Bikeri foorumist...ettepanekud...
Moderaator: Moded
Re: Bikeri foorumist...
bigdog kirjutas:mart211 kirjutas:Piipz kirjutas:Ning lõppkokkuvõttes, kui see ikka VÄGAVÄGA häirib, et neid naljateemasid kohe esilehel näha pole, siis võime ka hääletuse teha.
Saan su pointist aru küll. Hea meelega subscribe'ks end nendele teemadele, kuid asi selles, et peale mõne üksiküritaja ja BigDogi, ei ole vaba teema all mingeid postitusi. Ega kõiki teemasi vast pole vaja pealehele huumor, lingid/pildid ja youtube ... Lihtne demokraatia: Paneme asja hääletusele ja siis Sepp otsustab :
Ei oskagi nüüd kommenteerida et kas see oli komplimendina või laitusena öeldud... Varemalt kui nimetatud teemad esilehel kajastusid oli ka postitajaid rohkem. Nurga taha peitmine mõjus neile laastavalt. Samas esilehelt ärakorjamine käis ebademokraatlikul teel, vähemalt tagasitoomise üle võiks ju otsustada hääletusel? Ise oleks endise olukorra taastamise poolt.
Kiitus ikka kiitus
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
jätkame seda Vaba Teema arutlemist nüüd siin: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php ... 83&start=0
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Pagan, kas peaks äkki ikka selle regamise protseduuri uuesti teemaks võtma? Mingid värdjad solgivad jälle terve foorumi oma cräppi täis.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
mx77 kirjutas:Pagan, kas peaks äkki ikka selle regamise protseduuri uuesti teemaks võtma? Mingid värdjad solgivad jälle terve foorumi oma cräppi täis.
TOETAN!
Ise pakuks mingit sümboolset(5-25 EEK) regamise ja aastamaksu, mis:
Hoiab BOT'id eemal
Hoiab liikmed up to date
Katab mingigi osa ülalpidamiskuludest ja ehk hoiab selle läbi ka mütsimüüjad eemale.
edu
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Tea, kas ta just tasuline peab olema, aga on ju muudes foorumites regamisel olemas regamise kinnitus läbi replay meili või on ka veel tähe ja numbrikombinatsioonid mis tuleb pildilt sisestada ja mida robotid ei suuda lugeda.
Mütsimüüjatega tegelegu moded.
Kas registreerimist ei anna raskemaks kuidagi teha, ära tüütavad need mõtetute tegelaste mõtetud lingid ja modedel oleks ka vähem tegemist?
Yamaha XJ600S
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
räägin sysiga, vaatame mis teha saab. See robotlus käib kuidagi lainetena. Nüüd on nad õppinud oma profiilidele ka juba pilte lisama
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Honda CBR 600FY, 2000.a.
Ladaklubi foorumis oli vist nii, et kui registreerid, siis on mingi lahter, kuhu kirjutad miks liituda soovid, ja siis moded vaatavad üle, et ei ole robot vms. Peale seda kinnitavad liitumise. Palju neid taotlusi ikka päevas või nädalas tuleb, et ei jõuaks kõikide reaalsete soovijate taotlusi läbi vaadata?
Edu
-
- Kontakt:
kki kirjutas:Ladaklubi foorumis oli vist nii, et kui registreerid, siis on mingi lahter, kuhu kirjutad miks liituda soovid, ja siis moded vaatavad üle, et ei ole robot vms. Peale seda kinnitavad liitumise. Palju neid taotlusi ikka päevas või nädalas tuleb, et ei jõuaks kõikide reaalsete soovijate taotlusi läbi vaadata?
Edu
Aegade algusest saati:
TATISTIC VALUE STATISTIC VALUE
Number of posts: 362672 Posts per day: 124.52
Number of topics: 21050 Topics per day: 7.23
Number of users: 16074 Users per day: 5.52
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 25 korda
Paremini kui captcha toimib mingi küsimus, näiteks "Nimeta karvane koduloom mis ei ole koer kuid algab sama tähega". Praegu peaks see robotite jaoks paras pähkel olema ...
