õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Moderaator: Moded
Re: õhtust sõidukaaslast Tallinnas
Nonii... tehtud
oli tore. Algselt oli küll vähe teine marsruut plaanis, aga no kes oskas arvata, et üle 30 ratta kokku tuleb
seega ei saanudki mujale kui paldiski poole minema sealt. Panen väikese pildi ka üles neile, kes ei jõudnud kohale:
http://www.hot.ee/fos4/kokukas.jpg
Loodan ka, et kõik naisterahvad jäid tempoga rahule ja tulevad ka mõni teine kord sõitma. Isegi malelaud oli üpriski mängitav ![]()
Muide ma nägin kuidas see sinine buss lambist rivi vahele keeras ühele tütarlapsele ette ja sai tollele bussitajale ka paar innustavat viibet tehtud, et ikka "tubli mees".
-
Thesaarlane
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Kahju, et minu ratas remondis.
Muidu oleks ka kohal olnud.
Päris põnev ettevõtmine oli nagu näha.
uuh. see oli mõnus küll jah. uhkelt palju rattaid oli koos ja ka naisterahvaid nii ees, kui tagaistmetel ![]()
eriti hea pilt oli see (vist oli see juba paldiski linnavahel), kui mingi tsello sõitis jalgrattaga meie kolonnile vastu ja sõidu pealt pusis mingi suurema objektiiviga fotoaparaadiga pilte teha kolonnist
halvemast küljest õnnestus mul ühest löökaugust hea kolksuga läbi panna ja sattuda kuskil paremkurvis tee keskel olnud paarimeetrisele killustikupudi laigule.
-
Alex
- Tsikkel: Punane Roller
- Tänanud: 20 korda
- Tänatud: 2 korda
Küll oli seda gruppi kohates imelik tunne...sihuke dejavu...tankisin rahulikult Paldiski Alexelas peale 8 tunnist metsa orienteerumist ja kus siis hakkas äkki rattaid mööduma....urr ja urr..nagu oleks paari päeva tagune treff paraad kordunud ... ![]()
Müüa 2006 V-strom, üks omanik, kallilt.
-
reimz
- Tsikkel: GSX-R 1000 K3 / Warrior
- Tänatud: 2 korda
Fos kirjutas:Panen väikese pildi ka üles neile, kes ei jõudnud kohale:
Ja oi kui kade ma olen. Päeval teemat lugedes tundus juba, et täna väga palju sõitjaid, ei saanud rahulikult töödki teha
Aga suutsin endale selgeks teha, et vara on veel sadulasse ronida ja lasen käel veel veidi kaelas rippuda ja paraneda.
Aga, palun palun palun, kordame seda augusti lõpus ![]()
Oli jah tore üritus ja hea seltskond ![]()
Aga sinule reimz head paranemist endiselt, varsti Tabasalus näeb ![]()
-
Snowhite
- Mode
- Tsikkel: 1260MS-e, 500EXC
- Tänanud: 22 korda
- Tänatud: 41 korda
- Kontakt:
Miskise osa sai sis vilmile kah jäetud, mida julgeb teistele ka näidata.
Aga üritlemine oli 5+ lisadega.

Reisirataste ettevalmistus, vedrustuse seadistus ja ümberehitus, hooldus ja tehniline tugi/koolitus.
http://www.vugtec.com
Porganditele tehnilist abi ja hooldust saab ka!
ma alguses mõtlesin, et mingi vale video, aga poole peal läks asjaks.
Kahetsen kohe korralikult, et ei tulnud
Ehk õnnestub veel selline sats kokku saada(Y)
-
wiltord
Teema algataja
Ilm on kahtlane ja
võimalus suurem, aga kas keegi täna sõidab? Endal plaan niisama linnas tiirutada
vahher kirjutas:Kahetsen kohe korralikult, et ei tulnud
no rekord oli vist 65 tsiklit üks aasta , kui kaberneemes sai käidud . tõesti üle pika aja oli hea rahulikult kulgeda võibolla ühinen mõnokord veel.
tel.56 452 700
UMMI kirjutas:vahher kirjutas:Kahetsen kohe korralikult, et ei tulnud
no rekord oli vist 65 tsiklit üks aasta , kui kaberneemes sai käidud . tõesti üle pika aja oli hea rahulikult kulgeda võibolla ühinen mõnokord veel.
