Huumorit

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

mototydruk
Tsikkel: Kawa

Lugemata postitus Postitas mototydruk »

:lol: jajah, vaatasin et vana oli aegunud...kuulame nüüd mönuga :)

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Meenus üks kevadine lugu:

Sõitsime kord sõpradega ühe kortermaja eest läbi. Teise tiiruga jäime maja ees peatuma. Kuna masinal ei olnud süüteküünla piibus summutustakistit, hakkas majaelanike telekapilt virvendama. Mõistagi vaatab teatud seltskond kella viie paiku telekast seebikaid. Nii me siis tiksusime seal maja ees, kuni avanes üks 1. korruse aken ja pensionärist mammi karjus: EI VÕTA MEILT VOOLU!
Paar nädalat hiljem, kui ma tsiklit käivitasin, juhtus seesamune mammi minust paari sammu kaugusel olema. Ta tuli lähemale ja lausus: "Sa poiss tuled veel meie majast voolu varastama või?"

8)

Kasutaja avatar

M2
Tsikkel: CB1000R
Tänanud: 3 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas M2 »

Järve Keskuse toiduosakonnas mõni päev tagasi:

Vanapaar seisab Selveri lihaleti ees ja mammi loomakeelt vaadates lausub: "Mina seda küll ei sööks, see kellegi suus juba olnud." Papi kõrvalt selle peale: "Enne muna sõid küll hea meelega."

ELUST TULEB LÄBI MURDA, MITTE PUGEDA!
http://www.animalistika.ee
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Teisipäev. Lihaleti ees korralikult riietatud abielupaar.
naine: Ostame sinki kaaaaa natuke? Paluun.
mees: Mis sinki, laupäeval lähme juubelile seal saad.
Ja ei ostnudki.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

Sääse racing
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Sääse racing »

Päris "asjalik" film,isegi paari ilusat vanakooli Ducatit on kihutamas näha :lol: -

mopopede
Kasutaja avatar

terall

Lugemata postitus Postitas terall »

tentenone :lol: :lol: :lol:

Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

:shock: :shock: :shock:

