Positiivne kogemus motopolitseiga

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Mix kirjutas:
ThaNukks kirjutas:

Puutusin ka reedel motopolitseiga klokku, ei olnud küll midagi positiivset. Pidasime vana traditsiooni kohaselt pulma auto kinni ja nõudsime kibedat, mida hakatigi kohe otsima, samal hetkel lendasid 2 tsiklimenti meie juurde ja ütlesid TEE PUHTAKS KOHE. ...

Ka see "kokkupuude" oli siin: http://tartu.postimees.ee/260608/tartu_ ... 338442.php kirjeldatud juhus?

Kui need kaks sündmust tõesti omavahel seotud olid, siis ongi ju absoluutselt positiivne kohtumine:

a) peale asjaosaliste said muud kodanikud tõdeda, et politsei tegi põõsas passimise asemel reaalselt midagi liikluse sujuvamaks muutmisel

b) trahvimise ja liikluse veelgi enam ummistamise asemel ajasid nad seltskonna pikema jutu ja noomimiseta uuesti liikvele

Suzuki GSX 750 Inazuma

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

LST kirjutas:

Lihtsalt taustaks: rahvatarkus räägib, et pulmarongi on õigus kinni pidada isikutel, kes tunnevad kas pruuti või peigmeest - niisama pidamine ei ole kombekohane...

Nüüd juhtus aga nii, et üks kahest, kas siis pruut või peigmees tundsid kedagi politseist ja viin jäi alles :twisted: ..., kui jäi, ega härral politseinikul liigub ka kõrisülm üles-alla :wink:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!
Kasutaja avatar

SAUL
Tsikkel: KTM, HD
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas SAUL »

sessuhtes ka , et on ikka inimesed need mendid , ükspäev viskasid käppa isegi vastu sõbralikult...

Estonian Chopper Forum http://www.estonianchopper.com
Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

Täna sõitsin pirita koselt alla ja lükati silla peale ja siis pirita suunas, pole 3 nädalat sõitnud kuskil ja sõitsin mäest ülesse, autost mööda ja siis mäest alla keerasin kraanid lahti, peale kurvi vaatan keegi ukerdab teepeal ja oi näe imet kui lähemale jõudsin et motopolitsei kes andis peatumismärguannet mulle :oops: , hoog maha ja seismama, ise mõtlesin et palju nüüd tuleb kiiruse ületamise eest aga küsiti lube ja dokumente ja uuriti et kuidas ratas on ja et uued rehvid all jne et soomes koolitusel samad rattad ja kiideti et väga head ja ma omaltpoolt lisasin ka kiidusõnu kuigi ka paar viperust on olnud aga need suht pisiasjad. Siis ütles et kui edasi liigud, ära siis nii palju peale keera , võta rahulikumalt et väga kenasti oli kuulda kuidas ma tulin..... Ma veel ütlesin et huvitav et originaalsumpsiga üldse kuulda on seda ratast aga vastuseks sain et oi oi kui kenasti oli laul kuulda :D Ma mõtlesin et vot nüüd ikka jooppas, tänasin, soovisin head õhtut ja jätkasin sisi rahulikult teed. Vahel ikka läheb hästi ka

Yaaa-maaa-haaa......

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

super. kui politsei sellist tööd jätkaks, muutuks liiklus kindlasti veel paremaks, igatahes on vahest hingekosutav ka midagi tunnustusväärset neist lugeda vahelduseks :)

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Kui nüüd päris JOKK maailma laskuda, siis ilmselt ta teadis isegi, et ei saa sulle midagi teha :) .Kiirusemõõtjat tal sabas pole, kõrvad pole tal ka ilmselt taadeldud mõõtmaks müra ja võimalust selle järgi arvutada kiirust jne. :)
Lihtsalt kontrollis su dokumente selleks, et veenduda, et sa pole järjekordne lubadeta tola :wink:

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

CTR

Lugemata postitus Postitas CTR »

Sooviks omaltpoolt öelda et eilne kokkupuude motopolitseiga Pirita ringrajal reidi käigus oli üks meeldivamaid kogemusi üle pika aja ükstaspuha millise teenuse valdkonnas, ülimalt sõbralikud ja mõistvad samas äärmiselt professionaalsed inimesed. Au ja kiitus teile igatahes!

