Käega tervitamisest.
Moderaator: Moded
Olen isegi mitmel korral rollusid tervitanud, kuid seda küll n.ö "kogemata", kuna paljud näevad eestpoolt baigi moodi välja
Kuid tuleb tõdeda, et vastu pole küll keegi nendest tervitanud, tõenäoliselt paljud pole harjunud tervitama või siis nagad ei saa asjale pihta. Aga kui enne tervitatakse, siis ma kade ei ole, kui kätel tegemist siis katsun kasvõi noogutada, et anda märku "ma olen sind märganud, tere".

Käega tervitamine tore tegevus küll. Miskipärast aga nt. bensukas näost näkku nähes teist tsiklimeest küll ei tervitata. Olen korduvalt öelnud kõva selge häälega TERE. Vastu enamasti ei tervitata, vaid vaadatakse otsa sellise näoga, et kes sa siuke oled ja kas ma peaksin sind tundma. Imelikult viisakad on need tsiklimehed. Anonüümselt ratta seljas tervitavad kõik, kuid näost näkku mitte... 

Lõviosa ikka tanklas ka viisakad. Ja kui sõidurajal on mõni tsiklist viisakalt ühes servas ja ise mahud kõrvale, siis ikka alati kõrvale jõudes noogutad, tõstad käpa vms - ei tulegi ühtegi ignoranti meelde... hiigelosa ikka viisakad ja sõbralikud.
Võibolla vihmase ilmaga on mõni sõitja natuke torssis või saanud poliisi käest n...i siis on ta kuri kogu maakera peale - no küll paraneb
ja need kes saavad tervitatud - ehk mingi aja pärast saavad elu mõttele pihta ja vehivad vastu - jagame lihtsalt poistiivi neile, mis seal põdeda
Võibolla vihmase ilmaga on mõni sõitja natuke torssis või saanud poliisi käest n...i siis on ta kuri kogu maakera peale - no küll paraneb

Aeglane. Aga 102 kw rulli all ootamas.
Kas on olemas mingi käemärguanne vastutulevale tsiklistile, et teda ootab ees politsei radariga?
Korraga tuledega vilgutada ja tervitada on suht keeruline. Täna proovisin üht vastutulevat kroomi teavitada mõõtvast politseist nii, et tõstsin vasaku käe nimetissõrme püsti ja tegin sellega õhus paar ringi, mis hea fantaasia puhul võiks seostuda vilkuriga. Tundus, et vähemalt see rattur sai aru ja vajutas pidurit.
Korraga tuledega vilgutada ja tervitada on suht keeruline. Täna proovisin üht vastutulevat kroomi teavitada mõõtvast politseist nii, et tõstsin vasaku käe nimetissõrme püsti ja tegin sellega õhus paar ringi, mis hea fantaasia puhul võiks seostuda vilkuriga. Tundus, et vähemalt see rattur sai aru ja vajutas pidurit.
-
Nii tavaliselt hoiatataksegi politsei eestTegelinski kirjutas:Kas on olemas mingi käemärguanne vastutulevale tsiklistile, et teda ootab ees politsei radariga?

Zid Pilot
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Baotian Freedo 4
Stella V-50
Müüa Fiat Panda 06!
Käega enda kiivrile koputamine või käega vastu enda õlga koputamine vist tähendas seda et politsei on väljas ... kuskilt jäi selline asi nagu meelde ...Tegelinski kirjutas:Kas on olemas mingi käemärguanne vastutulevale tsiklistile, et teda ootab ees politsei radariga?
targemad -- tulistage nüüd õigeid vastuseid ...
vastu õlga -> viide pagunitele -> viide võimukandjatele.
Käsi püsti ja sõrmega ringe tehes - start your engines. Vb kroom hakkas hoopis uurima, kas mootor ikka töötab
Käsi püsti ja sõrmega ringe tehes - start your engines. Vb kroom hakkas hoopis uurima, kas mootor ikka töötab

