Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Honda Hornet 919
- Kontakt:
Re: Õnnetused mootorratastega
Hea, et Alatskivi- Nina tee äärsed kraavid nii madalad on, vastasel juhul oleks asi vähe kurvem!!! Ja joppas, et põllule lendas...
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Tundub et õnnetuses osales lõhestunud isik,kas neid oli kaks?
aga kus Aadu jäi kas käruga koju.
Vs 800 ja pilt on bikest
Mõni uus kirjamees on vist tööle võetud.
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
vilosius kirjutas:Mis meil siin Keila Statoili juures siis täna õhtul juhtus?
Kahjuks pean selle laksu omaks võtma. Loll lugu, buss oli ees, vastassuund tühi ja hakkasin mööda kiirendama, aga oh õudust, kui nägin, et bussi ees oli maastur, mis hakkas stati sisse keerama. Kuna hoog oli natuke suur, siis sai liiga rabatud pidurit ja nii see esiratas alt läks. Ratas libises oma 20 meetrit ja auto tahanurka, ise olin poolest kerest maasturi all, nii et jalad ainult välja paistsid. Maastur sai sellise paugu, et viskas tagu otsa praktiliselt ette ja mina lohisesin maasturi all kaasa ise maasturi põhja lähemalt uurides. Õnneks see löök peatas maasturi edasiliikumise, sest vastasel juhuloleks tagaratas mu rindkerest üle sõitnud. Kui kõik seisma jäi siis sain tunda mis tähendab kui su rindkerele mõnisada kilo pressitakse. Kaaskodanikud proovisid mind sealt kätte saada, aga see õnnestus alles siis kui piisav hulk rammumehi ühte maasturi külge piisavalt kõrgele jõudsid tõsta. Maasturis olnud vanapaar oli muidugi shokis ja mammile tehti kaks rahustavat süsti, et süda otsa ei annaks. Minu vigastused on tegelt tühised võrreldes sellega,mis oleks võinud olla. Vasak õlg, kuhu kukkusin, on liiga valus et liigutada, rindkere muljutud, parem põlv nats marraskil ja pool ühe kannika nahka jäi sündmuskohale, mis näitab, et ühestükis kombed on hädavajalikud.
Mis ma kokkuvõtteks oskan öelda, tänutunne et evo varustus säästis mind halvimast ja et liiklusreeglid on mõldud asjapärast välja! Ah jaa, kuna seal oli möödasõit keelatud, siis jäin ka süüdi, nii et ilusat hooaega kõigile
Kõige suuremad tänud ka inimesele, kes mu tsikli oma peugeot pirukasse suutis lükata ja mu koju tõi !
Pilte ka nats
Hetk peale pauku, kui mind proovitakse auto alt kätte saada.

-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
marti252 kirjutas:vilosius kirjutas:Mis meil siin Keila Statoili juures siis täna õhtul juhtus?
Kahjuks pean selle laksu omaks võtma.
Tegelikult õnnelik õnnetus, peamine, et ise ühes tükis oled. Tühja sellest plastikust, selle annab kokku kleepida või uue panna. Muidugi kogemuse võrra jälle rikkam ja selle aja peale, kui juba istuda kannatab saad püsti asendis ratta kallal nokitseda
Tegelt omal samalaadne kogemus varrukast võtta, selle vahega, et suutsin ennast kuidagi bussi ja auto vahelt läbi nikerdada, ega pidama poleks vast saanud. Peale seda hakkab aju kõigepealt juurdlema, kui mõni keset teed "pargib", et miks ta seda teeb... Miks aga sellised situatsioone tekib on see, et osad sõidavad nii, nagu oleks poolhaagis järgi - kui vasakule hakatakse keerama siis ikka paremalt pool suure kaarega ja vastupidi Oleks see, sisselülitatud suunatulega vasakule keeraja paiknenud võimalikult telgjoone lähedal, paistaks ta igasuguse sõiduki tagant välja...
Ouch, painful.
Aga ma olen juba tükk aega mõelnud ja arutlenud, et mismoodi inimesed nii pea ees auto kõhu alla jõuavad. Siin Tais sõitsime ka hiljuti ühest sekundeid tagasi juhtunud (kuulsime crashi) õnnetusest, kus vastassuunas liikunud külgkorviga roller oli mikrobussi kõrval kummuli ja üks rolleril olnud meestest samamoodi poolest kerest väni eesotsas auto all. Kuidas ta sinna jõudis, sellest ma aru ei saanud. Sinu situatsiooni vist isegi kujutan ette, kui ratas enne kummuli käis ja siis maasturi taguotssa sisse põrutas, siis olid juba pea ees sinna suunas teel? Või toimus kõik liiga kiirelt, et midagi detailsemat mäletada..
