üks teistmoodi reede õhtu

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

K2bi

Lugemata postitus Postitas K2bi »

eile kella 19 aeg mööda järvevanat söites oleksin ühe rolleri alla ajanud.
söitsid kaks rollerit . üks tee servas töötavate tuledega , teine keset teed ja tagatuli EI PÖLENUD. hea, et märkasin. 70kmh oleksin selle ahvi lihtsalt märjaks plekiks söitnud . pärast jälle halavad siin , et meil pole kuskil söita ja masin peab vähemalt 120 välja jooksma .
t*** küll . järvevanas on lai teeperv . söitke seal mitte pimedas ja valgustamata rolleriga keset teed.

järgmine kord enam ei tömble pidurite ja rooliga .
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

siinkohal tõi Korke hea pointi. küsimus nendele hädistele, kes ristmikult minema ei saa - kuidas jalgratturid hakkama saavad? Või on jalgrattal äkki parem kiirendus kui rolleril?

minu poolest tuunige, aretage, ehitage, aga ärge hullu pange liikluses. harv juhus, kui rolleriga jalakäijale pihta saad, enamasti saate (saame) ise kõvasti haiget.

olen alati olnud selle poolt, et ei tohi üldistada. enamus meie (biker.ee) rollerimeestest liikleb kindlasti korralikult, tahaks vähemalt väga loota.

vaadake kutid, asja ilu ei peitu ainult pidevalt tagarattal või esirattal sõitmisel. väga äge on vaadata ka korrapäraselt kulgevat suurt hulka rattaid. miks te oma reedeõhtustel kogunemistel ei või jagada üritust kahte ossa - mõõduvõtmine toimub suletud alal, tunnistajateks ainult asjaosalised. läbi linna sõidate aga uhkes kolonnis, kus keegi ei tõmble ega sõida üksteisest mööda vaid väärikas tempos tõesti ühtse seltskonnaga. kui te tõestate, et sellega hakkama saate, võime kokku leppida ka näiteks muudes huvitavates asjades. Näiteks see kindel biker.ee rollerimeeste seltskond kutsutakse kaasa erinevatele tsikliüritustele - endurosõidud, mõnel rajal biketrennid jms. olen valmis teiega kokku saama mõnel teie kogunemisel ja asja arutama. usun, et "Motopaks the Holy Ghost" ning veel mõned on sellega samuti nõus

Lauri23

Lugemata postitus Postitas Lauri23 »

30. september ehk siis üleelmine reede oli väga ilus kolonn linnas, keegi ei trüginud ega kihutanud, rahvast oli ka umbes 17 ja kõik sujus ilusti. See reede oli aga palju rohkem rahvast ja sellest tulenesid ka mõned ohtlikumad olukorrad kuid ei midagi erilist. Moskva ees pidi siis olema mingi baikide kokkutulek vms, vahest liikus sinna mõni baik, kuid meid nähes keerati ümber. Nende pilgust oli näha väga suurt viha meie vastu, kuigi me käitusime korralikult. Baikerid võiks ikka omavahel natuke viisakamad olla.
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Lauri23, millest sa järeldad, et bikerid omavahel viisakad pole?
Kasutaja avatar

KubsiK

Lugemata postitus Postitas KubsiK »

load on mul olemas ja seda voin kinnnitada et puhas olen sest nood vennad lihtsalt ei oska kohe sinna pooole vaadata kust roller tuleb ja vabandan et vales teemas midagi rääkisin
Kasutaja avatar

Teema algataja
Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

algaja14 kirjutas:
nood vennad lihtsalt ei oska kohe sinna pooole vaadata kust roller tuleb
mis suund see selline on, kust rollerit oodata ei osata, kui see reeglite järgi sõidab? roller tuleb taevast alla või?
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Kasutaja avatar

KubsiK

ok selgitan: on haru teee kus mina sõidan pea tee peal.. autojuht sooritab haruteepealt vasak pööret vaatamata(või ma ei tea miks ta mind ei näinud) paremale poole(kust mina tulin)ja mina muidugi arvan seda et pea teel oleval meel peaks nagu õigus olema( vahet seal on kas roller või rattur) ja tema lihtsalt sõidab ette( ksjuures selle sama tee otsa peal on 2 korda sama asi juhtunud) ja kui signaalitad siis too näitab veel rusikat kah pealegi(mina arvan et mina ei teinud midagi valesti) või siis tegin???????

sann361

?