Tänaks samamoodi patrulli Vana-Narva mnt-l, kes kostitas mind ainult hoiatusega, mõistlikke inimesi leidub hulgim Eesti politseis, ma leidsin lausa 3 ühe päeva jooksul.

Lugupidamisega
CTR

R1 2004 -> CBR1000RR 2008 -> pseudomootorrattur -> Ducati Scrambler Classic 2015

theres' a child in all of us, mine just likes to go fast
Kasutaja avatar

rasmus23
Tsikkel: KLR

Lugemata postitus Postitas rasmus23 »

Selliste väikeste rikkumiste puhul ma isegi pooldan seda hoiatamist trahvile, sest kui nad sind hoiatusega minema lasevad(trahvi asemel) siis nagu jääks neile tänu võlgu ja see paneb mõtlema, et nii lihtsalt ju teinekord ei pääse ja siis võtad rahulikumalt.

Veo- ja tõsteteenus.
Veoteenus: Eraldi üldjuhul ei teosta auto iseärasuste poolest, aga vajadusel 10t
Tõstevõime kuni 15t ning noole pikkus kuni 42m.
53420969
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Positiivne kogemus motopolitseiga

Lugemata postitus Postitas baltroon »

http://www.epl.ee/artikkel/434261

VÄÄGA POSITIIVNE :D TÕSISELT!
Loodetavasti võtavad 13. aastased tegelased asja natukenegi mõistusega ja teevad mõistvast suhtumisest omad järeldused, mitte ei kelgi lihtsalt kusagil, kui kõvad mehed nad ikka olid ja kui hästi neil läks :wink:

Isiklikult usun, et selline politsei poolne käitumine omab tunduvalt tegusamaid tagajärgi kui lihtne karistamine (w)

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Politseinik oli viisakas ja proffessionaalne...
Pakkus aktsiaid...
Keegi teab, mis hetkel aktsia kurss on ? :mrgreen:

Teema algataja
mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Panthera kirjutas:

Politseinik oli viisakas ja proffessionaalne...
Pakkus aktsiaid...

Liiga kõrge on hetkel, jaanipäev on ju seljataga, see tõstis hinnad lakke :D

Kasutaja avatar

marxius
Tsikkel: Suzuki GSX-R600

Lugemata postitus Postitas marxius »

Positiivne kogemus politsei autopatrulliga.
teeremont - 30 ala. Mina ajan kõrvalistujaga juttu, märkamatult kiirus kasvab. (ise arvasin, et alla 50 hoian = esimene lõige). Mingi hetk tuleb põõsa tagant välja sinises mundris mees. kiirus 59, ehk +29. Kuna ise tunnistasin süüd ja ei osanud millegagi vabandama hakata, ja ka mundrimees oli sõbralik leppisime kokku kirjalikus hoiatuses.
Nüüd siis ikkagi märk maas ja jälgin nii autoroolis, kui ratta seljas piinlikult kiirust, et ei kasvaks üle lubatu. Sest sellisel juhul on automaatselt maksimumilähedane trahv. (ja nagu ei tahaks politseiniku usaldust ka petta...)

Ka 600'ne on ratas.

