Milline kiiver?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: bmw r1150 gs adventure
Alex kirjutas:aeg edasi läinud ja üksjagu C2 sõidetud aga uus mure...tuulevilin hakkab kõrvadele.Seega on päevakohane mugavate kõrvatroppide leidmine.Tavalised tööriistapoodides müüdavad ei sobi minu kõrvadele.Mäletan, et keegi rääkis mingis muusikariistade poodides müüdavatest aga ei suuda seda teemat leida.Ehk on kellegil täpsemaid juhiseid kus kohast otsidaAlex kirjutas:ise kasutan IXS kinnist ja LEM lahtikäivat.Hinnaklassilt olid mõlemad üle 3K.Igapäevasõiduks eelistan lahtikäivat aga näiteks vihmaga või pimedas IXS.IXS on vaiksem,polsterdust on rohkem ja tugeva tuulega(suure kiirusega)loob turvalisema tunde.Olen proovind ka Schuberti lahtikäivat aga see oli hoopis teisest klassistmõlema mudeli head olid üheskoos)Täna ostaks ilmselt kaks korda kallima Schuberti(lahtikäiva)
tänks jänesele...loomulikult ajasin sassi kohta arvamuste lugemisest.
sry eksituse pärast
Alex@tiba pettunud Schubertis
tasub vaadata stanford music -ust. asub raua ja ... tänava ristmikul.
apteekides on muide müügil siuke vaha, millest saad endale voolida kõrvatropid. olen siiani neid kasutanud. väike miinus see, et hoiustamisel oleks hea nad kuhugi puhtamasse keskkonda (kui tasku) panna. tahavad nati sodi külge korjata. muidu täitsa ok.
Nüüdseks üksjagu kilomeetreid arai astroga selja taga, võin mõned read kirjutada.
Esimesed sõidud uue kiivriga olid päris naljakad, tundus nagu midagi oleks valesti, peagi sain aru milles asi, kõrvus ei vilistanud, vaikne oli
Kiiver vastab igati ootustele- madal müratase, mugav, kerge, super hea pin-lock, mõnus visiiri eemaldusmehhanism, hea ventilatsioon.
Eelmisel nädalal sai ka autocom ja kõik sellega kaasas käiv juurde installeeritud. Käisin lennuväljal proovimas. 180 km/h oli telefoniga rääkimine absoluutselt probleemivaba, muusikat kuulasin veel 200+ km/h juures, aga see polegi oluline, sest selliste kiirustega kahjuks pole meie tänavatel midagi teha. 100-130 on iga piuks klappides eristatav
Kes sõidu ajal sisse on helistanud imestavad, et ei mingit sahinat, krõbinat, ega müra - see kooslus töötab.
Kõik see hea ei maksa üleliia palju, kui on viitimist otsida.
Esimesed sõidud uue kiivriga olid päris naljakad, tundus nagu midagi oleks valesti, peagi sain aru milles asi, kõrvus ei vilistanud, vaikne oli

Kiiver vastab igati ootustele- madal müratase, mugav, kerge, super hea pin-lock, mõnus visiiri eemaldusmehhanism, hea ventilatsioon.
Eelmisel nädalal sai ka autocom ja kõik sellega kaasas käiv juurde installeeritud. Käisin lennuväljal proovimas. 180 km/h oli telefoniga rääkimine absoluutselt probleemivaba, muusikat kuulasin veel 200+ km/h juures, aga see polegi oluline, sest selliste kiirustega kahjuks pole meie tänavatel midagi teha. 100-130 on iga piuks klappides eristatav

