Anduritega foorid
Moderaator: Moded
Karupoiss kirjutas:Rannam6isa teelt tulles Rimi poole vasakp88ret tehes on ka andur maas. Seal aeg-ajalt isegi autoga vaja imelikult kaua oodata. Punane on ikka tihti kutsunud...
+1. Olen ka ise seal mitu fooriintervalli istunud ja ei midagi... lõpuks olin sunnitud ikka otse sõitma ning ringtee kaudu Rimi parklasse.
Terv,
Silver
Karupoiss kirjutas:Rannam6isa teelt tulles Rimi poole vasakp88ret tehes on ka andur maas. Seal aeg-ajalt isegi autoga vaja imelikult kaua oodata. Punane on ikka tihti kutsunud...
Võtan ka siis sõna selles foorumis. Kuna ei ole siin väga aktiivne(sõidan ise rolleriga), siis paluks teie sekkumist asjale. Enamus Tallinna foore ei reageeri rolleritele. Kõige hullem on see sama rannamõisa tee ja kaeravälja (rimi hypermarketi) ristmik. Omadest kogemustest olen seisnud seal ca 10 minutit ja ei ole tolku midagi. Ma loodan, et sellest oli natukenegi abi, sest ka rolleri juhid on inimesed ja liiklevad teedel.
Suzumen... kas mitte need andurid ei peaks töötama õhtul ?????
Mulle meenub üks foori juhtum eelmisest aastast kus Paldiski mnt. Loomaaia-Audi-Prisma esisel ristmikul oodates pööret audi keskuse juurde -> tulles õismäe poolt ei läinud küll mu ratta peale tuli isegi peale 10 minutit roheliseks.
Samas päeval ei ole probleemi ja minuarust päeval neid andureid ei kastuatagi.....
päeval on ju vaja linnas liiklusvoogu kuidagi reguleerida, et ülekoormusi ei tekiks.
madone kirjutas:Suzumen... kas mitte need andurid ei peaks töötama õhtul ?????
Mulle meenub üks foori juhtum eelmisest aastast kus Paldiski mnt. Loomaaia-Audi-Prisma esisel ristmikul oodates pööret audi keskuse juurde -> tulles õismäe poolt ei läinud küll mu ratta peale tuli isegi peale 10 minutit roheliseks.
Samas päeval ei ole probleemi ja minuarust päeval neid andureid ei kastuatagi.....
päeval on ju vaja linnas liiklusvoogu kuidagi reguleerida, et ülekoormusi ei tekiks.
Osad töötavad ikka 24/7, vähemalt Tallinnas Jannseni ja Vabaduse pst ristil. See oli nii veel vähemasti enne seda, kui herr Suzumen sm Sossepale tolle nimekirja ulatas
Hans
zann kirjutas:Karupoiss kirjutas:Rannam6isa teelt tulles Rimi poole vasakp88ret tehes on ka andur maas. Seal aeg-ajalt isegi autoga vaja imelikult kaua oodata. Punane on ikka tihti kutsunud...
Võtan ka siis sõna selles foorumis. Kuna ei ole siin väga aktiivne(sõidan ise rolleriga), siis paluks teie sekkumist asjale. Enamus Tallinna foore ei reageeri rolleritele. Kõige hullem on see sama rannamõisa tee ja kaeravälja (rimi hypermarketi) ristmik. Omadest kogemustest olen seisnud seal ca 10 minutit ja ei ole tolku midagi. Ma loodan, et sellest oli natukenegi abi, sest ka rolleri juhid on inimesed ja liiklevad teedel.
Mis veel hullem, siis sõbraga istusime ka seal foori taga mitu tsüklit, enne kui otsustasime minna ringtee kaudu MacDonaldsisse. Ise (eespool) olin pisikese Civicuga, kuid sõbral täismõõtu Toyota ja see andur ei suvatsenudki märgata meid. Või on tegu mingi eriti pika tsükliga, kuna sel suunal väike liiklus? Ei tea, see justkui nulliks anduri enda põhimõtte..
Minul endal on kõige tihedamini tekkinud anduritega probleeme Merivälja teel, eriti Merivälja tee ja Randvere tee ristumisel Bermuuda kohviku juures (kui Viimsi poolt tulla ja Mähe poole kerata). Üksinda olles on tõesti kaks võimalust, kas punasega üle või autot oodata. Ükskord olime seal võrri ja kahe mopeediga, siis reageeris.
