Uustulnukad a.k.a newbie`d ... =)
Moderaator: Moded
Tervitus jah kõigile
Sõitmisega paregu selline jama, et vaja ketil üks lüli vahelt ära võtta (hoolduses öeldi et tasub proovida, pole mõtet hakata uut ketti ostma). Kett lõpuni pingutatud aga ikka väga lõtv, välja veninud. Niisama ikka tiirutan veidi ringi aga mingit pikemat otsa ei julge praegu ette võtta. Loodan lähitulevikus asja korda saada ja siis cruisiks küll teiste biker.ee-lastega ringi 
-
Eimar
Nonii!
Hi My name IS..... tz tz tzzz Eimar:P
järgmine aasta on mul lubade tegemine siis nagu saab peenestama akkata see aasta suve lõpus ostan omale motika ära ja värgid.. tahan osta 250cc või 125cc
järgmine aasta on mul lubade tegemine siis nagu saab peenestama akkata see aasta suve lõpus ostan omale motika ära ja värgid.. tahan osta 250cc või 125cc
Tere ka minupoolt
Ma alustasin sõitmist 13 aastaselt kui onu mulle rootsist ühe mopi tõi. Pilte kahh
www.hot.ee/wsan
Kolm nädalat tagasi tõi onu mulle rootsist enduro.
Derbi Senda R1. Pildid: www.zone.ee/saqboy666/derbi/
Sellelt on veel spidokas ja tuled puudu aga pole hullu
Need peaksin kahh järgmine või ülejärgmine nädal kätte saama
WsaN
Ma alustasin sõitmist 13 aastaselt kui onu mulle rootsist ühe mopi tõi. Pilte kahh
Kolm nädalat tagasi tõi onu mulle rootsist enduro.
Sellelt on veel spidokas ja tuled puudu aga pole hullu
Need peaksin kahh järgmine või ülejärgmine nädal kätte saama
WsaN
-
AK5
sain nii umbes 10-aastaselt sääreväristaja... muidugi ma mõtlesin, et nüüd läheb sõiduks.. ega see nii kerge polnudki, polnud mootorist erilisi teadmisi, mõne vea leidmiseks ei olnud mõistustki.. sõprade moppidega sai sõidetud ...
nüüd omalegi minsk125ccm soetatud... kes ütleb remondirõõm, sellel ju mingis mõttes õigus, aga samas, kui käed õliseks pole saanud, ei tule ka teadmised.
sõidan temaga külavahel, metsas.. ma 14, lubadeni veel paar aastat..
nüüd omalegi minsk125ccm soetatud... kes ütleb remondirõõm, sellel ju mingis mõttes õigus, aga samas, kui käed õliseks pole saanud, ei tule ka teadmised.
sõidan temaga külavahel, metsas.. ma 14, lubadeni veel paar aastat..
-
henri1989
-
tsimm
tervist on juba öeldud, kuid topelt pole laita. tervist siisWsaN kirjutas:Kolm nädalat tagasi tõi onu mulle rootsist enduro.
Sellelt on veel spidokas ja tuled puudu aga pole hullu![]()
esimest korda sain mopeedi peale nii 10ne aastaselt. aga see oli üks õhtu ning sellest eriti ei räägiks.
nüüd, eelmine aasta sain sama olendi omanikuks(Derbi Senda R1). sihuke mõnus 50ne asi. nüüdseks on läbisõitu natuke üle tuhande kilomeetri kuid enda sõiduoskused pole veel kõige paremad(eriti linnas, kuid enamusest sõidan ikkagi mülkas). täna kukkus transamise käigus tsikkel ümber ning peegel tuli enda "munast" välja. mitte mingisuguse jõuga tagasi kah ei lähe:(
-
päikesemasin
- Tsikkel: KTM 1290SAR
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
-
rowen
Tere, Peter olen mina. Ja mina alustasin oma sõitmistega 5 aastaselt. Siis sai sõidetud Deltaga kaks aastat hiljem sain Moskva siis Honda cb 125 T siis peale 1 aastat sõitsin aastakese isa Jawaga ning siis sain Suzuki Gs 125 siis kaks aastat hiljem sain veel ühe Honda cb 125 millega sõitsin pikka aega ja nyyd on sõiduriistaks Yamaha XS 400 SE
-
jukutom
- Kontakt:
Tere! Jukuks mind eraelus hüütakse ja siia lehele sattusin auto24.ee lehelt siis,kui Rein pani 17.03.04 välja pealkirja "VARASTATUD".