Tõsilugu Pärnu Postimehest

Volkswagen Passati omanik võitleb paar kuud varastega

Juba poolteist kuud näeb Volkswagen Passati omanik Mati Põlluste kurja vaeva, et vastu seista tema autot himustama hakanud varastele. Praegu hoiab ta ligikaudu 300 000 krooni maksvat sõidukit Kaitseliidu relvastatud valve all oleval territooriumil.
“Kõikidele lukkudele on nüri järjekindlusega tiir peale tehtud, ühes on siiani muukraua tükk sees. Signalisatsioon on mitu korda lolliks aetud, nii et käin ikka mitu korda nädalas spetsialisti juures üle vaatamas. Kodus on kõikvõimalikud vahendid, ka videovalve ja varitsus käiku lastud, nii et juba täitsa naljakas, aga rahule ei jäeta,” imestas Põlluste krattide visadust.
Peremehe arvates ei tunne vargad tema auto vastu niisama haiglaslikku huvi, vaid ilmselt täidavad kellegi tellimust. Või jahivad hõlptulu, pakkudes kaduma läinud masinat hiljem omanikule veerandi kuni poole turuhinnani küündiva summa eest tagasi osta.
Politseistatistika viimase poolteise kuu kohta käivate andmete järgi on pisut enam kui 350 varastatud sõidukist 39 Volkswagen Passatid, mis teeb sellest automargist ülekaalukalt varaste lemmiku.
Kangiga auto kallale
“Asi hakkas pihta novembri keskel, kui läksin korraks Sunset Clubi. Siis lõhuti kõrvalistuja ukse lukk,” tuletas Volkswagen Passati omanik meelde krattide tänaseni kestvate üritamiste algust. “Aga signalisatsioon hakkas tööle ja kui auto juurde jõudsin, olid kaagid juba kadunud.”
Et tegemist polnud niisama poisikeste vallatlemisega, mõistis Põlluste kaks nädalat hiljem, tahtes minna Mai tänava toidupoodi sisseoste tegema: vaatamata kõikidele katsetele, ei õnnestunudki autot valvesignalisatsiooni alla panna. Abi otsimine spetsialistilt selgitas vea põhjusese: koodiseadet oli katsutud mingi erilise aparaadiga skaneerida.
“Remondimees ütles, et oi-oi, nüüd ei aita muu, kui on tarvis kähku koodid ära vahetada,” meenutas omanik.
Õnneks oli Põlluste autole niigi juba peale ostnud kalli automaatselt koode vahetava signalisatsiooniseadme.
Võõra auto himustajad pidasid paar päeva pausi, et seejärel seda energilisemalt rünnata. Esmalt prooviti neli-viis korda öö jooksul valvesignalisatsiooni tööle rakendades sundida omanikku naabrite unerahu huvides sõiduki alarmsüsteemi välja lülitama, kui see soovitud tulemust ei andnud, aeti auto häiresüsteem kõne all olnud toidupoe ees taas “lolliks”.
Kui kurikaelad ühel hetkel taipasid, et elektroonikasajandile kohane tegutsemine neid eesmärgile ei vii, võtsid nad kasutusele vanad brutaalsed meetodid ja murdsid kangiga lahti Volkswagen Passati pagasiruumi luugi.
“Remondimees ütles, et nii korralikult oli avatud, nagu oleks tegu olnud enda autoga,” märkis Põlluste. Korralikku tööd ei tehtud niisama: pakiruumis pääsesid vargad anduri kallale, mis välistas alarmsüsteemi töölerakendumise. Nii “ettevalmistatud” sõiduk olnuks lurjustele kerge saak, avanenuks neil vaid pisimgi võimalus käivitamisvastaste seadmetega auto sleppi võtta.
Auto tasulisel laadaplatsil
Taas kalli raha eest korda tehtud auto omanik otsustas krattidega kavaluses võistelda. Ta pani suure paneelmaja esimesel korrusel asuva kodu aknale videokaamera ja jälgis telerist, mis õues sünnib. Midagi ei sündinud, ta sai vaid natukene maad eemal kaugelt üle südaöisel tunnil pikka aega “mootorit soojendanud” masina numbri ja kahe seal istunud mehe näod videolindile.
Et pereliikmed pidevast valvelolekust ja magamatusest väsima hakkasid, otsustas Põlluste viia Volkswagen Passati ühte tasulisse parklasse: valvurite hooleks antud autole ei tohiks ometigi ükski kurikael ligi pääseda.
Sellel iseenesest nutikal mõttel ei olnud - nagu õnneks õigel ajal selgus - jumet ja see jäigi teostamata.
“See olnuks niisama hea, kui oleksin pannud masina keset turuplatsi, et võtke, kes tahab. Ainult oleksin selle eest pidanud veel maksma ka,” lausus Passati valdaja.
Hämmastust tekitas temas, et soliidses eas valvuri jutu järgi ei panda parkla väravaid öösel kunagi lukku, ka ei ole valvatava territooriumi vahtidel vajadusel võimalust kedagi appi kutsuda. Neil ei olevat lepingut ühegi turvafirmaga, pealegi pole tasulises parklas telefonigi!
Nii ei jäänud Põllustel muud üle kui kuulata autode varastamisega hästi kursis oleva inimese nõu - “peida auto nädalaks ära, siis ehk jätavad rahule” - ja sõita oma Volkswagen Passat Kaitseliidu relvastatud valve all olevale hoovile.
Sõiduki nädalane varjamine paistiski tulu tõstvat, kuni mõni päev enne aastavahetust algas kõik taas.
Riia maanteel tuttavatel külas olnud autoomaniku murelaps hakkas äkki jälle näiliselt põhjuseta häiresignaali andma. Viienda korra järel ei jäänud muud üle, kui parkida väsimatu appikutsuja kahe auto vahele, nii et seda saanuks sealt vaid tõstes kätte.
“Ööl vastu teisipäeva hakkas sama trall jälle peale: üks auto passib paarkümmend meetrit eemal, kaks meest on sees ja auto mootor töötab,” ütles Põlluste.
Et tal on kõigele eelnenule mõeldes väga raske uskuda, et üks masin võib seista öösel tema Volkswagen Passati lähedal lihtsalt niisama, läks ta õue ja kirjutas auto numbri üles. Sellega said mured vähemalt selleks ööks murtud.
Passati omanikud, olge valvel
Nüüd seisab varaste poolt nii hirmsasti ihatav sõiduk suurema osa ajast jälle Kaitseliidu relvastatud valve all oleval territooriumil.
Kui omanikul on vaja autoga hädalisi sõite teha, peab ta esmalt selleni jõudma teiste liiklusvahenditega. Ja pärast samamoodi koju naasma.
Ajast, kui ta julges autot anda abikaasale kasutada, ei tihka praegu relvakandmisloaga antud õigust kasutav ja vaid lukustatud ustega sõitev Põlluste mõeldagi.
“Kui mulle tahetakse nii nüri järjekindlusega ära teha, peaksid ka teised Passati omanikud värisema ja midagi kiiresti ette võtma, enne kui hilja pole,” lausus Põlluste