Oppaa, vot see võis vägev vaatepilt olla. Äkki õnnestub ilusate ilmade jätkudes veel selline seltskond kokku saada. Aga ise vist lähen teen ka linnavahel väiksed tiirud ![]()
eks see oli organiseerimise küsimus
Fos kirjutas:eks see oli organiseerimise küsimus
ega sellist suurt punti keegi organiseerinudki , lihtsalt rahvat tuli niipalju ja kui pimedaks läks siis oli ikka ilus vaadata kui pikk rivi tsikleid liikus mööda teed nagu jaaniuss.
tel.56 452 700
-
olga
Teema algataja
Tere,
Mina teid ei tunne, teie mind ka, aga minu õlgadel on raske ülesanne:) korraldada parimale sõbrannale tüdrukute õhtu. Ja selleks mul on vaja üht lahedat tsiklimeest, kellel oleks aega ca 30 minutit 7. 08 meile pühendada. Nimelt seda sama pruudi tsikliga punktist A punkti B viia. Asukoht- Eesti ,Tallinn. Kui sa ise ei saa/ei taha, äkki sul oleks kedagi pakkuda. Sest mul kahjuks selles valdkonnas tutvusi pole.
PS. See kiri on mõeldud igale tsiklimehele kes soovib appi tulla!
Tagasisidet oodates
Olga
olka_plohaja@hotmail.com
olga kirjutas:Tere,
Mina teid ei tunne, teie mind ka, aga minu õlgadel on raske ülesanne:) korraldada parimale sõbrannale tüdrukute õhtu. Ja selleks mul on vaja üht lahedat tsiklimeest, kellel oleks aega ca 30 minutit 7. 08 meile pühendada. Nimelt seda sama pruudi tsikliga punktist A punkti B viia. Asukoht- Eesti ,Tallinn. Kui sa ise ei saa/ei taha, äkki sul oleks kedagi pakkuda. Sest mul kahjuks selles valdkonnas tutvusi pole.PS. See kiri on mõeldud igale tsiklimehele kes soovib appi tulla!
Tagasisidet oodates
Olga
olka_plohaja@hotmail.com
No selleks, et sõitu teha on vaja talle ka enamvähem varustus selga saada. Ohutus ennekõike. ![]()
Üks säärane sõidutamine kukkus välja hoopis nii: http://taff.planet.ee/sulelisedkarvased ... foto4.html ![]()
ma arvan et siit foorumist leiab 100 meest kes nõus seda tegema. Ja kui keegi ei ole, siis mina olen ![]()
Miks üks ainult peab tulema, vbl ajaks terve karja kokku ja siis saaks ta tunde nagu oleks paraadil või midagi seesugust ![]()
-
Thesaarlane
- Tsikkel: Kawasaki 636
- Tänatud: 1 kord
Kui aeg sobib, siis olen "paraadiks" käpp. Kui varustus leitakse, siis võin ka sõitu teha.
Meenutus aastast 2008
http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... ennipaeeva
-
Shrek
Teema algataja
näete kui lihtsalt paraad alguse saab... et siis: 07.08.2010 toimub Paraad punktist A punkti B. Asukoht Tallinn
Olga võiks nüüd täpsemaid juhiseid anda kuhu me kõik entuasistid koguneda saaksime...
Siis ei saa mul on siis näiteks Motoramm ja arvan et inimesi on veel kes sinna lähevad äkki mingi teine päev.või nh paraadi võib iga päev ka teha ![]()
Ma ka raudselt paraadi käsi
laupäeval pidi väga ilus ilm ka veel olema.
Ma saatsin Olgale kirja, et kus need A ja B asuvad ja mis kellas meil jutt käib üldse. Kui vastus peaks tulema, siis panen siia üles.
sai nats tel teel aru peetud ja niipalju infot, et pulmaline elab sõle tänaval ja on 180cm pikk sportlane
(ei pidavat paks olema)
sihtkoht on tartu mnt 68, aga sinna võiks ikka mingi tiiruga jõuda. Veel käis läbi küsimus, et teised tüdrukud ka saba peale saaks, aga neid pidi olema mingi 10 ringis. Oleneb nüüd kui palju siin abivalmis inimesi on. (loogents neil pole kiivrit ega varustust
) aga trolliga paugutada ei pidanud ka probleem olema.
Kellaaeg (eeldatavasti 16:00 või nii) millal ta sihtkohas peaks olema selgub mingi tunnikese pärast, aga suundun ise garaazi niiet ei saa update'ida kohe. Ideid marsruudi kohta? osalejaid?
Ps! hea oleks kui poleks postitusi "ma ei saa tulla, sest mul.... " see teeb jälgimise raskeks ja pärast läheb tüdrukute õhtu nahka ka veel ![]()
Olen tulija 100%, vot aga lisa varustuse komplektiga on tuuga. Heal juhul saan kiivri ja tagi ainult
aga käpp igaljuhul. Tore ettevõtmine ![]()
-
Stinger
- Tsikkel: Yamaha T7
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 68 korda
Olen kaks hooaega teid lihvinud aga pole sattunud ühestki ühisüritusest ega ühissõidust sattunud osa võtma.
Õhtust sõidukaaslast teema pole siiani huvi pakkunud kuna oma transalpiga ma paugutajatel sabas ei püsi, ja aus olla ei taha ka.
Kui järgmine kord on rahulikum sõit võiks selle ka siin maha öelda, astuks ka ligi ja vaataks üle milles see grupisõidu võlu seisneb ![]()