Kes sõidu ajal sisse on helistanud imestavad, et ei mingit sahinat, krõbinat, ega müra - see kooslus töötab.
Kõik see hea ei maksa üleliia palju, kui on viitimist otsida.
Kes mett teeb, see mett sööb!
Küsiks väikse kõrvalpõikega nüüd sellist asja, et kuidas suhtub politsei tumedasse visiiri?
Ostsin oma grexile , no peaaegu , et ikka täitsa musta visiiri. Peal on kiri , et for daytime use only. Kui ma nüüd sellega öösel ringi liigun kas sinisedsõbrakesed saavad kurjaks kah ?
Ostsin oma grexile , no peaaegu , et ikka täitsa musta visiiri. Peal on kiri , et for daytime use only. Kui ma nüüd sellega öösel ringi liigun kas sinisedsõbrakesed saavad kurjaks kah ?
<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
kui sa sellega öösel ringi liigud, oled iseenda peale kuri. Minu arvates ei näe öösel selle asjaga küll midagi.InterFace kirjutas:Küsiks väikse kõrvalpõikega nüüd sellist asja, et kuidas suhtub politsei tumedasse visiiri?
... tegelikult sõltub kiirusest muidugi kah.
viimane kord kui hilja peale jäin, sõitsin visiir üleval, muidu oli päris kõhe liikuda kui kiirus 100 kanti ja enam kiskus.

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Ega jah, mul oli siin hiljuti juhus kus sõitsin oma ex GSX600F-ga korke ninja järgi. See tsikkel on kusjuures selline, et >= 200km/h kiirusel kaob igasugune stabiilsus ära. Ja mul tume visiir ka ees -- pime ja sittagi ei näe. Muud varustust peale kiivri ka polnud. Lisaks ütles sidur ylesmanager2 kirjutas:
kui sa sellega öösel ringi liigud, oled iseenda peale kuri. Minu arvates ei näe öösel selle asjaga küll midagi.
... tegelikult sõltub kiirusest muidugi kah.
viimane kord kui hilja peale jäin, sõitsin visiir üleval, muidu oli päris kõhe liikuda kui kiirus 100 kanti ja enam kiskus.

See selleks, tumeda klaasi kohta võin öelda seda, et politsei vaevalt sind sellepärast kinni peab. Aga kui nad juba kinni peavad ja sinuga norida tahavad siis võid ka selle eest trahvi saada.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

OT - hull kuratstonefree kirjutas:= 200km/h kiirusel kaob igasugune stabiilsus ära. Ja mul tume visiir ka ees -- pime ja sittagi ei näe. Muud varustust peale kiivri ka polnud. Lisaks ütles sidur yles

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME
Millises kohas on kirjas, et kiivril ei tohi tume klaas olla. minu tumedal klaasil kõik EE märgid peal ja puha !?See selleks, tumeda klaasi kohta võin öelda seda, et politsei vaevalt sind sellepärast kinni peab. Aga kui nad juba kinni peavad ja sinuga norida tahavad siis võid ka selle eest trahvi saada.
... life begins @ 1000 cm3 (996cm3)
nimodi sai just lasnast läbi kesklinna mustamäele tulla. polnud se tume klaas hull midagi kui valustus on. kuigi jah pimedama koha peal on päris jamps 

<a href="http://www.rolleriklubi.org/foorum/view ... 0">Piaggio Free 50 '1998 - "Juust"</a>
-
- Tsikkel: Suzuki DL1000
- Tänanud: 1 kord
Mul Lazer Tornado Carver.
Kuna oman esimest lääne kiivrit ei ole mu arvamus vast kõige objektiivsem.
Meeldib klaas ja selle kiirkinnitus.Ei puhu lõua alt õhku kuna seal tuule kaitse.Pea pööramisel 110km/h ei kisu kiivrit kuhugi ,müra ei oska võrrelda
Üldiselt tundub väga kvaliteetne !
Miinuseks- minu oma surub veits liiga tugevalt põskedele...aga eks see ajaga väheneb.
Kuna oman esimest lääne kiivrit ei ole mu arvamus vast kõige objektiivsem.
Meeldib klaas ja selle kiirkinnitus.Ei puhu lõua alt õhku kuna seal tuule kaitse.Pea pööramisel 110km/h ei kisu kiivrit kuhugi ,müra ei oska võrrelda

Üldiselt tundub väga kvaliteetne !
Miinuseks- minu oma surub veits liiga tugevalt põskedele...aga eks see ajaga väheneb.
-
- Tsikkel: jawaha
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 6 korda
Sain ka omale oma esimese kiivri!
Kiivriks siis sai ostetud NOLAN N84 CLASSIC VPS Flat Black. Ostsin ta Loodus Investist hinnaga 2200.- Sain mõned kroonid sealt alla. Teenindus oli väga hea.

