Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Tartu peal bikerid puha viskavad käppa, aga endal pole veel sellist harjumust sees
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
ranel kirjutas:Tartu peal bikerid puha viskavad käppa, aga endal pole veel sellist harjumust sees
Siis harjuta ruttu. Kollege on viisakas tervitada.
-
- Tsikkel: 2x XL600V, DT125R, DRZ-E
- Tänanud: 71 korda
- Tänatud: 380 korda
sitikass kirjutas:ranel kirjutas:Tartu peal bikerid puha viskavad käppa, aga endal pole veel sellist harjumust sees
Siis harjuta ruttu. Kollege on viisakas tervitada.
Eks ma harjutan jah
Mootoritõstuki rent Tartus 15 EUR päev. 55684121. www.rsrehvid.ee Mobiilne rehvivahetus Lõuna- Eestis. 55 684 121 Mitas, Bridgestone, Michelin, Pirelli, Maxxis ja Metzeler mootorratta rehvide ning sõiduauto rehvide müük
-
- Tsikkel: Honda CBR 600 f
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
Eile sai kah selle aasta avaring tehtud. Vahetasin esiamortide simmerid ning nö. väike testsõit.
Ei näinud ühtegi ratturit sõitmas. Õhtul kaheksa-üheksa vahel, liikusin marsuudil Lõunakeskus-Tähtvere-Narva mägi-Kõrveküla ja tagasi.
Külm ei olnud, isegi parem kui palavaga. Puudust tundsin vaid seltskonnast.
Liigun mustas, punasel CBR-l.
Viskaks ka mõtte õhku. Kas keegi teab, kus saaks (mõnel kardirajal, lähim Põltsamaal) harjutada kurvetehnikat? Kas kellelgi oleks veel huvi? Võiks mõni õhtu sinna sõita, kui seal lastakse sõita. Oodatud ka teised ettepanekud!
Teenus: Sõidukite remont, autoplekksepa-ja keevitustööd, eeltöö/värvimine, plasti-ning rehvitööd.Tel. 56 90 10 90
Eile õhtu paugutas 1 grupp kyl ringi, Kask ka põletas rehvi oma Quadil....
Buell Firebolt XB12R 04.a. samuti usast.
-
- Tsikkel: Ducati
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 11 korda
HMP kirjutas:Eile sai kah selle aasta avaring tehtud. Vahetasin esiamortide simmerid ning nö. väike testsõit.
Ei näinud ühtegi ratturit sõitmas. Õhtul kaheksa-üheksa vahel, liikusin marsuudil Lõunakeskus-Tähtvere-Narva mägi-Kõrveküla ja tagasi.
Külm ei olnud, isegi parem kui palavaga. Puudust tundsin vaid seltskonnast.
Liigun mustas, punasel CBR-l.
Viskaks ka mõtte õhku. Kas keegi teab, kus saaks (mõnel kardirajal, lähim Põltsamaal) harjutada kurvetehnikat? Kas kellelgi oleks veel huvi? Võiks mõni õhtu sinna sõita, kui seal lastakse sõita. Oodatud ka teised ettepanekud!
Ma nägin eile õhtul 7+ ratast vähemalt. Mis "kurvetehnikasse" puutub, siis huvi on, aga ühtegi lähedal asuvat kohta ei tea. Aravete ei pidavat ka hetkel tsiklitele sõidukõlbulik olema.
Sõitma alates 17:30 kesklinna statoil'ist.
Põltsamaal lastakse rajale ainult ja ainult karte. Sinna rattaga ei saa. Riias oleks hea sõita kindlasti.
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
[youtube][/youtube]
http://audruring.ee/
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Raja jaoks peaks ikka natuke ootama. Selliste temperatuuridea ainult
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Torre oli kohe vaadata kui Kõrveküla poolt Tartusse valge/hele Quad taga ratasete pealt tuli ja teda uhkelt ees mingisugune tumedam bike samuti taga rattapeal saatis... Päike paistis ja see kõik on nii ilus!
Aravete kõige lähem ja kõige parem kurvitehnika harjutamiseks. Hetkel seal veel sõita ei saa aga kodulehelt tasub infot jälgida. Seal oli vist kolmap ja pühapäev need päevad kui tsikleid sinna oodatakse. Riias pole algajal midagi teha, rada kiire ja algajale ilmselgelt liiga ohtlik. Kindlasti soovitan vaadata www.motoringrada.ee seal nii kardiradade kui ka ringradade kohta infot.
Esimesed 100km nigu naksti seljataga sel hooajal. Käppa kergitada õnnestus kolmel korral ja vöötrajal jalakäijat üle lastes tsikkel välja suretatud ühe korra.