Sõida... ja ära MÖLISE!!!

Tiit Berg

Lugemata postitus Postitas Tiit Berg »

see oli päris jõhker :D passatit küll endale ostma ei kipu enam, haiglane värk, mina poleks neid vendi seal autos küll nimodi rahule jätnud et aint NR üles kirjutand

Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Ma juba korra mainisin "rooste" kleepsusid varastevastase vahendina, aga siin üks vene uusrikkas tegi tutikast Porshe Cayennest vana volga, usun et seda ei taha keegi varastada.http://ziza.ru/2007/11/19/VolgaCayenne_ ... _foto.html

Tsiklimees on tsiklimehele sõber

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Kommionu kirjutas:

Juba poolteist kuud näeb Volkswagen Passati omanik Mati Põlluste kurja vaeva, et vastu seista tema autot himustama hakanud varastele.

Ei tea küll, miks see nimi mulle nii tuttav on :roll:

Kolmesekundilise mõtlemise tagajärjel tean ma ikkagi, miks mulle see nimi tuttav on.

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

rallitaja kirjutas:
Kommionu kirjutas:

Juba poolteist kuud näeb Volkswagen Passati omanik Mati Põlluste kurja vaeva, et vastu seista tema autot himustama hakanud varastele.

Ei tea küll, miks see nimi mulle nii tuttav on :roll:

Kolmesekundilise mõtlemise tagajärjel tean ma ikkagi, miks mulle see nimi tuttav on.

Pilt

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

saqu
Tsikkel: Yamaha WR400F

Lugemata postitus Postitas saqu »

Juurviljapoes tahab keegi osta pool kapsast, aga parajasti leti taga olev müüjaõpilane ütleb, et ta tohib müüa ainult terve pea. Ostja nõuab, et poiss küsiks omaniku käest järele. Õpilane lähebki omaniku juurde:
“Mingi s..apea tahab osta pool kapsast.”
Lause lõpetanud, pöörab ta ringi, märkab, et ostja seisab tema selja taga, ja lisab:
“Aga see härra siin oli lahkelt nõus teise poole ära ostma.”
Ostja sai oma pooliku kapsapea kätte ja omanik kutsus poisi enda juurde:
“Sa reageerisid ennist väga osavalt. Mulle meeldivad inimesed, kes kiiresti mõtlevad. Kust sa pärit oled?”
“Narvast.”
“Ja miks sa sealt ära tulid?”
“Ah, seal elavad ainult litsid ja hokimängijad.”
“Tõesti või?” imestab omanik. “Mu naine on Narvast.”
“Ütle nüüd!” teeb poiss suured silmad. “Ja mis meeskonnas ta mängib?”

SAQU

WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Kasutaja avatar

evp
Tsikkel: Jawa 559

Lugemata postitus Postitas evp »

:D :D
pisara võttis naerust silma :D

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

evp kirjutas:

:D :D
pisara võttis naerust silma :D

A said sa ikka jutu poindile ka pihta?

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

evp
Tsikkel: Jawa 559

Lugemata postitus Postitas evp »

jah sain küll, ega see teema iseenesest naljakas pole, aga see porine tüüp kes seal taga jauras :D

Kasutaja avatar

- ÖÖ -
Tsikkel: Drag Star XVS 1100

Lugemata postitus Postitas - ÖÖ - »

Soome teadlaste poolt välja töötatud ning mitmetel teadusseminaridel
loorbereid lõiganud alkoholismi test nüüd kättesaadav ka internetis!
Test ei võta palju aega, kuid annab täpse vastuse selle kohta, kas sa
oled alkohoolik.

http://www.ee.oulu.fi/~ktl/olenko_alkoholisti.html

Ööd on siin mustad !!!