Lugemata postitus Postitas sann361 »

Noomh et see rulataja seal nii alla jäi kahtalne vähe.
Kas see rulataja üldse kahele poole vaatas kui tee peale läks , enamus sellised kellel klapid peas ja ei kuule midagi ja muudkui rulatavad.
?
Kasutaja avatar

Teema algataja
Mari Öö
Tänatud: 3 korda
Kontakt:

Re: ?

Lugemata postitus Postitas Mari Öö »

sann361 kirjutas:
Noomh et see rulataja seal nii alla jäi kahtalne vähe.
Kas see rulataja üldse kahele poole vaatas kui tee peale läks , enamus sellised kellel klapid peas ja ei kuule midagi ja muudkui rulatavad.
?
APPPPIIII! no t*** küll, kui tahate end juhtideks nimetada, siis tutvuge korrakski liikluseeskirjaga, see ON informatiivne dokument ja selgitab nii mõndagi liikluses toimuvat. kuni pole tutvunud, hoidke oma pudrumulk pudru jaoks.

jalakäija EI PIDANUD mitte kusagile vaatama, ja MITTE KEEGI ei tohtinud 80-ga sõita. ERITI ei tohtinud seal üldse mitte millegagi sõita KOLMETEISKÜMNE aastased lapsed, ja ERITI ei tohi keegi rolleriga sõita kiivrita.

sann361, kui sul roller on, siis ma loodan, et see on kogu aeg katki. kui reaalselt sõidad, siis ma loodan, et see võetakse sult kiiresti ära.

20. peatükk
LIIKLUS ÕUEALAL

§ 203. Jalakäija tohib õuealal liikuda kogu tee ulatuses. Jalakäija ei tohi juhti põhjendamatult takistada.

§ 204. Juht ei tohi õuealal jalakäijat ohustada ega takistada, vajaduse korral tuleb sõiduk peatada.

§ 205. Sõiduk tohib õuealal jalakäijate vahetus läheduses liikuda jalakäija kiirusega, mujal mitte kiiremini kui 20 km/h.

§ 206. Mootorsõiduk võib õuealale sõita vaid peatumiseks või parkimiseks.

§ 207. Õuealal tohib parkida ainult A- ja B-kategooria ning D1-alakategooria sõidukit. Seda tohib teha ainult tähistatud parklas, selle puudumisel aga teel kohas, kus parkimine ei takista jalakäijat ega muuda võimatuks teiste sõidukite liiklust.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.

sann361

:)

Lugemata postitus Postitas sann361 »

:lol:
Viimati muutis sann361, 13 Okt 2005, 19:01, muudetud 2 korda kokku.

öö ott

Re: :)

Lugemata postitus Postitas öö ott »

sann361 kirjutas:
Looda vähem
Muide on küll roller ja olen veel mitu korda jalakäite pärast kukkunud, just selle päearst et ÕUEALAL tuntakse ennast liiga turvaliselt, astutakse ei tea kust nurgast vlja ja kõnnitakse suure sammuga edasi.
Ja ma küll ei usu et see nii tavaline õue ala oli 80 km/h õealal.
Kui kiirus üldse oli 80
Heal juhul 60 viskas ära.
dumb, dumb :wack: ... Sa ise räägid enda vastu!
...kuigi su tekstist hästi aru ei saa

Julge
Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Julge »

Bännige see Sann, pann või m..n 361 ruttu ära. Sellel on peale rumaluse veel ülbust ka üleliia palju. Tahaks kohe teada, kus sellised kõvad mehed rollerdavad...
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