-
- Tänatud: 12 korda
Tallinnas, kesklinna poolt tulles Gonsiori tänava lõpp, Laagna tee (Lasnamäe kanali) algus. Kui punase tulega sealseisin ja minu taga järel olev auto järjekord juba Vilmsi tänavani ulatus siis vaatasin, et korravalvureid läheduses poleks ja sõitsin punasega üle. Peeglist nägin, et peale paari auto läbi vupsamist läks foor roheliseks.
Pole just ise kah kõige väiksem (keegi vihjas mingis postis enda ja ratta kaalule), aga ju siis vajab see foor tiba reguleerimist.
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.
eelnevale lisaks, et kuldala sissepöörde foor töötab lopelt. Aga see selleks..
Pole siinkohal mõtet kokku lugeda kuipalju neid anduriga foore on, probleem on tegelikult juba 3 aastat üleval ja seda teavad ka liikluskorraldajad. Lahendust mina isiklikult ei näegi, peale selle, et tuleb vabal momendil lihtsalt ära sõita. Kui kõik paigas on, siis ilmselt politsei ka ei hakka kedagi sellepärast kottima..aga noh, kindel olla ei saa.
lisavarustuseks GSR600
Mina ei ole küll siiani selle porbleemiga kokku puutunud aga ühes televisiooni kanalis käsitleti seda teemat, oli see "Stop" saade või "Kaua võib" kahjuks ei meenu. Tehti eksperiment mootorrattaga ja mingit probleemi seal ei olnud, kõik toimis nagu kellavärk ja muideks üks tegelane oli seal "Songasepp" (minu jaoks ebasümpaatne tegelane). Ainus mure millele nad tähelepanu juhtisid, et tegemist on tehnikaga ja tehnika teadupärast laguneb. Mitte töötavatest anduritest paluvad teatada liikluskorraldusega tegelevatele asutustele. Nende jaoks oli asi MOTT.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Tegelikult peaks lahendus juba tehtud olema. Enam minuteada ei paigaldata maasisse andureid, vaid kõik on postiotsas liikumis/infrapuna vms andurid. Vähemalt Tartus on asi nii.
Minul on nuhtluseks anduriga foorid bussijaama nurgal, Filtri tee alguses Tallinnas. Nii Filtri poolt tulles kui ka Tartu mnt poolt Filtri teele saamisel on andurid mis minu rattale (Honda NTV650, 207kg tühimass) ei reageeri. Ma ei tea kuidas seal andurid seadistatud on, aga kui ühtegi autot samal ajal sama teed sõita ei taha, siis mina rohelist tuld ei saa.
-
- Tsikkel: Honda Deauville
- Tänanud: 4 korda
Re: Anduritega foorid
Kükitasin täna Viljandis Tallinna maanteel ja ootasin vasakpööret Jakobsoni tänavale. Kohe mulle see teema meelde ei tulnud, aga kui mingil hetkel taipasin, et foorid on "täisringi" ära teinud, aga mina seisan ikka sama koha peal, siis hakkasin jälgima. Seisingi ka järgmise tsükli ära, kuigi siis juba oli minu järel ka auto. Nügisin siis tsikli vahepeal tühjaks läinud kõrvalrajale ja sõitsin järgmise tsükli ajal otse, et järgmiselt ristmikult vasakule keerata.
Kui ma poleks siin foorumis neid foori-anduri teemasid lugenud, siis olekski jäänud mõistatama, miks mul sõita ei lasta. :-S
Kontorirott kirjutas:Kükitasin täna Viljandis Tallinna maanteel ja ootasin vasakpööret Jakobsoni tänavale. Kohe mulle see teema meelde ei tulnud, aga kui mingil hetkel taipasin, et foorid on "täisringi" ära teinud, aga mina seisan ikka sama koha peal, siis hakkasin jälgima.
See foor ei reageeri tsikli peale juba pikka aega tegelikult. Ma olen seal tsükleid jälginud ja lihtsalt punasega vasakule keeranud.
56915288 Tiit.
See nipp ei tööta?
// Teema alguses on ka mingid lingid..
