirjutas:Loomulikult tingimusel ,et linna oma nina ei toppi enam

Ei tea küll et kogu aeg kinni peavad,vbl sa Korke oled nn kahtlase amatöörse sõidustiiligakorke kirjutas:Nad peavad koguaeg kinni.....õnneks kui suudad viisakaks jääda ja ära põhjendada miks nii tegid ja ise saad ka aru ,et valesti tegid..lastakse äraLoomulikult tingimusel ,et numbri märk tuleb järgmisel korral õigesse kohta ning linna oma nina ei toppi enam.

ja sellist mula-- et ära oma nina linna topi,võib aint mingi krdi küla konstaabel rääkida oma küla poistele.
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Linna sisenemis keeldu nad sulle loomulikult ei pane ....aga mingid sõnad peab ju politsei alati peale lugema ...või mis ?
Primo kirjutas:
Möhh?Et siis kui saad politsei käest hoiatuse, siis polegi sul linna enam asja?Rattaga ei tohi linnas sõita, koju ei tohi tulla (tingimusel, et kodu on linnas), ööbid paadi all linnast väljas.Keeruline lugu.
Ei türklane ...mul ei ole kahtlane amatööri sõidustiil ...aga loomulikult sinu tasemele ma ei jõua mitte kunagi sest sa ju suudad ohjeldada täiesti tutikat super hüper honda cbr600f mis kiirendab sajani 2 sekundiga ning tipp kiirusest ma parem ei räägi. Patjade klubib taob ära muidu.
Türklane kirjutas:Ei tea küll et kogu aeg kinni peavad,vbl sa Korke oled nn kahtlase amatöörse sõidustiiligaet peavad kohe lube kontrollima sult.
ja sellist mula-- et ära oma nina linna topi,võib aint mingi krdi küla konstaabel rääkida oma küla poistele.
TÄITSA ...... MILLINE JOBU SA KORKE OLED...
sa ei saagi jõuda....sa õpi sõitma kõigepealt enne kui hüppama hakkad ....linna vahel näha küll kuidas tuigerdad foori ees irww

.. aga sa ära ennast nii krd eriliseks pea..katsu olla vähe !!!
ning kust krdi kohast sa sellist IBA VÕTAD mingi 2 sek ja kiirused??? kade oled we...., osta ka tutikas, ja ela edasi
ära siis solvu

-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80

Enda masin remonti (Jawa 638) tagasi saades siis pean ka ootama, sest panin säänsed paigikummid alla.

Info: 58454535 (Tartu/Tartumaa) ; email: agent.x.007@gmail.com
-
- s1000rr Guru
- Kontakt:
Enam ei oskagi sõita ?...rääkisid ju suure suuga kuidas sõitsid 1993 aasta honda cbr 600f tsikliga ....politsei subaru eest ära ...küll mööda tee äärt ja küll autode vahel lasid 260kmh ..jne.
Pidid ju trikke ka oskama.....tagarattal...esirattal.
PLuss rinkat oled hoolsalt käinud harjutamas....
Ja mis krdi tutikast tsiklist me siin räägime ..ostsid kasutatud tsikli ju

Selle pärast ütlengi ,et sellisele tasemele ma ei jõua mitte kunagi....sa ju nii super....
Rääkides minu sõidu stiilis autode vahel.....täiuslik ta ei ole mitte kunagi aga kindlasti üle keskmise. Peeglitega ei ole kedagi riivanud erinevalt mõndadest. Fooride taga ma ei tuigerda

Kahjuks mul ei ole laibaks aetud ninjat ega üldse mingit ninja tsiklit

Ringrada ma ei ole mitte kunagi sõitnud .....võibolla paar ringi teinud pärnus...ülejäänud ajast pirita ringrajal sõidetud rahulikult. ... Mingite jõukate rikkaste suurte onude kaitset ma ei vaja

Türklane ...kui sa oled nii tark ja sündind võidusõitja ....miks ma pidin siis pidevalt msn'is kuulama su halamist ,et kuidas seda teha.....,et miks ta nii teeb...kas mootor on ikka korras....kust saab seda ....jne ?
Türklane kui on midagi mulle öelda siis ütle mulle seda

MODED : Kui tõmbate minu posti maha siis tõmmake ka selle ehtsa türklase postitused ka maha

-
- Tsikkel: Joone all on miskit
- Tänatud: 13 korda
- Kontakt:
Ok... selgitan oma modemise stiili veits... üritan anda enne selgitusi või viiteid, mis kustutamisele jm võiks minna. Samas oleks võinud lihtsalt ära killida, aga mul on lootus, et inimesed mõtlevad järgi veits... muidu toimub järgmises teema jälle sama.
Ma arvan, et kogu see teema lõpp kaub siit millalgi ja see on seda väärt, siiski võiks veits analüüsida, reegleid lugeda ja rohkem ESi kasutada.. või on avalik tampimine tõhusam?
ps. agent007... kõva avatar sul.. hea onu sulle või oled fänn

Kk
ST1100N
XL600R
R1100GS
STS Pelikan MK I
-
- Tsikkel: Jawa Style
rohelise endurovõrriga.
Suutis ratta korra välja ka suretada...aga see võis tsikli
viga ka olla, sest bensiini sisse oli õli ikka korralikult pandud

mõnus suits oli taga!
Ise lähen homme..pesen ratta tolmust puhtaks ja väiksese tiiru teen ka

Hooaeg alanud
Kes kuskil linnas tsikleid juba liikumas näeb, see loomulik igati.
Põlva Lasse / kes teavad/, omal armsal IZ il on see aasta läbinud trotsimata ilmasid ca 1000 km. Ise oma komerattalise Dnepriga jään kilometraazi poolest küll alla.
Eile käisime mööda kohalike kruusateid Võhandu jõe ürgorus sõitmas, igati lahe oli.... kes ei sõida- see ei tea.
Edu alanud hooaja puhul!
ehk aitab?
Pole ju mõtet riskipiiril kuskil osalt jäätunud teel,hambad ristis sõita,et saaks öelda,KÄISIN TEGIN RINGI ÄRA.
Leian ,et sõitu peaks ikka nautima.Pisut veel kannatust.
(muidugi ei kõnele siin aastaläbi sõitjatest,see ikka teine teema.)
-
- Kontakt: