Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
Re: Õnnetused mootorratastega
Panthera kirjutas:Täna politsei raadiosaatjast kuulsin et mingi tsikkel oli Tartus hunnikusse sõitnud ja et kiirabi oli vaja ...
Teab keegi lähmalt ?
Tänases Reporteris oli ka sellest väike lõik
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
Rekkamees kirjutas:Panthera kirjutas:Täna politsei raadiosaatjast kuulsin et mingi tsikkel oli Tartus hunnikusse sõitnud ja et kiirabi oli vaja ...
Teab keegi lähmalt ?Tänases Reporteris oli ka sellest väike lõik
Linki? Blah, just päeval nägin, et sõitis ringi veel.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Rekkamees kirjutas:Panthera kirjutas:Täna politsei raadiosaatjast kuulsin et mingi tsikkel oli Tartus hunnikusse sõitnud ja et kiirabi oli vaja ...
Uudise järgi ütleks, et oli ainult aja küsimus, kuna siia teemasse satub.
edu
-
- Tsikkel: BMW 1150GS Adventure
Pühapäeva õhtul oli juhtunud õnnetus tsikliga enne Tartut Laevas, seal Hollywoodi mäe juuures. Paistis, et auto oli tanklast välja keerates tsilklile ette keeranud. Tsikkel tundus küllalt puruks olevat, kas on selle kohta ka mingit infot?
BMW 1150GS Adventure
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ants01 kirjutas:Rekkamees kirjutas:Panthera kirjutas:Täna politsei raadiosaatjast kuulsin et mingi tsikkel oli Tartus hunnikusse sõitnud ja et kiirabi oli vaja ...
Uudise järgi ütleks, et oli ainult aja küsimus, kuna siia teemasse satub.
edu
ära usu paska mida aetakse tv purgis
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
sepp kirjutas:......ära usu paska mida aetakse tv purgis
Ei usugi!
Sellepärast ongi minu postitus umbmäärases(?) kõneviisis.
See jeekim, kes uudiseid toimetab on vist ise ka motorist, et seda õnnetust ja Tartu tasuta parkimist järjestikku ei pannud.
edu igal juhul
groundzero kirjutas:mis leht see oli, kus väga räiged tsiklilaksu pildid olid?
enjoy:
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Zass kirjutas:groundzero kirjutas:mis leht see oli, kus väga räiged tsiklilaksu pildid olid?
enjoy:
läks sõidu isu ära kohe
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
pyta kirjutas:
läks sõidu isu ära kohe
Nõrgad närvid siis......aga vaata autoõnnetusi ja siis vaata lennuõnnetusi jne jne.....siis ei saagi elus muud teha kui vananeda
Let the good times roll.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
jep, vaata ka vananemisõnnetusi siis teed hämmingust restardi kohe
tegelikult ei pea sõitmist kartma, küll aga tuleb tsiklitesse ettevaatlikult ja lugupidamisega suhtuda. nii kui see respektitunne ära kaob, on õnnetused kiiremad tulema.
Junzu kirjutas:
"Õnneks sai roolis olnud naine vaid šoki" ütleb reporter selle peale kui tädi peateele ette sõidab... Ning kas on tõestatud politsei mainitud Miku "arutu kihutamine"?
Ega need autojuhid ei pane ka midagi tähele , sõidan ise motikaga linnas 50-60 km/h ja ikka nad keeravad ette, nii et pidurdan hambad ristis
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Selle ettekeeramise jutu peale tahaks Tervitada tänast supermoto-enduro? venda kes suunaga Jõe-Pronksi sõitis, ega ikka ei pane tähele jah kui lendad ristmikule nagu kuradima pudrukuul autode vahelt ja no ega punane tuligi fooris ei tähenda midagi.
pyta kirjutas:Zass kirjutas:groundzero kirjutas:mis leht see oli, kus väga räiged tsiklilaksu pildid olid?
enjoy:
läks sõidu isu ära kohe
Sõiduisu üle ei läinud, aga tuletas meelde, et kanda turvavarustust.
5ndal augustil (eile) tõmbas mingi kõvamees lasnamäe selveri parklas nokapeal, 2 sekundit ja siis oli pikali... väga hale oli vaadata
-
sentry kirjutas:5ndal augustil (eile) tõmbas mingi kõvamees lasnamäe selveri parklas nokapeal, 2 sekundit ja siis oli pikali... väga hale oli vaadata
ise oskad paremini sõita tagarattal?