Ou..ja seleta lähemalt seda kanni riivimise probleemi. kas asfaltil libisemine tõmbas püksid lihtsalt nii alla?
Väga õnnelik lugu kui nii võtta.
Selline asi võtab ikka mõneks ajaks sõiduisu ära.
-
- Tsikkel: used to be Blackbird
Aitäh heade soovide eest, käisin haiglas ja lasin valutavad kohad läbi pildistada ja ei leitud mingeid mõrasid, seega suht ok.
nelesk kirjutas:Sinu situatsiooni vist isegi kujutan ette, kui ratas enne kummuli käis ja siis maasturi taguotssa sisse põrutas, siis olid juba pea ees sinna suunas teel? Või toimus kõik liiga kiirelt, et midagi detailsemat mäletada..
Ou..ja seleta lähemalt seda kanni riivimise probleemi. kas asfaltil libisemine tõmbas püksid lihtsalt nii alla?
Kuna esiratas läks alt ära, siis kukusin maha ja libisesin paraleelselt pea ees auto suunas. Ratas jõudis enne autoni ja tõstis selle üles ja mina kohe järgi ja sinna alla kinni ja siis ratas libises alt ära ja niima seal kinni olin.
Kanniriivimisega oli jah nii, et tõmbas püksid nii alla, et jope enam peale ei ulatunud. Kuna sellel evo jopel ei olnud seda lukusüsteemi, mis oleks pükste külge käinud vaid oli mingi traksi moodi asi, mis käis hargi vaheltläbi, siis poleks see ka aidanud, kui see peale oleks isegi pandud.
Riivimisest üks pilt kah õppe eesmärgil

-
- Tsikkel: Suzuki GSX1250 FA
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 8 korda
jaiks
seda pilti vaadates tekkis tunne, et thank god, mul on lukuga kinnituv komplekt
aga head tervenemist
-
Woah, cool
Loodetavasti ikka istuda saad
Kusjuures, kui ma sealt eile mööda sõitsin, seisis tsikkel samapidi tee poole, kui Su esimesel pildil. Mõtlesin veel, et mis paanika on - päästeamet, politsei, liiklus seisab, tee on mahlasid täis ja tsiklil pole hullu midagi. Teiselt poolt siiski korralikult tüma. Aga pole hullu, kõik, mis ei tapa, teeb ainult palju haiget. Kiiret paranemist!
+358458693818
sepp kirjutas:marti252. Head paranemist mõlemale
Martit ja 2 süsti saanud shokis memme mõtled? Sepp, ära kuula teisi, Sa oled siiski suure südamega inimene
+358458693818
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Kontakt:
pahadeplaneet kirjutas:Kuule jobu marti252
Kui mu kallis vanaema oleks Sinu väikseajulise pärast ära surnud,ausalt ma oleks aitand sind ka .
![]()
Kahju et nii hästi läks.
Ära rohkem peale võta!
pahadeplaneet kirjutas:ishijupp kirjutas:pahadeplaneet kirjutas:Kuule jobu marti252
Kui mu kallis vanaema oleks Sinu väikseajulise pärast ära surnud,ausalt ma oleks aitand sind ka .
![]()
Kahju et nii hästi läks.Ära rohkem peale võta!
Ära rohkem muli....!
kle sa debiilik mida sa fantaseerid siin?!?!?? Sa julged öelda veel "kahju, et nii läks" mul on sinust hoopis kahju. Õnnetusi ikka juhtub.
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
![]()
Kahju et nii hästi läks.
Su kallil vanaemal oleks viimane aega sulle kurikaga üks korralik restart teha, kui tema seda ei tee siis mõne mõlkis ukseomanik kindlasti
Täiesti süüdimatu vend, rsk..
+358458693818
![]()
Kahju et nii hästi läks.
sepp kirjutas:marti252. Head paranemist mõlemale
Inimesed on ikka erinevad
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
Üks suvaline vend kes ei hinnda olukorda.
Tema teo tagajärjel,küll mitte otseselt sureb inimene kes on sind kasvatand ja sulle kookit teinud,hoolitsenud sinu eest.
Siis ärge ahvid kiunuge kui mõni siuke teie lapse,naise ,mehe,venna,õe surnuks kuppatab.
Ja siis pole mõtet ka teemal hälvik-autojuhid pohui ju kui mõni siunust üle sõidab mis te vingute siis siin keeras ette.
Ma olen süüdimatu jah, aga mul pole temast kahju vähe sai.
Ja ärge küsige miks ma bikemehi ei sali.
www.facebook.com/realbikerid
-
- Tsikkel: Mitmed
- Tänanud: 36 korda
- Tänatud: 222 korda
pahadeplaneet kirjutas:Üks suvaline vend kes ei hinnda olukorda.