Olen ka seal seisnud ning lõpuks punasega läinud, kui tee vaba.
Kevadel panin tsikli alla tugevaid magneteid, nimelt lammutasin kolm vana kõvaketast laiali ja sealt võtsin. Magnetite endaga ja mägiaivari teibiga keskhargi kinnituse külge panin. Varem oli mul probleeme kodu garaazhi väravatega, pidi täpselt sobitama, et süsteem tsiklit näeks ja samas taskust uksekaarti näeks. Nüüd enam pole mingit jama, toimib nagu autoga. Seega kasu võib täitsa olla. Viljandisse pole jõudnud sel aastal veel, kui sinna satun, saab ära testida.
-
- Tsikkel: Chopper
Minul on probleeme olnud Tartus raadi reguleeritud ristmikul. Seal olen päris mitu korda väga pikalt ootanud ja oodanud kuni foori tuli roheliseks läheb. Kõige kauem olen oodanud 4 tsükklit. Siis tuli õnneks juba suur veoauto.
Eks ma proovin täna ära. 2 kõvaketta magnetit on laua peal ja maja ees silmusega tõkkepuu, mis kindlasti tsiklile ei reageeri.
-
- Tsikkel: Chopper
MonsterEnergy kirjutas:Kui suur see magnet muidu olema peab?
Kõvaketta sees on magnetid päris õhukesed, alla millimeetri ja hästi rabedad. Isegi küljest ei saanud päris kõiki ühes tükis, nad metallist plaadi külge liimitud. Paigaldamise lõpuks olid vist kõik jõudnud puruks minna, praegu seal teibi sees vast paras puru juba. Aga vahet pole, toimib. Mida madalamale paigaldad, sest tugevam magnet väli ulatub maas olevatesse traatidesse.
Trikk on aga selles, et need peaks olema neodüümmagnetid ehk hästi tugeva magnetväljaga. Näpud vahele jätta võib päris valus olla.
Vanad kõvakettad on hea odav ressurss, kuskilt ikka vana arvutiromu leiab.
kilx kirjutas:MonsterEnergy kirjutas:Kui suur see magnet muidu olema peab?
Kõvaketta sees on magnetid päris õhukesed, alla millimeetri ja hästi rabedad. Isegi küljest ei saanud päris kõiki ühes tükis, nad metallist plaadi külge liimitud. Paigaldamise lõpuks olid vist kõik jõudnud puruks minna, praegu seal teibi sees vast paras puru juba. Aga vahet pole, toimib. Mida madalamale paigaldad, sest tugevam magnet väli ulatub maas olevatesse traatidesse.
Trikk on aga selles, et need peaks olema neodüümmagnetid ehk hästi tugeva magnetväljaga. Näpud vahele jätta võib päris valus olla.
Vanad kõvakettad on hea odav ressurss, kuskilt ikka vana arvutiromu leiab.
Mis ime magnetid need siis veel on, olen kah neid kõvakettaid lammutanud pole üksi puru läinud, olen loopind isegi neid.
-
- Tsikkel: CB1000R
- Tänanud: 3 korda
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Seoses anduritega tuleb meelde eelmise nädala Autolehe artikkel. Plaanitakse hakata paigaldama fooriandureid, mis läheneva sõiduki kiiruse alusel reguleerib foori tööd. Kui läheneda foorile piirkiirusest suurema kiirusega, siis süttib fooris punane. Näitena toodi asulaisse sissesõidud, kus sageli ei võeta hoogu õigel ajal maha. Sellisel juhul on juhil valida, kas sõita 50km/h peatumata või uhada 90ga foorini minutiseks seisakuks. Hetkel selliseid kusagil olla ei tohiks, jutt oli tulevikuplaanidest.
http://www.animalistika.ee
jegesmesh kirjutas:Mis ime magnetid need siis veel on, olen kah neid kõvakettaid lammutanud pole üksi puru läinud, olen loopind isegi neid.
Võtsid enne loopimist tagumise plaadi küljest ära ka?
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Vabaduse pstl, foor mis keerab Jannseni poe juurest paremale Pärnu poole, tükk aega seisin ja ei saanud aru mis jama on, lõpuks tegin ringi ümber poe ja läksin sealt kus foori pole, päris tobe tunne oli oodata seal.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.