-
- Tsikkel: Freewind
2 sekundit on umbes täpselt paras aeg, et lihtsalt kogemata üle tõmmata. Isegi puudu võib sellest ajast tulla. Võibolla ei üritanudki mees nokka tõsta, lihtsalt rattal oli ootamatult palju jõudu.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Noka peal? Ma saan nagu aru, et pidurdas nii kõvasti, et sõitis esiratta peal.
õemehe õemees kirjutas:2 sekundit on umbes täpselt paras aeg, et lihtsalt kogemata üle tõmmata. Isegi puudu võib sellest ajast tulla. Võibolla ei üritanudki mees nokka tõsta, lihtsalt rattal oli ootamatult palju jõudu.
ta mängis seal siduriga midagi ja siis vaikselt tõstis, maandudes oli lenks viltu ning
sepp kirjutas:sentry kirjutas:5ndal augustil (eile) tõmbas mingi kõvamees lasnamäe selveri parklas nokapeal, 2 sekundit ja siis oli pikali... väga hale oli vaadata
ise oskad paremini sõita tagarattal?
ma sõidan jalgrattaga ka paremini, aga milleks tagarattal sõita muidu vaja?
Rein kirjutas:Noka peal? Ma saan nagu aru, et pidurdas nii kõvasti, et sõitis esiratta peal.
vabandust väljendi eest aga ma arvan et sa tead mis ma mõtlen , ikka tagarattal
sentry kirjutas:ma sõidan jalgrattaga ka paremini, aga milleks tagarattal sõita muidu vaja?
Sa vist pole aru saanud, et jalgratas pole mootorratas Ja tubli oled siis ju kui jalgrattaga sõita oskad

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
seda küll, aga mootorratas ikkagi arenes välja jalgrattast seega on neil sarnased omadused ( 2 ratast jne.)
ma ei taha öelda et ma siin kellegist parem olen vaid seda , et mina küll ei hakkaks kusagil linnas mingeid trikke sooritama eriti just siis kui oskused on nullilähedased.
-
- Tsikkel: Freewind
Ega palju kõrgemate oskuste tasemelt, kui null, õppimist alustada ei saagi. Ratta kukkumisest on aga kahju jah. Jälle hulk head raha, mis täiesti kõlbulik õlle ostmiseks, asjatu remondi peale ära raisatud.
õemehe õemees kirjutas:Ega palju kõrgemate oskuste tasemelt, kui null, õppimist alustada ei saagi. Ratta kukkumisest on aga kahju jah. Jälle hulk head raha, mis täiesti kõlbulik õlle ostmiseks, asjatu remondi peale ära raisatud.
õlle peale selline jutt, et peale kukkumist võttis ta kaks õllepudelit ning jalutas minema
sentry kirjutas:õemehe õemees kirjutas:Ega palju kõrgemate oskuste tasemelt, kui null, õppimist alustada ei saagi. Ratta kukkumisest on aga kahju jah. Jälle hulk head raha, mis täiesti kõlbulik õlle ostmiseks, asjatu remondi peale ära raisatud.
õlle peale selline jutt, et peale kukkumist võttis ta kaks õllepudelit ning jalutas minema
Ratta jättis vedelema maha?

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Ei mitte päris nii, kusagile parkla nurka lükkas ning siis jalutas minema. Imelikult pohhuistlikult käitus igatahes, ta isegi ei suvatsenud vaadata mis rattaga juhtus
-
sentry kirjutas:seda küll, aga mootorratas ikkagi arenes välja jalgrattast seega on neil sarnased omadused ( 2 ratast jne.)
ma ei taha öelda et ma siin kellegist parem olen vaid seda , et mina küll ei hakkaks kusagil linnas mingeid trikke sooritama eriti just siis kui oskused on nullilähedased.
mine harjuta siis kusagil järvemetsas Mr Stunt!
võibolla harjutaski mingi vana rattaga, mis oli selleks otstarbeks ostetud. kuigi ennast abs ei tõmba tagarattal sõitmine jne peab tõesti kusagilt alustama harjutamist.
aga jah, mõned õlled vähem, see on kurb