Teema algataja
Raul777

Lugemata postitus Postitas Raul777 »

Panthera kirjutas:

Aktsia kurss juba pikemat aega sama olnud, ikka 60.- krooni aktsia eest ja ühe rikkumise eest nad üle 300 aktsia müüa ei saa. Miinuseks ka see, et nende aktiate pealt nad dividende ei maksta :)

Kasutaja avatar

Kaszpar

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

Täna sai sõbraga Jõhvist tuldud ja siis natuke peale Sõmeru risti tuli tsikliga pollar vastu. Me mõlemad viskasime refleksist käpa kah ja pollar viskas vastu ka. Pärast rääkisime omavahel ja jõudsime järeldusele, et esimene kord kui pollar vastu viskas (meile). Minu meelest näitab see, et ka seal pool lenksu on mingi normaalne vana :)

Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Kaszpar kirjutas:

Minu meelest näitab see, et ka seal pool lenksu on mingi normaalne vana :)

Sõitsin laupäeval Saaremaale. Haapsalu maanteel andsid üsna paljud autojuhid eesolevast liikluspatrullist märku. Eks autojuhtidele ikka viibatakse nende märguandmise peale. Lõppeks viipasin metsatukas puude vahel seisvatele mentidele ka. Need viipasid samuti kõrge käeviipega vastu.

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130
Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mmz »

tok-tok, kas niimoodi? - :D

Teema algataja
a501322914

Lugemata postitus Postitas a501322914 »

Jäin siis ka esimest korda kiirusega vahele pärnu mnt järve selverisse sõites. Mul oli tol hetkel 80 ees aga pollar teatas et see on seal 50 ala ning tegi ikka klõpsti trahvi. Algul vaatasin et kuidagi palju esimese korra kohta aga tuttavatega rääkides sai selgeks et ei olegi niipalju. Igastahes olukord oli rohkem minu viga ning pole palju õigustada. Samas tuntud tõsiasi et suvel politsei elab tee ääres ja mõõdab 24/7. Teine tõsiasi et trahvist makstakse nende palgad.

Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

a501322914 kirjutas:

tuttavatega rääkides sai selgeks et ei olegi niipalju.

Mis summa see norm taks siis on tänases päevas?

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Lootsin minagi tsikli osas load aastaid puhtana hoida, aga ilus tuulevaikne Eesti ilm ning Peterburi tee alguses olev 110 märk panid nati liiga kenasti sõitu nautima.

Enne Viitnat tuli üks tubli poiss Austria politsei stiilis keset teed, ning mina, arvates, et mul on maksimum ehk kuni 20 km/h ületust, võtsin rõõmsalt tee äärde. Kohapeal kadus rõõm kui tina tuhka - looduse nautimisega olin silmast lasnud 90 ala märgi ning kiiruseületus tuli 47 +-5.
Teadjamad inimesed arvasid, et kuna varasem register puhas, siis ehk jäetakse load alles ja trahv tuleb sinna 6000 tuuri. Krt, just kavatsesin BikeWorldi ale raames uue tekstiilvarustuse osta..

Ise oli tegelane tubli, rahulik ja konstruktiivne, tee ääres ootas tal kellade ja viledega Blackbird, Stalker II tuuleklaasi taga.

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
Kasutaja avatar

rannamees
Tsikkel: FZS 1000
Tänanud: 414 korda
Tänatud: 80 korda

Lugemata postitus Postitas rannamees »

harimal kirjutas:

Lootsin minagi tsikli osas load aastaid puhtana hoida, aga ilus tuulevaikne Eesti ilm ning Peterburi tee alguses olev 110 märk panid nati liiga kenasti sõitu nautima.

Enne Viitnat tuli üks tubli poiss Austria politsei stiilis keset teed, ning mina, arvates, et mul on maksimum ehk kuni 20 km/h ületust, võtsin rõõmsalt tee äärde. Kohapeal kadus rõõm kui tina tuhka - looduse nautimisega olin silmast lasnud 90 ala märgi ning kiiruseületus tuli 47 +-5.
Teadjamad inimesed arvasid, et kuna varasem register puhas, siis ehk jäetakse load alles ja trahv tuleb sinna 6000 tuuri. Krt, just kavatsesin BikeWorldi ale raames uue tekstiilvarustuse osta..

