üks teistmoodi reede õhtu
Moderaator: Moded
eile kella 19 aeg mööda järvevanat söites oleksin ühe rolleri alla ajanud.
söitsid kaks rollerit . üks tee servas töötavate tuledega , teine keset teed ja tagatuli EI PÖLENUD. hea, et märkasin. 70kmh oleksin selle ahvi lihtsalt märjaks plekiks söitnud . pärast jälle halavad siin , et meil pole kuskil söita ja masin peab vähemalt 120 välja jooksma .
t*** küll . järvevanas on lai teeperv . söitke seal mitte pimedas ja valgustamata rolleriga keset teed.
järgmine kord enam ei tömble pidurite ja rooliga .
söitsid kaks rollerit . üks tee servas töötavate tuledega , teine keset teed ja tagatuli EI PÖLENUD. hea, et märkasin. 70kmh oleksin selle ahvi lihtsalt märjaks plekiks söitnud . pärast jälle halavad siin , et meil pole kuskil söita ja masin peab vähemalt 120 välja jooksma .
t*** küll . järvevanas on lai teeperv . söitke seal mitte pimedas ja valgustamata rolleriga keset teed.
järgmine kord enam ei tömble pidurite ja rooliga .
-
- Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
siinkohal tõi Korke hea pointi. küsimus nendele hädistele, kes ristmikult minema ei saa - kuidas jalgratturid hakkama saavad? Või on jalgrattal äkki parem kiirendus kui rolleril?
minu poolest tuunige, aretage, ehitage, aga ärge hullu pange liikluses. harv juhus, kui rolleriga jalakäijale pihta saad, enamasti saate (saame) ise kõvasti haiget.
olen alati olnud selle poolt, et ei tohi üldistada. enamus meie (biker.ee) rollerimeestest liikleb kindlasti korralikult, tahaks vähemalt väga loota.
vaadake kutid, asja ilu ei peitu ainult pidevalt tagarattal või esirattal sõitmisel. väga äge on vaadata ka korrapäraselt kulgevat suurt hulka rattaid. miks te oma reedeõhtustel kogunemistel ei või jagada üritust kahte ossa - mõõduvõtmine toimub suletud alal, tunnistajateks ainult asjaosalised. läbi linna sõidate aga uhkes kolonnis, kus keegi ei tõmble ega sõida üksteisest mööda vaid väärikas tempos tõesti ühtse seltskonnaga. kui te tõestate, et sellega hakkama saate, võime kokku leppida ka näiteks muudes huvitavates asjades. Näiteks see kindel biker.ee rollerimeeste seltskond kutsutakse kaasa erinevatele tsikliüritustele - endurosõidud, mõnel rajal biketrennid jms. olen valmis teiega kokku saama mõnel teie kogunemisel ja asja arutama. usun, et "Motopaks the Holy Ghost" ning veel mõned on sellega samuti nõus
minu poolest tuunige, aretage, ehitage, aga ärge hullu pange liikluses. harv juhus, kui rolleriga jalakäijale pihta saad, enamasti saate (saame) ise kõvasti haiget.
olen alati olnud selle poolt, et ei tohi üldistada. enamus meie (biker.ee) rollerimeestest liikleb kindlasti korralikult, tahaks vähemalt väga loota.
vaadake kutid, asja ilu ei peitu ainult pidevalt tagarattal või esirattal sõitmisel. väga äge on vaadata ka korrapäraselt kulgevat suurt hulka rattaid. miks te oma reedeõhtustel kogunemistel ei või jagada üritust kahte ossa - mõõduvõtmine toimub suletud alal, tunnistajateks ainult asjaosalised. läbi linna sõidate aga uhkes kolonnis, kus keegi ei tõmble ega sõida üksteisest mööda vaid väärikas tempos tõesti ühtse seltskonnaga. kui te tõestate, et sellega hakkama saate, võime kokku leppida ka näiteks muudes huvitavates asjades. Näiteks see kindel biker.ee rollerimeeste seltskond kutsutakse kaasa erinevatele tsikliüritustele - endurosõidud, mõnel rajal biketrennid jms. olen valmis teiega kokku saama mõnel teie kogunemisel ja asja arutama. usun, et "Motopaks the Holy Ghost" ning veel mõned on sellega samuti nõus
30. september ehk siis üleelmine reede oli väga ilus kolonn linnas, keegi ei trüginud ega kihutanud, rahvast oli ka umbes 17 ja kõik sujus ilusti. See reede oli aga palju rohkem rahvast ja sellest tulenesid ka mõned ohtlikumad olukorrad kuid ei midagi erilist. Moskva ees pidi siis olema mingi baikide kokkutulek vms, vahest liikus sinna mõni baik, kuid meid nähes keerati ümber. Nende pilgust oli näha väga suurt viha meie vastu, kuigi me käitusime korralikult. Baikerid võiks ikka omavahel natuke viisakamad olla.
ok selgitan: on haru teee kus mina sõidan pea tee peal.. autojuht sooritab haruteepealt vasak pööret vaatamata(või ma ei tea miks ta mind ei näinud) paremale poole(kust mina tulin)ja mina muidugi arvan seda et pea teel oleval meel peaks nagu õigus olema( vahet seal on kas roller või rattur) ja tema lihtsalt sõidab ette( ksjuures selle sama tee otsa peal on 2 korda sama asi juhtunud) ja kui signaalitad siis too näitab veel rusikat kah pealegi(mina arvan et mina ei teinud midagi valesti) või siis tegin???????
?