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Vabandust, et OT, aga see oli üks parimaid nalju, mida kunagi näind! See viimane siis. Sain sitakrambid kurat!
Neeger päevitab.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 371 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Kasutaja avatar

Madox
Tsikkel: S1000RR
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Madox »

Ei noh, täitsa kohe fetish värk peaks mainima, erit hea koht on järgmine:

"täna hommikul kui ärkasin,oli ta vannitoa minu joppedega ja isegi sõbranna kes jäi ööseks siia võeti ka tema joppe vannituppa.uks oli lukkus ta tegi selle lahti ja ta l olid kõik minu jopped seal vannitoas ja ka minu sõbranna joppe,lõppuks suure riiu peale tunnistas et näppis oma tilli ja neid joppesi kallistas"

:D mees joppedega

Kasutaja avatar

gabriel

Lugemata postitus Postitas gabriel »

tüdruk tuleb koolist koju. "Emme, emme, täna me õppisime koolis nubreid ja kõik lapsed oskasid vaid 4ni, kuid mina oskasin 10ni!"
"väga tubli", vastas ema. "kas see on sellepärast,et ma olen blond?" "jah, see on sellepärast,et sa oled blond."
järgmisel päeval tuli plika jälle rõõmsalt koju, "täna me õppisime tähestikku ja kõik oskasid vaid Dni, kuid mina oskasin Gni- A, B, C, D, E, F, G, kas see on sellepärast, et ma olen blond?"
"jah, see on sellepärast, et sa oled blond."
siis tuli tüdruk ühel päeval jälle rõõmsalt koju. "emme, emme, täna koolis, kui me peale kehalise kasvatuse tundi pesemas käisime, nägin, et kõikidel teistel tüdrukutel on jumala lamedad rinnad, aga minul on juba korralik paar 36C ees... kas see on sellepärast, et ma olen blond?"
"ei, see on sellepärast, et sa oled 25!"

6nda klassi poiss tuleb koolist koju ja ema märkab, et pojal on näos ebatavaline naeratus...
"kas täna juhtus midagi erilist koolis?"
"jah, ema, ma magasin oma inglisekeele õpetajaga!"
ema on hämmingus... "sa räägid sellest oma isaga, kui ta töölt koju tuleb!"
kui isa tuleb koju ja asjast kuuleb on ta mega rahul ja läheb poja juurde- "ma kuulsin, et sa olid oma inglisekeele õpetajaga maganud?"
"jah, isa."
"nii, sa said meheks täna. lähme välja tähistama, ostame jäätist ja sa saad selle jalgratta, mida sa juba ammu tahtnud oled!"
"suurepärane issi, aga kas ma saaksin hoopis jalkapalli? mul perse hullult valutab!!!"

shotlane, ameeriklane ja iirlane istuvad baaris.
shotlane ütleb:"see on hea baar, aga seal kust mina pärit olen, Glasgows, on üks parem baar. McDougali juures, ostad omale joogi, ostad teise ja siis ostab baari omanik isiklikult sulle kolmanda joogi!"
"jaa" ütlevad teised.
siis ütleb ameeriklane:" jaa, see on hea baar, aga seal, kust mina tulen, Brooklynis, seal on see koht, Vinnys, seal ostad omale joogi, ostab Vinny sulle joogi. ostad teise, ostab ka Vinny teise!"
kõik on nõus, et see on hea koht.
siis ütleb iirlane:" sa arvad, et see on hea? seal, kust mina tulen, Dublinis, seal on koht nimega Murphys. seal nad ostavad sulle esimese joogi, teise joogi ja siis veel kolmandagi! ja siis veel viivad su taha ruumi ja annavad veel keppi ka!!!"
"ÄGE" ütlevad teised kaks, "kas see tõesti juhtus sinuga?"
"ei, aga see juhtus mu õega!"

tähtis pole suurus, vaid osavõtt...

polecat
Tsikkel: Yamaha XJ 600s

Lugemata postitus Postitas polecat »

Sry kui kõik seda juba teavad, aga kui ei tea, siis jõuludeni polegi nii palju aega :wink:

http://www.kivisaar.com/blog/12/2006/36 ... anale.html

kui sul on ükskõik kus sa oled, siis ei saa sa ära eksida ;)
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

"orienteerumine" - pilt
Enduuromeeste elu on raske ja keeruline.

edit: demit, [img] ka ei tööta. link oli sellele pidile kus mehike tsiklit seljas veab
http://www.pashnit.com/forum/showthread ... 2390&t=121

Viimati muutis numan, 21 Nov 2007, 21:22, muudetud 2 korda kokku.
Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

NeoCortex

Lugemata postitus Postitas NeoCortex »

numan kirjutas:

"orienteerumine" - pilt
Enduuromeeste elu on raske ja keeruline.