Ise oli tegelane tubli, rahulik ja konstruktiivne, tee ääres ootas tal kellade ja viledega Blackbird, Stalker II tuuleklaasi taga.

see on tüüpide lemmikkoht, paljud panevad inertsist heas usus, et ikka on 110 lubatud

Pilt

kopu
Tsikkel: KTM 250 EXC-F
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas kopu »

Teadjamad inimesed arvasid, et kuna varasem register puhas, siis ehk jäetakse load alles ja trahv tuleb sinna 6000 tuuri.

Ehhh, kui nii läheb siis on hästi. Mul viimane trahv 5 aastat tagasi ja mitte eriti suur(kiiruseületamine ja 800 krooksu) ning sain samasuguse tükiga ja samal kiirusel hakkama kui sina. Tulemuseks 6780 pluss kuuks ajaks load(kuu aega tagasi juhtus). Samas võru politsei ehk tiba kibedama käega ka(pagan teab). Aga võibolla praegu ka lihtsalt see hetk kus pannakse keskmiselt karmimalt selliste rikkumiste puhul. Samas ise ei kurda, mis tehtud see tehtud ning eks edaspidi siis tuleb hoolsam olla.

Kasutaja avatar

Kajar
Tsikkel: DNEPR MT-9(külghaagisega)72a.
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Kajar »

Natuke teemast välja aga küsimus politseiga seoses.
Nimelt minu mäletamist mööda ei tohtinud mingi aeg politsei kuskil põõsa taga,sõna otseses mõttes kükitada ja liiklusjärelvalvega tegeleda või ma eksin või on seadused muutunud.
Lihtsalt mõnikord jätavad politseinikud väga koomilise mulje,kui Stalker käes kükitatakse või ühe jala peal kallutatakse põõsa tagant välja.
Tervitused Jõgeva linnaäärsetele politseinikele!

Varadero XL 1000
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Panen ka teemast välja natsa.Aga kuidas on Riias saadud trahvidega.. on vaja maksta v ei?
parkimise trahviga siis tegu. 8)

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

sepp kirjutas:

Panen ka teemast välja natsa.Aga kuidas on Riias saadud trahvidega.. on vaja maksta v ei?

Eelmine kevad sain riias parkimistrahvi 10 latti.
Mõtlesin, et lähen käin Riia SEB kontorist läbi ja maksan ära, kuid seal oli NII pikk järjekord, et ei viitsinud seista ja sinnapaika see asi jäigi.
Siiamaani pole keegi küsima tulnud igatahes.
:D Aga nüüd sülitan igaksjuhuks kolm korda üle vasaku õla :D

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

harimal kirjutas:

Kahjuks pean sind kurvastama - üle 40 km/h ületamine jätab ka täiesti puhta ajaloo puhul kohe kuuks lubadeta. :-(

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

sepp kirjutas:

Kui piiripunktid veel olid siis oli tark tegu ära maksta ja peale maksmist pidi veel maksekorralduse kah kuskile faxima. Mul sõber võeti mu enda silme all piiripunktis rajalt maha ja keelduti riiki sisse laskmast. Tal oli küll trahv makstud aga see hilisem faximise ja asjaajmise protsess tegemata ja oligi kööga. Praegusel ajal ma ei teagi kus ja millal selline asi võib ootamatult üles kerkida ja probleeme tekitama hakata.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

harimal kirjutas:

Kirjuta kindlasti vastulause/patukahetsus kiri - omadest kogemustest võin öelda, et see muudab otsust päris kindlasti. Kui sul laod tööalaselt tähtsad siis kindlasti maini ära ka see. Selle esitamiseks on sul aega 15 päeva alates proti väljakirjutamisest. Kui tahad näidist, et kuda võiks vormistada siis ütle 8)

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

pane see näidis parem kohe siia ülesse sest ma arvan et minul ja paljudel teistelgi seda vaja

Kasutaja avatar

matu
Tsikkel: välismaa motikas

Lugemata postitus Postitas matu »

Perek.nimi Eesnimi
Isikukood
Linn, tänav-korter
Telefoni nr

Isikuandmed, elukoht ja telefon siis kirjutada lehe ülesse paremale poole. Seejärel paar rida vahet ja hakkab siis vasakust äärest Põhja Politseiprefektuur ... jne.