Kiivri ostsin selle sama teema põhjal ja tundub, et kõik vajalik on sellel kiivril mulle olemas. Päikse lisa sirm, kõrvadele käivad lisa tükid müra vastu (ilma saab panna raadio seadme), Udu ja UV kaitsega sirm, eemaldatav ja pestav polster jne... Homme siis proovin kuidas sellega väikene tiir teha on. (teen alles endale lube nii, et kiirustel kuidagi proovida ei saa)

Kiivriks siis sai ostetud NOLAN N84 CLASSIC VPS Flat Black. Ostsin ta Loodus Investist hinnaga 2200.- Sain mõned kroonid sealt alla. Teenindus oli väga hea.

Kiivri ostsin selle sama teema põhjal ja tundub, et kõik vajalik on sellel kiivril mulle olemas. Päikse lisa sirm, kõrvadele käivad lisa tükid müra vastu (ilma saab panna raadio seadme), Udu ja UV kaitsega sirm, eemaldatav ja pestav polster jne... Homme siis proovin kuidas sellega väikene tiir teha on. (teen alles endale lube nii, et kiirustel kuidagi proovida ei saa)

Belli kiivrite hinnad algavad päris madalalt, kusagilt 100 taala juurest (IIRC) ja noorukite kiivirid peaks veel soodsamad olema. (Su grammatika ja sõnakasutus lasevad arvata, et pubekaeas oled.)stenu10 kirjutas:Ei hakka metsas sõiduks mingit Belli ka ostam aga mingit sitta ka ei taha
Viimati muutis oma_jope, 10 Aug 2006, 22:56, muudetud 1 kord kokku.
-
Ostsin hiljuti Nitro N1200 VX, super hea kerge (1250 kg) kiiver, hästi istub peas, tuulutus on ok ja tänu lõual olevale klapile on õhku mida hingata. Hea kiiver muidu. Uduseks ka eriti ei lähe. Ainuke mure on see, et suurematel kiirustel jubedalt kohiseb. Pole enne kunagi kõrvatroppidele mõelnud. Sukaga on nac parem. Peal olevate klappide sulgemine-avamine erilist abi heliisolatsiooni kohalt ei anna. Ja häirib veel see, et klaas käib raskelt/jäigalt üles ja asendeid on minuarust vähe (nn "väike pragu" asend on puudu).
Aga võibolla on asi siiski selles, et müüsin eelmise ratta maha koos kiivriga, mis oli mulle armsaks saanud (IXS glassfiber) ja nüüd nac jonnin.
On kellelgi Nitro kiivritega kogemusi?
Aga võibolla on asi siiski selles, et müüsin eelmise ratta maha koos kiivriga, mis oli mulle armsaks saanud (IXS glassfiber) ja nüüd nac jonnin.
On kellelgi Nitro kiivritega kogemusi?
ZX10R '12
KX250F '14
KX250F '14
-
Võin küll eksida, kuid Shoei Raid II-e siin kohapeal keegi küll ei müü. Otsisin kaua ja ostsin endale selle läbi neti. Kõige lihtsam on sul kasutada selle kiivri ostmisel ilmselt louis.de kataloog. (hetkel on see kiiver seal 300€) . Näiteks Veldi juurest saad läbi selle kataloogi tellida.mqs kirjutas:oskab keegi 6elda, kas yammu keskuses endiselt shoei kiivreid vahendadakse? ja kui, siis alates mis hindadest?
eriti huvitab shoei raid II siege.
tervitades,
markus
just louis.de-st vaatasingi ja just selle hinna p2rast ma huvitatud olengi:) kuid seal on alles j22nud v2he suurusi: XS, L ja XL. kipun arvama, et mulle l2heks M k6ige paremini. j2rgmine laup2ev hyppan sealt l2bi ja eks siis paistab, kas on parajat suurust:)
aga kas yammus mingit valikutki shoei-st on s2ilinud? ses m6ttes, et kui saksast 6iget suurust ei saa, siis saaks proovida yammus erinevaid mudeleid ja talve poole ehk midagi louis-ist 2ra tellida.
tervitades,
markus.
aga kas yammus mingit valikutki shoei-st on s2ilinud? ses m6ttes, et kui saksast 6iget suurust ei saa, siis saaks proovida yammus erinevaid mudeleid ja talve poole ehk midagi louis-ist 2ra tellida.
tervitades,
markus.
kust saada sellisele kiivrile toonklaasi MDS EDGE pilt kah http://www.pneumoto.ch/peel2.7/administ ... uBp6DE.jpg või äkki kellelgi on? 