Panthera kirjutas:Käega enda kiivrile koputamine või käega vastu enda õlga koputamine vist tähendas seda et politsei on väljas ... kuskilt jäi selline asi nagu meelde ...Tegelinski kirjutas:Kas on olemas mingi käemärguanne vastutulevale tsiklistile, et teda ootab ees politsei radariga?
targemad -- tulistage nüüd õigeid vastuseid ...
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Mulle endale ka tundus, et see sõrmega ringide tegemine tähendas midagi muud ja tänu sinu postile meenus täpselt selle käemärgi õige tähendus.Yerba kirjutas:vastu õlga -> viide pagunitele -> viide võimukandjatele.
Käsi püsti ja sõrmega ringe tehes - start your engines. Vb kroom hakkas hoopis uurima, kas mootor ikka töötab![]()
Aga see muidugi hea nali/mõttelend, et kroom hakkab 90 pealt uurima, kas mootor töötab

Sain täna teada, et rollerivennad tervitavad ka.
Seisime täna vanaisaga minu rolleri juures kui mööda sõitis 2 rollerit millel oli kokku 3-4 inimest peal. Nähes minu rollerit, hakkasid nad karjuma, signaalitama ja üks näitas mulle üht käemärki (heavy!). Ma lehvitasin neile vastu.
See, et mind tähele pandi, tegi tuju veelgi paremaks, kui mul oli.
Seisime täna vanaisaga minu rolleri juures kui mööda sõitis 2 rollerit millel oli kokku 3-4 inimest peal. Nähes minu rollerit, hakkasid nad karjuma, signaalitama ja üks näitas mulle üht käemärki (heavy!). Ma lehvitasin neile vastu.
Dziizh, mida kõike võiks teha kui teist ratturit ratta peal kohtad.
Karjuda, signaalitada, tuledega vilgutada, äkkpidurdusi teha, sadulas jenkat tantsida, käed lahti sõita, heavy märki näidata, keskmist sõrme näidata, pöialt näidata, schwantsuga vehkida...
Ja seda kõike juhul, kui tunned, et käega viipamisest jäi väheks.
Veel ideid?
Karjuda, signaalitada, tuledega vilgutada, äkkpidurdusi teha, sadulas jenkat tantsida, käed lahti sõita, heavy märki näidata, keskmist sõrme näidata, pöialt näidata, schwantsuga vehkida...

Veel ideid?
reinhold5 kirjutas:Sain täna teada, et rollerivennad tervitavad ka.
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
IRWYerba kirjutas:Dziizh, mida kõike võiks teha kui teist ratturit ratta peal kohtad.
Karjuda, signaalitada, tuledega vilgutada, äkkpidurdusi teha, sadulas jenkat tantsida, käed lahti sõita, heavy märki näidata, keskmist sõrme näidata, pöialt näidata, schwantsuga vehkida...![]()
Veel ideid?
reinhold5 kirjutas:Sain täna teada, et rollerivennad tervitavad ka.

Noh noorukid. Kuigi mul on Eestis lastekooli haridus puudu mul on väga kõrg haridus maailmas. Kui tahate võime rääkida asjadest mis juhtusid enne sinu vanemate maaletulek.
Mis teeb biker’i Eesti’s? Kooli keele oskus (kindlasti), Hardley Ableson või mõni Jaapani õmblusmasin, nahk riided ja oskus vanureid ja lapsi ehmatada? Et olen kahe rattaga sõitnud kiviajast ei loe.
Kas olete "ignorant" või "stupid".
Mis teeb biker’i Eesti’s? Kooli keele oskus (kindlasti), Hardley Ableson või mõni Jaapani õmblusmasin, nahk riided ja oskus vanureid ja lapsi ehmatada? Et olen kahe rattaga sõitnud kiviajast ei loe.

Kas olete "ignorant" või "stupid".
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.