Põhja Politseiprefektuur,
liiklusjärelvalve osakond

Vastulause väärteoprotokollile ABXXXXXX

Esitan käesoleva vastulause väärteo protokolli ABXXXXXX kohta. Protokollis kirjeldatud sündmused leidsid aset Tabasalu lähistel Harku teel, mitte Harku-Rannamõisa teel nagu ekslikult on kirja saanud. Sõitsin antud teelõigul esimest korda kuna tavaliselt kasutan Rannamõisa teed, seekord aga olles tööle hiljaks jäämas ostustasin Tallinna linnas olevate ummikute vältimiseks lahkuda linnast teist kaudu. Selgituseks siis, et tavaliselt sõidan linnast välja mööda Rannamõisa teed. Seekord kasutasin aga marsruuti Paldiski mnt- Tammi tee – Harku tee. Niisiis olles juba linnas ummikute tõttu piisavalt aega kaotanud olid autos viibinud töökaslased niigi närviliseks muutunud kuna tööle hilinemise korral oleks ka neil probleemid kaelas. Ja nii juhtuski. Närvilises õhkonnas autos käis tuline vaidlus, et kust kaudu ikkagi oleks tulnud sõita jne. Sellises olukorras ma ilmselt ei märganud asulas liiklemise korda kehtestavat märki ja sõitsin loomulikult edasi endise maantee kiirusega. Puudus ka võimalus teiste autodega kiirust võrrelda kuna hetkel oli teelõik autovaba. Ka ümbruskond ei reetnud, et tegemist võib olla asulaga, kahelpool teed oli maanteele kohane mõningane lage ala ja peale seda täismõõdus mets.
Eelnevale kirjeldusele teotudes palun kergemat karistust. Aga eelkõige soovin juhtimisõiguse alles jätmist kuna pean hommikuti eelpool nimetatud töökaaslased objektile transportima. Samuti on vaja autoga sõita, et siduda õppimist XXX kõrgkoolis ja töötamisega erinevatel ehitusobjektidel Tallina lähiümbruses. Pea iga päev tuleb sõita hommikul tööle, lõunapaiku kooli, ja õhtul uuesti tööle tagasi. Olgu siinkohal mainitud, et normaalselt sain tööl hakata jälle käima peale 29. septembrit mil tagastati mulle juhtimisõigus. Seoses eelneva juhtimisõiguse piiranguga ma praktiliselt tööle ei käinudki ja ütlen ausalt, tekkis keeruline majanduslik seis mida süvendas ka küllalt kopsakas rahatrahv.

Kokkuvõteks võib öelda, et juhtunud sündmus on kahestusväärne ja luban ennast paranda. Edaspidi püüan oma aega paremini planeerida, et vältida liigset kiirustamist.

Lisan ka tööandja OÜ juhatuse liikme selgituse minu tööülesannete kohta. LISA 1

Lugupidamisega,

Perek.nimi Eesnimi

Selles näidis vastulauses pole märgitud liiklusrikkumise kuupäeva, kellaaega ning kiirust millega sõideti ja palju ületati...need asjad võiks ka algusesse kirja panna sest siis on vastulause korrektsem ja ülevaatlikum.

Võibolla suts teemakohast lugemist ka siia juurde ---> http://www.streetrace.org/foorum/viewto ... =3&t=60397

kolp

Lugemata postitus Postitas kolp »

mul veel selline küsimus et millised õigused on minul ja ka politseil kui nad mulle kohapeal protokolli ei kirjutanudf põhjendades seda sellega et neil kiire. kutsusid nad mind ise politseisse aga mitte ühtegi kirjalikku paberit ei vormistatud ega allkirjastatud. ma ise mõtlesin et kui neil seda kiirus ületamist videos ei ole siis pole neil ju mingit tõendus materjali et mulle traffi teha

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”