A kas see on hea hinna ja kvaliteedi suhtega ?
http://motomarket.cma.ee/index.php?lang ... f3e53f7dab
http://motomarket.cma.ee/index.php?lang ... f3e53f7dab
Tere,
Ma ei tea, kas teemast on läbi käinud juba see, mida otsin ja vabandan, kui on, aga ei ole aega 15lk üksipulgi läbi lugeda, kuigi asjalikku juttu siin on palju.
Nimelt olen otsinud kiivrit, millel oleks nokk ja klaas korraga, kahjuks ei ole midagi muud suutnud leida, kui Arai Tour X-2

Ei kahtle, et see hea kiiver on, kuid kahjuks ei hakka selle hinnale hammas peale. Kas on klaasi ja nokaga isendeid veel midagi saada ja kuhu poole peaks vaatama, et neid leida?
Lisaks, äkki kellelgi on kogemusi taoliste kiivritega, kuulaks heameelega arvamusi- tuulevihin, klaasi uduseks minemine jne.
Põhjus, miks just selline kiiver, on väga lihtne- meeldib selline ja minu arvates sobib minu rattaga (KTM Duke)paremini, kui Bike`i kiiver. Prillidega varianti ei tahaks.
Ette tänud,
Arks
Ma ei tea, kas teemast on läbi käinud juba see, mida otsin ja vabandan, kui on, aga ei ole aega 15lk üksipulgi läbi lugeda, kuigi asjalikku juttu siin on palju.
Nimelt olen otsinud kiivrit, millel oleks nokk ja klaas korraga, kahjuks ei ole midagi muud suutnud leida, kui Arai Tour X-2

Ei kahtle, et see hea kiiver on, kuid kahjuks ei hakka selle hinnale hammas peale. Kas on klaasi ja nokaga isendeid veel midagi saada ja kuhu poole peaks vaatama, et neid leida?
Lisaks, äkki kellelgi on kogemusi taoliste kiivritega, kuulaks heameelega arvamusi- tuulevihin, klaasi uduseks minemine jne.
Põhjus, miks just selline kiiver, on väga lihtne- meeldib selline ja minu arvates sobib minu rattaga (KTM Duke)paremini, kui Bike`i kiiver. Prillidega varianti ei tahaks.
Ette tänud,
Arks
http://www.automaailm.ee/index.php?lang ... cat_id=153Nimelt olen otsinud kiivrit, millel oleks nokk ja klaas korraga, kahjuks ei ole midagi muud suutnud leida, kui Arai Tour X-2
Siit siis veel.
Kahjuks täpsemalt ei oska kommenteerida, aga hinna poolest ehk on sobilikumad.
Tean Bikeworld'i ja kloostrimetsa motopoodi (http://www.hot.ee/motopood/). Muide arvan, et odav AGV on parem kui mingi airoh.hellish kirjutas:Tere,
Küsimus siis selline, et kus on Eestis müüa agv kiivreid ja oleks hea kui saaks ka neti lehe. Endal agv kinetic kiiver ja sellele ühte juppi vaja mis ära kadus.
ZX-9R. Vahel sõidan kiiresti aga rullnokk ei ole 

Ma ostsin endale Zox kinnise kiivri netikaubamajast http://stores.ebay.com/Global-Marketplace-LLC. Oli küll põrsa kotis ostmine, aga läks täppi. Kõrvad istuvad kiivris nagu ema süles, lõua-alt on võrguga ja nina eest kattega, kõikvõimalikke ventilatsiooniavasid ka piisavalt. Väga edev disain ja huvitav pinnatöötlus, et kui käega kiivrit katsud, siis see pinnatöötlus e. värvkate on justkui sametine.. väga omapärane..
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.