Fazer kirjutas:
Bännige see Sann, pann või m..n 361 ruttu ära. Sellel on peale rumaluse veel ülbust ka üleliia palju. Tahaks kohe teada, kus sellised kõvad mehed rollerdavad...
Võrus sõidab see hull.
Mudakoll
Kasutaja avatar

KubsiK

kle mari, mis ealises on alaealised ??? (0-14??)
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Proud Member of SpeedClutch!!
Pilt

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

algaja14 kirjutas:
minu teada kuni 18 eluaastat, sest siis vastutavad lapse eest vanemad, aga mitte laps ise vms.
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

algaja14 kirjutas:
Sa oleks võinud proovida ajaloo muuseumist ka mõne asja välja kaevata ja miskit sealt hõigata.Varsti juba pool aastat viimasest postist möödas :!: :shock:
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

KubsiK

nuh jah, ple nagu talvel k2inud bikeris, tahaks siis tead? minu arust on alaealine alla 18.
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Pilt

stop
Tsikkel: Aprilia
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas stop »

algaja14 kirjutas:
nuh jah, ple nagu talvel k2inud bikeris, tahaks siis tead? minu arust on alaealine alla 18.
Nii ta juu on. Ise küsid, ise vastad.
Kasutaja avatar

hellish

Lugemata postitus Postitas hellish »

Tore kui saab terveks aga see ei tähenda et kõik korras on.
Kas see otsa sõitja on siis juba käes või ei ole?

Kutsun üles kõiki rolleriste siinkohal et vaadake ka mis ümber toimub ja kui märkate selliseid sõitjaid kes mainet rikuvad ja selliseid asju korraldavad siis võtke ise kohe midagi ette mitte ärge vahtige pealt.
Kui ma ei eksi ei ole ka 110 väga raske meelde jätta. Aitame kaasa politseil sõiduoskamatuid kinni pidada ja on ka endal parem elu ja ei käida ka meile niipalju pinda.

Ja siis mingi jutt oli veel õuealal ja 80? et heal juhul oli 60.
Kui ma sellest õieti aru sain siis võtke teadmiseks et õealal ei tohi isegi 60 sõita! Isegi õuealalt väljaspool ei tohi.
Õuealal oli vist piirang 30km/h ja selle kiiruse peal kui tuli ka ees ilusti põleb poleks arvatavasti seda õnnetust juhtunud ja kui olekski siis ei oleks vigastused pooltki nii tõsised.
Tõsine jalamees, st pole masinat, mis näo naerule viiks :D
Kasutaja avatar

oldmoped
Tsikkel: Misasi see veel on?
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas oldmoped »

§ 203. Jalakäija tohib õuealal liikuda kogu tee ulatuses. Jalakäija ei tohi juhti põhjendamatult takistada.

§ 204. Juht ei tohi õuealal jalakäijat ohustada ega takistada, vajaduse korral tuleb sõiduk peatada.

§ 205. Sõiduk tohib õuealal jalakäijate vahetus läheduses liikuda jalakäija kiirusega, mujal mitte kiiremini kui 20 km/h.
hälvik
Kasutaja avatar

KubsiK

Põhiprobleemid!

Sageli on tegemist alaealistega, kes pole liikluseeskirjaga kursis või hindavad oma võimeid/olukordi valesti ning põhjustavad liiklusohtlikke situatsioone.

Selle teksti j2rgi ma kyll aru ei saa mis ealine on alaealine. Kas ma olen siis nii loll ve?!
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Pilt
Kasutaja avatar

AzA
Mode
Tsikkel: Kawaspa
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 127 korda

Lugemata postitus Postitas AzA »

Millest sa aru ei saa? Alaealine on alla 18 aastane isik ja kogu moos.
Aga mulle meeldib.
Kasutaja avatar

KubsiK

OK TÄNAN!
Peugeot Zenith (Y)
Tuula kolmekas 175ccm
Pilt
Suletud

Mine “Rollerid”