Noomh et see rulataja seal nii alla jäi kahtalne vähe.
Kas see rulataja üldse kahele poole vaatas kui tee peale läks , enamus sellised kellel klapid peas ja ei kuule midagi ja muudkui rulatavad.
?
Kas see rulataja üldse kahele poole vaatas kui tee peale läks , enamus sellised kellel klapid peas ja ei kuule midagi ja muudkui rulatavad.
?
-
Teema algataja - Postitusi: 479
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
Re: ?
APPPPIIII! no t*** küll, kui tahate end juhtideks nimetada, siis tutvuge korrakski liikluseeskirjaga, see ON informatiivne dokument ja selgitab nii mõndagi liikluses toimuvat. kuni pole tutvunud, hoidke oma pudrumulk pudru jaoks.sann361 kirjutas:Noomh et see rulataja seal nii alla jäi kahtalne vähe.
?
jalakäija EI PIDANUD mitte kusagile vaatama, ja MITTE KEEGI ei tohtinud 80-ga sõita. ERITI ei tohtinud seal üldse mitte millegagi sõita KOLMETEISKÜMNE aastased lapsed, ja ERITI ei tohi keegi rolleriga sõita kiivrita.
sann361, kui sul roller on, siis ma loodan, et see on kogu aeg katki. kui reaalselt sõidad, siis ma loodan, et see võetakse sult kiiresti ära.
20. peatükk
LIIKLUS ÕUEALAL
§ 203. Jalakäija tohib õuealal liikuda kogu tee ulatuses. Jalakäija ei tohi juhti põhjendamatult takistada.
§ 204. Juht ei tohi õuealal jalakäijat ohustada ega takistada, vajaduse korral tuleb sõiduk peatada.
§ 205. Sõiduk tohib õuealal jalakäijate vahetus läheduses liikuda jalakäija kiirusega, mujal mitte kiiremini kui 20 km/h.
§ 206. Mootorsõiduk võib õuealale sõita vaid peatumiseks või parkimiseks.
§ 207. Õuealal tohib parkida ainult A- ja B-kategooria ning D1-alakategooria sõidukit. Seda tohib teha ainult tähistatud parklas, selle puudumisel aga teel kohas, kus parkimine ei takista jalakäijat ega muuda võimatuks teiste sõidukite liiklust.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Re: :)
dumb, dumbsann361 kirjutas:Looda vähem
Muide on küll roller ja olen veel mitu korda jalakäite pärast kukkunud, just selle päearst et ÕUEALAL tuntakse ennast liiga turvaliselt, astutakse ei tea kust nurgast vlja ja kõnnitakse suure sammuga edasi.
Ja ma küll ei usu et see nii tavaline õue ala oli 80 km/h õealal.
Kui kiirus üldse oli 80
Heal juhul 60 viskas ära.

...kuigi su tekstist hästi aru ei saa
Tore kui saab terveks aga see ei tähenda et kõik korras on.
Kas see otsa sõitja on siis juba käes või ei ole?
Kutsun üles kõiki rolleriste siinkohal et vaadake ka mis ümber toimub ja kui märkate selliseid sõitjaid kes mainet rikuvad ja selliseid asju korraldavad siis võtke ise kohe midagi ette mitte ärge vahtige pealt.
Kui ma ei eksi ei ole ka 110 väga raske meelde jätta. Aitame kaasa politseil sõiduoskamatuid kinni pidada ja on ka endal parem elu ja ei käida ka meile niipalju pinda.
Ja siis mingi jutt oli veel õuealal ja 80? et heal juhul oli 60.
Kui ma sellest õieti aru sain siis võtke teadmiseks et õealal ei tohi isegi 60 sõita! Isegi õuealalt väljaspool ei tohi.
Õuealal oli vist piirang 30km/h ja selle kiiruse peal kui tuli ka ees ilusti põleb poleks arvatavasti seda õnnetust juhtunud ja kui olekski siis ei oleks vigastused pooltki nii tõsised.
Kas see otsa sõitja on siis juba käes või ei ole?
Kutsun üles kõiki rolleriste siinkohal et vaadake ka mis ümber toimub ja kui märkate selliseid sõitjaid kes mainet rikuvad ja selliseid asju korraldavad siis võtke ise kohe midagi ette mitte ärge vahtige pealt.
Kui ma ei eksi ei ole ka 110 väga raske meelde jätta. Aitame kaasa politseil sõiduoskamatuid kinni pidada ja on ka endal parem elu ja ei käida ka meile niipalju pinda.
Ja siis mingi jutt oli veel õuealal ja 80? et heal juhul oli 60.
Kui ma sellest õieti aru sain siis võtke teadmiseks et õealal ei tohi isegi 60 sõita! Isegi õuealalt väljaspool ei tohi.
Õuealal oli vist piirang 30km/h ja selle kiiruse peal kui tuli ka ees ilusti põleb poleks arvatavasti seda õnnetust juhtunud ja kui olekski siis ei oleks vigastused pooltki nii tõsised.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks 

-
- Tsikkel: Misasi see veel on?
- Kontakt:
§ 203. Jalakäija tohib õuealal liikuda kogu tee ulatuses. Jalakäija ei tohi juhti põhjendamatult takistada.
§ 204. Juht ei tohi õuealal jalakäijat ohustada ega takistada, vajaduse korral tuleb sõiduk peatada.
§ 205. Sõiduk tohib õuealal jalakäijate vahetus läheduses liikuda jalakäija kiirusega, mujal mitte kiiremini kui 20 km/h.
hälvik