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue light
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Elfaelektroonika tehnikafoorumis on näiteks otsingul selline lahter tarvis täita:
Juhuslik küsimus (vasta sõnadega): viis pluss viis
Ma usun, et ka see võiks robotitele piisav olla. Aga väljamaalastel läheb muidugi liitumine sel juhul raskeks.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Akvaristifoorumis panime liitumiseks küsimuse, et mis värvi on jääkaru. Hoiab ka päris hästi pahalased eemale.
mella kirjutas:Psaiko kirjutas:mella kirjutas:Mõnda üksikut välismaalast on ikka nii väga siia vaja, et kohalikud peavad, kuniks moded viitsivad puhastada, spammis ujuma
Mella ei viitsi sinu kõiki postitusi analüüsima hakata aga kas sa kunagi siin foorums peale irisemise, virisemise, kritiseerimise, ja targutamise oled kah teinud?
Järjekordne tõestus, et tee, mida teed, aga meelde jääb ikka see, mida tahetakse meelde jätta
Sulle ka küsimus - kas ma saan siin foorumis midagi teha ja kas ma peaks midagi tegema? Ja mida sina siin foorumis peale sepaga flirtimise teinud oled?Mõttetu vaidlus, niikuinii peale modede ja owneri ei saa teised asja parandada. Sinu suhtumine, kus kui viga näed, pead moka maas hoidma, on muidugi juba poliitikule paslik
See oli küll küsimus, et kas midagi muud oled peale... teinud! Lihtsalt su postitused on silmatorkavad ja pole peale vingumise rohkemat märganud!
Ilmselgelt oleks sinu poolt ilmne eneseületus, midagi stiilis "moded saan aru, et teil on keeruline ja kannatuse piir on lähedal aga pidage vastu!" Lootus jääb, et sa suudad areneda. Muideks eestlastel on vanasõna "kus viga näed laita, seal tule ja aita!" modifitseerime seda mõnede sihtgruppide jaoks "...kui aidata ei suuda siis hoia suu kinni!"
postitus kustutatud - ei viitsi imbetsillidega vaieda
mella kirjutas:Psaiko kirjutas:See oli küll küsimus, et kas midagi muud oled peale... teinud! Lihtsalt su postitused on silmatorkavad ja pole peale vingumise rohkemat märganud!
Ilmselgelt oleks sinu poolt ilmne eneseületus, midagi stiilis "moded saan aru, et teil on keeruline ja kannatuse piir on lähedal aga pidage vastu!" Lootus jääb, et sa suudad areneda. Muideks eestlastel on vanasõna "kus viga näed laita, seal tule ja aita!" modifitseerime seda mõnede sihtgruppide jaoks "...kui aidata ei suuda siis hoia suu kinni!"Õnneks mul ei ole sinu ees aruandmiskohustust.
Sinu loogika kohaselt kui sa siteadmin ei ole ja foorumis midagi ei meeldi, siis tuleb nokk kinni hoida? ma tean väga hästi, kui lihtne või keeruline on foorumi mootori konfimine ja aru ei saa, miks sellist elementaarset asja ilma meeldetuletuseta ei tehta.
Kindlasti on siin ilmas palju elementaarseid asju millest sa aru ei saa! Tähelepanu võib ikka juhtida, ja väljendusviise on erinevaid, ju siis oled sa omandanud selle ühe- vinguva. Mis seal ikka, ole see kes sa oled, ega maailm sellest muutu, kui sa teistsugune oleksid!
Kas keegi pole kaalunud sellist asja, et avalehel näidataks rohkem kui kolme viimast müügiteemat? Tihtipeale on kolm viimast müügiteemat viimase tunni jooksul sinna tekkinud ning siis tarvis ikka foorumis kõik ostud-müügid eraldi läbi vaadata, kui vahepeal pool päeva pole bikerisse jõudnud.