Minu sõidukiteks on olnud:ereliukas,sääreväristaja,IZH 49,K-750M,IZH Planeta-5,K-750 ja nüüd Dnepr MT-11,mille ostsin aprillis ja õnnetuseks ei jõudnudki suveks sõiduvalmis seada.
Minu sõidukiteks on olnud:ereliukas,sääreväristaja,IZH 49,K-750M,IZH Planeta-5,K-750 ja nüüd Dnepr MT-11,mille ostsin aprillis ja õnnetuseks ei jõudnudki suveks sõiduvalmis seada.
Ei ole olemas tigedaid inimesi, on hoopis vähe huumorit!
-
werdinand
Tere!
Internetis olen Werdinand. Kuus aastat olen sõitnud igivana Saab 96-ga, samas ka ratastele mõelnud. Kevadel sai lõpuks A-kat ära tehtud ja praeguseks olen Rix'i endise ratta omanik milleks siis Honda NTV 650 Revere. Senine koostöö - 3 nädalat ja 1000 km on suht kenast sujunud, loodan, et edaspidi veelgi paremini
Internetis olen Werdinand. Kuus aastat olen sõitnud igivana Saab 96-ga, samas ka ratastele mõelnud. Kevadel sai lõpuks A-kat ära tehtud ja praeguseks olen Rix'i endise ratta omanik milleks siis Honda NTV 650 Revere. Senine koostöö - 3 nädalat ja 1000 km on suht kenast sujunud, loodan, et edaspidi veelgi paremini
tre
tere..mina sain 11 aastaselt endale v6rri..mis praegusex vedeleb garaazis (ei taha t66le minna syyte jama) nih nyyd s6idan igivana minskiga 125* umbes 1940 aasta oma..
olen 1 n2dala p2rast 13 weppi
Re: tre
Sellel ajal veel ei tehtudki ju minskeopz kirjutas:tere..mina sain 11 aastaselt endale v6rri..mis praegusex vedeleb garaazis (ei taha t66le minna syyte jama) nih nyyd s6idan igivana minskiga 125* umbes 1940 aasta oma..![]()
Tervitused...
Kunagi maal vanavanemate juures sai alustatud punnvõrridega.
Siis astus õnn mu õuele ja tädipojale osteti mopeed! Sellega sai siis kimatud ringi mitu suve. Kuni tädimees sellega nokka rebis ning oma rangluu purustas. Siis sai sõidetud veel palju sellise asjaga nagu Muravei (kastiga)
Peale Tallinnasse tulekut oli Pannoonia - Denpr - hunnik vanu Jawasid ja nüüd järgi jäänud ainult üks XJ600 '93.
Meeldiv tutvuda
Kunagi maal vanavanemate juures sai alustatud punnvõrridega.
Siis astus õnn mu õuele ja tädipojale osteti mopeed! Sellega sai siis kimatud ringi mitu suve. Kuni tädimees sellega nokka rebis ning oma rangluu purustas. Siis sai sõidetud veel palju sellise asjaga nagu Muravei (kastiga)
Peale Tallinnasse tulekut oli Pannoonia - Denpr - hunnik vanu Jawasid ja nüüd järgi jäänud ainult üks XJ600 '93.
Meeldiv tutvuda
Viimati muutis remy, 07 Sept 2004, 21:33, muudetud 2 korda kokku.
-
nc
newbie
nimi Endro
tsikkel: Limitsi EX Y FJ1100
lubadega on hetkel nii, et ARKis vaja veel sõit teha ja siis rahu majas.
PS: esimene postitus üldse kogu keskkonnas muide.
tsikkel: Limitsi EX Y FJ1100
lubadega on hetkel nii, et ARKis vaja veel sõit teha ja siis rahu majas.
PS: esimene postitus üldse kogu keskkonnas muide.
-
nc
newbie
eks ta ole. mõne mehe uus on vahel teisemehe vana
)
aga ärge plõksige seal! täna vahetasin siduri õli ära!!!
aga ärge plõksige seal! täna vahetasin siduri õli ära!!!
-
LandLord
-
nsr125
-
motie
- Tsikkel: R6 00.a
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
tere mina olen marek tartust
alustasin kuangi deltaga rallimist
hetkel on sinine yamaha roller 50cc aga see myygis http://www.zone.ee/motie/roller1.JPG
plaanis soetada honda nsr125
alustasin kuangi deltaga rallimist
hetkel on sinine yamaha roller 50cc aga see myygis http://www.zone.ee/motie/roller1.JPG
plaanis soetada honda nsr125
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.