Tema teo tagajärjel,küll mitte otseselt sureb inimene kes on sind kasvatand ja sulle kookit teinud,hoolitsenud sinu eest.
Siis ärge ahvid kiunuge kui mõni siuke teie lapse,naise ,mehe,venna,õe surnuks kuppatab.
Ja siis pole mõtet ka teemal hälvik-autojuhid pohui ju kui mõni siunust üle sõidab mis te vingute siis siin keeras ette.
Ma olen süüdimatu jah, aga mul pole temast kahju vähe sai.
Ja ärge küsige miks ma bikemehi ei sali.
Hea,et siin foorumis vähemalt üks mees on,kes 100 prossa õieti asju ja olukordi hinndab!
Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju
Minul on Härra Pahadeplaneedist kahju, kindlasti on raske vaimupuudega olla. Õnnetusi juhtub kõigil, parastamine kajastab otseselt puudujääke sinu peas. Olen juba ennem lugenud su postitusi, et ala "valan õli kuhugi rajale kohe, et keegi puruks kukuks ennast". Masendav tüüp.
-
- Tsikkel: Yamaha
- Tänanud: 6 korda
pahadeplaneet kirjutas:Ja ärge küsige miks ma bikemehi ei sali.
Miks sa bikemehi ei salli ?
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Kontakt:
M.K kirjutas:Minul on Härra Pahadeplaneedist kahju, kindlasti on raske vaimupuudega olla. Õnnetusi juhtub kõigil, parastamine kajastab otseselt puudujääke sinu peas. Olen juba ennem lugenud su postitusi, et ala "valan õli kuhugi rajale kohe, et keegi puruks kukuks ennast". Masendav tüüp.
Ei ole vaimupuudega, lihtsalt sitapea on.
Tänane päev sai saatuslikuks sõiduõpetajale Toivo Sokolovile, kes on ilmselt enamuse meie, Saaremaa bikerite, sõiduõpetaja olnud. Õnnetus toimus küll autoga, aga minuteada tsikli järel, õppesõidu ajal.
http://www.reporter.ee/2009/05/06/saare ... inud-mees/
Puhka rahus!
pahadeplaneet kirjutas:Tema teo tagajärjel,küll mitte otseselt sureb inimene kes on sind kasvatand ja sulle kookit teinud,hoolitsenud sinu eest...
... ja keegi suri või on suremas?
Ma arvan, et mu vanaema suri sellepärast ära, et just sina oma tsikliga, koos oma plärisevate summutitega, temast möödusid
Meenutagem vanasõna: Mis ei tapa teeb tugevaks.
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
![]()
Kahju et nii hästi läks.
Jahh mul oli õigus- sa oled debiilik.
Juba mõnda aega olen seda kahtlustanud.
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
MotoMell kirjutas:Tänane päev sai saatuslikuks sõiduõpetajale Toivo Sokolovile...
Puhka rahus!
Elu on ikka imelik.
Oli ka minu sõiduõpetaja(tõsi küll B-kati). Igati muhe mees oli- teadis iga teise mõõdakäija kohta mõne nalja või tõestisündinud loo rääkida. Linnasõidul oli tal alatasa käpp püsti, sest mäletas tõesti pea igaüht kellele kunagi sõitu andnud.
Head teed.
Kawa zr550 "Zephyr", Honda CBR1000f "Hurricane"
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
MotoMell kirjutas:Tänane päev sai saatuslikuks sõiduõpetajale Toivo Sokolovile, kes on ilmselt enamuse meie, Saaremaa bikerite, sõiduõpetaja olnud. Õnnetus toimus küll autoga, aga minuteada tsikli järel, õppesõidu ajal.
Puhka rahus!
Kurb ja imelik õnnetus.
Sellise õnnetuse puhul võib oletada mingit ootamatut terviseriket pigem.......
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
MotoMell kirjutas:Tänane päev sai saatuslikuks sõiduõpetajale Toivo Sokolovile, kes on ilmselt enamuse meie, Saaremaa bikerite, sõiduõpetaja olnud. Õnnetus toimus küll autoga, aga minuteada tsikli järel, õppesõidu ajal.
Puhka rahus!
Puhka rahus!
Minu lapsed ja noored sugulased tema käe all koolitatud. Tubli sõiduõpetaja ja mõnus vestluskaaslane oli.
Tundub mullegi, et pigem mingi tervisehäda....
-
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Elu on ikka ootamatusi täis.
Pidin just homme hakkama sokolovile helistama, et kokkuleppida järgmine sõidutund, et lõpuks eksamile saada.
Väga raske uskuda.
Iseenesest jääb mulje, et on terviserike, kuid ootame, vaatame.
Kaastunne kõikidele omakstele.