See TDM kes mulle vastu tuli olid vast sina siis
Kuna ma siit teemast juba abi sain (tänud kasutajale Andryy), siis prooviks veel kord.
Kui kellelgi vedelb garaaźi nurgas üks üleliigne suunatuli mis võiks mu vanale 91a. gixerile sobida, siis omastaks selle mingi summa eest.
Hurt kirjutas:Kuna ma siit teemast juba abi sain (tänud kasutajale Andryy), siis prooviks veel kord.
Kui kellelgi vedelb garaaźi nurgas üks üleliigne suunatuli mis võiks mu vanale 91a. gixerile sobida, siis omastaks selle mingi summa eest.
Mul vedeleb terve paar mingiseid kolmnurkse üldkujuga suundasid garaazis. Nelipaki eest on sinu
Selle hooaja esimene tiir tehtud - käppa viskasin Kurepalu tee peal ja kuskil veel, käppa EI visanud rollule Võru tänaval Tundus, et Viljandi ringil nägin Junzut, aga võisin ka eksida - olin ametis graatsiliselt ringi tegemisega. Tiba külm mu suguse külmavarese kohta oli, aga see mind sõita minemast ei takista. Asfaldil kohtume
Üllatavalt palju on juba õhtuti tartu vahel liiklemas meid..
Ometi tundub, et kõigil on alati kuhugi minna, et selliseid "sappavõtjaist muidukulgejaid" ei ole veel kahjuks kohanud
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
argos kirjutas:Üllatavalt palju on juba õhtuti tartu vahel liiklemas meid..
Ometi tundub, et kõigil on alati kuhugi minna, et selliseid "sappavõtjaist muidukulgejaid" ei ole veel kahjuks kohanud
Tunnistan ausalt, et ei viitsi niisama kulgeda, pigem ikka asja pärast.
Küll on aga kohatud juba suurel hulgal debiilseid selfkillereid kes ei suuda teadvustada endale et liiklus pole eputamiseks päris õige koht.
argos kirjutas:Ometi tundub, et kõigil on alati kuhugi minna, et selliseid "sappavõtjaist muidukulgejaid" ei ole veel kahjuks kohanud
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänatud: 11 korda
Yağmur kirjutas:Selle hooaja esimene tiir tehtud - käppa viskasin Kurepalu tee peal ja kuskil veel, käppa EI visanud rollule Võru tänaval
Tundus, et Viljandi ringil nägin Junzut, aga võisin ka eksida - olin ametis graatsiliselt ringi tegemisega. Tiba külm mu suguse külmavarese kohta oli, aga see mind sõita minemast ei takista. Asfaldil kohtume
Mina vist polnud. Sõitmas käisin küll, aga mitte viljandi ringil ja mitte avataril olevate asjadega (kombe ja tsikkel). Nüüd tekkinud tartusse veel mitu valget "ratsanikku". Kunagi sai üksi eputada.
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
metsavahel üksi ka suht pointless eputada ju
[quote="soolo"]Küll on aga kohatud juba suurel hulgal debiilseid selfkillereid kes ei suuda teadvustada endale et liiklus pole eputamiseks päris õige
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Dali kirjutas:metsavahel üksi ka suht pointless eputada ju
soolo kirjutas:Küll on aga kohatud juba suurel hulgal debiilseid selfkillereid kes ei suuda teadvustada endale et liiklus pole eputamiseks päris õige
Kas ratas ostetakse siis linnas eputamiseks? Mina siiamaani olen aru saanud, et ratas ostetakse ikka liiklemiseks
Rattaga liiklemine ongi eputamine autoga sõitmisega võrreldes.
Minu meelest.
-
germpz kirjutas:Rattaga liiklemine ongi eputamine autoga sõitmisega võrreldes.
Minu meelest.
Raiki kirjutas:Dali kirjutas:metsavahel üksi ka suht pointless eputada ju
soolo kirjutas:Küll on aga kohatud juba suurel hulgal debiilseid selfkillereid kes ei suuda teadvustada endale et liiklus pole eputamiseks päris õige
Kas ratas ostetakse siis linnas eputamiseks? Mina siiamaani olen aru saanud, et ratas ostetakse ikka liiklemiseks
Ratas ostetakse eputamiseks, suvila liiklemiseks :D:D
-
Dali kirjutas:Ratas ostetakse eputamiseks, suvila liiklemiseks
:D:D
Ja sellisel juhul miks Sul on plastamass mitte ratas?
Et nüüd keegi saagimisest ei hakkaks rääkima, siis, jah, me Erkoga saame hästi läbi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.