Not Found, surnud link võimidagi sellist. Igatahes mingit pilti seal pole

Husaberg Fe600e 1998
Kawasaki Ninja 636 2002a

K-1

Lugemata postitus Postitas K-1 »

Istuvad soomlane, jaapanlane ja inglane baaris leti ääres ja joovad. Joovad ja joovad - köik kolm juba parasjagu purjakil ja äkki siis inglane hakkab uhkustama, et kuidas ikka Inglise laevastik on vöimas, mitte ükski kala territoriaalvetesse ei pääse, kohe lastakse torpeedoga ribadeks.
Soomlane ja jaapanlane noogutavad.
Mehed joovad veel ja jaapanlane siis hakkab kiitlema, et kuidas ikka Jaapanil on vinge öhuvägi, mitte ükski lind öhuruumi ei pääse, kohe lastakse hävitajate poolt ribadeks.
Inglane ja soomlane noogutavad.
Joovad siis mehed veel edasi ja ütleb siis soomlane, et tal Soomes Tamperes on naaber, kellel ulatub riist pölvini.
Jaapanlane ja inglane noogutavad.
Joovad siis mehed veel edasi ja äkki inglane aumees siis ütleb, et noh tegelikult möni kala ikka pääseb läbi.
Mehed noogutavad.
Jaapanlane siis kah möistab ennem öeldut ja ütleb siis, et noh eks möni lind ikka läbi vuhiseb.
Mehed joovad veel natuke ja siis löpuks soomlane palub ka vabandust, et ta valetas ja lausub: "Noh, ega see mees nüüd mul päris naaber ka ei ole!"

-mart91-

Lugemata postitus Postitas -mart91- »

-KRANTS-

Lugemata postitus Postitas -KRANTS- »

Ma ei leidnud õiget teemat üles ja kuna nats naljakas on see vaatepilt ka, siis panen siia :wink:

5Tonni ja 800 Hobust :shock:

Kasutaja avatar

Sadness
Tsikkel: Mutt
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Sadness »

-KRANTS- kirjutas:

Ma ei leidnud õiget teemat üles ja kuna nats naljakas on see vaatepilt ka, siis panen siia :wink:

Mulle meenub, kuidas pisikesi 150-kiloseid Jawat ja Izhi on palava ilmaga käima joostud, keel vesti peal... :P Seda looma vist veetakse ekskavaatoriga käima.

Ja loodetavasti on sel aparaadil ikka roolivõim ka. :)

Et väga OT-ks ei läheks, üks vana nali ka:
Õpetaja küsib külakoolis lastelt, et millega nad sõja ajal
tegelesid.
Õpetaja: Noh, Mashenka, mida sina tegid?
-Mina kudusin villaseid käpikuid ning saatsin kõik rindele Moskva alla
meie kangelaslikele kaitsjatele.
-Aga sina, Veera, mida sina tegid?
-Mina aitasin vanaisal viltsaapaid meisterdada ning kõik saatsime
meestele Moskva alla...
-Tubli, veerake. Aga Vova, mida sina sõja ajal tegid?
-Mina istusin kaevikutes ning andsin meestele kuulipilduja linte ette.
-Vova! Sa oled ju kangelane! Ja mida mehed ütlesid?
-Gut, Waldemar, sehr gut!

----
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

-KRANTS- kirjutas:

http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=250340#250340

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

Sadness kirjutas:
-KRANTS- kirjutas:

Mulle meenub, kuidas pisikesi 150-kiloseid Jawat ja Izhi on palava ilmaga käima joostud, keel vesti peal... :P Seda looma vist veetakse ekskavaatoriga käima.

Need mootorid saadi ka suruõhu pealt käima :wink: oli sellina lisavidin, mis jagas suruõhu silindritesse.

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”