Parimat
vali 6h või mõni muu vahemik
olli kirjutas:Kas keegi pole kaalunud sellist asja, et avalehel näidataks rohkem kui kolme viimast müügiteemat? Tihtipeale on kolm viimast müügiteemat viimase tunni jooksul sinna tekkinud ning siis tarvis ikka foorumis kõik ostud-müügid eraldi läbi vaadata, kui vahepeal pool päeva pole bikerisse jõudnud.
-
- Kontakt:
olli kirjutas:Kas keegi pole kaalunud sellist asja, et avalehel näidataks rohkem kui kolme viimast müügiteemat? Tihtipeale on kolm viimast müügiteemat viimase tunni jooksul sinna tekkinud ning siis tarvis ikka foorumis kõik ostud-müügid eraldi läbi vaadata, kui vahepeal pool päeva pole bikerisse jõudnud.
Parimat
on olnud arutusel.
väinz
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
mella kirjutas:vali 6h või mõni muu vahemik
Tänud! Seda asja polegi märganud varem.
Siinsel foorumil ikka EE lõpus?
Kas see läheb kah lõunast kinni?
http://kogukond.org/leegid/
http://vaatenurk.wordpress.com/2011/02/ ... uba-homme/
Vaevalt. Asjaajamiseks on vaja kõigest lehega seotud ettevõtte/organisatsiooni ühe juhatuse liikme allkirjaga paberit või digiallkirjastatud dokumenti.
Kui see olemas ja rahad makstud, on kõik ok. Mis see Väintsul siis üks pookstaagen või digiallkiri visata ole.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
ping kirjutas:Siinsel foorumil ikka EE lõpus?
Kas see läheb kah lõunast kinni?
Ära tekita paanikat. Biker.ee domeen on 2010 septembris makstud, makse kehtib aasta ja see info on kõigile vabalt internetis kätte saadav.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
see vist, bitter, on sul arvutipõhine probleem.
ma saan otsida nii ffoxi kui chromega. proovisin kõiki variante
-
- Tsikkel: Viffer ja Kawa
- Tänatud: 8 korda
Seda minagi olen aastaid kasutanud Firefoxiga biker.ee foorumis otsingut ja töötab seni laitmatult.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 694 korda
- Tänatud: 455 korda
Hoi!
Kas ma olen ainus, keda häirib, kui mingi eseme/varustuse müügi alt tuleb tegelikult osta.ee oksjoni link?
No ma ei saa ju seda asja kohe osta!
Mingi piir peaks asjal ikka olema.
edu
-
- Tsikkel: Jawa 350, Hayabusa, Diavel
yeekim kirjutas:Hoi!
Kas ma olen ainus, keda häirib, kui mingi eseme/varustuse müügi alt tuleb tegelikult osta.ee oksjoni link?
No ma ei saa ju seda asja kohe osta!![]()
Mingi piir peaks asjal ikka olema.edu
Aga oksjonilt võid sa selle eseme saada palju odavamalt, kui ostes selle eseme ilma oksjonita kohe.
Riga 13 > Riga Delta > Jawa 360/350 (1972) > Honda VTR1000F Firestorm (1998) > Suzuki GSX1300R Hayabusa (2010) > Ducati Diavel (2017)
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
kas see aitaks kui pealkirja ´peaks kohustuslikus korras ära mainima "enampakkumine " ?
Siis need kellele see vastukarva käib , saaksid eemale hoida ?
-
- Tsikkel: Hmmmm, peab sebima midagi!
- Tänanud: 127 korda
- Tänatud: 50 korda
yeekim kirjutas:Hoi!
No ma ei saa ju seda asja kohe osta!![]()
Mingi piir peaks asjal ikka olema.edu
Kas siis kui ei oleks osta.ee linki ostaksid sa kindlasti kõik asjad eseme/varustuse müügi alt ära?
Танки грязи не боятся !!!
In god I trust, all others pay cash !
Ära usalda naist ... ja pidureid !
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.